|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cytat:
Ja na forum występuję pod nikiem i ona też
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
Byou a umiesz szyć? nawet ręcznie? bo mogłabyś kupic zwykły kawałek dzianiny i zszyć jego końce. |
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żegnam się póki co bo idę na uczelnię.
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
łeee to ja się nie dowiem?
|
#2076 |
|
Zadomowienie
|
Z idealnym odcieniem moze być ciężko ale warto spróbować poszukać A 4110/40 http://allegro.pl/made-in-italy-dzia...206870986.html Edytowane przez kkasia007 Czas edycji: 2012-03-27 o 12:48 |
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
okna które miałam umyć dziś umyłam
![]() teraz piorę firanki i zasłony jestem z siebie dumna
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego ja nie mam takiego talenta?
|
|
#2079 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Facet oglądający pierścionki, hmmm...
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
ja od kilku lat myję lubię to
|
|
|
|
#2081 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje ehhh na pocieszenie Cytat:
![]() Cytat:
ale ja ostatnio mało bywam więc w ogóle mało wiem ![]() ale nie zmienia to faktu że po raz kolejny wyszła akcja zrobiona na szybko bez możliwości jakiejkolwiek reakcji ze strony niektórych, piszecie że był problem z "kretem" który był jak widać tylko pretekstem - trafił się, no to trza ten monet wykorzystać - a prawdziwym powodem zamknięcia klubu buł brak intymności dla jak widać większości z Was. Niestety ale to że przeprosicie nie zmieni faktu że olałyście resztę, bo przecież nie wszystkie są podejrzewane - o ile takie podejrzenia w ogóle macie tak trudno było napisać wiadomość na PW z wyjaśnieniem? jak widać trudno... ![]() a osoba która ma teraz "dym" jeśli jest osobą dojrzałą to powinna tą sprawę załatwić otwarcie i osobiście z osobą która jej ten "dym" stworzyła - jeśli w ogóle wie kto to był a tak niestety posłużyła się całością w swoich własnych celach - tak ja to widzę ![]() piszecie że zawsze można napisać PW/sms'a ale to będzie prowadzić tylko do tworzenia się kółek wzajemnej adoracji bo o tych sprawach będą wiedzieć tylko pojedyncze osoby - wybaczcie ale nie mam zamiaru pisać PW o tej samej treści do 5 czy więcej osób bo to się mija z celem ![]() ale to jest tylko moje odczucie i moje skromne zdanie ![]() zacytowałam i odniosłam się do postu Gwizdaka nie dlatego że mam coś konkretnie do niej ale dlatego że od tego się niejako zaczęło - wyjaśniam żeby później nie było ![]() Cytat:
i szczerze ale zaczyna mi to wisieć - niefajnie się porobiło i teraz choćbyście stawały na głowie to i tak atmosfera z pierwszych czy nawet późniejszych części nie wróci ![]() tyle ode mnie,pogoda jest za piękna żeby się taki pierdołami przejmować ![]() zbieram się do pracy, pa
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak -
dobrze, że nic Wam nie jest a zderzak się wyklepie ![]() miko - on już szuka |
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
praktyka czyni mistrza jak to powiadają
|
#2084 |
|
MBZ♥
|
Grape zgadzam się
![]() co do dojrzałości tej osoby to dowiaduję się teraz takich rzeczy, że głowa mała, także na dorosłość, dojrzałość raczej nie ma co liczyć ![]() całe to kretowienie jak w moim odczuciu i nie moim tylko zostało zmyślone Życze tej osobie by się pławiła w swoim brokacie na tęczy do zhaftowania w końcu i tak prawda wyjdzie na jaw.
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2086 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Mam nawet jeden podobny, dostałam gdzieś po roku naszej znajomości. Jakie miłe wspomnienia się z nim wiążą ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, nie wierze!!!! tyle sie uczylas, bylam pewna ze zdasz...
![]() Gwizdak, dobrze, ze wam nic nie jest! BY, mysle, ze nie potrzebnie emocjonujesz sie ta sprawa z kretem skoro wiesz ze jestes niewinna i nic nie zrobiłas. nie ma sensu zyczyc przebrokacenia, badz ponad tym mysle ze sprawa z tak zwanym kretem powinna byc rozwiazana przed rewolucja klubowa. wtedy atmosfera chociaz troche bylaby oczyszczona i reszta dziewczyn nie musialaby sie zastanawiac, czy moze one sa ta podejrzana. oskarzona powinna wiedziec co sie jej zarzuca, miec prawo do obrony. istnieje cos takiego jak domniemanie niewinnosci. poza tym, mozna mowic, ze mamy kreta,ale nie podawac konkretnej osoby. jesli mowi sie o konkretnej dziewczynie, nie wyjasnia o co chodzi i nie daje jej prawa do obrony to jest to pomowienie. poza tym juz sama zaczynam sie czuc winna. moze to ja jestem tym kretem? ide stad, bo mi mozg sie juz lasuje
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, nie zacytowało mi- najważniejsze że Wam nic nie jest. Auto da się naprawić
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo choć wiem w buty se wsadzę i będę wyższa a tak poważnie to naprawdę nie zależy mi na kolejnych spiskach czy tym podobnych tajemnicach bo ja po prostu nie mam na to czasu jest mi po prostu, po ludzku przykro i tyle ![]() a teraz naprawdę już spadam bo praca wzywa
|
|
|
#2090 |
|
MBZ♥
|
Crozee widzisz ale to wymaga odwagi. Niestety pomawiającej tego brakło
niech się jej wiedzie byl z daleka ode mnie![]() jak wizyta? Grape o Ty wyższą chcesz być
|
|
|
|
#2091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cześć. Ja mogę powiedzieć, jak całość wyglądała z mojej perspektywy. Mi na Zazdrośnicach było dobrze, ja uczciwie głosowałam za przyjęciem danych osób do klubu czy przeciwko itp. Dla mnie problemu nie było. Okazało się, że jest dla innych - dostałam zaproszenie do nowego klubu i dowiedziałam się, o co chodzi - że wiele dziewczyn czuje się nieswojo w starym klubie itp., itd. Zaproszenia do klubu były wysyłane nie wiem, na jakiej zasadzie (ale z tego co wiem niektóre z Was nie zaakceptowały). OK - uznałam, że skoro najbliższe mi osoby czują się źle, to jestem za tym, by czuły się dobrze. Na tym mi zależało. Nie ukrywam, że bycie czy niebycie niektórych zazdrośnic w klubie było mi obojętne, bo po prostu nie czułam z niektórymi więzi, ale są też takie, których bardzo mi brakuje. Tylko niestety nie jestem jedyną osobą głosującą. OD siebie mogę jedynie bardzo przeprosić. Bardzo. Przykro mi, że tak to wyszło. Muszę lecieć, buziaki |
|||
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
BYou jeśli chcesz, żeby mówić do Ciebie w twarz to sama też trzymaj się tej zasady i kieruj posty do konkretnej osoby a nie "w tłum"
Zrozumiałam uszczypliwości skierowane w moim kierunku więc poczułam się wywołana do odpowiedzi i powiem jedno- mówisz o oskarżeniach i "pluciu jadem"- sorry, jesteś w błędzie. Nie rzucałam na nikogo oskarżeń a już tym bardziej, nie "plułam jadem", jedyne, co mogłam powiedzieć to wypowiedzieć się czy chcę kogoś w "nowym" klubie czy nie i tak też się wypowiedziałam. Dlaczego nie chciałam pewnych osób w klubie, które być może przy udziale mojego negatywnego głosu nie przeszły? Z kilku powodów: - bo albo uważam to za na tyle wirtualną znajomość, że nie chcę się zwierzać ze wszystkiego - albo uważam, że dopóki ktoś się przede mną nie zmaterializuje np. na spotkaniu przy kawie, może byś kimkolwiek - albo zwyczajnie nie lubię tej osoby, po sposobie jej pisania - albo takie miałam widzimisię żeby komuś dopieprzyć. Natomiast między innymi Ty, pokazujesz teraz klasę.... I utwierdzasz mnie w przekonaniu, że słusznie zrobiłam "rezygnując" z tej "znajomości".
|
#2093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu się w ogóle dzieje? Dziewczyny proszę was.
Nie chcę kłótni w tym wątku. Dobrze by było jakby osoba oskarżająca powiedziała kogo i o co. Ale piszcie spokojnie. Nie chcę was tracić
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ale my piszemy już od wczoraj, że nikt nikogo nie oskarża o nic a Wy w kółko to samo.
|
#2097 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmatek Wszystko wyszło dziś. Wczoraj nic nam nie chciał powiedzieć. Trzeba było napisać,że czujecie się z nami źle w klubie.
Ale nie chcę awantur. Ale postawcie się w naszej sytuacji. nogi mi wchodzą w tyłek. I wpis dostanę jutro nie chcę znowu jechać tam.
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Wooooow niesamowite.
Jeszcze trochę i się dowiem, że wiesz jaki noszę rozmiar majtek. Błagam Cię, zejdź z tych uszczypliwości i "mrocznych" wiadomości, bo to zaczyna być męczące. ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Kasiu owszem, wyszło dziś, ale dziewczyny już pisały masę postów na ten temat, że nie tak wyszło itd. Wyjaśniły sytuację- moim zdaniem- klarownie. Więc po co dopytywać?
|
#2100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiem jak szybko komuś wskakujesz do łóżka, reszty intymnych kwestii mi oszczędź
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-03-27 o 13:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

Bo to dla mnie nieznana informacja 
Ja na forum występuję pod nikiem i ona też 

już straciłam nadzieję, ze go gdziekolwiek znajdę:/

na pocieszenie
tak trudno było napisać wiadomość na PW z wyjaśnieniem? jak widać trudno... 

dobrze, że nic Wam nie jest
a zderzak się wyklepie