Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 11:26   #3331
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy

Dziewczyny ratunku !!!
Ja wiem, że to nie miejsce na takie problemy, ale wy jesteście takie kochane - na pewno pomożecie....bo chyba się wykończę Temat może dość niesmaczny no alee cóż- od tygodnia mam jakieś problemy z hmmm moją fizjologią. Może 2 razy byłam w WC (co przez tydzień nie jest u mnie normalne). Siusiu normalnie, a reszta za przeproszeniem się zacięła. Nie jadłam niczego nadzwyczajnego w tym czasie, piłam chyba normalne ilości (w sensie, że nie za mało), żadnych stresów itp. No i za przeproszeniem niccccc A od 2 dni jest jakaś masakra- mam taki wzdęty, mega twardy brzuch i czuję tam taki ciężar- jak spojrzałam na siebie w lustrze z profilu toooo no wiadomo jak to dla mnie wyglądało- ale przecież do cholery w 2 dni brzuch nie może tak urosnąć z ciąży Wiem, że to wynik tego braku odwiedzin toalety, ale nie wiem jak sobie pomóc domowymi sposobami
Żeby tego było mało to jeszcze przypomniało mi się jak rok temu przy tym okresie przechodzenia zimy w wiosnę o tydzień okres mi się przesunął z niczego i teraz zaczynam się już na zapas martwić żeby znowu tego samego nie było, bo się nerwowo wykończę
Echhhh kobiecy żywot ..........

WĄTEK UBRANIOWY:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68701111
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68702621
xXMalinowaLadyXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:32   #3332
Śnieżka
Zakorzenienie

jedz jabłka pomaga podobno
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:33   #3333
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez timotei Pokaż wiadomość
a ja zaczynam schizowac. Nie potrzebnie chyba wzielam ta tabletke, wujaszek sie juz spoznia drugi dzien. A moje nerwy osiagnely zenitu Oby odwiedzil mnie w tym tygodniu
kochana mówię Ci, że po tabletce po zdarzają się cykle i 3 miesięczne, więc teraz się nie stresuj, bo to normalne, tylko spokojnie czekaj

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:44   #3334
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXMalinowaLadyXx Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratunku !!!
Ja wiem, że to nie miejsce na takie problemy, ale wy jesteście takie kochane - na pewno pomożecie....bo chyba się wykończę Temat może dość niesmaczny no alee cóż- od tygodnia mam jakieś problemy z hmmm moją fizjologią. Może 2 razy byłam w WC (co przez tydzień nie jest u mnie normalne). Siusiu normalnie, a reszta za przeproszeniem się zacięła. Nie jadłam niczego nadzwyczajnego w tym czasie, piłam chyba normalne ilości (w sensie, że nie za mało), żadnych stresów itp. No i za przeproszeniem niccccc A od 2 dni jest jakaś masakra- mam taki wzdęty, mega twardy brzuch i czuję tam taki ciężar- jak spojrzałam na siebie w lustrze z profilu toooo no wiadomo jak to dla mnie wyglądało- ale przecież do cholery w 2 dni brzuch nie może tak urosnąć z ciąży Wiem, że to wynik tego braku odwiedzin toalety, ale nie wiem jak sobie pomóc domowymi sposobami
Żeby tego było mało to jeszcze przypomniało mi się jak rok temu przy tym okresie przechodzenia zimy w wiosnę o tydzień okres mi się przesunął z niczego i teraz zaczynam się już na zapas martwić żeby znowu tego samego nie było, bo się nerwowo wykończę
Temat jak temat Moge polecic suszone sliwki z jogurtem.Tylko nie zadne gotowe sliwkowe jogurty, suszone sliwki wrzucic do jogurtu, powinno pomoc.
I nie tylko kobietom sie to zdarza
katja_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 12:40   #3335
wontrubka
Wtajemniczenie

