|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Jejku mam dzisiaj sprzatac w garderobie, ale nie chce mi sie tam nawet wchodzic. Ale wypadaloby cos porobic, zeby nie myslec o lekarzu ktorego mam na 16,15
|
|
|
|
#1472 |
|
CABIN CREW
|
dzień dobry
ja na 8 byłam na uczelni, ledwo wstałam dziś... teraz chwila w domku na obiad i na 13 znowu... nienawidze jak mam takie okienka miedzy zajęciami..:/ loluska dziękuje- strasznie sie cieszę z tych legginsów bo od dawna o nich marzyłam a kupiłam je o połowe taniej niz kosztowały w zarze kobieto dziękuję ![]() karolcia współczuję kataru, zdrówka dużo życzę ghana nie stresuj sie , wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
JA TO MAM PECHA DZIEWCZYNY
nie moge meic chyba dzisiaj usg, bo dostałam z 2 h temu okres ale pojde do tego lekarza chociuaz z wynikami... [dodam ze okr powinnam dostac w piatek;/ pewnie z nerwow mi sie tak pokićkało]poza tym zrobiłam sobie teraz przerwe w sprzataniu, wywalilam wszystko z garderoby, posegregowałam na rzeczy do prania[niestety jak sie spiesze bo ktos nagle mnie dowiedzil to wrzucałam tam nawet brudy;/] na rzeczy do wydania [4 ogormne siatki, ktore z ledwoscia unioslam do konteneru] i zaraz przyniose sobie deske do rpasowania i bede wystzsko układać w kosteczkę. A tymczasem wzielam tablete na bol brzucha, wykapałam się, wybalsamowałam, twarz wysmarowałam skinorenem, na włosach maska biovax i popijam sobie herbatkę żurawinową. Powiem Wam, że odka muszę pić wsyztsko co powiązane z żurawiną to aż się od tego uzależniłam, uwielbiam ten kwaskowy smak <3 |
|
|
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
Ghana to bardzo dobrze że wziełaś sie za te porządki
![]() Dziewczyny a ja wczoraj na noc nałożyłam alterre granat i awokado i zmyłam bebydrem pierwszym myciu a puźniej szamponem do wrażliwej skóry gołwy i mam jakieś nie swoje te włosy :/ strasznie sie plontały podczas mycia, wydawały sie strasznie suche... Wcześniej (tylko sie nie śmiejcie) nakładałam olej słonecznikowy i zmywałam szamponem timotej do farbowanych włosów i wszystko było super... Może ja robie coś nie tak?
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam czasem trudnosci z roczesawniem włosów, a mam je kortkie, a co dopiero będzie jak mi podrosną
[pamietam moje wiueczne wkurzenie po umyciu włosów] ale jak bede miec wlosy gdzies do ramion to0 zainwestuje w tangle teezer
|
|
|
|
#1477 |
|
Raczkowanie
|
A dziewczyny dołączam fotki ze wczorajszych zkupów.
Oprócz tego kupiłam pędzelek kulke essence, olejek alterra granat i awokado, szampon alterry do skóry wrażliwej, babydrem- bo był na promocji i w lumpku spudniczke oraz szlafrok ze snoopim z H&m i bokserke i kolejne tenisówki z pepco takie koraloweA zdjęcia przekłamują kolor spodni bo są one taki intensywny kolor jak ma torba na tej stronie na pierwszym zdjęciu http://www.ofeminin.pl/makijaz/kolor...y-f123898.html
Zapuszczam włosy Proszę rośnijcie szybciej![]() ![]() Edytowane przez IwonciA_1992 Czas edycji: 2012-03-27 o 14:09 |
|
|
|
#1478 |
|
Raczkowanie
|
Aha no w sumie masz racje, pierwszy raz urzyłam czegoś bez silikonów, choć po wysuszeniu włosów wydają sie troche suche i sie tak nie błyszczą ale to pewnie była zasługa silikonów... Jak mi babydrem nie podpasuje to bede miała do nowych pedzli, które niedługo już zamówie do makijażu bo chyba im krzywdy nie zrobi
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Iwoncia świetna torebeczka
Ona jest z takich małych? Szukam czegoś podobnego
|
|
|
|
#1480 |
|
Raczkowanie
|
Ona jest z takich większych, nie typowo malutkich, A4 wejdzie, zresztą ja tylko takie torby nosze, bo musze do szkoły zeszyty zabierać ze sobą
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na uczelnię mam torbę, ale denerwuje mnie jak idę na spacer czy do kawiarni, że nie mam gdzie portfela schować. Mała, stara zepsuła mi się i nie mogę się zebrać do kupienia nowej ![]() Dopiero w przyszłym tygodniu koło czwartku mam czas żeby wyjść i rozejrzeć się za czymś. Młyn na uczelni mam koszmarny |
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Iwoncia super zakupy
![]() dodaja jeśli mogę zasugerować - fajne torebki są w I am <3 a ja jak na razie na uczelni właśnie luzik w proownan iu do zesżłego tygodnia - jutro mamy rektorskie, więc sobie śmignę w koncu na lumpki <3 w czwartek jak nigdy zero żadnych testow, kolosow itp, a w piatek hiszpanski po kolosie wiec tez bedą wprowadZEnia do nowych zagadnien leksykalnych i gramatycznych a pozniej poniedzialek kolos i wtorek kolos oj tam oj tam ![]() posprzatane pięknie teraz tam jest, ciekawe jak długo się utrzyma poza tym zaraz przetestuje jakiś nowy podkład z maybelline, kolezanka mi odlała, bo mówi, ze bardzo jasny przekonamy się
|
|
|
|
#1483 |
|
zawsze mam racje
|
rano sobie trochę pospamowałam:
-umycie 2 razy szamponem natur vital aloesowym -nałożenie maski z alverde (a do tego dodana gliceryna, żel hialuronowy, jedwab i keratyna) -kąpiel z solą dermasel spa różaną -maseczka z alg i hydrolatu lawendowego -peeling ciała peelingiem lirene antycelluitowym (lubię takie mocne peelingi) -masaż ud i pośladków szorstką rękawicą -serum x3 do biustu bielenda sexy look, na pośladki eveline pushp up, na uda efektima cellu cure -masło do ciała alverde mandarynka&wanilia -spryskanie twarzy wodą termalną, maść bionect, krem aloebio 50 i makijaż -w ramach gubienia kcal- długi spacer wczoraj pomalowałam paznokcie wieczorem, ale nałożyłam na nie jakiś top z essence i w ogóle nie chciały wyschnąć, a potem szłam do kina i musiałam to w końcu na szybko zmyć
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
#1485 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
ale kończyło się tak, że mówiłam sobie- a ten się prawie kończy, wezmę już następny, żeby 10 razy do sklepu nie chodzić polecam miesięczny bezlitosny szlaban na początek, działa najlepiej
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wkurzyła mnie dzisiaj strasznie babka od matmy i totalnie zepsuła mi humor najchętniej poszłabym spać, ale obowiązki wzywają ![]() to się trochę wyżaliłam |
|
|
|
#1487 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny mogę się przyłączyc?? ostatnio strasznie sie zaniedbałam a w tym roku czeka mnie dużo uroczystości (wesela, komunie itp.) wiosna idzie a ja wygladam jak taka szara myszka.. postanowiłam to szybko zmienić z Wami może będzie mi raźniej
wątek jest tak obszerny że niestety nie dam rady go przeczytać od początku ale postaram sie być z wami na bieżąco ![]() po pierwsze zależy mi na zgubieniu kilku zbędnych kilogramów robię od niedawna 8 min abs na nogi, pośladki i brzuch (jeszcze coś na uporczywe boczki by sie przydało ;/ ) Moje dzisiejsze podstawy to: -regulacja brwi -olejek na włosy -balsamowanie i masaż ciała -maseczka oczyszczajaca na twarz -odżywka 8w1 Eveline na paznokcie -pedicure
|
#1488 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
proszę o spowiedź ilościową ![]() Ja mam 7 szamonów ( w tym jeden jeszcze na jeden raz, drugi gdzieś na 2/3 użycia) odżywek 6 maski 3 plus 2 alverde (ale każda na jeden raz będzie) maseł/balsamów -6, ale tylko jedno całe, reszta ponapoczynana, a dwie rzeczy wykańczam I tak za dużo, ale jest lepiej niż było. Za to z lakierami tragedia- wczoraj kupiłam 2 w inglocie, a jeszcze ostatnio 3 z essence ![]() a poza tym udało mi się kupić apaszkę, spodnie beżowe (ostatnio nie mogę już patrzeć na ciemne spodnie) i turkusowy t-shirt. ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Lawendową zawsze kupuje w douglasie, truskawkowe są u mnie w naturze. Ale tylko w części natur są właśnie te maseczki. ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
wolę zwykłe mechaniczne albo czarne mydło oliwkowe
|
|
#1489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Iwoncia torebka tez mi sie bardzo podoba ![]() Ja dzis dalej sprzatalam odrobine, ladnie u mnie ale wieje dosyc mocno. Podobno w pt moze byc snieg?:/
|
#1491 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Natchnęłaś mnie do porządków w szafie masz garderobę? moje marzenie![]() Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny zaczęłam przymierzać letnie ciuszki i się przeraziłam spasłam się jak świnia szczególnie moje uda strasznie wyglądają no masakra jakaś jak ja to do porządku doprowadzę koniec z frytkami
|
||||
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale generalnie dostałam tonę leków i jakiś mocny antybiotyk. Jak wyczytałam częste skutki obaczne to oniemiałam. masakra. ale mam nadzieje, ze szybko wytepie to cholerstwo, bo od zesżłego lata nie moge sie z tym uporać ![]() tak mam garderobę, osobny mały pokoj z takim 'drazkiem' na wieszaki, z 13 pólkami na ktorych leza jeansy i koszulki itp , z szafkami na bielizne, z szafką na buty, druga na torebki i jedna taka na 'extra graty' tata mi to wymyślił i wystzsko tam zrobił ![]() kupiłam dzisiaj w Rossmanie fabę do włosów rudą oczywiscie z L'oreala, we wtorek po fryzjerze czeka mnie małe farbowanko oczywiscie wstawie foty jesli bedzie ok xD a teraz herbatka, chwila odpoczynku i musze pomoc mamie w pieczetowaniu jakis dokumentow xD i pozniej znowu porzadki tym razem w vbizuterii, dlugopisach, przyborach do włosów - czyli 3 szafki xD |
|
|
|
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1494 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
A ja jestem już po demakijażu, peelingu enzymatycznym - ulga z ziaji i mam maseczke czekoladową teraz na buzi. Zaraz serum na pośladki i uda, na persi oraz balsamowanie reszty ciałka i regulacja brwi
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tylko dodam, ze na paatalu mozna dorwac niektore pedzle z hakuro
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i miłego dnia życzę
![]() znacie jakieś domowe sposoby na pajączki na twarzy? ![]() najlepiej coś sprawdzonego
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
muszę jeszcze po drodze zahaczyć szewca, bo z botków zdarła mi się podeszwa
|
|
|
|
#1498 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ocet jablkowy? kremy avene antirougeurs laser
|
|
|
|
|
#1499 | |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() Cytat:
mam wolniejszy poranek, więc właśnie jem śniadanie, ogarnę się i też na lumpki ![]() miłego dnia dziewczyny
|
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
Hej
mi właśnie TZ zrobił pyszne kanapeczki na śniadanko Niedługo pomykam do pracy więc życze miłego dzionka
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

nie moge meic chyba dzisiaj usg, bo dostałam z 2 h temu okres 

[pamietam moje wiueczne wkurzenie po umyciu włosów] ale jak bede miec wlosy gdzies do ramion to0 zainwestuje w tangle teezer 

i wszystko spisałam na kartonie