Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 18:35   #4561
ewurka
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
U nas pogoda taka sobie, 10' i mocno wieje a na przyszły weekend zapowiadają ochłodzenie, ma być od 2 do 6'
Mocne kciuki za wizytę i żeby się odpowiednio dzidziuś rozkraczył
A jak te spodnie ciążowe, które licytowałaś, brzuszek już dorósł do nich?
Karolinko te spodnie ciążowe to jeszcze chyba kilka tygodni leginsy z przeceny w nexcie, fajne na prawdę A ty kiedy masz wizytę u lekarza? Jakieś bąbelki się pojawiły??? U mnie było cichutko od soboty, ale dużo pracowałam i dziś na przerwie mnie troszeczke pobąbelkował(o)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg legginsy.jpg (8,1 KB, 15 załadowań)

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:37   #4562
sas
Wtajemniczenie

ja juz po szkole rodzenia.
Przyznam, ze pierwsze zajecia beznadziejne- dali jakas psycholog co mowila od rzeczy ehh, na nastepnych maja byc zajecia praktyczne zpolozna wiec mam nadzieje, ze bedzie lepiej
Cytat:
Napisane przez luby957 Pokaż wiadomość
Hwj Mamuski dawno nie pisalam ale podczytywalam Was wieczorami. Ostatnio calymi dniami jestem na dworze i nie mialam za bardzo czasu zeby napisac. Jak wracalam to byla tak zmeczona ze razem z Mala usypialam. Dzis bylam u gina. Robil mi usg,ale tak na szybko-wiec za bardzo nie moglam poogladac malenstwa. Posluchalam za to jak pieknie bije serduszko Troche sie wystraszyl na poczatku badania-sprawdzal ilosc plynu owodniowego-bo wskazywalo ze prawie go nie ma ale jak przylozyl glowice do drugiego boku to stwierdzil ze wszystko ok tylko tak dziwnie sie ulozylo. Sprawdzal dl szyjki-jak narazie jest b.dobrze Ogolnie byl zadowolony. Stwierdzil tylko ze sporo przytylam przez miesiac(4kg,od poczatku ciazy 10kg). A zapomnialam wam na poczatku napisac ze ostatnio mialam okropny bol z prawej strony pare razy i brzuch mi wtedy twardnial i plecy okropnie bolaly. Powiedzialam o tym lekarzowi ale stwierdzil ze wszystko jest ok i ze moze wiezadla sie tak rozciagaja albo maluszek na jakies organy naciska(pytal sie o wyrostek ale ja po Amci mialam wycinany wiec przynajmniej on nie martwi). No ale jak sie poawia znowu takie bole i czescie to mam sie u niego wczesniej zjawic niz kolejna wizyta(16.04). Maluszek wazy 778g
super, ze wizyta udana a maluszek juz duzyyy super..co do wagi, kochana ja w ciagu 6 tyg 5,5 kg przytylam a teraz w ciagu 2 juz 1,5
Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Wróciłam od gina. W badaniu wszystko ok, szyjka ładna, bez zmian. Dostałam receptę na Furagin, po przeleczeniu sie mam powtórzyć badanie moczu i zrobić pozostałe czyli morfo, glukozę, toxoplazmozę - toxo już 3 raz

Potwierdził że infekcje dróg moczowych zwiększają ryzyko porodu przedwczesnego, natomiast pomijając to zagrozenie, innych nie ma.
Muszę szybko się przeleczyć, zrobić badania ponownie i jeśli nie pomoże - to wtedy antybiotyk...
Szyjka ładna to cieszy. Słuchałam bicia serduszka, Mała uciekała, pływała a ja nawet tego nie czułam W końcu złapał ją przytrzymując ręką część brzucha i ograniczajac jej miejsce
Gin stwierdził że ciąża jest ładnie wysoko, a Mała ma jeszcze dużo miejsca.
Co do infekcji to stwierdził, że "zdarza sie w najlepszych rodzinach" najważniejsze żeby skutecznie wyleczyć.

super że wynik dobry!

no właśnie teraz na to muszę zwrócić uwagę
dobrze, ze z maluszkiem ok
Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
wrocilam od gina

z dobrych wiesci:
- mlody nadgonil wzrost
- łozysko wyksztalcilo sie dokladnie po drugiej stronie niz krwiak

ze zlych
- ledwo zyję
- doktor jak zobaczyl moje wyniki to stwierdzil ze juz jedna noga bylam w grobie...i krecil glowa jak oni mogli nic mi na to nie pomoc i wywalic w tym stanie do domu...
- krwiak jest - ma ok 100ml pojemnosci (to i tak polowa tego co byla)
- mam 3 cm szyjke
- i prawie zero plynu owodniowego...

i nieprawda ze juz nie bede krwawic, bo moge.