Malinowa Lady, ja mogę się wypowiedzieć, bo u mnie w domu to ,,modny" temat. Mama cały czas ma zaparcia a i ja kiedyś się męczyłam. Zjedz... owsiankę! Naprawdę pomaga. I jedz otręby. Dodawaj je do potraw, jogurtów (u nas w domu, ze względu na wyżej omawiany problem są nawet w panierce do schabowych ). Również siemię lniane w ziarenkach lub gotowane na taki glutowaty kisiel pomaga. Oprócz tego czerwona herbata działa "na te sprawy" korzystnie. Dużo pij płynów w ogóle (minimum 1,5 litra dziennie) i narazie przynajmniej pożegnaj się z pieczywem, bo Cię jeszcze bardziej zapcha!

wontrubka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:05   #3336
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny
Wciągnęłam wczoraj miseczkę jabłek (tak sobie skroiłam). Dzisiaj kupiłam jakieś tabletki w aptece (może to coś da). Piję ile się da, ale jak na razie efekt taki, że częściej muszę siusiu Czyli biorę się jeszcze za owsiankę i śliwki z jogurtem
Jak wypędzę tego demona to od razu podzielę się tym ze światem
No i oprócz tego czekam na zajączka wielkanocnego, który ma mi dostarczyć wujaszka - tzn MUSI mi go dostarczyć
3 koła do zaliczenia przed świętami....mgr do pisania....
A jak już się z tym wszystkim uporam to będę zupełnie innym człowiekiem

WĄTEK UBRANIOWY:
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
Stary 2012-03-26, 15:17   #3337
flybird
BAN stały

śliwki działają i chrupki kukurydziane
a wafle ryżowe i ryż z kolei zatykają więc lepiej unikać przy takich problemach
flybird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:31   #3338
morelka1987
Zadomowienie

Dziewczyny, proszę o Waszą opinię!
Stosujemy prezerwatywy i stosunek przerywany ( wiem, że to może nie potrzebne, ale tak postanowilismy i nam to nie przeszkadza).
Okres mi się spóźnia już prawie dwa tygodnie Poprzedni cykl trwał 36 dni, a wczesniejsze 28,29. zaczęłam odczuwac dwa dni temu ból piersi i brzucha, tak jak przed okresem, ale takie objawy też sa w czasie ciąży Od soboty też czuje takie dziwne mdłości, nie rano jak to bywa w ciąży ale cały dzień. Wydaje mi się, że są małe szanse na wpadkę, prezerwatywa, stosunek przerywany i nigdy prezerwatywa się nie zsuneła, nie pękła. Ale martwi mnie ten brak okresu zapisałam się do ginekologa, ale mam dopiero za tydzień wizyte :/
Jak Wy oceniacie prawdopodobieństwo wpadki?
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:37   #3339
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, proszę o Waszą opinię!
Stosujemy prezerwatywy i stosunek przerywany ( wiem, że to może nie potrzebne, ale tak postanowilismy i nam to nie przeszkadza).
Okres mi się spóźnia już prawie dwa tygodnie Poprzedni cykl trwał 36 dni, a wczesniejsze 28,29. zaczęłam odczuwac dwa dni temu ból piersi i brzucha, tak jak przed okresem, ale takie objawy też sa w czasie ciąży Od soboty też czuje takie dziwne mdłości, nie rano jak to bywa w ciąży ale cały dzień. Wydaje mi się, że są małe szanse na wpadkę, prezerwatywa, stosunek przerywany i nigdy prezerwatywa się nie zsuneła, nie pękła. Ale martwi mnie ten brak okresu zapisałam się do ginekologa, ale mam dopiero za tydzień wizyte :/
Jak Wy oceniacie prawdopodobieństwo wpadki?
Jesli nic sie nie stalo, to prawdopodobienstwo wpadki jest znikome. Chyba, ze cos przeoczyliscie. BTW poranne mdlosci podobno sa PORANNE tylko z nazwy. Jak tak sie martwisz, zrob test.
Stary 2012-03-26, 16:41   #3340
Niewymierna
Rozeznanie

Wiecie co dziewczynki, mnie dzisiaj boli podbrzusze jak na okres, a mam mieć owu...
Zazwyczaj poprostu czułam jeden z jajników, z lewej lub z prawej strony, a dzisiaj mnie boli pośrodku...
Mam nadzieję, że to nie ciąża...
Niewymierna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:02   #3341
Akcila
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny ratunku !!!

