Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-27, 12:03   #4981
makeupnotwar
Wtajemniczenie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
A co do butów przesadzacie, nie trzeba dużo szukać by znaleźć ładne i bez czuba i bez zapięcia wokół kostki.

Ostatnio pomagałam koleżance kupić buty i widziałyśmy pełno takich jak te:
http://allegro.pl/buty-slubne-smieta...212896071.html
http://allegro.pl/buty-slubne-smieta...212896136.html
http://allegro.pl/buty-slubne-biale-...212897598.html
http://allegro.pl/slubne-buty-platfo...181837048.html

Mnie bardziej rozwala jednak to, że mało która Polka potrafi się wyłamać i pójść w butach w kolorze np. bukietu czy ozdób sali.
ale one mają nabitą cenę za dopisek ślubny... takie buty to ja widuję wszędzie

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:05   #4982
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
Mnie nic nie rozwala bardziej na slubach niz korona(diadem) na glowie... O co kaman? Po co ci okropne zelastwo na wlosach jezlei nie jestes ksiezniczka
na YT jest niejaka Sarunia, ktora miala w dniu slubu wszystkie podobajace sie Wam akcesoria, lacznie z diademem.
Stary 2012-03-27, 12:12   #4983
NuFCia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Pojechałaś po bandzie Amerykanie są nie do pobicia
To chyba w Wielkiej Brytanii jest :P
Oglądałam kiedyś to "My big fat gypsy wedding" i kojarzę dwie panny młode
Serial czy dokument (zwał jak zwał) jest całkiem uroczy Jedna z panien młodych miała tak ogromną suknię, że ledwo się mieściła gdziekolwiek.
Ale taka jest najwyraźniej ich kultura, "na bogato".
Stary 2012-03-27, 12:13   #4984
miss kitsch
Zakorzenienie

Te suknie mnie wciągnęły, muszę się ogarnąć

Ale zanim to nastąpi mam coś dla fanek mało estetycznych doznań

http://4.bp.blogspot.com/_X4jIdrEk28...LLE/s400/9.jpg
http://d1535dk28ea235.cloudfront.net...ng_dress_5.jpg
http://tackyweddings.files.wordpress...08/02/wed3.jpg

http://wendylady2.livejournal.com/70...thread=2060058
Stary 2012-03-27, 12:18   #4985
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
nie mam pytań wszyscy zapamiętali pewnie ze ślubu jedynie piersi panny młodej a wcześniej może w kościele, przed księdzem tak tym biustem świeciła większego rozwalacza dawno nie widziałam!
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:20   #4986
LadyBeatta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
na YT jest niejaka Sarunia, ktora miala w dniu slubu wszystkie podobajace sie Wam akcesoria, lacznie z diademem.
widzialam ja niektore panny mlode uskuteczniaja bardzo doslownie marzenie z dziecinstwa o zostaniu ksiezniczka nad ksiezniczkami
Stary 2012-03-27, 12:29   #4987
lalalabamba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
ja z kolei nie moge zrozumiec bezmyslnosci przy pisaniu slowa "tak ze" w znaczeniu "wiec" - z moich obserwacji wynika, ze grubo ponad 90% osob pisze to slowo w ten sposob: "takze"^^).

rozwalacz z dzisiejszego poranka: dwoch chlopakow idacych razem, odzianych w identyczne brazowe, lekko zwezane spodnie, biale koszule i czarne, tej samej dlugosci marynarki. nadmieniam, ze obydwoje mieli okulary sloneczne i zblizone fryzury. w wykonaniu osobnikow plci zenskiej takie blizniactwo widzialam - w przypadku plci meskiej nigdy, poza dziecmi w wieku przedszkolnym^^.
Co do tego na szaro - ja też nie mogę W tym jest zero logiki, a ludzie to sadzą w zdaniu najczęściej jak tylko mogą.
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 12:49   #4988
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ja miałam taką kieckę , może kogoś rozwalać albo nie. W rzeczywistości wyglądała znacznie lepiej. Buty kupowałam w deichmannie, zwyczajne, białe. Jedne miałam na obcasie, drugie baleriny, żeby mi nogi nie odpadły. Nie miałam żadnych koczków ani innych dupereli, tylko tonę lakieru i pianki dla podkreślenia naturalnych loków. A tona chemikaliów była dlatego, że miałam upięcie coś w stylu, jak ta modelka i żeby się jakoś welon trzymał. Do tego miałam bolerko i takie rękawki, które mnie wnerwiały, bo się zsuwały. W ogóle głównym minusem tej sukni było to, że jak ze stresu schudłam około 5 kg, to mi się ciągle okręcała i musiałam się pilnować.
Najlepsze jest to, że na początku chciałam mieć inną suknię, taką bardziej prostą, zwiewną, trochę elficką. Oczywiście takiej nigdzie nie znalazłam . Jak założyłam tą, co miałam, to inne już dla mnie mogły się schować i wzięłam ją od razu.
Jakbym miała brać ślub tylko cywilny, to bym chciała sukienkę w stylu retro.
Przy okazji rozwalaczy ślubnych. Jak już płaciłam za kieckę to w salonie była dziewczyna, na oko z 180 cm wzrostu, lekka nadwaga, mega solar itd. Miała na sobie wielgachną bezę i akurat przymierzała diademik . Moja mama mało się nie popłakała jak wychodziłyśmy
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:50   #4989
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez tenebra Pokaż wiadomość
Czytałam z uwagą wasze posty offtopowe i postanowiłam nie dodawać kolejnych argumentów, jedynie chcę podkreślić, że MadSyndrome nie jest jedyna w swoich poglądach. Ja bym mogła jeszcze dodać, że duże religie są genialnym biznesem, narzędziem politycznym i narzędziem do okiełznania dużych mas ludzi (np całych nacji).

Cytat:
A co do butów przesadzacie, nie trzeba dużo szukać by znaleźć ładne i bez czuba i bez zapięcia wokół kostki.

Mnie bardziej rozwala jednak to, że mało która Polka potrafi się wyłamać i pójść w butach w kolorze np. bukietu czy ozdób sali.
No nie wiem, mi ostatnio 2 koleżanki narzekały na ten temat Osobiście widziałam w jednym sklepie takie normalne białe szpilki, a w salonach ślubnych podobno są tylko takie straszaki z wiązaniem na kostce

Swoją drogą to bardzo mi się podoba moda na kolorowe buty na ślub, pod kolor bukietu czy coś I ja na pewno się wyłamię No i kolorowe się na coś potem przydadzą bo w białych się raczej nie pochodzi, chyba że ktoś ma takie jak w ostatnim linku koleżanki wyżej

Edytowane przez smerfetk_a
Czas edycji: 2012-03-27 o 12:53
smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:55   #4990
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:

Nie do każdej sukni pasują kolorowe buty.
Ja chciałam mieć zielone, ale zwyczajnie do sukni mi nie pasowały, więc musiałam pozostać przy butach ecru (model jak w załączniku).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s10e.jpg (26,0 KB, 75 załadowań)
Stary 2012-03-27, 12:56   #4991
pingwin2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość
To chyba w Wielkiej Brytanii jest :P
Oglądałam kiedyś to "My big fat gypsy wedding" i kojarzę dwie panny młode
Serial czy dokument (zwał jak zwał) jest całkiem uroczy Jedna z panien młodych miała tak ogromną suknię, że ledwo się mieściła gdziekolwiek.
Ale taka jest najwyraźniej ich kultura, "na bogato".
to nie była kultura z WB tylko Romska.

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 13:14   #4992
szarri
Wtajemniczenie

Ja bym mogła wyglądać tak na swoim ślubie, jak w załączniku. Buty z paskiem w tym wypadku są całkiem pro

Chociaż kiedyś planowałam skoczyć na swój ślub w dżinsach. Na bank bym trafiła do tego wątku.
Przeraża mnie też to, że mój chłopak założył się o coś z kolegami parę lat temu - w razie przegranej weźmie ślub w glanach. Nie chce mi powiedzieć, o co był zakład, ale kolegów dalej ma tych samych i jest raczej słowną osobą... i chyba na razie przegrywa... Chyba czas zmienić chłopa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg xDSC_0448.jpg (52,3 KB, 381 załadowań)
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 13:25   #4993
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Ja bym mogła wyglądać tak na swoim ślubie, jak w załączniku. Buty z paskiem w tym wypadku są całkiem pro

Chociaż kiedyś planowałam skoczyć na swój ślub w dżinsach. Na bank bym trafiła do tego wątku.
Przeraża mnie też to, że mój chłopak założył się o coś z kolegami parę lat temu - w razie przegranej weźmie ślub w glanach. Nie chce mi powiedzieć, o co był zakład, ale kolegów dalej ma tych samych i jest raczej słowną osobą... i chyba na razie przegrywa... Chyba czas zmienić chłopa
W glanach, to nie tak źle. Byle czarnych i wypastowanych . Gorzej, jakby miał iść w dresie/pidżamie/ czy sandałach i skarpetach.
Stary 2012-03-27, 13:42   #4994
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
a to prawda, ja jeszcze nie widziałam ładnie ubranej panny młodej. większość ma ohydne kiecki typu beza, te buty ze szpicami i do tego fryzuę loczki + jakieś dziwaczne upięcie. rzyg rzyg rzyg. ale czy moda męska ślubna jest lepsza? okropne, źle dobrane garnitury i paskudne kamizele etc:
http://img0.sprzedajemy.pl/540x405_m...lub-583170.jpg
http://szafa.pl/c727796-meski-garnitur-slubny.html

dla mnie jest to taka wiocha że nawet nie ma o czym mówić...

ja tam zamierzam za jakiś czas iść w czerwonej, rozkloszowanej sukience i całe szczęście nikt nie będzie mnie w usc krytykował

Ha! Bo nie widziałas mnie!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 13:48   #4995
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Pokaż zdjęcia! Zobaczymy, to pogadamy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 13:48   #4996
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość

Właśnie rozwaliło mnie to . Jak można sobie taką krzywdę zrobić?

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-03-27 o 13:50
Stary 2012-03-27, 13:52   #4997
LadyBeatta
Zadomowienie

mi sie do slubu marzy rybka, ew. cos o linii A, koniecznie na szyje podobaja mi sie tez suknie o prostej linii, z lejacych materialow, oplywajacych sylwetke- ale to juz chyba dla dziewczyn o szczuplejszej budowie
Stary 2012-03-27, 13:55   #4998
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
nie mam pytań wszyscy zapamiętali pewnie ze ślubu jedynie piersi panny młodej a wcześniej może w kościele, przed księdzem tak tym biustem świeciła większego rozwalacza dawno nie widziałam!
Panny Młode godnie rozwalają Ja bym w takiej "sukni" nie wystawiła nosa z domu, a co dopiero wychodzić za mąż (w moim przypadku w USC ). Ludzie naprawdę nie mają poczucia estetyki.
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 13:55   #4999
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
mi sie do slubu marzy rybka, ew. cos o linii A, koniecznie na szyje podobaja mi sie tez suknie o prostej linii, z lejacych materialow, oplywajacych sylwetke- ale to juz chyba dla dziewczyn o szczuplejszej budowie
Mnie się właśnie taka suknia marzyła, ale okazało się, że jestem zbyt szczupła do sukni o takim kroju
Stary 2012-03-27, 13:56   #5000
LadyBeatta
Zadomowienie

pozwolilam sobie zalozyc nowy watek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603912
Stary 2012-03-27, 13:59   #5001
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
pozwolilam sobie zalozyc nowy watek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603912
Po co kolejny? Nie możemy w tym jeszcze?
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 14:11   #5002
jaksy
Zasiedzenie

W moim otoczeniu były dwa śluby gdzie panny młode naprawdę ładnie wyglądały (co do kolorowych butów, jedna z nich miała buty w kolorze fuksji plus sukienkę za kolano). Reszta panien młodych, nooo... klasyczna że tak powiem
To co mnie jednak najbardziej rozwalało dotychczas na weselech na których byłam, to wygląd gości: sukienki hiszpanki błęknitne lub bordo, buty w długi szpic i koniecznie loczki z misternie wydzielonych pasemek i spryskane taką ilością lakieru, że przy największym wietrze nie zmieniają położenia. O! Plus brokat na włosach! I odpowiednio pasujący partner u boku. I tak generalnie na każdym dużym weselu wyglądała przynajmniej połowa towarzystwa.
Stary 2012-03-27, 15:19   #5003
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Dziewczyny, to naprawdę nie jest wątek do rozważań religijnych Załóżcie osobny wątek to sama chętnie podyskutuje ale nie tutaj

Za to ślubne rozwalacze to świetny pomysł, koleżanki mnie w tej kwesti nieustannie rozwalają
Wiecie co jest najgorsze? Te ślubne buty, jeszcze nie widziałam żadnej ze znajomych w innych, seriously A koleżanka mi się żaliła, że nie może innych znaleźć bo wszędzie te szkaradztwa
Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Osobiście nie widzę w tych wypowiedziach żadnej odwagi, a jedynie nietakt i arogancję.

