|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Cytat:
|
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
byliśmy u rodziców - dzisiaj wróciłyśmy idzie drugi ząb - boleśnie !!! na noc paracetamol , bez niego jest kiepsko kupiłam też maśc na ząbkowanie , smaruje w dzień Natalia - super że Miki był grzeczny Sofcia - biedaku , już niedługo , reset jest potrzebny , może zatrudnij niańkę z doskoku aby przychodziła raz za czas na pół dnia abyś mogła gdzieś wyskoczyć, Samemu jest bardzo ciężko a propo gdzie BACHA ? |
|
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tyle roboty, że musiałam zabrać część do domu
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
wiedziała, że tak będzie
znajdę kabel to wstawię zdj. torebki.---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- poka poka
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
poka-cie, poka-cie!!!!!
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
taka
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
twoja jest elegancka
moja taka pół na pół
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dwie fajne, ale jakie max. różne...Na taką jak Nity poluję - tyle, że ja chcę większą.... A Barbie ma wiosnę w torebce
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
100zł - cameiou
berbie- fajna wiosenna |
|
|
|
|
#1394 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chcesz się mega wyciszyć to ponoć Bieszczady są niezastąpione, nie wiem nie byłam ale słyszałam i też mnie tam ciągnie.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że chociaż udało Ci się wyrwać na zakupy ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- nie działa mi WRZUTA - nie odtwarza piosenek, używam przeglądarki Explorer...ktoś wie co i gdzie posprawdzać?.... niedobrze mi coś, idę herbatkę robić- kto chętny? u teściowej lepiej, do lekarza nie podeszłam bo ma zlecone badania więc na razie nic więcej się nie dowiem, będzie trzeba iść jutro lub w środę Tesciowa znowu jakieś swoje teorie na temat remontów zaczęła prawić ale nie okazałam złości i szybko uciełam temat, ej biedny będzie ten mój Tz-et wieczór bo znowu będę się mu skarżyć...mam nadzieję, że mnie upokoi...
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
|
|
|
|
|
#1396 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Taki mam plan a jak wyjdzie to dam Ci jeszcze znać. A poza tym plamieniem to coś ci jeszcze dolega albo coś cie boli? Ja plamiłam równo tydzień po zabiegu ale bardzo skąpo zresztą i @ mam bardzo skąpe to może dlatego. Trzymaj się cieplutko. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- A ja proponuje Bukowinę Tatrzańską, spokojna miła okolica idealna na wypoczynek, blisko do Zakopca i różnych fajnych szlaków np. Morskie Oko no i termy gdzie po całym dniu spacerów zalegasz w basenie z bąbelkami
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj co u WAS słychać??
Anusia dzięki właśnie patrzyłam też zobaczymy co z tego wyniknie
|
|
#1398 | |
|
Zadomowienie
|
Dobry Wieczór
![]() Cytat:
za ząbki ![]() Jestem, podczytuję Was czasami.
|
|
|
|
#1399 |
|
Wtajemniczenie
|
Initul- Interhome polecam, kilka razy wynajdywałam tam coś dla Klientów. Samemu można zarezerwować sobie też na booking.com
Może też tutaj coś znajdziesz? http://www.hiszpaniahotele.pl/ Bo w jakim terminie i dla ilu osób to ma być? Zeberko – przykro mi z powodu Twojej teściowej, mam nadzieję, że szybko wróci do sił. I brawa dla TŻ za kwiatuszka i wyznanie ![]() Nita i Berbie- super torebki. Sama muszę się za jakąś rozejrzeć, chociaż ja ogólnie zakupoholik jestem ![]() Adunia89-to kiedy cywilny się szykuje? Jeśli chodzi o wakacje- Czarnogóra jest piękna i urokliwa. Agatka i co tam-wyczaiłaś coś na stronie Alfy? Ja kurde będę męczyć TŻ o Korfu Tylko z nim jest tak, bo jest kierowcą i nie ma go średnio po 3 tygodnie, ja marzę o wakacjach, on marzy o tym by posiedzieć w domu. I być tu babo mądraJ A o te Bieszczady zapytam przez week , bo wtedy się z Kuzynką spotkamJNatalia_23 super cenę łapnęliście za tą Bułgarię, naprawdę! Ja w podróży poślubnej byłam na Majorce z TŻ-polecam wszystkim gorąco. Taki mały raj na ziemi, piękna wyspa. Teraz marzyło mi się Zakyntos, na drugim miejscu Korfu i chyba przy Korfu pozostanę, bo o 700-800 zł na rezerwacji taniej mi wychodzi. Sofcia trzymaj się dzielnie ![]() Pani22ka aż mi ślinka leci jak patrzę na Twój obiadek wczorajszy, a tu lodówka jak na złość pusta. Alonka, jak się czujesz? Już lepiej? Kurde ja dziś dostałam okres i umieram, ale jak sobie pomyślę, że to już 4 cykl od poronienia i że jeszcze 2 przede mną i zaczniemy starania to od razu jakoś lepiej znoszę ból…
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
jestem na bieżąco z czytaniem, ale z pisaniem znowu tragedia nie mam opanowanego pisania, gdy karmię. A w ciągu dnia czasu brak. korzystam teraz z chwili, gdy mała leży w łóżeczku i zasypia... Jutro Emila kończy 6tygodni, ja kończę połóg, idę do gina z tej okazji. Zazdroszczę Wam tych wakacyjnych perspektyw Miło się czyta o takich planach....ach. My chyba pojedziemy nad morze (jeśli w ogóle). Mój wujek ma w Rowach dom agroturystyczny. Może uda się chociaż na parę dni pojechać.Póki co jesteśmy na etapie planowania chrzcin. Wybraliśmy w końcu ojca chrzestnego, zgodził się, więc problem jeden mamy z głowy. Teraz rozmyślamy, nad upchnięciem gości w naszym 20metrowym pokoju ![]() Nitka, za zęby
|
|
|
|
|
#1401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze dużo nam zostało do roboty, modlę się byśmy wyrobili się w tym roku. ![]() Ja też kupiłam ostatnio torebkę: |
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Katka nie znalazłam nic :P drogo :P hehe daj znać jak się dowiesz
![]() Zeberka no nie przedreptane heh ale no nie wiem....zastanawiam się bo nie wiem co i jak u mnie nie wiem kiedy @ będzie a chcielibyśmy się wbić na taki wyjazd przy dniach płodnych :P Troszkę pobuszowałam po necie i znalazłam co nie co ale rezerwacji jeszcze nie robię póki co...może jutro mi sie coś wyjaśni... MAXI,BERBIE Wasze torebki też super lubie takie jak Maxi ma ale Berbie taka fajna wiosenna i teraz modne sa takie ![]() LUCY no to wszystko dobrze u Was więc ok
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2012-03-26 o 20:49 |
|
|
|
|
#1403 |
|
Rozeznanie
|
Lucy, kochana, Ty miałaś problemy ze spojeniem łonowym pod koniec ciąży. powiedz mi jak to się objawiało? mnie dopadł jakiś straszny ból, początkowo to b yło w okolicach pachwin, ale teraz czuję właśnie że to spojenie łonowe. nie mogę chodzić, wstawać, przewracać się... wtedy czuję ból - miałaś podobnie? ja dopiero w srode wieczorem moge isc do gina dlatego moze mnie jakos uspokoisz...please
|
|
#1404 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc Dziewczyny, ale sie dzis nalatalam, mialam urlop ale kilka spraw musialam pozalatwiac, wyszlam o 9 wrocilam o 19 ;]
widze ze czas torebkowy, ja sie wybieram w sobote tez po torebke marzy mi sie duza zielona - taka butelkowa, bede polowac i musze tez marynarke do sukienki zakupic rowniez zielona (tez zielen butelkowa) ![]() Black bylas juz na usg???? jak fasolka Esia trzymam moooooooooocno kciuki za jutrzejsza wizyte Ktora jest z Bydgoszczy???? moj Tz jedzie na turniej w piatek i przy okazji looknal w necie jaka ta bydgoszcz jest, i mu sie spodobala - powiedzial ze moglibysmy sie wybrac razem do tego miasta ![]() dzis bylam drugi raz w jednym z ciucholandow i przezylam szok multum ludzi - godz 12, szok o co chodzi, jak sie okazalo w miedzyczasie, przyszedl nowy towar niezle ludzie sobie z rak wyrywali rzeczy jak facet donosil ubrania, i ja sobie jedna bluzeczke wylowialam wybralam i teraz schnie, moze jutro zaloze do pracy jak wyschnie ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- a jeszcze kurcze mnie gardlo drapie wrr ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- a jeszcze kurcze mnie gardlo drapie wrr
Edytowane przez kunegunda.bis Czas edycji: 2012-03-26 o 21:37 |
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama nie wiem, czy bolało mnie rozchodzące się spojenie, czy Mała napierała na kości chyba to drugie, bo teraz nic mi nie dolega.Mnie najbardziej bolało przewracając się z boku na bok w łóżku. Pod koniec czyniłam to z płaczem. Chodziłam jak kaczka, bo też wtedy doskwierało. Jeśli będziesz chciała, to mogę Ci dać ten pas ortopedyczny, który tak ciężko było mi zdobyć Może Ci się przyda?---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- ja i Inutil
|
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór i dobranoc chyba od razu
![]() Basia jak sobie radzisz? Kunegunda My z Lucy z Bydgoszczy )Katka dzięki a potrzebujemy apartament - bo będzie nasz 6 osób. Teściowie + siostra tż niepełnosprawna (dla niej łóżka niet, bo śpi na materacu na ziemi) i my + Julek. Mamy już parę ofert na oku, bo patrzymy też na domki do wynajęcia. Nie chcemy wyżywienia. Ze względu na siostrę tż musi być na parterze, albo w budynku z winą taką żeby wózek wszedł I to tyle na dziś Dziewczyny, dostałam fantastyczne kołysanki - przerobione utwory znanych zespołów (głównie rockowych). jakby któraś chciała mogę się podzielić, jeśli będę wiedziała jak to wysłać ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Nasze bobasy, tzn moja Sylwia i syn siostry , tak sobie razem kąpiemy jak w gościach u mamy jesteśmy p.a i jedna fotka z wypalania traw obok moich rodziców , strach spać u nich , widok z okna Edytowane przez Nita6 Czas edycji: 2012-03-27 o 10:22 |
|
|
|
|
#1409 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest dopiero logistyka stosowana. a ilu tych gości??? eeee to macie priorytety! chłopaki będą mieli gdzie szaleć ![]() Bardzo fajna torebka. Lubię takie (pakowne )Pijesz mleczko z miodem? Kiedyś miałam fazę na butelkową zieleń (jak ruda byłam)... Dopóki sobie nie kupiłam koszuli w India-shopie cudna była, wykończona na czarno ale cały korpus miałam równie zieloniutki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Brzdące rozkoszne, ale usuń może drugie zdjęcie bo jakiś pedo-bear może mieć podnietkę ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Niebo zachmurzone, zimno okropnie, a tu wstać trzeba :/ Najpierw korki a potem idę restaurację szybko obejrzeć, bo na ślub byśmy ją ewentualnie chcieli.
Poza tym fajne torebeczki nakupowałyście, u mnie też się sezon chyba na nie zaczyna, chociaż w sumie nie tylko na torebki Przeszłam się w weekend po galerii i ewidentnie za dużo rzeczy mi się podoba!Cytat:
![]() Co do Czarnogóry to oglądałam tylko na Google, ale wygląda cudownie ![]() Nita, zakochałam się... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

Ale w tym roku trzeba kaski trochę odłożyć, bo mieszkanie wymaga "odświeżenia", a do tego jeszcze ślub cywilny sobie wymyśliliśmy 

chyba to drugie, bo teraz nic mi nie dolega.