Ja mam koleżankę która 2 tygodnie nie robila tej reszty. I w końcu poszła do lekarza i dał jej zasztrzyk i wszystko ładnie poszlo. Spróbuj błonnik ale taki do jedzenia kosztuje niecałe 5-6 zł a pomaga(jej przy którymś zatwardzeniu pomógł). Jak nic nie pomoże to do lekarza marsz!
Akcila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:03   #3342
maya89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niewymierna Pokaż wiadomość
Wiecie co dziewczynki, mnie dzisiaj boli podbrzusze jak na okres, a mam mieć owu...
Zazwyczaj poprostu czułam jeden z jajników, z lewej lub z prawej strony, a dzisiaj mnie boli pośrodku...
Mam nadzieję, że to nie ciąża...
Jeżeli masz mieć owu, no to pewnie bóle na owulacje, spokojnie, nie ma co schizować.

Co do zaparć, to moja mama je..przeterminowane jogurty;p oczywiście nie polecam, ale ona zajada takie 1-2 dniowe niby przeterminowane. Też ma często problemy i próbuje wszystkiego

A ja nie dostałam dziś @ mimo, że miała być niby coś mnie tam bolało normalnie, choć miałam te dziwne skurcze, ale @ jak nie ma tak nie ma... Może wiosenne przesilenie?

Edytowane przez maya89
Czas edycji: 2012-03-26 o 17:06
maya89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:38   #3343
Tepsa
Zakorzenienie

co do zaparć, to temat rzeka, w sensie,że u mnie od jakiegoś czasu jest z tym problem... tak jak koleżanka radziła wcześniej jadam owsiankę, na śniadanie z mlekiem albo jogurtem, w smaku dramat, ale czego się nie robi dla ulgi na temat śliwek się nie wypowiem, bo nie stosowałam za to podobno xenna też jest ok na te problemy... Poza tym podobno sport pomaga przywrócić dobra przemianę materii
morelka1987 jeśli nic nie pękło, nie zsunęło się i nie jesteś świętą, to nie licz na to,że plemniki to mini komandosy i w jakiś cudowny sposób w Ciebie wniknęły przygotuj sobie gorąca kąpiel i więcej pozytywnych myśli!
Stary 2012-03-26, 18:52   #3344
maracuy
Raczkowanie

A powiedzcie mi proszę, jak to jest z tymi mikroporami
Ostatnio buszując po Internecie znalazłam wywód jakiegoś lekarza, że takowe istnieją, i co gorsza, ich średnica jest większa od najszerszego miejsca plemiczka.
Czyli jak seksiłam się z tżtem w dni płodne, koniec był we mnie, ale gumka była cała, nie zsuneła się - nie powinno być niepokalanego poczęcia, prawda?
maracuy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:55   #3345
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maracuy Pokaż wiadomość
Ostatnio buszując po Internecie znalazłam wywód jakiegoś lekarza, że takowe istnieją, i co gorsza, ich średnica jest większa od najszerszego miejsca plemiczka.
Czyli jak seksiłam się z tżtem w dni płodne, koniec był we mnie, ale gumka była cała, nie zsuneła się - nie powinno być niepokalanego poczęcia, prawda?
ja sie chyba w koncu po tabsy wybiore

ale nie no tak powaznie nie masz sie co stresowac

Edytowane przez Śnieżka
Czas edycji: 2012-03-26 o 18:57
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 18:59   #3346
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Jako króliczek doświadczalny spróbowałam chyba wszystkiego. A więc uwaga- biegałam zjadłam jabłka, wzięłam dwie tabletki, które kupiłam, piję, piję, piję . No iiiii coś tam poszło, że się tak wyrażę, ale bez szału i to jeszcze chyba nie jest cały demon, który we mnie siedzi , bo nadal mam taki twardy brzuch i uczucie takiej ciężkości więc wciągnęłam właśnie jogurt ze śliwkami (jogurt był 5 dni po terminie, bo był naturalny i nie wiem kto go kupił, ale nikt nie miał na niego chęci)- także jak teraz nie pójdzie to ja nie wiem