Co do butów ślubnych to zgadzam się! Nie lepiej kupić jakieś zwykłe białe czółenka? Jeśli są skórzane to po ślubie można je nawet przemalować i nosić dalej. Te typowo ślubne obuwie o ile kiedyś było "na czasie" to obecnie jest po prostu fatalne
Rzadko się odzywam w tym wątku ale czytam codziennie. w tym wypakdu jednak chciałam zabrać głos

Sama jestem tyle co po zakupie butów do ślubu i chociaż byłam nastawiona na problemy to nie sądziłam, że będzie aż tak.
Po pierwsze - nie nie zawsze można kupić zwykłe białe buty skórzane ( opórcz tego że ja obeszłam trzy duże miastach i w zwykłch sklepach białych butów z TEJ epoki nie widziałam) - jeśli suknia jest bardzo biała to do nie pasują tylko buty z atłasu lub satyny. Owszem buty mało widać ale WIDAĆ i wierzcie mierzyłam różne buty -satynowe skórzane atłasowe, mniej białe bardziej białe i tylko białe atłasy pasują.

DO tego dochodzi pora roku - ja mam ślub w lipcu, obstawiam ( daj Boże) że będzie bardzo ciepło i nie wytrzymałabym w pełnych czółenkach - lepiej mieć wycięte po bokach i z paskiem bo inaczej stopa będzie spadać ( a przypominam że panna młoda ma wytrzymać w tych butach od 2 godzin przed ceremonią do rana(jeśli ma wesele) Zamienić buty można tylko na 1 GÓRA 2 cm krótsze bo inaczej suknia bedzie zniszczona i będzie przeszkadzać

Znalazłam świetną firmę z butami ślubnymi - wybory wzorów, materiałów aplikacji (lub jej braku) rodzaju i wysokości obcasa - można stworzyć swojego buta i ceny do 200zł. ( FIRMA GROWIKAR)
I są strasznie wygodne - ale mimo wszystko chcąc kupi buty 8cm bcas i platforma, chodząc w nich trochę doszłam do wniosku że to nie ma sensu i ostatecznie wybrałam takie jak w załączniku.
Mogły być całkiem gładkie, ale te śicznie wyglądają z moją suknią bo cała jej góra jest z koronki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10911.jpg (38,3 KB, 220 załadowań)
Stary 2012-03-27, 15:33   #5004
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:

mierzyłam te buty i są okropnie niewygodne - w pierwszych dwóch strasznie niski przód który okropnie ugniata palce.
w trzecich - kokarda może bardzo zahaczać o halkę lub samą suknie
Ostatnio prawie do żadnej sukni nie będa pasować bo są matowe - wiec jak to brzmi sama kocham takie buty ale naprawdę nieładnie to wygląda
niestey również wszystkie zabudowane - na gorące pory dla wrażliwych sóp- maksakra
Stary 2012-03-27, 16:41   #5005
makeupnotwar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Rzadko się odzywam w tym wątku ale czytam codziennie. w tym wypakdu jednak chciałam zabrać głos

Sama jestem tyle co po zakupie butów do ślubu i chociaż byłam nastawiona na problemy to nie sądziłam, że będzie aż tak.
Po pierwsze - nie nie zawsze można kupić zwykłe białe buty skórzane ( opórcz tego że ja obeszłam trzy duże miastach i w zwykłch sklepach białych butów z TEJ epoki nie widziałam) - jeśli suknia jest bardzo biała to do nie pasują tylko buty z atłasu lub satyny. Owszem buty mało widać ale WIDAĆ i wierzcie mierzyłam różne buty -satynowe skórzane atłasowe, mniej białe bardziej białe i tylko białe atłasy pasują.

DO tego dochodzi pora roku - ja mam ślub w lipcu, obstawiam ( daj Boże) że będzie bardzo ciepło i nie wytrzymałabym w pełnych czółenkach - lepiej mieć wycięte po bokach i z paskiem bo inaczej stopa będzie spadać ( a przypominam że panna młoda ma wytrzymać w tych butach od 2 godzin przed ceremonią do rana(jeśli ma wesele) Zamienić buty można tylko na 1 GÓRA 2 cm krótsze bo inaczej suknia bedzie zniszczona i będzie przeszkadzać

Znalazłam świetną firmę z butami ślubnymi - wybory wzorów, materiałów aplikacji (lub jej braku) rodzaju i wysokości obcasa - można stworzyć swojego buta i ceny do 200zł. ( FIRMA GROWIKAR)
I są strasznie wygodne - ale mimo wszystko chcąc kupi buty 8cm bcas i platforma, chodząc w nich trochę doszłam do wniosku że to nie ma sensu i ostatecznie wybrałam takie jak w załączniku.
Mogły być całkiem gładkie, ale te śicznie wyglądają z moją suknią bo cała jej góra jest z koronki.
pewnie się narażę, ale imho są okropne... ja już bym wolała baleriny założyć niż coś takiego

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:55   #5006
201605020943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
pewnie się narażę, ale imho są okropne... ja już bym wolała baleriny założyć niż coś takiego
zgadzam się ja kupiłabym zwykle białe albo cieliste czółenka na wyższym obcasie.
201605020943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 17:31   #5007
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Rzuciłam okiem na ten wspowniany wcześniej bukiet Korzuchowskiej. Z jakiegoś powodu przypomina mi on zwęglony pień
Swoją drogą zastanawiam się dlaczego wiele kobiet zakłada na ślub suknie w odcieniu takiej, powiedzmy, jaskrawej bieli. To naprawdę mało komu pasuje i twarz wygląda jakoś dziwnie. Najgorsze jest połączenie tego typu bieli z błyszczącym materiałem.

Cytat:
Napisane przez MadSyndrome Pokaż wiadomość
Po pierwsze to nie mnie zastraszano i kazano chodzić do kościoła, ale chyba Ciebie skoro tak głęboko wierzysz w swojego boga. (...) O_o teraz to już zabrzmiało jakbyś miała pranie mózgu zrobione przez kościół (...)
Skąd w ogóle wytrzasnęłaś takie wnioski? Ja nigdy w życiu nie broniłam KK. Szczerze gardzę tą instytucją. Jestem ateistką i apostatką, a moje sakramenty skończyły się na komunii. To oczywiste, że religia pełna jest bzdur, przeinaczeń i niedomówień. Jest nieracjonalna i nielogiczna. W tym wszystkim się zgadzamy, o czym już raz wspomniałam. Ja ci zwracam uwagę na to, że gardzisz innymi ludźmi. Nie powinno się w ten sposób oceniać ludzi tylko dlatego, że w pewnym momencie życia nabrali tych dla nas dziwnych przyzwyczajeń. W ten sposób wystawiasz sobie zwyczajnie świadectwo prostaczki. Zapewniam, że sporo wierzących ma wątpliwości co do dogmatów w stylu "hymen Maryi". Niektórzy nawet czują pewień niesmak na myśl o farmazonach zasłyszanych z ambony. Jeszcze inni po prostu muszą iść na msze, bo inaczej czują, że robią coś złego. Z naukowego punktu widzenia możliwe nawet, że uznawanie zwierzchności siły wyższej niesie za sobą jakieś korzyści ewolucyjne . Polecam zapoznać się z literaturą związaną z szeroko pojętym środowiskiem ateistycznym. Jeśli wierzysz w naukę, to może na początek naukowiec Dawkins. W jednej ze swoich książek przytacza list kobiety, która już dawno porzuciła wiarę i kościół, ale nadal boi się ognia piekelnego, którzym była przez lata straszona - tak odnośnie indoktrynacji.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 17:37   #5008
201607111632
Konto usunięte

Jest nowy wąąąąątek
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 21:33   #5009
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość

E tam

Kiedyś widziałam jakieś zdjęcie młodej pary, która się ubrała naprawdę stylowo, trochę nie jak na dzisiejsze czasy ale wyglądało to genialnie. On garnitur taki brązowawy w kratę, ona sukienka do kolan, coś a'la lata 50. Wyglądali świetnie!
Stary 2012-03-28, 09:08   #5010
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości