![]() |
#1801 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Cytat:
![]() pewnie że się da , nasz domek jest także tego przykładem :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wazoniki po 2 zł http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40113180/ można ich kupić dużo, wsadzić jeden piękny kwiat a do wody wrzucić girlandę i kolorowe kamyczki wazoniki po 3 zł http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80215577/ dobierając odpowiednia kolorystykę można ślicznie ożywić stół, plus w środek 3kwiatki w kolorze przewodnim ![]() wazoniki po 5 zł http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40151092/ tu można zatopić kwiaty i kamyczki oraz wrzucić pływające świeczki, bo wazony są dośc duże, średnica u góry to 15cm, wysokość 18cm, są super! misy po 8zł http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20132453/ duuuża misa, 30cm średnica u góry, można zrobić dużą fajną kompozycję i wrzucić duuużo świeczek ![]() ogółem co najważniejsze - wazony nieprzewracające się, dość niskie, nie zasłaniające gości a wychodzi tanio kupując nawet po kilkanaście sztuk ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() cdn.
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-03-26 o 22:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale wiecie, "nigdy nie mów nigdy", zobaczymy co z tego planowania wyjdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() no cóż, braku seksu nie zazdroszczę, ale jeszcze nacieszysz się TŻtem, jak będziesz w pełni sił, oooj tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Clood dobrej nocy życzę przy zamkniętych nowych drzwiach! ![]() heloł jaguś! ![]() co u mnie... TŻ postanowił położyć u siebie panele, więc poszliśmy do leroy merlin, wybraliśmy pływające panele dębowe (uwielbiam dąb! ![]() ![]() co poza tym? ... nico ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-03-26 o 22:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie, nie mieszkamy, ale tak myślę że rok przed ślubem czy też w wakacje przez te trzy miesiące przydałoby się próbnie przed ślubem pomieszkiwać. Spotykanie się od 6 lat to u mnie to u niego czy też wyjazd na tygodniowe wakacje to nie to samo ![]() Tak więc mamy zamiar zamieszkać. Póki co jednak się tym bardzo nie martwimy jeszcze ![]() ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-26 o 22:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaa to spoczko, macie fajne plany, spokojnie idziecie swoją drogą ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pożalić. Wstaję rano, g. 6:00, patrzę za okno: ciemno. Dumam. Źle zegarek mi chodzi? Spieszy się czy co?czemu jest tak ciemno. Wstaję niechętnie, idę do kuchni-tam przychodzi objawienie: faking! zmiana czasu!
![]() Czuję się oszukana. Chcę jasno i rano i wieczorem ![]() Jaga, Jlys, nie dobijajcie mnie. My nie mamy nic - ani metra kwadratowego, nie licząc mieszkania, które dostaniemy po śmierci babci i wujka alkoholika ![]() Moniq, czytasz mi w myślach! miałam patrzeć po Ikei dziś co tam mają. Teraz już nei muszę. Dzięki ![]() Dupa jasio. idę się szykować do pracy. Jak mi się strasznie chce spać! Ostatnio sypiam po 6-7h. To dla mnie za mało! W weekend też się nie mogę wyspać, bo J. wstaje o 6:00 do szkoły, a kładzenie się wcześniej oznacza lulanie o 21:00. Chętnie bym wczoraj to zrobiła, ale przetrzymali J.na bierzmowaniu (wziął sobie imię Cyryl. Ma zakaz nazywania naszych dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Jagusia witaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Sama, z tata do Opoczna
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I z Monikowego "cdn." tez ![]() Nie pisalam wczoraj pracy ![]() ![]() milego dnia lachony!
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Jsgusia witam ![]() ja dziś mam w planach mycie okien przed świętami ale jestem ambitna ![]() tak Tu Asia i Kawa pisały o roku 2015 fajny ale ja wolę 2014 ![]() ![]()
Cieszę się życiem ![]() książki : 2016- 31 ![]() 2015- - 56 ![]() -14 kg ![]() Edytowane przez Promyk03 Czas edycji: 2012-03-27 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() W końcu mam wolne dziś ![]() Kinia, też właśnie myślałam o szerokich kieliszkach. Jak będziemy w Pl to będziemy się rozglądać po tym tanich sklepach ![]() ![]() Jagusia, witaj ![]() Matko, ja w ogóle nie czuję, że święta zaraz będą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbyśmy chcieli 2014 to byśmy za moment musieli się szykować z wszystkim. W Poznaniu takie terminy, a tak błoga nieświadomość ![]() Witajcie ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-27 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Pierdoły gadasz
![]() ![]()
#1814 |
Zakorzenienie
|
wiem
![]() umyłam okna u mnie w pokoju a było ich sztuk 3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Witaj Jagoda ![]() Gaja wymiękam - u nas pudel teściów mojej siostry nazywa się Cyryl ![]() A ja zaczynam poremontowe sprzątanie - muszę naklejki z okien zdjąć - to będzie ciężki dzień ![]()
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię myć okien, jak i luster. Ja nie mam do tego talentu. Zawsze smugi
![]() gratuluje więc ![]()
#1817 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam ![]() Cytat:
![]() ![]() rozumiem że chodzi o ślub w 2015? jeszcze nie jestem w temacie , musze sie wkupić ![]() Cytat:
![]() ja nie czuję tych świat , tak jak nie czułam Bożego Narodzenia, tylko porządki mi o nich przypominają.. Cytat:
![]() mnie za jakieś 2-3 tyg czeka poremontowe sprzątanie , i już się go boję.. przecież okna są tam tak brudne że nic nie widac po drugiej stronie ![]() A to w ogóle to Witam się wtorkowo z wszystkimi ![]() Wtorek mam wolny więc muszę go jakoś ambitnie wykorzystać , taki mam plan a pewnie skończy się na jakiś filmach albo wizażu.. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dziś koniec teraz piorę firanki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Konto usunięte
|
Hej. Zerknęłam tylko, żeby się dowiedzieć czy Tżt Sylvi się odezwał. Widzę, że niestety obawy się potwierdziły i Sylvi trafiła z deszczu pod rynnę. Tak bardzo chciała mieć w końcu kogoś lepszego, że zupełnie ją zaślepiło. Nie twierdzę, że wszystko wina Tżta, bo wina zawsze w jakimś stopniu należy do obu stron. Jednak w tym wypadku to nie Sylvi jest tą stroną, która zawiniła bardziej. Nie wiem czy to czytasz Sylvi, moze teraz boisz się odzywać. TO tak wygląda jakby "szanowny" się odezwał, ale powiedział, że to wina forum wszystko i to łyknęłaś "swoją winę", bo przecież on wyciągnął rękę. Tylko pytanie na jakiej zasadzie. Boję się tylko, żebyś się nie zatraciła dla faceta, który wie jak Tobą sterować. Ty jesteś zastraszona. WIdać to w Twoich wypowiedziach typu - boję się, że on odejdzie. Robisz wszystko tak, żeby jemu było dobrze, bo niechcesz, żeby CIę zostawił. Każdy ruch musisz analizować, bo może on się wkurzy i powie że odchodzi.
Po poprzednim związku nie nabrałaś wiary w siebie. Wydaje mi się, że w ogóle nie wierzysz w swoją siłę, kobiecość i to, ze stać CIę na dobrego faceta. |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Ile ja bym dala, zeby juz myc okna w naszym mieszkaniu po remoncie
![]() ![]()
#1821 |
Rozeznanie
|
Chyba po Ciebie zadzwonie ;p
też przechodzicie aktualnie przez remont ;> czy żle zrozumiałam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Nie, czekamy na mieszkanie i ja sie do tego stopnia doczekac nie moge, ze juz chce myc w nowym mieszkaniu okna
![]()
#1823 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
No tak, tylko ty masz blizej do tego
![]() ![]() ![]() Co tu tak cicho? Mnie wzielo na pisanie pracy ![]()
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A to chyba mus i ja takie cos mam od hmmm 13 roku zycia Nie nie .,cala nie wymaga dekorowania ,bo nasza sala wyglada tak (zdjecie poniżej),wiec dekorowac bede tylko stoly ,nie wiem nawet co tam do dyspozycji jest na sali ,tzn,czy sa jakies znosne obrusy ,wazony ,bo pokrowce na krzesla okropne i nie chce takich.
![]() |
#1826 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do Cyryla PIONA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja na szczęście umyłam okna w weekend, bo na kolejny zapowiadają kiepska pogodę... a szkoda, bo mam ten kawalerski w domku nad zalewem zegrzynskim ![]() ![]() a wiecie, ja nie mam firanek ani karniszy w pokoju ![]() ![]() u mnie dziś straaaszne nudy ![]() ![]() byłam dziś na rekolekcjach i u spowiedzi, ostrzegłam TŻ że ma mnie nie denerwować hehe ![]() ![]() jutro ma być 17*C ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:55 ---------- Dziewczyny, znalazłam prześliczne letnie buty ahh http://img20.allegroimg.pl/photos/or.../42/2226314270 w sam raz do zabicia się w nich ![]() ![]()
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja dziś mam w planach zrobić prezentację na jutro umyć ostatnie okno i pisać licencjata więc też mało czasu na wizaż no ale cóż czasem tak bywa ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ale tu cicho... Gdzie jesteście? ![]()
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
ja umyłam oko i zastanawiam się co zrobić na obiad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.