Oczywiscie lezenie, potas i magnez przeciwskurczowo, zelazo ile dam rade
i tyle

A mi jest tak niedobrze, w glowie mi sie tak krecilo ze ledwo sie tam dowloklam, mdli mnie caly czas, brak krazenia w rekach - nawet teraz ledwo dusze na klawisze... masakra

I kto to powiedzial ze ciaza to nie choroba......
ehh bidulko.. przykro, ze Ciebie to chyciło mam nadzieje, ze zczasem sie unormuje
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:38   #4563
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Taki w tym stylu? Super, że już z głowy
Tak, coś w tym stylu Nawet próbowaliśmy włożyć fotelik, ale ten z graco jest trochę za duży dlatego chcemy miękką gondolę. Muszę sprawdzić czy da się zdjąć pokrowiec i go wyprać, bo mi chyba fajkami śmierdzi Tego wózka mam zamiar używać gdzieś od sierpnia dopiero, ale dobrze że już jest: a czemu tak późno-bo najpierw tż będzie miał 2 tygodnie paternity (a z jego dniami wolnymi wyjdzie nawet więcej) a potem będzie moja mama, także uda nam się wychodzić z jednym wózkiem albo ostatecznie z dwoma
W każdym razie duuuuży wydatek nam odpadł Bo nawet jakbyśmy znaleźli używany to tak 60-80f trzeba by było za niego dać.
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:39   #4564
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
wrocilam od gina

z dobrych wiesci:
- mlody nadgonil wzrost

ze zlych
- ledwo zyję
- doktor jak zobaczyl moje wyniki to stwierdzil ze juz jedna noga bylam w grobie...i krecil glowa jak oni mogli nic mi na to nie pomoc i wywalic w tym stanie do domu...
- mam 3 cm szyjke

i tyle

A mi jest tak niedobrze, w glowie mi sie tak krecilo ze ledwo sie tam dowloklam, mdli mnie caly czas, brak krazenia w rekach - nawet teraz ledwo dusze na klawisze... masakra

Przykro mi że musisz tak żyć w stresie trzymam kciuki! a ten płyn że tak mało to coś o nim mowili?

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:40   #4565
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Za duza wysokość. Reakcje mogą być różne, włącznie z plamieniem, nie da sie przewidzieć. Tak myslałam ale spytałam dla formalności

Powiedział że w dolince sobie mogę posiedzieć
A podobno w ciąży można bez problemu latać samolotami..a to też przecież zmiana ciśnienia
Cytat:
dzieki wszystkim

krwiak troche mi scieka caly czas, troche sie ma wchlonac, z lozyskiem sie nie styka.
zal mi tylko fasoli bo upchany jak sardynka... az sie dziwnie na to patrzy, ledwo go widac. usg wam nie pokaze bo mi jakies kiepskie ujecia dal, i tak nic nie widac.

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

no wlasnie ani z pierwsza ani z druga... jak sobie pomysle jakbym w irlandii (z pierwsza ciaza znaczy)miala takie komplikacje ............

i jeszcze ten rotawirus czy co to to moje dziecię przywlekło i sprzedało matce to juz wogule tak i na reke.... najpierw mnie meczylo od zelaza a teraz jeszcze gorzej...
Oby szybko Ci to świństwo zeszło...
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:43   #4566
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Karolinko te spodnie ciążowe to jeszcze chyba kilka tygodni leginsy z przeceny w nexcie, fajne na prawdę A ty kiedy masz wizytę u lekarza? Jakieś bąbelki się pojawiły??? U mnie było cichutko od soboty, ale dużo pracowałam i dziś na przerwie mnie troszeczke pobąbelkował(o)
Ale fajne te legginsy
Wizytę mam za tydzień, w przyszły poniedziałek, ale na razie jest cichutko, nie czuję jeszcze nic, może będę miała bardzo spokojne dzieciątko
Super, że Twoje bąbelkuje
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:44   #4567
prince_polo
Zakorzenienie

Zjadlam se właśnie truskawki tz poszedł na korytarzu się z nim żegnalam to pocałował Mnie i brzuch pielęgniarka widziala i się uśmiechnęła

była wizyta nic nie wiem o wynikach bo dyzur ma ten zryty GIN. masakra . nawet mi nie dał tabletki na nerkę przeciwbólowej a mówiłam że boli. powiedział tylko Zebym w nocy Przyszla jak bym przez Bol zasnąć nie mogla

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-26, 18:44   #4568
modnisia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Już jestem na sali Leze sama.
Przyszlam i akurat mój lekarz był i Mnie zauwazyl. więc mówię że jestem mimo że w nocy nie boli to ogólnie boli no i że chyba mam twardnienia w bólem to Mnie opier.dzielil że miałam Lezec a w sobotę widział Mnie z torbami na mieście
to mu mówię że byłam zakupy do szpitala robić skoro miałam tu przyjsc. to się zaczął smiac.
swoją droga nie miałam Lezec tylko wtedy jak boli a nie Mowil by cały czas

podłączył Mnie przed przyjęciem pod ktg bo mówiłam że słabo czuje ruchy od wczoraj to znowu Mnie opierdzielil że nie Przyszlam wczoraj ale Ktg dobre bez skurczy mała się dobrze rusza może dlatego mniej czuje bo ułożyła się posladkowo po podgladnal ją na usg.

teraz mam Lezec i jutro rano usg nerek. zobaczy czy zastój się powiększa jeśli Tak to pomyśli co z tym zrobić bo nie może. a jeśli nie to dobrze.
zlecił dużo badań i ktg 2 razy dziennie. a i dziś mam wypić 3 litry plynow. w ogóle mam dużo pic ale dziś to chyba przed tym usg?
wracaj szybciutko do zdrowia
Cytat:
wrocilam od gina

z dobrych wiesci:
- mlody nadgonil wzrost

ze zlych
- ledwo zyję
- mam 3 cm szyjke

i tyle

ja się wszytkim steresuje a co dopiero w twojej sytuacji naprawde współczuje
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:45   #4569
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Przykro mi że musisz tak żyć w stresie trzymam kciuki! a ten płyn że tak mało to coś o nim mowili?
no wlasnie nic. Ale w szpitalu jak pytalam to mowili ze to w tej chwili nie ma zznaczenia
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:46   #4570
natee
Zakorzenienie

Witam!
Piękna pogoda za oknem a ja dziś mam wrażenie cały dzień jakbym miała gorączke, na dodatek nie mam czym zmierzyc temperatury, jutro musze kupic termometr.
Nie wiem czy coś sie nie dzieje z przewodem moczowym, łykam żurawit i czekam do piątku na spotkanie z położna to zrobi mi badanie moczu.

Ogólnie to humor mam do , wiec nie nadrobiłam wszystkiego

Cytat:
wrocilam od gina

z dobrych wiesci:
- mlody nadgonil wzrost

ze zlych
- ledwo zyję
- mam 3 cm szyjke

i tyle

Współczuje ale najważniejsze, ze malenstwo nadgoniło. Mniejmy nadzieje, ze krwiak sie wchłonie jeszcze bardziej a Twoje wyniki sie wkrótce poprawią, odpoczywaj

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:47   #4571
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Zjadlam se właśnie truskawki tz poszedł na korytarzu się z nim żegnalam to pocałował Mnie i brzuch pielęgniarka widziala i się uśmiechnęła

była wizyta nic nie wiem o wynikach bo dyzur ma ten zryty GIN. masakra . nawet mi nie dał tabletki na nerkę przeciwbólowej a mówiłam że boli. powiedział tylko Zebym w nocy Przyszla jak bym przez Bol zasnąć nie mogla
no czasem jak sie trafi taki to naprawde nic przyjemnego. powodzenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 18:49   #4572
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
On Ci pomoże bardzo szybko, generalnie z furaginem jest tak, że im czesciej sie go bierze, tym poxniej juz jest mniej skuteczny. Bo on jakby zalecza, ale nie lkwiduje calkowicie przyczyny. Natomiast nie raz ratowal mnie z opresji, kiedy rano siusiałam krwia i płakałam z bólu, popoludniu czułam sie jak nowo narodzona
oby oby, dzięki
ja jestem zielona w tym temacie

jeśli pomoze to pozostanie mi tylko profilaktyka no i częste badania by to monitorować

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
A podobno w ciąży można bez problemu latać samolotami..a to też przecież zmiana ciśnienia
No właśnie, a ten mi Kasprowego zabrania
Ale tak serio to myslę, ze jak jest koniecność lotu to się inaczej na to patrzy. Natomiast ja na przykład na wakacje bym sobie nie poleciała..

U mnie ciąża jest bezproblemowa no oprócz tej infekcji bakt. teraz a Kasprowgo zabronił, no i chyba z sensem bo przeciez nic mi się nie stanie jak tam nie wjadę. Można sobie odpuścić
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:51   #4573
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
Witam!
Piękna pogoda za oknem a ja dziś mam wrażenie cały dzień jakbym miała gorączke, na dodatek nie mam czym zmierzyc temperatury, jutro musze kupic termometr.
Nie wiem czy coś sie nie dzieje z przewodem moczowym, łykam żurawit i czekam do piątku na spotkanie z położna to zrobi mi badanie moczu.

Współczuje ale najważniejsze, ze malenstwo nadgoniło. Mniejmy nadzieje, ze krwiak sie wchłonie jeszcze bardziej a Twoje wyniki sie wkrótce poprawią, odpoczywaj
Jakaś epidemia normalnie z dolegliwościami moczowymi...to chyba częste u cieżarnych
Nie martw się, ja też mam dzisiaj humor do dupy. Cały dzień mi zimno jakoś, sama siedzę w domu i jeszcze roboty mnóstwo..

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
oby oby, dzięki
ja jestem zielona w tym temacie

jeśli pomoze to pozostanie mi tylko profilaktyka no i częste badania by to monitorować

No właśnie, a ten mi Kasprowego zabrania
Ale tak serio to myslę, ze jak jest koniecność lotu to się inaczej na to patrzy. Natomiast ja na przykład na wakacje bym sobie nie poleciała..

U mnie ciąża jest bezproblemowa no oprócz tej infekcji bakt. teraz a Kasprowgo zabronił, no i chyba z sensem bo przeciez nic mi się nie stanie jak tam nie wjadę. Można sobie odpuścić
Kasprowy jak dla mnie to nie jest jakaś super ekstra atrakcja, więc nie będziesz żałować
Stary 2012-03-26, 18:51   #4574
Linka25
Zakorzenienie

Ando

tak Ci wspólczuję, gdybym mogła Ci jakoś pomóc.. pozostaje tylko sie wspierać, nic innego....
Stary 2012-03-26, 18:52   #4575
Ando
Rozeznanie

uciekam, bo zaraz umre...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 18:53   #4576
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Trzymaj się dzielnie! i daj znać co jakiś czas jak się czujesz
Stary 2012-03-26, 18:53   #4577
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Jakaś epidemia normalnie z dolegliwościami moczowymi...to chyba częste u cieżarnych
Nie martw się, ja też mam dzisiaj humor do dupy. Cały dzień mi zimno jakoś, sama siedzę w domu i jeszcze roboty mnóstwo..

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Kasprowy jak dla mnie to nie jest jakaś super ekstra atrakcja, więc nie będziesz żałować
Ad. 1 tak ciaża sprzyja niestety
Ad. 2 pewnie że sobie odpuszczę bez żalu
dolinka wystarczy ale najpierw to musze pozbyć sie infekcji ...
Stary 2012-03-26, 18:54   #4578
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Ando

tak Ci wspólczuję, gdybym mogła Ci jakoś pomóc.. pozostaje tylko sie wspierać, nic innego....
dzieki
Stary 2012-03-26, 18:54   #4579
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
można do 7 miesiąca chyba, my raz widzieliśmy jak nie chcieli puścić dziewczyny w zaawansowanej już ciąży na lotnisku w Krakowie i musiała zostać...chyba na rozwiązanie w Pl

Cytat:
Ale fajne te legginsy
Wizytę mam za tydzień, w przyszły poniedziałek, ale na razie jest cichutko, nie czuję jeszcze nic, może będę miała bardzo spokojne dzieciątko
Super, że Twoje bąbelkuje
Legginsy są super, takie grubsze, nic mi nie będzie prześwitywać jeszcze się czaje na takie czarne z koronką na dole
A jak masz łożysko? bo czasami ono przeszkadza w odczuwaniu kopniaczków ja w każdym bądz razie czekam z Tobą na bąbelki i kopniaczki

Cytat:

Ojj bidulko daj im tam popalić i nie denerwuj się

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
Witam!

Dużoooo zdrówka oby ten zły humor sobie poszedł, siooo

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2012-03-26, 18:55   #4580
ajka89
Zadomowienie

Ale mam zgagę po szczypiorku

Ciastek Co tam porabiasz?
Stary 2012-03-26, 18:56   #4581
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

ja sie objadlam wlasnie 2 bulkami mlecznymi z twarozkiem ze szczypiorkiem
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:58   #4582
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
można do 7 miesiąca chyba, my raz widzieliśmy jak nie chcieli puścić dziewczyny w zaawansowanej już ciąży na lotnisku w Krakowie i musiała zostać...chyba na rozwiązanie w Pl

Legginsy są super, takie grubsze, nic mi nie będzie prześwitywać jeszcze się czaje na takie czarne z koronką na dole
A jak masz łożysko? bo czasami ono przeszkadza w odczuwaniu kopniaczków ja w każdym bądz razie czekam z Tobą na bąbelki i kopniaczki

Ojj bidulko daj im tam popalić i nie denerwuj się

Dużoooo zdrówka oby ten zły humor sobie poszedł, siooo
O jacie, ale to polka była?

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
ja sie objadlam wlasnie 2 bulkami mlecznymi z twarozkiem ze szczypiorkiem
takie twarożki to mnie nie ruszają, ale zauważyłam, że jak świeży szczypior sobie posypie na kanapkę, to mam zgagę...
Stary 2012-03-26, 18:58   #4583
Mandragorrka
Zakorzenienie

Soleika i dziewczyny pomagające w edytowaniu i układaniu listy jesteście kochane Absolutnie nie mam pojęcie co mi jest potrzebne, a taka lista rzuca światło na to co kupić i ile. Wiadomo potem wszystko wyjdzie w praniu, każda mama i dziecko ma inne potrzeby, ale zestaw startowy na początek jest. Kawał dobrej roboty

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
a co ona wrozka jakas czy co??
Moja sąsiadka chciałaby być wróżką. Sama w ciąży przytyła 40 kg i na początku liczyła, że mi taka sztuka też się uda. Teraz jestem już w połowie, przytyłam tak normalnie więc przynajmniej liczy, że dobiję do 30 Po prostu żal jej ściska

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
myślę że wyliczanie ile czego, jest niepotrzebne - ile ludzi tyle opinii.
Wyliczanie jest potrzebne - absolutnie nie wiem czy potrzeba mi czegoś 6 czy 26

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
A jeszcze zapomnialam sie pochwalic, od wczoraj jestem w 6 miesiącu ciąży ale sie ciesze
Gratuluję I w sumie ja też Jejku jak ten czas leci.... Jeszcze 4 miesiące

Cytat:

no ! zamiast ciężarnym dawać więcej to sobie jaja robią
To się Kochana nie najadłaś... Czasami mam wrażenie, że w więzieniach lepiej karmią niż w szpitalach. Ale w szpitalach to niby ludzie na dietach i nie potrzebują tyle

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Zdrówka dla Tż Dlatego my mamy dwa lapki i nie ma problemu, to niedawna mieliśmy jeszcze stacjonarny, ale co za dużo to nie zdrowo

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie kciuki Dzidziuś uchylił rąbka tajemnicy i pokazał... siusiaka Tż prze szczęśliwy, bardzo chciał mieć synka. Nasz malutki, kochany Alexander
I ogólnie, wszystko w normie. Dzieciątko zdrowe
Synuś Super Gratuluję poznania płci i zdrowego dzieciaczka

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka ma maszynkę i uważa, że nie jest taka doskonała i często chleb nie wychodzi tak dobrze jakby chciała. Ja was podczytuje o tych chlebach, zapisuje i dojrzewam do dnia kiedy też zacznę piec
Dojrzewaj, dojrzewaj bo warto

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
Kochane pokaże Wam mój mini brzuszek z Moim Skarbem w środku:
oraz kwiatki-niespodziewajki od Męża
aha Brzuszek 22tc
Ah śliczny malutki brzuszek Nic tylko się cieszyć, że taki zgrabny, tym bardziej, że dzieciątko zdrowe.

Cytat:
Jutro powtórzę ten mocz. Pobiorę próbkę ze środkowego strumienia, ponoć tak trzeba.. No i dzis bedę pić normalnie
0 17 wizyta u gina, ciekawe co powie
Na poprzednim badaniu też wyszły mi w moczu liczne bakterie i też nie miałam żadnego swędzenia, pieczeniu czy upławów. Badanie powtórzyłam, ale:
- wzięłam pojemnik wyjałowiony, czyli taki w dodatkowym foliowym opakowaniu. Wcześniej miałam pudełeczko luzem i nawet nie zwróciłam na to uwagi.
- przed pobraniem próbki umyłam się (to było trudne, bo rano jak się obudziłam, to strasznie chciało mi się sikać )
- próbka pobrana ze środkowego strumienia.
Efekt? Zero bakterii "Wyleczyłam się" , a poprzednie badanie było zafałszowane, przez to że źle pobrałam próbkę.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:00   #4584
anna99302
Zadomowienie

Hey dziewczyny! Wróciłam z pracy, posprzątałam w domu i jestem gotowa do nadrabiania. A tu dla Was takie małe co nie co http://demotywatory.pl/3717162
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:01   #4585
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
takie twarożki to mnie nie ruszają, ale zauważyłam, że jak świeży szczypior sobie posypie na kanapkę, to mam zgagę...
ale ja sobie swiezy skroiłam wlasnie
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Na poprzednim badaniu też wyszły mi w moczu liczne bakterie i też nie miałam żadnego swędzenia, pieczeniu czy upławów. Badanie powtórzyłam, ale:
- wzięłam pojemnik wyjałowiony, czyli taki w dodatkowym foliowym opakowaniu. Wcześniej miałam pudełeczko luzem i nawet nie zwróciłam na to uwagi.
- przed pobraniem próbki umyłam się (to było trudne, bo rano jak się obudziłam, to strasznie chciało mi się sikać )
Efekt? Zero bakterii "Wyleczyłam się" , a poprzednie badanie było zafałszowane, przez to że źle pobrałam próbkę.
no czyli dokładnie to samo co ja pisałam

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny! Wróciłam z pracy, posprzątałam w domu i jestem gotowa do nadrabiania. A tu dla Was takie małe co nie co http://demotywatory.pl/3717162
czasemi zastanawiam się czy to nie jest photoshop jesli nie, to ja też chcę taką stópkę
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:03   #4586
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja sobie swiezy skroiłam wlasnie

no czyli dokładnie to samo co ja pisałam

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

czasemi zastanawiam się czy to nie jest photoshop jesli nie, to ja też chcę taką stópkę
oczywiście ze photoshop

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:04   #4587
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
O jacie, ale to polka była?
Tak i chciała wrócić do UK...

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2012-03-26, 19:12   #4588
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Kładź się i odpoczywaj
Cytat:
Dziękuję
Łożysko mam położone tak, że zasłania ujście szyjki, więc chyba nisko, ale nie orientuję się czy jest bardziej z przodu, czy z tyłu, zapytam na wizycie
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:17   #4589
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Soleika i dziewczyny pomagające w edytowaniu i układaniu listy jesteście kochane Absolutnie nie mam pojęcie co mi jest potrzebne, a taka lista rzuca światło na to co kupić i ile. Wiadomo potem wszystko wyjdzie w praniu, każda mama i dziecko ma inne potrzeby, ale zestaw startowy na początek jest. Kawał dobrej roboty

Moja sąsiadka chciałaby być wróżką. Sama w ciąży przytyła 40 kg i na początku liczyła, że mi taka sztuka też się uda. Teraz jestem już w połowie, przytyłam tak normalnie więc przynajmniej liczy, że dobiję do 30 Po prostu żal jej ściska

Wyliczanie jest potrzebne - absolutnie nie wiem czy potrzeba mi czegoś 6 czy 26

Gratuluję I w sumie ja też Jejku jak ten czas leci.... Jeszcze 4 miesiące

To się Kochana nie najadłaś... Czasami mam wrażenie, że w więzieniach lepiej karmią niż w szpitalach. Ale w szpitalach to niby ludzie na dietach i nie potrzebują tyle

Zdrówka dla Tż Dlatego my mamy dwa lapki i nie ma problemu, to niedawna mieliśmy jeszcze stacjonarny, ale co za dużo to nie zdrowo

Synuś Super Gratuluję poznania płci i zdrowego dzieciaczka

Dojrzewaj, dojrzewaj bo warto

Ah śliczny malutki brzuszek Nic tylko się cieszyć, że taki zgrabny, tym bardziej, że dzieciątko zdrowe.

Hahaha, czyli tak jak pisłałam
Cytat:
Tak i chciała wrócić do UK...
Ciekawe jak to się skończyło, bo sytuacja wyjątkowo paskudna się zdaje.
Stary 2012-03-26, 19:21   #4590
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:

A Wzielam prysznic i teraz mi babka słuchała serduszka i właśnie ogladam na wspólnej potem m jak milosc. łóżko takie nie wygodne że leżąc na lewym boku ciągle czuje ta moja nerkę. masakra jakąś nie wiem jak usne

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości