Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012 cz. V - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł VI cz. naszego wątku?
Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy. 20 33,90%
Duże brzuszki wszystkie mamy, na porody już czekamy. 5 8,47%
Od jesieni już plotkujemy, pierwszych maluchów wyczekujemy. 0 0%
Wiosna wreszcie za oknami, czas na spotkania z maluchami. 6 10,17%
Wyprawki powoli kompletujemy, w maju-czerwcu powijemy. 1 1,69%
Wiosna juz za pasem, niedługo pierwsze spotkanie z bobasem. 6 10,17%
Wyprawki prawie gotowe - obstawiamy terminy porodowe. 7 11,86%
Wyprawki kompletujemy, niezmiennie plotkujemy. 1 1,69%
Wyprawki kompletujemy, pierwszych porodów wyczekujemy! 13 22,03%
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 18:29   #4261
moniczka1302
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Nie możesz! Krokusy są pod ochroną Gdyby tak każdy sobie jeździł "na krokusy", to w końcu nie będzie ich w ogóle w środowisku naturalnym
przeciez nie bede ich zrywac ani deptac, tam sa sciezki, ktorymi sie chodzi i podziwia krokusy. do glowy by mi nie przyszlo, zeby zrywac cos, co jest pod ochrona
a tak poza tym, nie wiem czy dam rade jechac 3h w jedna strone, lazic i wracac troche mam obaw, jutro zreszta zadzwonie do mojego gina i sie spytam czy nie ma nic przeciwko na taka wyprawe ...
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:31   #4262
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
A oto torcik...
Jakieś arcydzieło cukiernicze to nie jest (jak wspominałam mój pierwszy w życiu wyrób tego rodzaju) i zdjęcia też takie rodzinno-nieprofesjonalne, ale obiecałam, to wrzucam Rzeczywiście trochę się przy nim napracowałam, ze 3-4h mi zeszło... Ale warto było, Maksiu i cała rodzina zachwycona. Moja babcia nie mogła mi uwierzyć, że sama zrobiłam, dobrze że miałam zdjęcie zrobione też w trakcie prac... Robiłam dokładnie wg tego przepisu, co wczoraj wrzucałam i nie był aż tak trudny, jak sie bałam, więc zachęcam do prób W smaku nie był jakiś powalający, ale rodzinie się chyba na oczy rzucił bo zniknął niesamowicie szybko, więc jednak musiał być dość smaczny
Kism masz talent!
Cytat:
Napisane przez libretka Pokaż wiadomość
Cześć mamusie! mam do was pytanko, jak myślicie czy mogę tak jednorazowo umyć włosy w nizoralu??? przyplątał mi się potworny łupież i szampony nie dają rady.
libertko,ja myślę,że lepiej teraz, niż później. Jeśli się boisz leć do dermatologa.
Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość
Dziewczyny wrzuciłam na maila swój brzuchol z 27t i 31 t. Dziś pogoda nie za przyjemna, więc chyba spróbuję sobie zrobić brzuszkową sesję. Tak więc, puszczam muzykę (Jamal), biorę pędzle w rękę, nastawiam aparat i jak coś z tego wyjdzie to się pochwalę
Ubóstwiam wiesz że niedługo wychodzi nowy kawałek?
Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
Kupowałyście może takie kompresy ( gaziki) ?
http://allegro.pl/kompresy-niejalowe...220593829.html

czy jałowe?
Dziewczynki, pisałam już o tym,nawet ze dwa razy.. do pępuszka gaziki są na nic nie wczyścicie pępka gazikiem,nie dotrze do zagłębień i będzie się ślimaczył! patyczki higieniczne plus spirytus lub octanisept!

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ile w waszych szpitalach leży się po cc?
bo u mnie 24h na sali osobnej bez odwiedzin
po 12h po cięciu się wstaje, powinno to być niezależne od szpitala, jeśli tak nie jest, to znaczy że im się nie chce.. odwiedziny normalnie w ciągu dnia. przynajmniej jest ktoś do pomocy, przy wstaniu, przy dzieciaczku, zwłaszcza tatuś ma wtedy okazję nauczyć się przewijać, ubierać. dziwne u was te zwyczaje no nie tak powinno być

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:35   #4263
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Ale którą, też oglądałam i nie wiedziałam co wziąć.
taki zestaw kupiłam na all http://allegro.pl/oilatum-soft-emuls...173329101.html

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:39   #4264
Tacca
Zakorzenienie

