|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy
To nie ściema
nie wmawiam sobie tego... oto fotka z 26 grudnia, jakieś 2 tygodnie po wizycie u fryzjera, czyli robiona dokładnie miesiąc temu, jak widać włosy zaczesane na bok nawet nie sięgają oczu, a jak były robione na prosto to ledwie co do nich właziły... a ta druga jest z wczoraj i włosy są znacznie dłuższe... już nigdy nie tknę suszarki Wesołych Świąt kochane!
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, dużo dłuższe!
Ja niedługo pokaże moje kudły ![]() Edit: mam fotke Słabo widać bo robiona na zoomie... Ale długość da się zobaczyć
|
|
|
|
#873 |
|
Przyczajenie
|
No, klaudynka4, to ja mam włoski mniej więcej jak Twoje
A zapuszczam...Cóż, prawie dwa latka ![]() A samo zapuszczanie to masakra (zwłaszcza ten okres w którym włosy są ni krótkie, ni długie, nie wiadomo co z nimi zrobić i ogólnie ma się masakrę na głowie - szczęście, że jestem facetem i mało kto na to zwracał uwagę )I na szczęście teraz już nie ma kłopotów, teraz sobie spokojnie rosną i są podcinane raz w roku na wiosnę
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Nep, a od jakiej długości zaczynałeś zapuszczać?
|
|
|
|
#875 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co pamiętam to chyba od jakichś 3 do 5-ciu centymetrów. Coś wolno rosną...zapuszczam ok. 20 m-cy.
|
#876 |
|
BAN stały
|
A ja z nudów robiłam dzisiaj fotki i przy okazji zrobiłam zdjecia moim włosom :P Nadal sobie rosną, bo ja do fryzjera wybieram się jak sójka za morze :P
Powiedzcie co zrobić, żeby pzrez cały dzien włosy były puszyste. U mnie takie sa po myciu a później powoli robią się oklapniete Edytowane przez stellios Czas edycji: 2006-12-25 o 18:30 |
|
|
|
#877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wcale nie rosną Ci tak wolno, gwarantuję, że moje wolniej ![]() Cytat:
Zobaczysz jak włosy będą fajnie uniesione ![]() A to, że szybko Ci opadają to też prawdopodobnie jest spowodowane tym, że masz takie długie włosy.. Są przecież ciężkie |
||
|
|
|
#878 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zastanawiałam się też czy przy skórze glowy nie nawijać ich na wałki, ale nie wiem czy da to odpowiedni efekt ... W ogóle jestem nieobeznana w pielęgnajci włosów, układaniu itp
|
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia z tymi wałkami
Ja zawsze jak susze włosy (niekoniecznie suszarką) to schylam głowę w dół i potrząsam włosami, to je troche podnosi |
|
|
|
#880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi by juz wystarczyly takie jak Twoje
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet krótsze bym mogła mieć
|
|
|
|
#882 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Chcesz ściąć takie piękne włosy ???
Zabraniam!![]() My tu sie trudzimy, a ty coo?
|
|
|
|
#884 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#885 |
|
Rozeznanie
|
Koncowki wygladaja okej, przynajmniej na zdjeciu
ochhhh zeby moje takie byly bedziesz moja inspiracją
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Ahaaa
Zwracam honor
|
|
|
|
#887 |
|
Przyczajenie
|
Też mi się marzą długie włosy, tak do pasa...Ale mam wrażenie, że wszystkie prędzej wypadną, zanim urosną
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Stellios jakie wlosiska
boze zazdroszcze![]() Obetne ci normalnie, jak bedziesz spała Tylko podaj adres... Piekny kolor, farbowane czy naturalne?Klaudynka wcale nie mas ztakich krótkich No dlugich tez nie Ale sa sredniej dlugosci. Powiedzialabym, ze mamy podobna dugośc Stellios tak w ogole pokaż swoja twarzyczke
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
łał, Stellios, masz włosy jak marzenie
![]() fantastyczne!
|
#890 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Już ci pisałam, że będę uważać na ciebie na ulicy !!! Wiem jak wyglądasz Kolor aktulanie jest już naturalny Kiedyś farbowałam na czarno, bo latem nawet pasował mi ten kolor do opalenizny, która strasznie pielęgnowałam wylegując się na słońcu (Dzięki Bogu zmądrzałam jakieś 2 lata temu i unikam słońca jak ognia , ale efekty tego oplania już widzę, a pewnie jeszcze się ujawnią w przyszłości)Żeby pokazać twarz najpierw musiałabym ją troche "przypudrować" ![]() A poza tym boję się i nie chcę, bo raz miałam taką sytuację, że ktoś (na pewno ktoś kto mnie zna) znalazł gdzieś moje zdjęcie a później zamieścił je na fotka.pl i dopisał niby w moim imieniu jakieś totalne bzdury, które miały mnie ośmieszyć ... Tydzien temu też miałam taką sytuację, że byłam w klubie a jakiś koleś podszedł i powiedział "Widziałem cię na fotce" ... Oczywiście następnego dnia przeszukałam na fotce całe moje miasto A wy dziewczyny nie boicie się tutaj wklejać swoich zdjęć - chodzi mi o te z twarzą? Nie wiadomo kto je zobaczy, co z nimi zrobi ... Dziewczyny, dziękuję za komplementy Jak już pisałam, dość szybko robią się oklapnięte, więc muszę nauczyć się je jakoś układać
|
|
|
|
|
#891 |
|
Przyczajenie
|
Kiedyś miałam piękne długie falowane włosy aż do kolan miały przynajmniej 1,5 m no ale... Poszłam do wryzjerki troche je rozjaśnić a ona scieła mi je przed uszy. Gdy zobaczyłam się w lustrze uciekłam z salonu fryzjerskiego. Znów zapuszczam. Dosięgają mi do łopatek ale nigdy nie będe miała znów tamtych pięknych długich włosów... BĘDĄ ŁADNIEJSZE
|
|
#892 |
|
Przyczajenie
|
Włosy długości półtora metra...
![]() No ale chyba musiałaś pozwolić fryzjerce na takową operację... Głupolu :P Ale widzę, że niezły szok Kiedyś sam przeżyłem coś takiego ale w duuuuuuużo mniejszym stopniu :PChociaż o wygoleniu się na łyso też już myślałem
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz bałam sie, zanim zaczelam tu sowje fotki zamieszczac. i dziwnie sie sklada, ale dzisiaj mialam sen własnie mianowicie taki... BO załozylam watek na wizazu o malowaniu oczu, bo nie wiem jak sie wymalowac na sylwestra, no i snilo mi sie, ze jakas dziewczyna z Warszawy cos mowila, ze mnie zna i mamay wpsolnych znajomych, smiala sie z moim zdjec... cos tam bla bla. Wiecej snu nie pamietam, ale no nie wiem. Ogolnie nie trafilam na nikogo znajomego narazie
Ale włosy masz jak marzenie
|
#894 |
|
Wtajemniczenie
|
stellios super włosy... ja właśnie o takiej długości marzę
|
#895 |
|
Rozeznanie
|
boże, włosy do kolan
![]() i sciąć przed uszy ![]() też miałam opory przed umieszczaniem fotek ale mi akurat bardzo to pomogło
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
lipsy avatarek to twoja fotka?
ładna jestes
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was
miałam włosy przed łopatki...ale musiałam ściąć ;( wypadały bardzo i rosło ich jakby coraz mniej...takie cienkie...wydaje mi się, że to przez prostownicę ;/ścięłam włosy tak za ucho...i pocieniowałam, znajomi mi mówią, że lepiej...tyle, że jak ścięłam to prostowała codziennie...ale teraz już urosły, więc postanowienie noworoczne-nie prostuje...zauważyłam, że po obcięciu szybko mi urosły, bo w 3 miesiące mam do końca szyi, a miałam troszkę za ucho..być może dlatego, że się zregenerowały..pozostaje mi cierpliwie czekać teraz...chociaż wiem, że łatwe to nie będzie generalnie grubych włosów nie mam, ale teraz to ich jest dużo przy głowie zamieszczam fotkę...kolor naturalny, gdyby ktoś pytał pozdrawiam
|
|
#898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj ja wiem coś o tym, bo mam strasznie zniszczone włosy przez prostownicę Mam wrażenie, że chyba przez to wolniej rosną..wcześniej prostowałam całe włosy, a teraz staram się trochę mniej i prostuję tylko grzywkę ( która swoją drogą jest strasznie zniszczona..) Mi też rano włosy sterczą ( szczególnie grzywka ) i wzięłam się na mały sposób który mi naprawdę pomaga Spłukuję włosy od samych cebulek lodowatą wodą Wtedy gdy się obudzę nie mam żadnej szopy Wydaje mi się, ze taki oto zabieg poprawia kondycję włosa
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, bo zamyka łuski
|
|
|
|
#900 |
|
Rozeznanie
|
lodowata woda brrrr.... tak w ogole to scielam wlosy i tak mi sie podoba
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.

nie wmawiam sobie tego... oto fotka z 26 grudnia, jakieś 2 tygodnie po wizycie u fryzjera, czyli robiona dokładnie miesiąc temu, jak widać włosy zaczesane na bok nawet nie sięgają oczu, a jak były robione na prosto to ledwie co do nich właziły... a ta druga jest z wczoraj

Ja niedługo pokaże moje kudły 
)

boze zazdroszcze
Ale sa sredniej dlugosci. Powiedzialabym, ze mamy podobna dugośc
Jak już pisałam, dość szybko robią się oklapnięte, więc muszę nauczyć się je jakoś układać