|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Bry
Środek nocy, a ja sobie Was czytam, bo nie mogę spać...Nadrabiałam wszystko, czytałam na bieżąco, ale jakoś tak nie miałam nic ciekawego do napisania... Na zdjęcia sukien się nie załapałam, ale gratuluję Świadkowa i druhna: Dwie z Was zapytały o to... Już wyjaśniam: świadkową jest siostra TŻa, z którą z wielu przyczyn nie mam i nie będę mieć dobrych relacji, ale że jest Jego siostrą i TŻ miał być świadkiem na Jej ślubie (do którego nie doszło) to obiecał Jej, że będzie świadkową na Jego ślubie. A jest to najbliższa rodzina i nieważne, jak bardzo jej nie lubię - zgodziłam się na to, aby była świadkową i ta rzecz była dla mnie oczywista. Świadkowa jak na razie nic nie robi, nie pomaga, mało się interesuje... A ja nie ogarniam! Mam za dużo spraw na głowie i za mało czasu, a potrzebuję kogoś bliskiego, kto pomoże, doradzi, dopilnuje i zajedzie, gdzie trzeba. Taką osobą będzie moja kuzynka, która bez wahania pójdzie ze mną siku podczas wesela, pomoże w ubieraniu, dopilnuje dekoracji, zrobi rekwizyty na sesję ślubną (ma wielkie zdolności artystyczne). I dlatego mam świadkową do pełnienia rol oficjalnej i druhną do bycia moją prawą ręką podczas planowania, organizowania itd. Ślubnie: byliśmy na spotkaniu z właścicielem sali, wszystko udało się pomyślnie, teraz tylko ustalimy menu i sprawa sali prawie załatwiona : W poniedziałek kupiłam torebkę ślubną - tak, jak kilka z Was - w ciucholandzie, za 15 zł. Jest nowa, ma nawet papier w środku i miała folię na zapięciu Muszę tylko dokupić do niej łańcuszek i broszkę motyla i będzie idealnie Do tego kupiłam parę misiów, które na pewno nie przydadzą się na wesele, ale są ślubne i bardzo mi się spodobały: będą siedzieć na zagłówku Naszego łoża małżeńskiego ![]() Potrzebuję kciuków - bardzo pilne i ważne... Nie chcę pisać, bo się boję, co wyjdzie i jak wyjdzie... Ale poranek i cały wtorek będą ważną lekcją w związku moim i TŻa... Dlatego nie mogę spać |
|
|
|
#2012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Dzien dobry
Wstawać spiochy Cytat:
Bardzo mocne ![]() Cytat:
![]() Lepiej wygląda bez Cytat:
|
|||
|
|
|
#2013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
się trzymają Oby wszystko poszło tak, jak byś tego chciała![]() I dla Madzi też ![]() A ja wczoraj piekłam ciasto pożegnalne, bo czwartek - piątek muszę wykorzystać urlop. Szkoda mi odchodzić, ale zamierzam tam wrócić jeszcze I zrobiłam pamiątkowy wpis do kroniki przedszkolnej
|
|
#2014 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() madzia i wiktusiaczek dla Was bardzo mocne
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh ale facet kombinuje ja zapłaciłam 53zł za całość niuto chyba też. pociesza mnie to że chyba do niego kasa nie dotarła i musi teraz latać na poczte a wystarczyło podać dane do przelewu (ja umywam ręce niech się poczta martwi bo potwierdzenie wpłaty kasy podpisałam towar wydano)
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
#2017 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Bylismy wczoraj w USC zalatwic papierki, zaplacilismy 84 zl, pozniej bylam w kancelarii parafialnej po akt chrztu, Pani byla niemrawa, ale jak dalam jej "ofiare" 30 zl to od razu zrobila sie bardziej mila masakra jakas hehehe. Jeszcze Tż dzisiaj jedzie do swojej parafii chrztu po akt (bo wczoraj byla zamknieta) i w piatek idziemy na podpisanie Protokolu ![]() Kurcze a Ty Gosza musisz miec teraz goracy okres co? Az mnie strach oblecial, chociaz poki co nie stresuje sie nawet... nie wiem czy to dobrze, czy zle? |
|
|
|
#2019 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane w ten piekny sloneczny poranek!
Podczytuje was na biezaco, niestety zupelny brak czasu na odpisywanie...ostatnie dni uplynely na zbieraniu adresow, drukowaniu zaproszen, adresowaniu kopert, lakowaniu i steplowaniu ( musze wam powiedziec ze super to wyszlo, postaram sie wieczorkiem jakas fotke wrzucic) czesc juz rozdalismy, reszte zabieram do pl i co sie uda to rozdamy a co nie wyslemy. No i zaproszenia beda wreszcie z glowy ![]() Widzialam nowe suknie, dziewczyny wygladacie pieknie ![]() Kciuki dla madzi i wiktusiaczka sie trzymaja. Jutro wylot do pl na kilka dni wiec pewno nie bede miec czasu na podczytywanie was. Buziaczki zostawiam
Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-03-27 o 08:26 |
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciukasy sa hej dziewczyny ![]() a ja sie zawiodłam na rodzinie TŻ ![]() w niedziele zadzwonila jego ciocia , ktora mieszka w USA ze jednak nie przyleca na wesele a wiedzieli juz ponad rok o nim i sami tak chcieli przyleciec ![]() namawiali nas na szybsze wesele i co teraz, nawet nie przyleca ![]() powody denne ' bo nie wiedza czy urlop bedzie, itp ;/ czyli odpada nam 9osób ![]() nie rozumiem ich - kasy maja jak lodu - sami gadali ze bilety lotnicze nie sa dla nich problemem ![]() a tu wielka dupa
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zdecydowanie bez ![]() Dziękuję za wszystkie opinie dot. sukienki
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki dla dziewczyn
![]() Cytat:
|
|
#2023 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Hej Laski!!!! Trochę mnie nie było z Wami bo najpierw wyemigrowałam do domku a tam internet strasznie zamula a potem nie miałam czasu
Cytat:
za butki, bardzo ładneCytat:
Cytat:
![]() bez Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i za zawieszki![]() Cytat:
i za wszystkie załatwione sprawy Rozumiem że zgodziłaś sie na taka a nie inna świadkowa, sama bym tak zrobiłaJa znowu miałam owocny wypad do domku 1. Załatwiłam wystrój kościoła 450 zł z żywych kwiatów to jak na moje rejony taniocha, w dodatku Pani sprawia wrażenie osoby kompetentnej, zastanawiam sie czy nie zamówić u niej bukietu.... 2. Załatwiłam makijażystkę! Strasznie sie z tego ciesze bo najpierw udałam sie do salonu bardzo polecanego w mojej okolicy i była to porażka... niestety zdjęcia mi sie skasowały ale naprawdę nie było co pokazywać, pani za góra 15 minut roboty wzięła 70 zl i: nie położyła mi żadnej bazy pomimo tego że strasznie się świece i jej o tym powiedziałam, puder dala mi za ciemny chyba nawet o 2 odcienie a kredka po 3 minutach spłynęła mi do kącika oka... Na szczęście zgadałam się ze znajoma której koleżanka jest wizażystką i tu była już rewelka, spotkałyśmy sie razem u tej koleżanki i za jeden wieczór zrobiła mi 3 różne wersje z których wybrałyśmy najlepszą ![]() 3. Odebrałam już balonowe drzewko - księgę gości, teraz brakuje mi tylko ramy, dostalam kolejną cześć zawieszek i zamówiłam do nich wstążkę i zamówiłam kilka projektów zaproszeń ![]() Niestety jestem juz w Lbn i musze ostro wziąć się za produkcje pracy mgr także w miedzy czasie będę Was podczytywać Edytowane przez Agis88 Czas edycji: 2012-03-27 o 08:47 |
|||||||
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie źliłam... obeszlam wszystkie muzea w kielcach po dane a chcialam w czwartek jechac po dane do pracy tz poza kielce, to dobrze ze zadzwonilam dzisiaj bo pismo musze zlozyc do dyrektora zeby mi umozliwil... a w calych kielcach takich cyrkow nie bylo... i teraz kurcze jestem u tej malej i nie bardzo chce mi sie ja targac.
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2026 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam też 3 osoby z zagranicy,zobaczymy czy przyjdą...
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
śnił mi się biały śnieg.. musi byc dobrze!!! jestem cała w nerwach chyba zeżrę wszystkie palce...
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiktusiaczku ![]() Gosza
|
|
|
|
|
#2029 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2030 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula przykro mi, bo wiem jakie to uczucie jak ktos odmawia... u nas kilka osob odpada, bo maja wesela w rodzinie (blizej typu np od corki kilka dnia po nas/przed nami) albo z powodu zaloby lub z innych powodow... ja juz powiedzialam trudno, komu zalezy to bedzie, 3maj sie
![]() Madziu zajmij sie czyms moze, zebys o tym tak intensywnie nie myslala?
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
dla wszystkich potrzebujących dziewczyny podobają się Wam te buciki http://moda.allegro.pl/nowosc-slubne...204934352.html http://moda.allegro.pl/marco-tozzi-s...222178016.html
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2012-03-27 o 09:43 |
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() trudno, bedzie kto bedzie chcial ![]() najwazniejsze ze zaproszeni sa, a co zrobia to ich sprawa
|
|
#2034 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Bez
No to już tuż tuż chyba się nie stresujesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() TŻ odebrał wczoraj obrączki Strasznie się cieszę jak coś się posuwa do przodu. Dzisiaj mam nadzieję, że zdąży pojechać po wódkę, bo do dzisiaj jest promocja w hurtowni.
|
|
|
#2035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie ja też chcę 2 tygodnie ![]() u mnie jeszcze 5 Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny polećcie mi sprzedawcę welonów z Allegro, proszę muszę wreszcie kupić bo mi się ciągle koszmary związane z tym że nie mam welonu śnią |
|||
|
|
|
#2036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://moda.allegro.pl/nowosc-slubne...204934352.html iceflower pochwalisz się obrączkami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
ja kupiłam welon od tego sprzedawcy i jestem zadowolona ![]() http://allegro.pl/listing/user.php/r...&us_id=5135555 |
||
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu będzie dobrze musi być
|
#2038 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiktusiaczku za Ciebie tez 3mam kciukasy! ![]() Ewusia tez szukam welonu |
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś mi się w jedno oko stało, bo mam całe przekrwione. Wyglądam jak wapir
|
|
#2040 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry laski
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

Środek nocy, a ja sobie Was czytam, bo nie mogę spać...
Muszę tylko dokupić do niej łańcuszek i broszkę motyla i będzie idealnie
Do tego kupiłam parę misiów, które na pewno nie przydadzą się na wesele, ale są ślubne i bardzo mi się spodobały: będą siedzieć na zagłówku Naszego łoża małżeńskiego 

pociesza mnie to że chyba do niego kasa nie dotarła i musi teraz latać na poczte a wystarczyło podać dane do przelewu (ja umywam ręce niech się poczta martwi bo potwierdzenie wpłaty kasy podpisałam towar wydano)

a wiedzieli juz ponad rok o nim i sami tak chcieli przyleciec

za butki, bardzo ładne
Niby ma mi wysłać wniosek do urzędu pracy, ale nie wiadomo ile będzie trzeba na to czekać