Dzięki. Jeszcze nad Perfectą się zastanawiam, ale nie jestem przekonana..
Stary 2012-03-26, 18:43   #4265
rozowa1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki Wrocilam wlasnie od gina Wszystko wporzadku Cisnienie ksiazkowe , przytylam nastepne 1.8kg , po zapaleniu ani sladu Serduszko malego mocno bilo Przy wyjsciu spotkalalam mojego gina i na dzien dobry powiedzial ze bardzo dobrze wygladam Wie jak sie podlizac Nastepna wizyta za 2 tyg 9go kwietnia w lany poniedzialek no i wkoncu bede miala usg Ciekawe jak tam mlody teraz wyglada

Ok lece nadrabiac
za udana wizyte

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez justka3107 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki, podczytuję Was od niedawna termin porodu mam na 2 maja i czekam na córeczkę)

heh, ja miałam na czczo 76 a po dwóch godzinach 120 i gin powiedział, że muszę ograniczyć wszystko co słodkie...?! coś widać, że co gin to inaczej
witaj
Stary 2012-03-26, 18:43   #4266
begie13
Zadomowienie

Dziewczyny jak to jest z tym Payu na allegro? czy jak zapłacę przez to to oni później te pieniądze wysyłają na konto sprzedawcy? nie ma żadnych problemów przy tym?
ja zawsze sama przelewałam na konto sprzedawcy ale zastanawiam się co lepsze?

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:46   #4267
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak to jest z tym Payu na allegro? czy jak zapłacę przez to to oni później te pieniądze wysyłają na konto sprzedawcy? nie ma żadnych problemów przy tym?
Nie ma żadnych problemów, sprzedawca dostaje pieniążki prawie natychmiast. Ja teraz tylko tak płacę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 18:46   #4268
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze płace z payem, super ułatwienie, nie było żadnych problemów

Stary 2012-03-26, 18:47   #4269
rozowa1987
Zadomowienie

Cytat:
a może taka http://www.sklep-fototapety.pl/fotot...oza-8-001.html
aaaaaaaaaa

to nie jest tulipan, ale takie delikatna róża może lepiej do sypialni
ta jest śliczna
Stary 2012-03-26, 18:47   #4270
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Kism masz talent!

libertko,ja myślę,że lepiej teraz, niż później. Jeśli się boisz leć do dermatologa.

Ubóstwiam wiesz że niedługo wychodzi nowy kawałek?

Dziewczynki, pisałam już o tym,nawet ze dwa razy.. do pępuszka gaziki są na nic nie wczyścicie pępka gazikiem,nie dotrze do zagłębień i będzie się ślimaczył! patyczki higieniczne plus spirytus lub octanisept!

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

po 12h po cięciu się wstaje, powinno to być niezależne od szpitala, jeśli tak nie jest, to znaczy że im się nie chce.. odwiedziny normalnie w ciągu dnia. przynajmniej jest ktoś do pomocy, przy wstaniu, przy dzieciaczku, zwłaszcza tatuś ma wtedy okazję nauczyć się przewijać, ubierać. dziwne u was te zwyczaje no nie tak powinno być
Z tego, co kojarzę, to chyba w Holandii odchodzi się od grzebania przy pępuszku. Z tego, co mi się wydaje, to oni zalecają, żeby wietrzyć i żeby się wysuszył. Oni tu mają różne pomysły, więc nie dziwi mnie to.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:47   #4271
begie13
Zadomowienie

dzięki to ja też tak zapłacę

Wanda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 18:50   #4272
rozowa1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
http://www.bobowozki.com.pl/product_...3&%3CosCsid%3E

Ja kupiłam emulsję do kapieli oilatum po której nie trzeba dziecka niczym już smarować, bephanten i sudocrem.
boski
Stary 2012-03-26, 18:51   #4273
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Z tego, co kojarzę, to chyba w Holandii odchodzi się od grzebania przy pępuszku. Z tego, co mi się wydaje, to oni zalecają, żeby wietrzyć i żeby się wysuszył. Oni tu mają różne pomysły, więc nie dziwi mnie to.
MonikaFaustyna, racja Tzn w Polsce też zaleca się tzw suchą pielęgnację. ale po umyciu trzeba go w środku wytrzeć do sucha, bo wilgoć to dobra pożywka dla bakterii. W Polsce jednak popularne wciąż jest dezynfekowanie ja dla swojego dzieciątka będę używac spirytu,najszybciej obsusza, nie czerwieni się jeśli nie zaleje się go spirytusem.

Stary 2012-03-26, 18:51   #4274
begie13
Zadomowienie

Cytat:

ooo to skoro jeszcze nie zapłaciłam to może usunę je z listy....na pewno nie przydadzą się?

