|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
A jak nie będzie tych chociażby 2 centrymetrów to im tak napiszę, że im kopara opadnie
|
#3242 |
|
Zadomowienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;33153607]Dlaczego??
![]() A no, postanowiłam dzisiaj nigdzie nie wychodzić i zadbać o włosy żeby potem móc je zniszczyk farbowaniem ![]() Mam olej kokosowy. Gatuluję [/QUOTE]Ten sam olej kokosowy , co na zdjęciu jest w moim sklepie ze zdrową żywnością. Muszę go kupić, bo Parachute dopija do dna ![]() U mnie na blogu dzisiaj łupy wyprzedażowe z Catrice
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;33153607]Dlaczego??
![]() A no, postanowiłam dzisiaj nigdzie nie wychodzić i zadbać o włosy żeby potem móc je zniszczyk farbowaniem ![]() Mam olej kokosowy. Gatuluję [/QUOTE]Miałam ten olej ale na mnie jakoś słabo działał ![]() Pewnie ja w tym tygodniu będę kupować
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale się załatwiłam
Podczas ostatniego okresu używałam większych tamponów niż zwykle i dzisiaj mnie tak boli, że ledwo chodzę A jutro wf...
|
#3245 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3247 |
|
Klientka w krawacie
|
Mam łeb, nie
|
#3248 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#3249 |
|
Klientka w krawacie
|
Kusicie tymi Igrzyskami... W tej chwili wciągnęłam się w Grę o Tron i czekam, aż drugi tom wpadnie w moje sidła
. Kolejki w bibliotekach są takie, że matko i córko
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ma któraś z Was może gdzieś w miarę pod ręką "Nowy wspaniały świat" A. Huxleya?
Potrzebuję wydanie, miejsce wydania, wydawcę, rok wydania oraz numer ISBN. ![]() Będę bardzo, bardzo, bardzo wdzięczna za pomoc.
|
#3251 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Tutaj masz wszystkie informacje http://ksiazki.polter.pl/Nowy-wspani...-Huxley-c22514
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki wielkie za linka.
|
|
#3253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba się wezmę za te Igrzyska, skoro wiele z Was poleca
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
nooooooooooooo wlasnie..pewnie i tak juz sa niemodne wiec po co sie stresowac :P hehe
a tak serio to tez musze troche dupe zrzucic :P
|
#3255 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#3256 |
|
Wtajemniczenie
|
Też miałam ten olej, był niezły, ale bez szału.
Wiecie co Wam powiem? Muszę wypisać się z blogspota i wizażu, bo mój portfel nie wyrabia....Szafki też. Nie mam miejsca na tyle rzeczy. ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Candy dawno u Ciebie nie byłam i coraz bardziej podobają mi się Twoje notki Widzę postępy.
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Ty zacznij wymagac od luli, zeby noderowali komentarze bo mnie krew zalewa jak patrze co pisza.
|
|
|
|
#3258 | ||
|
Zakorzenienie
|
ooo to to przede wszystkim
Cytat:
aleeee cooo masz na mysli ?w jakim sensie postepy ? ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
bo ja ne bardzo aleeee i tak usuneli komentarz gdzie laska napisala ze mam ochydna purchawe na nosie :P hahah a nic im nie pisalam takze tragedi nie ma a ten komentarz do redakcji o zmianie mnie...robawil mnie :Pniech bedzie ze jestem debil i sie nie znam :P lula jak lula ale Ty widzialas jakie komentarze pisza laski pod makijazami Agi na glownej ?? to jest masakra jakas !!
|
|
#3259 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie
!chociaz ja sie ostro odchudzam i juz mam -4,6kg ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#3261 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że książkowy temat - a ja ostatnio każdą wolną chwilę spędzam w towarzystwie Kindle'a
![]() Właśnie kończę czytać serię kryminałów o Lily Bard, autorką jest pani Harris - na innej jej serii oparto scenariusz Czystej Krwi. Całkiem fajnie się czyta, nie jest to jakaś super rewelacja, ale przyjemne czytadło, odstresowujące przed jutrzejszą rozmową w sprawie praktyk ![]() Czytam jedną książkę dziennie, więc na jutro przeznaczę sobie chyba jakieś historyczne romansidło dla ostatecznego odmóżdżenia
|
|
|
|
#3262 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3263 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Ochłodzenie podobno tylko jednodniowe, a jak wyjdzie w praktyce - przekonam się jutro ![]() Cytat:
praktycznie nie mam matowych cieni w swoim zbiorze ![]() Już od jakiegoś czasu rozglądam się za jakąś poręczną paletką matów, a przy okazji poszukiwań oczywiście pojawia się milion innych muszmieciów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem, czy wiesz, ale istnieje np. taki krem, który potrafi wyszczuplić twarz o jakieś pół cm już przy pierwszym użyciu ![]() Cytat:
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu mialam ochote go kupic!![]()
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Candy, denerwuja mnie te zlosliwosci i pseudo znawczynie.
A w ogole to Luli bardzo nie lubie i powinnas robic makijaze dla Twojego Stylu, o! |
|
|
|
#3266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla Twojego stylu mowisz ? hehe powiedz im to
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a teraz właśnie wróciłam z kina i jedyny wniosek mi się nasuwa: jeśli czytałyście książkę to nie oglądajcie filmu. Jeśli nie czytałyście to... odpuśćcie sobie film i przeczytajcie o ile książka naprawdę mi się podobała, ma parę wad, ale ogólnie jest jedną z lepszych 'mniej ambitnych' książek, które czytałam to film... strasznie rozciągnięty i nudzi, a sposób kręcenia koszmarny do tego stopnia, że obraz mi się rozmazywał i po jakimś czasie zaczęły mnie boleć oczy.Eh, ten Kindle to byłoby rozwiązanie... teraz zamiast wydawać 50zł na kolejne tomy IŚ załatwiłabym je w inny sposób i komfortowo przeczytała.
|
|
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie poczytałam teraz te komentarze pod makijażem Agi i masakra... Ale pojazd :/
Dla mnie Aga zawsze była i będzie takim symbolem Wizażu i guru makijażowym... Nie wiedziałam, że ma aż tyle przeciwniczek. Rozumiem krytykę na temat makijażu, ale na temat wyglądu już mniej... Chyba niektórych w oczy ukuły zabiegi, bo nagle Aga ma wytrzeszcz oczu, kąciki jej opadają i ogólnie chyba zaraz się rozpadnie na części Niektóre teksty powalają...I nie piszę tego jako jakaś wielce zagorzała fanka, ale zwyczajnie tak po ludzku nie rozumiem takiego obrażania... Może się coś nie podobać, ale czy od razu trzeba tak dosadnie to wyrażać?
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oto stoję przed Tobą wróć: jak my W OGÓLE potrafimy gospodarować
|
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie rozchodzi sie o to ze robiac makijaze dla jakiegos portalu prezentujemy makijaz a z tego co zauwazylysmy z Aga to jednak makijaze najmniej interesuja...najwieksza frajda to dowalic nam ze mamy za duze usta , parcha na nosie czy jestemsy chude , grube itd...a makijaz schodzi na 100 plan
baby sa zawistne i jak widza ze komus cos wychodzi to trzeba zgnoic ![]() Vex dała dzisiaj genialny cytat : „Każdy szanujący się internauta ma swoich hejterów, czyli osoby, które go nienawidzą. Hejterzy różnią się zapałem, a ich ilość rośnie wprost proporcjonalnie do popularności nienawidzonego obiektu. Niektórzy ograniczają się do pojedynczych bluzgów, inni godzinami śledzą, wykazują się kreatywnością przy tworzeniu kompromitujących materiałów oraz umiejętnościami niewykrywalnego zamieszczania ich w sieci. […]” truuuu truuuu
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

[/QUOTE]

Podczas ostatniego okresu używałam większych tamponów niż zwykle i dzisiaj mnie tak boli, że ledwo chodzę