WĄTEK UBRANIOWY:
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
Stary 2012-03-26, 19:13   #3347
Mariatta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
ja sie chyba w koncu po tabsy wybiore

ale nie no tak powaznie nie masz sie co stresowac
No i tez ja Was jednak opuszczam od następnego wujaszka. a co najlepsze, zeschizowałam sie dokładnie przed wizyta u ginekologa.
Mariatta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:24   #3348
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
U mnie ta sama sytuacja, jak u wielu dziewczyn, na chlopski rozum to jezeli byla cala, nie zsunela sie to jest okej. U mnie tez niby wszystko w porzadku bylo, do wujaszka 2/3 dni i tak sie bardzo stresuje, ze nie zawita
vacancy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:20   #3349
wontrubka
Wtajemniczenie

a ja się właśnie kochałam beeeeez 1,2 lub 3 dni do wuja boję się jak cholera, ale już mi wszystko jedno, wszystko mnie boli, więc to chyba już tuż tuż... Ale znowu to zrobiłam BEZ! co cykl to samo ehh...

Stary 2012-03-27, 06:29   #3350
vacancy
Raczkowanie

Kochane!! Ja wujaszka powinnam dostac jutro albo pojutrze! A dostalam dzisiaj w nocy, wychodzi na to, ze wyszedl 26 dzien cyklu tylko dostalam wczesniej, ale uwaga... Zamiast okresu dostalam brazowe plamienie!! Jest tego malutko i brazowe.. Matko jaka jestem zeschizowana, nigdy tak nie mialam, zawsze czerwone, dosc obfite.. a teraz cos takiego.. Podobno w ciazy tak jest, pomozcie
Stary 2012-03-27, 08:50   #3351
maya89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wontrubka Pokaż wiadomość
a ja się właśnie kochałam beeeeez 1,2 lub 3 dni do wuja boję się jak cholera, ale już mi wszystko jedno, wszystko mnie boli, więc to chyba już tuż tuż... Ale znowu to zrobiłam BEZ! co cykl to samo ehh...
ja też zaszalałam bez i nadal nie mam wujaszka! ale czekam cierpliwie, boli mnie brzuch jakby miał być już tuż tuż,. No ale tak szczerze, to przecież przed @ jest chyba zerowa szansa na zapłodnienie.. chociaż pewnie zdarzają się dziwne przypadki chociaż w nie nie wierze
Cytat:
Napisane przez vacancy Pokaż wiadomość
Kochane!! Ja wujaszka powinnam dostac jutro albo pojutrze! A dostalam dzisiaj w nocy, wychodzi na to, ze wyszedl 26 dzien cyklu tylko dostalam wczesniej, ale uwaga... Zamiast okresu dostalam brazowe plamienie!! Jest tego malutko i brazowe.. Matko jaka jestem zeschizowana, nigdy tak nie mialam, zawsze czerwone, dosc obfite.. a teraz cos takiego.. Podobno w ciazy tak jest, pomozcie
Może poczekaj jeszcze kilka dni i obserwuj, może to tylko taki początek, a potem będziesz już mieć normalny okres.
maya89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 09:29   #3352
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Vacancy rozkręci się - MUSI- może dlatego, że wcześniej przyszedł to się tak minimalnie zaczyna. Będzie dobrze- Musi być

A mój demon stoi w miejscu- nie licząc wczorajszego małego co nieco
Ale ten brzuch dalej mam jakiś taki dziwny i napięty. I wiecie jak mnie mój TŻ pocieszył??? Powiedział "bo Ty pewnie w ciąży jesteś. Moja znajoma też miała normalne okresy, a okazało się, że jest w ciąży" Noooo luuuudzie tak mnie pocieszył ja wiem, że to takie irracjonalne, aleee o matkooooo

WĄTEK UBRANIOWY:
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
Stary 2012-03-27, 09:34   #3353
wontrubka
Wtajemniczenie

Maya, Przy regularnych cyklach faktycznie szanse są bliskie zeru ale nie całkiem zerowe boli mnie brzuch, krzyż, piersi i głowa, czyli klasyczne objawy tuż przedwujkowe, ale uspokoję się dopiero jak mnie zaleje morze czerwone. Czekamy together!

Vacancy, okres nie zawsze musi przychodzić jak w zegarku i wyglądać dokładnie tak samo. Już głupi stres, osłabienie organizmu, czy cokolwiek innego może wywołać jakieś tam wahania. Czekaj cierpliwie, na pewno się rozkręci

Ja bym chciała mieć teraz okres nie budzący wątpliwości - bolesny i obfity, bo w poprzednim cyklu był krótszy i skąpszy i od tamtego czasu sobie wkręcaaaam

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Malinowa, nakop swojemu TŻtowie ode mnie w pupsko za takie tekst
Żadna ciąża! Ja mam podobny problem przed każdym okresem. Nie masz powodów do obaw. Jedz owsiankę i się nie stresuj! Trochę ruchu też nie zaszkodzi na ruszenie jelit!

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 09:47   #3354
Polly88
Raczkowanie

Malinowa -> a nie próbowałaś pić czegoś gazowanego? dla mnie pomaga. albo w takich przypadkach stosuję mieszankę, która normalnie wywołuje u mnie biegunkę. np najpierw ogórki kiszone a potem czekolada u mnie przeczyszczenie murowane :P i po problemie.
Zastanów się co jadłaś przez ostatnie dni. Nie jadłaś nic ciężkostrawnego? Gdy raz zjadłam około kila orzechów to układ trawienny stał przez tydzień! i dopiero gdy zaczęłam pic colę to mi zbuszowało i poszło.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

jak czytam Wasze posty dziewczyny to zastanawiam się czy wogle zdecyduję się na seks po odstawienu tabletek chyba mnie i mojego Tżta czeka celibat :P
Polly88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 09:53   #3355
maggies07
Raczkowanie

Vacancy- relax jak on Ci się rozhula, parę razy już tak miałam najpierw plamienia, a potem morze czerwone.
MalinowaLady- też często miałam problemy takie jak ty teraz masz i przez tydzień nie umiałam nic zrobić. Nie wspomagałam się żadnymi lekami tylko woda z miodem( nie lubię miodu więc to było dla mnie poświęcenie) i dużo owoców (pomarańcze, jabłka, śliwki) wszystko co było pod ręką. A mam jeszcze jedną metodę, która na mnie działa... wieczorem wypijam 2 piwa, a rano załatwiam to co załatwiam. A siostra pokazała mi masowanie brzucha na problemy z wypróżnieniem.

Eh dziewczyny ja też mam problem. Aż wstyd się przyznać nigdy czegoś takiego nie miałam, a pani ginekolog albo będzie jutro albo dopiero w poniedziałek, a mnie to tak nagli. Po okresie zrobił mi się taki nieprzyjemny zapach śluzu. Najpierw pomyślałam, że się nie umyłam, ale od razu po umyci też ten zapach poczułam. Nic mnie nie swędzi i nie piecze. Nie wiem co sobie tak teraz na to wziąć bo jak jutro będzie gin to spoko, a jak w poniedziałek to chyba mnie rozniesie.
maggies07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 10:29   #3356
Akcila
Rozeznanie

Maggies ja mam tak samo- że mam przewlekłe problemy z tym. U mnie to wynika ze słabeko trawienia i jakoś nic nie jest w stanie nie jest mi to przyśpieszyć, co jest bardzo denerwujące.
Hm.. wiesz co u mnie np. zapach śluzu/moczu zależy od tego co jem. Jesli jem dużo śmieciowego jedzenia to jest nieprzyjemny zapach. Możesz sobie kupić clotrimazolum i powinno pomóc- mi to pomaga jak mnie np. swędzi piecze czy czuje jakis dyskomfort. A propos swedzenia- teraz mnie okrutnie swędzi myslałam że jakaś infekcja ale mało prawdopodone i odkryłam winowajce- papier toaletowy rumiankowy z biedronki. Po prostu jak korzystałam przez dzień z innego papieru to nawet nie zawswędziało a wystarczy że użyje tego rumiankowego papieru to mnie swędzi..

Vacacy u mnie wygląda tak każdy okres więc spokojnie się rozkręci
Akcila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 10:41   #3357
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Vacancy rozkręci się - MUSI- może dlatego, że wcześniej przyszedł to się tak minimalnie zaczyna. Będzie dobrze- Musi być

A mój demon stoi w miejscu- nie licząc wczorajszego małego co nieco
Ale ten brzuch dalej mam jakiś taki dziwny i napięty. I wiecie jak mnie mój TŻ pocieszył??? Powiedział "bo Ty pewnie w ciąży jesteś. Moja znajoma też miała normalne okresy, a okazało się, że jest w ciąży" Noooo luuuudzie tak mnie pocieszył ja wiem, że to takie irracjonalne, aleee o matkooooo
Przypomnialas mi, ze ja tak mialam przy zapaleniu wyrostka. Brzuch Cie nie boli?

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 11:03   #3358
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katja_24 Pokaż wiadomość
Przypomnialas mi, ze ja tak mialam przy zapaleniu wyrostka. Brzuch Cie nie boli?
Nie, nie boli. Ale kurde apetyt mnie nie opuszcza. Powiedziałabym nawet, że mam bardzo dobry. I pytam się gdzie się to wszystko podziewa?

WĄTEK UBRANIOWY:
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
Stary 2012-03-27, 14:27   #3359
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
co do zaparć, to temat rzeka, w sensie,że u mnie od jakiegoś czasu jest z tym problem... tak jak koleżanka radziła wcześniej jadam owsiankę, na śniadanie z mlekiem albo jogurtem, w smaku dramat, ale czego się nie robi dla ulgi na temat śliwek się nie wypowiem, bo nie stosowałam za to podobno xenna też jest ok na te problemy... Poza tym podobno sport pomaga przywrócić dobra przemianę materii
morelka1987 jeśli nic nie pękło, nie zsunęło się i nie jesteś świętą, to nie licz na to,że plemniki to mini komandosy i w jakiś cudowny sposób w Ciebie wniknęły przygotuj sobie gorąca kąpiel i więcej pozytywnych myśli!
co do pogrubionego to polecam dołożyć dżem truskawkowy do jogo lub wkroić sobie jabłko i smak jest o niebo lepszy

Cytat:
Mikropory to bzdury. Gdyby istniały cały świat byłby zalany dziećmi

Cytat:
Napisane przez wontrubka Pokaż wiadomość
a masz, a masz

Cytat:
Napisane przez vacancy Pokaż wiadomość
Rozkręci się Mój zawsze się tak zaczyna, więc Twój na pewno też się za chwilę rozpakuje wygodnie u Ciebie

Malinowa, zabiłabym Tż gdyby mi coś takiego powiedział To na pewno nie ciąża!

A u mnie już powoli czuć Wujka. Brzuch mnie pobolewa i nawet lekko piersi też. Mam nadzieję, że będzie w terminie, czyli za 3 dni!

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:11   #3360
vacancy
Raczkowanie

No i moge sie pochwalic, wujaszek przyszedl pelna para, za wczesnie zeschizowalam, teraz mam juz normalny okres, brzuch mnie tez strasznie boli, ale to dobrze to dobrze!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości