|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niedawno takie facet zwrócił mi uwagę, czemu parkuję przed blokiem- przecież tu sami mieszkańcy mogą? Ja mu tłumaczę grzecznie, że od niedawna wynajmuję tu mieszkanie. A ten do mnie z sapem, że jak wynajmuję, to nie mam prawa tu parkować, bo nie jestem właścicielem mieszkania, i że zajmuję jego miejsce. To się wkurzyłam i powiedziałam mu, że płacę czynsz tak samo jak on,mam prawo trzymać tu swoje auto ,będę tu parkować i koniec i kropka. A poza tym jakim prawem jego miejsce? Stary dziad tak mnie wkurzył, że masakra. I co? na następny dzień miałam przebitą oponę... |
|
|
|
|
#4803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to drugie pobranie po 2 h też jest na czczo? Cytat:
|
||
|
|
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ubranka super a brzuszek bomba ![]() Cytat:
za dużo to Ci nie pomogli |
||
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oczywiście że masz pełne prawo, co za debil ---> inaczej nie da się nazwać, albo da się: gorzej
|
|
|
|
|
#4807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chciałabym zobaczyć wybrzeże w Rewalu, Trzęsaczu... W czasie sztormów część wybrzeża została zniszczona i musiałabyś sprawdzić, czy to nie był ten rejon, żeby nie trafić na ciężki sprzęt na plaży. Mamę zachwyca Łeba, bo są i wydmy i woda z obu stron w pobliżu. To samo, co wczoraj. Niestety tak i to nie od razu, więc nie jest to kwestia smaku.
|
||
|
|
|
#4808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niech sobie wykupi miejsce to będzie miał stary burak |
||
|
|
|
#4809 |
|
Zadomowienie
|
Albo zawsze na weekend przyjeżdża tutaj takie nowiuśkie audi i już 4 raz widzę jak staje sobie na środku parkingu na miejscu dla dwóch aut
Jadę kiedyś za nim i chcę zaparkować. A facet podjeżdża, znów staję na środku i wychodzi. Ja już się nie zmieszczę i mówię do niego: Dlaczego Pan tak zaparkował, niech pan pojedzie trochę do przodu, to ja się jeszcze zmieszczę. A koleś do mnie: Nie chcę mi się. I poszedł...
|
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I po 2h też jest na czczo, trzeba się przemęczyć ja po tym badaniu jak wróciłam do domu zrobiłam atak na jedzenie ![]() ooolllccciiiaaa współczuje
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po dentyście
Musiałam odespać...Taka uchachana siedziałam na tym fotelu, bo nic mnie nie bolało, jak tam grzebała tymi sączkami/igłami czy co to. Do czasu... Założyła jakąś igłę na wiertło i ciach mi w tym zębie Jezu jak to bolało... Ale najważniejsze, że ząb zaleczony Będę do niech chodzić jeszcze z innymi
|
|
|
|
#4814 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kobietka tylko się zaśmiała, przytaknęła i poszła sobie.Cytat:
|
||
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Ajka takie parkowanie to niestety norma
nas kiedyś lepiej koleś urządził, akurat znajomi do nas przyjechali i jechaliśmy pozwiedzać, schodzimy do autka, a tam ktoś sobie zaparkował tak, że zastawił nas i trzy inne samochody. Bo mu się nie chciało podjechać kawałek dalej, bo by iść za dużo musiał. Trąbimy i trąbimy, może ktoś wyjdzie. Po 15 minutach idzie jakiś koleś z laską do tego samochodu (już mieliśmy straż miejską wzywać). I to żeby jeszcze się pospieszył, ale nie, on spacerkiem sobie idzie jakby nigdy nic... Oczywiście dobitnie mu powiedzieliśmy, co o nim myślimy, koleś udawał cwaniaka, ale jego laska niezłego buraka spaliła ![]() A co do przebijania opon. Mój tato kiedyś od sąsiada garaż wynajmował, ale w pewnym momencie sąsiad zaczął taką cenę za garaż krzyczeć, że tato zrezygnował. I co? I przez jakiś czas co chwilę mieliśmy opony przebijane. Bezczelność niektórych ludzi nie zna granic
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
estem juz w domu.
Głow ami peka zastanawiam sie czemu a przeciez kawy nie piłam. musze se zrobic ![]() Zaraz bede pichcic obiad, robie an obiad pizze ![]() Pytam sie gina(ordynatora) czy 4,6kg w 2 tyg to mozliwe orzytyc czy to nie woda rpzypadkiem, a on ze w ciązy woda sie zatrzymuje a do tego nerki no i tam sobie mysle tez ze wazylam sie przed oddaniem moczy a do samego wieczora pilam wode i w nocy niebylam ani razu sikac. No i od 3 dni nie robiłam kupki to pewnie tez ma do siebie, az mnie kolo odbytu kluje jak by chciala wyjsc pukała a nie moze![]() No ale slodkie odstawiam. Bynajmniej narazie. Juz tz zapowiedzialam z ema mi z czekoladami do domu nie przychodzic ze niby lekarz zabronił no i pytam o ta nerke, to powiedzial ze ciąza zdrowa ze oni mnie tutaj trzymac nie bedą bo ani skurczy ruchy sa ok ani boli wiec niema sensu(i prawda, na bol nerki sie nawet od wcoraj nie doprosilam o tabletke ) no i ze bolec ciagle tez nie moze, a ja ją czuje ciągle. Ze jesli nie przejdzie (a kontrol mam za 2 tyg) albo wrazie wu jak sie naisli czy bedzie kolka taka mocna(bo od 2 dni niemam kolek) to mam skierowanie dostac od mojego gina. I pojechac tam do szpitala gdzies dalej.Mocz mam dobry, o wynikach biochemi sie nie wypowiadali ale sie na wizycie w nie gapili. Wiec nie wiem ![]() mam prowadzic oszczedny tryb .Ale nie mowil by wcale nie chodzic. Wiec na maly smacerek bede mogla wychodzc ![]() Cytat:
![]() a no widzisz. lekarz ordynator skwitował jak pweidzialam z eta doktorka powiedziala zupelnie co innego niz urolog , ze kazdy uczony ma swoje odmienne zdanie Jestem ciekawa co napsiza na wypisienie wlasnie chyba nie, bo z twarzy wygladała na jakąs 30 letnią babke w dodatku bez zębów![]() a jej niby facet tzn ojcic dziecka mowila ze ma 24 lata i zeby pani so ie rocznik sama obliczyła
|
|
#4817 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet mam ambitny plan nie używania cytrynychce mieć wiarygodny wynik... |
|
|
|
|
#4819 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4821 |
|
Wtajemniczenie
|
oooo ciastuś już w domu, no to załapałaś się na założenie nowego wątku
![]() dziękuję dziewczynki za masakra ta zawiść ludzka niestety to już trzecie auto porysowane w ciągu roku.. no ale co zrobić
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4823 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie najbardziej wkurza jak ktoś przed supermarketem staje sobie jak popadnie...w poprzek, na dwóch miejscach...i tak zostawi i idzie zadowolony. Normalnie bym w łeb przywaliła ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Prince dobrze, ze juz w domku
|
|
|
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się leżeniem, damy radę! Już bliżej końca niż dalej ![]() A mała pewnie będzie malutka, drobniutka i będzie łatwiej ją urodzić ![]() Nie strasz ![]() Cytat:
Ja piłam wodę z miodem i troszkę pomagało... |
||
|
|
|
#4826 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Ajka ja wezmę gazetę lub książkę i myślę ze szybko minie
|
|
|
|
#4828 |
|
Zadomowienie
|
Ale jestem głodna..od rana nic nie jadałam, ale czekam na męża z obiadem. Miał już być pół godziny temu, chyba zaraz wciągnę te ziemniaki na pół surowo
|
|
|
|
#4829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję leżenia ale dla maleństwa dasz radę Będzie dobrze.Kicha w tym szpitalu, w ogóle jeszcze trochę tam poleżysz to okaże się, że cudownie ozdrowiałaś. Przynajmniej wg lekarzy... ![]() A strony lekarzom to się mylą, kiedyś miałam złamaną lewą rękę, a jeden lekarz w papierach napisał mi, że złamana jest prawa ![]() Cytat:
Ostatnią wizytę u gin miałam i usg pod koniec lutego i dziecię pokazało nas się z doopy strony. Jednak obstawiam, że będzie córcia ![]() Na początku przyszłego tygodnia idę do gin, może wtedy małe się rozkraczy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
z dobrą książką siedzenie te 2h niestraszne
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

myślałam że uda wymienić się te części na nowe skoro mamy AC ale doopa

tylko pobrała mi krew po 1.40h zamiast 2h, czy to nie będzie miało wpływu na wynik?
a brzuszek bomba 
za dużo to Ci nie pomogli 

) no i ze bolec ciagle tez nie moze, a ja ją czuje ciągle. Ze jesli nie przejdzie (a kontrol mam za 2 tyg) albo wrazie wu jak sie naisli czy bedzie kolka taka mocna(bo od 2 dni niemam kolek) to mam skierowanie dostac od mojego gina. I pojechac tam do szpitala gdzies dalej.
Będzie dobrze.