Wanda
Stary 2012-03-26, 18:53   #4275
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
http://www.bobowozki.com.pl/product_...3&%3CosCsid%3E

Ja kupiłam emulsję do kapieli oilatum po której nie trzeba dziecka niczym już smarować, bephanten i sudocrem.
supcio wozek!!!
Stary 2012-03-26, 18:54   #4276
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo to skoro jeszcze nie zapłaciłam to może usunę je z listy....na pewno nie przydadzą się?
begie, ewentualnie do oczu, ale czy to warto płacić za przesyłkę..?

Stary 2012-03-26, 18:55   #4277
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
MonikaFaustyna, racja Tzn w Polsce też zaleca się tzw suchą pielęgnację. ale po umyciu trzeba go w środku wytrzeć do sucha, bo wilgoć to dobra pożywka dla bakterii. W Polsce jednak popularne wciąż jest dezynfekowanie ja dla swojego dzieciątka będę używac spirytu,najszybciej obsusza, nie czerwieni się jeśli nie zaleje się go spirytusem.
Ja Natalce pępek też urobiłam ładnie spirytem (u nas dawali receptę w szpitalu) i wszystko było ok. Dziwią mnie takie zmiany co chwilę co niby lepsze.

Ja dzisiaj już kupiłam proszek dzieciowy i płyn do płukania dziecięcy - jak upiorę nasze aktualne łachy to biorę się za ubranka Dominisia

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:56   #4278
doris888
Rozeznanie

Cytat:
ale tu dzisiaj cisza dziewczynki chyba wiosnę poczuły

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Chyba już powoli zaczyna mi brzuch opadać, mam większą lukę między biustem a brzuchem a jak siedzę to brzuch leży na nogach i czuję na nogach ruchy małego.
ciary mnie przechodza jak czytam o Waszych opadajacych brzuszkach że to już tuż , tuż...
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:56   #4279
moniczka1302
Wtajemniczenie

pralka skonczyla prac ostatnia transze rzeczy malej. Doslownie wyszla mi na sam srodek lazienki
czekam na meza az wroci z pracy i wstawilam wlas nie pizze do piekarnika - dzis z mieskiem mielonym i brokulami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 19:00   #4280
doris888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Wzięłam się za wyprawkę, tzn. cd. Gdzie kupowałyście kosmetyki dla dzidzioli i jakiej firmy... Nie wiem na co się zdecydować...
ja widziałam w hurtowni tą serię bubchen, któraś z dziewczyn o tej firmie kiedyś wspominała... moja bratowa kupiła ostatnio mleczko dla swojego/ co prawda starszego dzieciaczka / ale mówi że jest rewelacyjne. Podjadę pewno kiedyś do niej ocenić ale raczej juz sie zdecydowałam na tą serię- kupię mleczko do ciała i płyn do kąpieli a poza tym linomag i sudokrem.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:

ale fajny efekt, mój P. pewnie by się na coś takiego nie zgodził...
mój też, dla mojego to najlepiej jakby ściany były białe ale jak kupowałam farby to był w delegacji i wybierałam z mamą
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:05   #4281
begie13
Zadomowienie

Cytat:
begie, ewentualnie do oczu, ale czy to warto płacić za przesyłkę..?
oj nie napisałam, że chodziło mi o gaziki nasączone spirytusem czy te się nie przydadzą?

Wanda
Stary 2012-03-26, 19:22   #4282
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
boski
Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
supcio wozek!!!
Dzięki

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez doris888 Pokaż wiadomość
ja widziałam w hurtowni tą serię bubchen, któraś z dziewczyn o tej firmie kiedyś wspominała... moja bratowa kupiła ostatnio mleczko dla swojego/ co prawda starszego dzieciaczka / ale mówi że jest rewelacyjne. Podjadę pewno kiedyś do niej ocenić ale raczej juz sie zdecydowałam na tą serię- kupię mleczko do ciała i płyn do kąpieli a poza tym linomag i sudokrem.
Agata kiedyś pisała że te kosmetyki są dobre widziałam je w super pharmie

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez doris888 Pokaż wiadomość
ciary mnie przechodza jak czytam o Waszych opadajacych brzuszkach że to już tuż , tuż...
Mnie też chociaż chcę żeby już było po wszystkim
Cytat:
pralka skonczyla prac ostatnia transze rzeczy malej. Doslownie wyszla mi na sam srodek lazienki
czekam na meza az wroci z pracy i wstawilam wlas nie pizze do piekarnika - dzis z mieskiem mielonym i brokulami
Mniam

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
kurde czyli niepotrzebnie kupiłam

Edytowane przez Dasti80
Czas edycji: 2012-03-26 o 19:23
Stary 2012-03-26, 19:28   #4283
Gaabbi
Wtajemniczenie

Już po zakupach.
Farby kupione na szybko Nawet nie wiem, czy jestem zadowolona.
W kuchni zostaje kolor ten co jest, tylko odświeżamy- jaskrawy zielony (jedna ściana),
duży pokój, odświeżamy- czerwona (jedna ściana),
do sypialni kupiłam pistację i irysa, a do Hani pokoju apricot. Farby kupiliśmy Beckers, tak jak radziłyście.
Szczerze, to średnio się przyłożyłam w sklepie do wybierania kolorów Wyszłam z założenia, że jakby nie było, to będzie dobrze
A fototapetę nadal nie wiem którą wybiorę.

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
ja się ostatnio natknęłam na takie gotowe już wnętrze z fototapetą
może cię jakoś natchnie
http://deccoria.pl/galeria,id,73591,1,sypialnia.html
Dziękuję.
Któraś z Was tutaj pisała, że ma fototapetę z jabłonią

Cytat:
przeciez nie bede ich zrywac ani deptac, tam sa sciezki, ktorymi sie chodzi i podziwia krokusy. do glowy by mi nie przyszlo, zeby zrywac cos, co jest pod ochrona
a tak poza tym, nie wiem czy dam rade jechac 3h w jedna strone, lazic i wracac troche mam obaw, jutro zreszta zadzwonie do mojego gina i sie spytam czy nie ma nic przeciwko na taka wyprawe ...
A ja zrozumiałam, że jak jedziecie "na krokusy", to będziecie je zrywać, albo wykopywać

Jutro mam wizytę u ginki. Ciekawe co tam u mojej Córeczki słychać
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 19:29   #4284
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

ok popralam nastepne ciuszki, powiesilam w lazience.
Dobrze, ze nie palimy. Cale zycie mama i tato palili w wc i wszystko smierdzialo papierosami
teraz popralam dzieciece ciuszki i fajnie, z enie mamy takich nalogow i ze wsyztko bedzie pachnialo plynem
Nie chce mi sie denerwowac, ja nie lubie sie klocic z ludzmi, jak moj tz nie ebdzie mial sluzby i zauwazy ze leca ziarenka na nasz parapet i na nasze ciuszki on sobie z nia pogada
kurde kolezanka dodala zdjecie na fb 3 dni po porodzie, jest chusza niz przed ciaza o 3 kilo, eh tez tak chce.... szczerze mowiac wyglada slicznie....
i tego tez Wam zycze zebysmy byly piekne po ciazy zeby kg szybko szly z mlekiem do dzidziusia :P
odkad cieplo na polku ciszej na naszym watku )
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:30   #4285
moniczka1302
Wtajemniczenie

Dastii80 mam nadzieje, ze wyjdzie dobra, bo cos mi ciasto za bardzo lepkie wyszlo. Dalej czekam na meza mam dosc tej jego pracy ale co zrobic.

plecy mnie strasznie bola, wogole zmeczona bardzo jestem ehh ciagle narzekam

Stary 2012-03-26, 19:32   #4286
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Już po zakupach.
Farby kupione na szybko Nawet nie wiem, czy jestem zadowolona.
W kuchni zostaje kolor ten co jest, tylko odświeżamy- jaskrawy zielony (jedna ściana),
duży pokój, odświeżamy- czerwona (jedna ściana),
do sypialni kupiłam pistację i irysa, a do Hani pokoju apricot. Farby kupiliśmy Beckers, tak jak radziłyście.
Szczerze, to średnio się przyłożyłam w sklepie do wybierania kolorów Wyszłam z założenia, że jakby nie było, to będzie dobrze
A fototapetę nadal nie wiem którą wybiorę.

Stary 2012-03-26, 19:35   #4287
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
no właśnie też puchniecie bo ja mam dopiero 29 tydz a już puchną mi nogi ,jakieś rady??
Ja nic nie puchnę, obrączka mi nadal lata na palcu, stopy też bez zmian

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
Wiecie co, ja wczoraj popatrzyłam na wątek mam marzec-kwiecień i przeraqziło mnie ile z nich urodziło sporo przed terminem.
Niektóre z Was już mają 34-35 tydz. więc za 3 tyg to swobodnie moze się już małe urodzić.
W ogóle opisów porodów nie mogę czytac, bo mam skrajne nastroje, raz się boję, raz płaczę ze wzruszenia...
A ja się już powoli nie mogę doczekać Sama nie wiem czemu mam taki ciąg na poród

Cytat:
Napisane przez karozka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Mam pytanie czy maleństwo, którejś z Was, że tak to ujmę "trzęsie" się w brzuchu? Ostatnio Leon zrobił tak dwa razy i przyznam, że mnie to niepokoi.
Mój się tak trzęsie od czasu do czasu, coś jakby miał drgawki

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
oo właśnie nie dawno kuzynka napisała na fb, że chce wózek sprzedać. baby merc q7. mi się ten wózek podobał. i chyba go weźmiemy
Bardzo fajny! I jak patrzyłam co jest w zestawie (jak się kupuje nowy) to całkiem sporo, a cena fajna

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki Wrocilam wlasnie od gina Wszystko wporzadku Cisnienie ksiazkowe , przytylam nastepne 1.8kg , po zapaleniu ani sladu Serduszko malego mocno bilo Przy wyjsciu spotkalalam mojego gina i na dzien dobry powiedzial ze bardzo dobrze wygladam Wie jak sie podlizac Nastepna wizyta za 2 tyg 9go kwietnia w lany poniedzialek no i wkoncu bede miala usg Ciekawe jak tam mlody teraz wyglada

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Jak czlowieka ma cos nie trafic.... popralam pojedyncze ciuszki w rekach takie ktorych kolorowo mialam po 1 szt, wywiesilam. Sasiadka z gory sypnela ziarnem jak zwykle, wszytko mam brudne.
Nie mam juz do niej sily, nie wiem juz co mam zrobic.
Nie jestem zawistna, glupio mi bo wynajmuje to meiszkanie, obok mnie mieszka babcia i lubia sie z ta sasiadka
Ale prosilismy, maz raz ja opierdniczyl- nic nie pomaga
albo ugotowana kasza, ryz, jakies ziemniaki, makaron, skorki z makreli....
pod moim balkonem jest syf, ptaki lataja, golabki obsrywaja mi pranie
eh sorki ze to pisze, ale pralam pol h ciuszki recznie i mi je zasyfila;/
mam ochote ugotowac z kilo kaszy, ryzu- rozpedzic sie i jej walnac to po szybach,,, serio;/
plus taki, ze na jesien-zime sie wyprowadzamy. Musze chyba dac rade. Choc w lecie jak upiore dzieciece ciuszki i mi wysypie na nich jakies ziarno nie wiem czy maz jej nie rozszarpie tetnicy przy najblizszym spotkaniu na klatce ;p ....
SŁUCHAM????? Czy ja dobrze zrozumiałam, że ta pani wyrzuca śmieci organiczne przez balkon na trawę pod balkonem??? Nie no, ręce mi opadły, z wrażenia chyba nawet nie skomentuję tego...

Cytat:
hmm... może jak dzidziuś się urodzi to mąż przestanie chrapać, tak podświadomie, bo będzie się bał, że obudzi dziecko ...?
a tak na poważnie to nie wiem
a chrapie tylko jak śpi na wznak, czy we wszystkich pozycjach?
a może
http://allegro.pl/adenol-skuteczne-k...226491562.html
On chrapie tylko jak śpi na plecach. Zresztą nie chrapie nawet jakoś tak strasznie, tylko po prostu jakiekolwiek chrapanie działa na mnie mega rozdrażniająco, jak tylko słyszę nawet lekkie chrapanie to się od razu całkowicie budzę, bo tak mnie drażni ten dźwięk Dzięki za linka do kropelek, może go namówię na spróbowanie
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:39   #4288
Dasti80
Zakorzenienie

Stary 2012-03-26, 19:46   #4289
aaaggusia
Rozeznanie

Dasti, gratuluję zakupu co prawda szkoda, ze nie będziemy mieć takich samych pojazdów ale mam nadzieję, że będziesz zadowolona
a ja dzisiaj cały dzień w domu, nie wiem co się dzieje ale strasznie mnie boli...no właśnie nie wiem co...wcześniej to były pachwiny a teraz chyba bardziej spojenie łonowe, sama nie wiem... ale ból jest okropny, nie mogę sie podnieść, wstać, przewrócić na bok, chodzić.... ma któraś coś podobnego?
mój gin dopiero w środę przyjmuje po południu no i chyba będę zmuszona przeczekać jeszcze jutro chociaż się martwię... poza tym strasznie puchną mi nogi - czy na to coś lekarz może poradzić?

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:50   #4290
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

rinco dobrze zrozumialas nie chce sie juz denerwowac na ten temat, moze pojade do administracji bloku jak nie pomoze proszenie, grozenie i tp

dasti- powiem tylko tyle- chore'
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości