|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Cytat:
![]() fajne te ubranka, a brzusio słodki Cytat:
|
|
#4772 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() za wszystkie wizytyi Tym z Was które są już poAsia pisała wczoraj że wyniki ma dobre mieli jej mierzyć cukier i jak wszystko będzie ok to dzisiaj może już wyjdzie do domu! pozdrawiam |
|
|
|
#4773 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jeszcze raz dziękuję---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
samochód porysowany bardzo głęboko, do blachy glukozy miałam 75gjedziemy zgłosić szkodę,papa |
||
|
|
|
#4774 | ||||||||
|
Branzoletka
|
Witam jeszcze na pół śpiąco, bo się obudzić pomimo kawy nie umiem
![]() Cytat:
Cytat:
Ando Cytat:
Cytat:
konkrecik ![]() Cytat:
![]() My też od jakiegoś czasu zasypiamy na filmach nawet tych które baaardzo chcielibyśmy obejrzeć Cytat:
Rany co za patologia Cytat:
a że mała, przecież tak jak dorośli są różnego wzrostu tak dzieci też muszą być różne ![]() Cytat:
Współczuje użerania się z gadem Ja wczoraj miałam taki super nastrój od rana ale gdzieś popołódniu gdzieś się stracił tak, że mogłabym kogoś zabić Hormony
|
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie wyglada taki opalony brzuszek.Przykro mi, ciekawe kto to zrobil ![]() Jak 75 to moze po prostu powiedz lekarzowi, ze nie pobrali Ci po pelnych 2h tylko troche wczesniej? Tak bedzie najlepiej Moze po prostu sie pomylily...
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
houserka, nie ma się co martwić, jak jest tylko ciut mniejsza
![]() Cytat:
![]() hanjah, ja smaruje twarz przed wyjściem. Jak znam swoje szczęście, to pewnie by się jakieś plamy przypałętały |
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na glukozie same kazały pilnować godziny i po 2h wejść bez kolejki na pobranie
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę sobie kupić jakiś odpowiedni krem, bo jedyny jaki mam w domu to taki z ziajki dla Dorotki
|
|
|
|
|
#4781 |
|
Rozeznanie
|
hej
nadrobiłam ![]() teraz spadam się ogarnąć i muszę lecieć zrobić sobie zdjęcia do dyplomu, pewno jak wrócę po południu to już na nową część się załapię ![]() dziewczyny co poradzicie na zgagę ? bo już mnie 3 dzień męczy ... |
|
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jego odpowiedz ostatnio to ciagle "nie, nie". Zmienimy pieluche - nie, nie. Idziemy na drzemke - nie, nie. Idziemy spac - nie, nie. Tylko jesc, pic, bawic sie, ewentualnie kapiel. I tylko TZ i TZ wiecznie najwazniejszy dla niego a tata to, a tata tamto. Ostatnio sie uspokoil, bo mu wlaczalam zdjecia TZ w laptopie i pokazywal, ze to jest tata I ich wspolne zdjecia: ja pytalam, a on pokywal, ze tu jest tata, a tutaj on sam ![]() Nie moge sie doczekac takiej slodko gadajacej dwojki ![]() Ale pewnie zleci szybko... Teraz chodzimy w ciazy, a juz niedlugo bedziemy swietowac roczki... Tez mam czasami taki nastroj
|
|
#4783 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, właśnie się wypindrzyłam nasmarowałam brzuszek i ruszam szukać jakichś bodziaków, albo pajacyków, co by zapełniać listę
![]() pogoda piękna to trzeba korzystać miłego popołudnia
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o kolory, to jest ich 8, przy czym każdy występuje z szarym albo z czarnym (zielony, różowy, niebieski, granatowy, beżowy, szary, pomarańczowy i fioletowy). Nawet w sklepie za bardzo się cenom nie przyglądaliśmy, bo w necie i tak wychodzi zwykle taniej. Poza tym w sklepach nie mieli takiego zestawu od razu z moskitierą, parasolką itd. W necie, tak jak w tym linku, znalazłam za 1530zł.
Kolorek musi być uniwersalny, bo liczę na to, że wózek przeżyje choć dwójkę dzieci, to i teraz to dziewczynka, a później, to nie wiadomo ![]() Edit: przejrzałam na tej stronie i mają chyba wszystkie kolory, z tego co widzę. Edytowane przez blueberry88 Czas edycji: 2012-03-27 o 12:10 |
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prince, w tym szpitalu, to normalnie komedia! ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Byłam w "Mama i Ja" we Wrocku i tż kupił mi dwie bluzki, sukienkę i spódnicę ciążową Moje pierwsze ciążowe ciuszki, bo te sprzed ciąży to już powoli odchodzą w niepamięć Bardzo fajny sklep, mają też internetowy. Wczoraj na ich stronie przeglądałam ubrania, bo chciałam Wam pokazać, co nabyłam i natknęłam się na kolekcję do karmienia, którą prezentują kobiety w ciąży
|
|
|
|
|
#4787 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
No i
Wczorajsze badanie glukozy zakończyło się po 45 min., a dzisiejsze po 35. Któraś z laborantek radziła, żebym spróbowała zrobić badanie z 50, a nie 75g glukozy. Lekarz ma zdecydować, co dalej. Nicki - widocznie córci zasmakował miodek. Ciastuś - myślę, że to woda, ale mogą być jeszcze wody płodowe. Może jednak powinnaś położyć się na tą urologię. A co ich w szpitalu obchodzi, ile lat ma przyszły tatuś? ![]() Takie pytanie byłoby uzasadnione chyba tylko przy określaniu ryzyka wad genetycznych itd., ale na prenatalnych mnie o to nie pytali. Oczywiście współczuję takiej sublokatorki. Chodzi o zmiękczenie ubranek. Cytat:
Magnez spróbuj brać w czasie jedzenia. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ad. 2 Też mi to przyszło do głowy. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-03-27 o 13:15 |
||||||
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ze on sie awanturuje ze ma tam dalej swoje rzeczy (wszystko oddalismy). Co wiecej, on sie awanturuje o rzeczy, ktore JA kupilam za SWOJE pieniadze. A klamie, ze to jest jego. Facet jest bezczelny, z patologicznej rodziny, nie mial nawet butow jak mnie poznal. Wszystko co ma dostal ode mnie. Glupia, nawet telefon mu kupilam. Nic nie odzyskalam od niego. Pal licho ciuchy, ale nawet telefonu nie zwrocil. Oczywiscie o ciuchy sie awanturowal, ze sa jego i on chce je JUZ. Ja powiedzialam - idz sie wymeldowac i wszystko zalatwimy tego samego dnia. Nie udalo sie. Oddalam mu ciuchy i inne rzeczy, nie wymeldowal sie. Teraz sie awanturuje. jego rodzina go nigdy nie chciala zameldowac i koles boi sie, ze znowu nie bedzie mial meldunku, ew. meldunek tymczasowy. Nie wiem co mozna zrobic. mam papier z urzedu, ze jego wezwali do siebie... Ale co to da? Bedzie klamal, ze tam sa jego rzeczy i koniec...
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam tylko próbki materiałów i wydaje mi się, że jest dość żarówiasta. Choć podobał mi się już wcześniej zielony wózek. Pozbieram opinie, przemyślę i jak przyjdzie czas, to się jakoś wybierze. Nie chciałabym, żeby owady do tego lgnęły.
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Zmykam na zakupy, coś trzeba wszak jeść. Później będę pichcić barszczyk
|
|
|
|
#4790 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeleczę się nim te 8 dni potem badanie i jeśli będzie źle to idę do urologa, chrzanię to .... Posiew ma sens dopiero jak ogólne wyjdzie źle? Cytat:
ciekawa co jeszcze czy wodę też, muszę dopytać Cytat:
![]() Cytat:
Szukał jej bo badał bicie serca a mała pływala i pływała...Cytat:
Ad.2 dzięki Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2012-03-27 o 12:27 |
|||||
|
|
|
#4791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby tak dalej! dobrze że masz w tym wszystkim wsparcie kochanej osoby
|
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie jakas gowniara?
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On ostatnio chcial zebym dzwonila do niego jak gdzies wyjezdzam z malym (np. za miasto, my lubimy sobie robic rozne wycieczki) i mam jemu meldowac kiedy wracamy ![]() I nie podobalo mu sie, ze wyjechalismy w weekend. Bo niby ktos tam mnie widzial i wydzwanial do mojej mamy i sie awanturowal, ze mam jemu zameldowac jak wroce bo byla godzina 17-18, a ja bylam z dzieckiem za miastem Powiedzial ze do godziny 19 mamy czas na powrot, albo on cos tam zrobi ![]() Wrocilismy o 20, bo tak nam bylo wygodnie. Wrocilismy, wykapalismy malego, polozylismy spac. juz sobie siedzimy, godzina - gdzies po 21, zbliza sie 22, i nagle domofon. I znowu. A to on. I mowi do mnie ze ile nas nie ma, na ile my wyjezdzamy ja sie pytam po co on sie wykloca, a on mi na to "i bede sie klocil", no to do widzenia, zamknelam drzwi i poszlam. Nie bedzie mnie w ciazy stresowac pajac jeden... Normalnie jak dziecko
|
|
#4794 |
|
Rozeznanie
|
ja nie musiałam kupować, najpierw miałam robić glukozę na NFZ i pytałam czy muszę kupować , powiedziały ze nie, ale poszłam jednak prywatnie i w cenie badania (12 zł) była już glukoza.
|
|
|
|
#4795 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Właśnie u mnie też już to nie jest gilgotanie, tylko takie lekkie pukanie![]() Cytat:
Budowlankę już miałam i jakoś przetrwałam |
||||
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za dopowiedzi
|
|
|
|
#4797 |
|
Zadomowienie
|
a jednak zdążę na nowy wątek
|
|
|
|
#4798 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
współczuje z samochodem... brzuszek zgrabniutki i pięknie opalony
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciliśmy z serwisu,niestety cały bok samochodu będzie do malowania
myślałam że uda wymienić się te części na nowe skoro mamy AC ale doopa mój mąż jest załamany,on tak dba o samochody a teraz będzie malowany...przecież to obniża jego wartość o parenaście tysięcy...ehh.. czemu ludzie są tacy podli?wstawiam jeszcze jednego pajacyka którego zapomniałam w tamtym poście
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po pracy
Zaś jem kaszankę Potem poczytam co u Was i pójdę robić obiad dla małża.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

tylko pobrała mi krew po 1.40h zamiast 2h, czy to nie będzie miało wpływu na wynik?
calusieńki bok
i przy okazji M1 niunia (26tc)

za wszystkie wizyty
Tym z Was które są już po
W końcu złapał ją przytrzymując ręką część brzucha i ograniczajac jej miejsce

Rany co za patologia

stres od rana...