|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3692 | ||
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
mi sie też strasznie szarości podobają, mam kikla kolorków upatrzonych, jeszcze wpadł mi w oko orzech włoski z duluxa ale sama niewiem.. Coś mi to źle cytuje buuuuuuuu....... ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
pokaż te słodkości !
|
||
|
|
|
#3693 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za wyjaśnienie może jak będę następnym razem dzidzię podglądać to zapytam gina ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
pierwszy raz dzisiaj ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;33164674]gda jak się położe na plecach to tez mi gdzieś brzuch znika,mam tylko taki lekki wzgórek pod pępkiem.za to śmiesznie to wygląda jak leże na boku b wtedy jakby sie ''przelewa'' na tą strone gdzie leże ![]() już bym chciała brzuszek w każdej pozycji bo też czuje się zaniepokojona leżac tak na plecach a brzusio gdzie się''wchłania''w kręgosłup ja mam tak samo... więc ten pływający brzuch to może tłuszczyk ![]() Cytat:
a ciuszki fajne ![]() Cytat:
|
|
#3694 | |
|
Wtajemniczenie
|
i jestem spowrotem
suknia jeszcze nie gotowa a juz mi sie podoba![]() widzialam wasze brzuszki sliczne anusiaaniaanusia a twoj brzuszek ale duzy tez juz bym chciala taki sliczny jestwstawilam tez na maila swoj ( zapomnialam napisac ze to moj )zaraz uciekam na miasto za butkami.. ![]() Sojka obys nie musiala lezec do konca ciazy , 3mam kciuki !! Colds pochwal sie ciuszkami, uwielbiam ogladac takie lumpki Cytat:
|
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne macie te brzuszki, takie okrąglutkie już.
![]() Ja to nie mam się czym chwalic jeszcze.
|
|
|
|
#3696 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi dzisiaj strasznie źleeee... kręci mi się w głowie i taka słabiuuutka jakas jestem... brzuch mnie tak jakoś ćmi... no źle miiii
|
|
|
|
#3697 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;33165615]fajnie
ja też zaraz wrzucehehe.nie szkodzi mala mysz a co na to Twój gin?[/QUOTE] Byłąm u dwoch roznych ginow i nie potrafia powiedziec dlaczego tak mam, na szczescie dzidzia rozwija sie dobrze a ja mam lezec i sie nie stresowac /latwo im mowic/ Cytat:
Cytat:
Pocieszam sie że nie leci ze mnie caly czas tylko chwilami jak wstaje. Umówiłam sie na te genetyczne. Matko kochana 350zl!! Przez brzuszek juz robią, tak? Czy jeszcze przez bobra? |
||
|
|
|
#3698 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3699 |
|
Wtajemniczenie
|
Halo halo
![]() Jutro wracam do pracy ale się rozleniwiłam przez ten tydzień... wolę jednak mieć czyste sumienie i nie naciągać pracodawcy, który jest naprawdę super, potem i tak mnie nie będzie więc sobie odpocznę ![]() Wczoraj zrobiłam porządek w kuchni i padłam ze zmęczenia. Zero siły! Nie wiem jak będzie wyglądał dom na święta, małż ciągle w pracy. Byłam dziś u ginekologa i wszystko ok Dzidek ma 5,51 cm i wierci się jak nie wiem co! Zaczynamy 12 tydzień ![]() Muszę zakwaszać mocz, znacie coś oprócz żurawiny? Średnio lubię... Następnym razem muszę pogadać z moją ginką. Poleciła mi brać Pharmaton Matruelle, 60 tabletek kosztuje... 89zł!!!! Kupiłam, bo nie wiem jeszcze czym mogę je zastąpić i na Dzidku nie będę oszczędzać, ale bez przesady sama wizyta kosztuje 180zł + leki, zero nowych ciuszków dla mamci
|
|
|
|
#3700 |
|
Przyczajenie
|
dobra konic siedzenia trzeba iśc naleśniczki smarzyć bo sie synuś domaga
Miłego dnia i nie piszcie za dużo bo nadrobić nie mogę
|
|
|
|
#3701 |
|
Zadomowienie
|
Cenowo też nawet fajnie, bo za 3 body, i komplet body+śpiochy zapłaciłam nie całe 50zł
|
#3702 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja do pracy już do porodu nie wracam, mam już nową na zastępstwo. Nowy sezon się u nas zaczyna i niestety do końca października musi być ciągłość pracy, a ja nie byłabym odpowiednio zaangażowana i dlatego chwytami poniżej pasa zostałam "zmobilizowana" do odejścia na zwolnienie. No ale to jest polityka korporacyjna.
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę drogie Panie, oto ciuszki
|
|
|
|
|
#3708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Rozeznanie
|
Też tak planuje. Ostatnio byłam w smyku i te sukieneczki różowe tak mnie zauroczyły
Moja teściowa mówiła, że jak była w ciąży z mężem to miała intuicje, że będzie dziewczynka i kupiła kilka sukieneczek, a tu ZONK.
|
#3710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bedzie wielkie zdziwienie jak lekarz powie ze siusiaka nie ma jednak
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Nam Doktorek powiedział, że chopiec będzie, aleeee..
![]() I tak szukamy uniwersalnych ubranek ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Idę po lody!
|
|
|
|
#3712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
matko kochana, gdzie tyle za badania? to tylko za samo usg czy w cenie jest test pappa (czy jak tam się to zwie?) ja płace 160 więc spora różnica w cenie. a czy przez bobra czy przez brzuch to zależy od kilku czynników. większość dziewczyn miała przez brzuszek ale niektóre doświadczyły tego drugiego. jak to mówią, "się okaże" na miejscu. |
|
|
|
|
#3713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- chcialabym przez brzuszek bo wtedy mąz by mógł od razu pooglądać
|
|
|
|
|
#3714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chce mi sie loda o smaku kapuczinko albo coś no kawowy moze być bosze jak mi się go chce A te badania u niektórych z was faktycznie strasznie droogie ... u mnie to genetyczne było w cenie takiej samej jak zwykłe czyli 100 zł do 22 tygodnia a po 22 tygodniu juz 120 zł! a czemu po 22 120 to ja nie wiem co to za różnica który tydzień co nie? Wiecej miejsca sie na leżance zajmuje czy jak? no nie wiem ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- bosze za godzinkę idę do domu zjem pyszna grochóweczkę i ide spać :ziewa: je je je
|
|
|
|
|
#3715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
gupafka mnie chwyciła po przeczytaniu o tej leżance no i skojarzenia pogrochówkowe się włączyły - nie ja jestem nienormalna - przepraszam
|
|
#3718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też bym grochówy pojadła, mniam mniam, tak lubię strasznie ![]() Dziś zrobię na obiad spagetii, bo oczywiście mam dziś lenia i nic mi się nie chce. W ogóle to mam straszny apetyt i chce mi się pić ... herbatę z cytryna. Nosz nigdy nie lubiłam a tu taki zwrot... Ale też nie będę piła jej non stop bo w sumie niezdrowa jak i kawa. Biorę się laski za prasowanie, bo jak mężul wróci i zobaczy że sterta jeszcze leży to się chyba za głowe złapie
|
|
#3719 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha eej noo ja jakoś mało pierdząca jestem zresztą po grochu łuskanym się tak nie pierdzi bo pierdotwórcze substancje są w łuskach właśnie
jadłam wczoraj i jakoś nie gazowałam otoczenia bo spałam
|
|
|
|
#3720 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
melduję, że po wizycie u gina wylądowałam na prawie miesięcznym L4 - przymusowym, więc przeniosłam swój "gabinet" do domu i pracuję w domu i obserwuję swoje spojenie łonowe (jakkolwiek to brzmi) postaram się nadrobić Was wieczorem
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

pokaż te słodkości !

a ciuszki fajne 
tez juz bym chciala taki

Kupiłam, bo nie wiem jeszcze czym mogę je zastąpić i na Dzidku nie będę oszczędzać, ale bez przesady