Wszystko o Avonie - cz.27 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-27, 14:21   #91
Kisame
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Buahahahaahaha Może masz rację Ja, o naiwna, liczyłam, ze to będzie kwestia kilku dni, i że uda mi się coś zamówić z tego razem z ogólnym zamówieniem, a tu zamówienie zafakturowane, a o produktach za 2 zł ani słowa

A cóż zamawiałaś dla siebie?
Hehe,pewnie i tak nic ciekawego

Ja dla siebie wzięłam: lakier Aqua Fantasy, rewitalizującą bazę, żel do golenia, szampon i odżywkę dodającą objętość, roll on demo, i masę próbek + kulki on duty dla TŻ
i mama która mieszka ze mną wzięła kremy do rąk, tą nową odżywkę przeciwłupieżową, grzebień do stylizacji, błyszczyk tickled pink, puder Tan z color trend Niektóre rzeczy będę mieć po raz pierwszy to sobie poeksperymentuję

A Ty co wzięłaś?

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 14:22   #92
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Wybacz Buniu, ale jak wiadomo Genics to nie moja półka wiekowa. Pisałam o produktach, które posiadam w domu.
Chenelle ja nie mówię, że twoja półka wiekowa, ale akurat miałam opakowanie w reku, bo dostałam kiedyś w prezencie - za jakąś sprzedaż i jak rozgorzała dyskusja to akurat mogłam sprawdzić
a swoją drogą, to ten krem jest dla wszystkich - tak się reklamowali
chyba, że ja czegoś nie wiem

fakt przy kremie pod oczy było coś o redukcji zmarszczek
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 14:25   #93
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kisame Pokaż wiadomość
Hehe,pewnie i tak nic ciekawego

Ja dla siebie wzięłam: lakier Aqua Fantasy, rewitalizującą bazę, żel do golenia, szampon i odżywkę dodającą objętość, roll on demo, i masę próbek + kulki on duty dla TŻ
i mama która mieszka ze mną wzięła kremy do rąk, tą nową odżywkę przeciwłupieżową, grzebień do stylizacji, błyszczyk tickled pink, puder Tan z color trend Niektóre rzeczy będę mieć po raz pierwszy to sobie poeksperymentuję

A Ty co wzięłaś?

Cytat:

Dla siebie zamówiłam:
maskarę SS z netto
żel pod prysznic Lagoon
farbę do włosów (w końcu trzeba przetestować i na sobie Poza tym liczę, że chociaż ta wytrzyma na moich włosach, bo przez ciążę każda jedna mi się spłukuje )
spray termoochronny do stylizacji włosów
kulkę On Duty (bo chwaliłyście)
i żel do golenia (bardzo go lubię, a po rabacie wyszedł za śmieszne pieniądze )
Na to wychodzi, że lubimy podobne rzeczy

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 14:36   #94
Kisame
Zakorzenienie

Cytat:
Na to wychodzi, że lubimy podobne rzeczy
ale powiem Ci szczerze, że ja żel do golenia będę próbować po raz pierwszy Zobaczymy, czy mi do gustu przypadnie ale faktycznie taniuśko wyszedł
A kulkę którą wzięłaś? Ja dla siebie mam tą pomarańczową, dla TŻ wzięłam obydwie męskie a co -ktoś testować musi
SuperShock też chciałam wziąć, ale na razie nie potrzebuję a widziałam że w którejś kolejnej netto też będzie za dyszkę

Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Stary 2012-03-27, 14:38   #95
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
ale powiem Ci szczerze, że ja żel do golenia będę próbować po raz pierwszy Zobaczymy, czy mi do gustu przypadnie ale faktycznie taniuśko wyszedł
A kulkę którą wzięłaś? Ja dla siebie mam tą pomarańczową, dla TŻ wzięłam obydwie męskie a co -ktoś testować musi
Dziewczyny zachwalały zapach niebieskiej, więc przetestuję właśnie tę

Co do żelu - ja go bardzo lubię, maszynka fajnie po nim sunie i girki są potem bardzo miłe w dotyku. Pachnie bosko i do tego ten granatowy kolor Na KWC było parę negatywnych opinii, ze niby mało wydajny, że się słabo pieni jak zaaplikujesz go za mało, ale wystarczy rozprowadzić jego niewielką ilość zwilżoną dłonią i pianka się robi

SuperShock'a nigdy za wiele! To moja ukochana maskara, i mimo, ze dopiero co rozpoczęłam nowe opakowanie (kupione w 3 katalogu też na zapas), to teraz też wzięłam, no bo przecież się nie zmarnuje I w myśl złotej zasady mojej siostry "lepiej mieć, jak nie mieć" i mojej mamy "lepiej nosić niż się prosić"

dyniowiec z jabłkami

Edytowane przez kejtiryba
Czas edycji: 2012-03-27 o 14:40
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 14:39   #96
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
No na reszcie w końcu dostałam pierwsze zamówienie z 5, a już myślałam że będzie totalna klapa I teraz nie wiem, warto dobijać zamówienie kremem pod oczy anew i zgarnąć nową wodę TTA?? Ktoś wcześniej pisał że strasznie śmierdzi...
nie powiedziałabym, że śmierdzi tylko jest bardzo kwiatowa... zależy jak kto lubi... my(ja i TT Forever) się na przykład nie pokochałyśmy...

a zauważyłyście jak się piszę nową wodę???
w katalogu 6 napisali na stronie 21 TODAY TOMORROW FOREVER a na następnej stronie dodali do nazwy Always i w MAM też jest bez Always i już sama nie wiem jak to się piszę???
Stary 2012-03-27, 14:47   #97
emsik123
Raczkowanie

Wreszcie mam podgląd faktury. Tym razem wyjątkowo "cienko" - ledwo na 300 zł. wyciągnęłam, ale za to jadą do mnie zaległe CELEBRE...
emsik123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 14:48   #98
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
Chenelle ja nie mówię, że twoja półka wiekowa, ale akurat miałam opakowanie w reku, bo dostałam kiedyś w prezencie - za jakąś sprzedaż i jak rozgorzała dyskusja to akurat mogłam sprawdzić
a swoją drogą, to ten krem jest dla wszystkich - tak się reklamowali
chyba, że ja czegoś nie wiem

fakt przy kremie pod oczy było coś o redukcji zmarszczek
Wiem wiem
Wiem też że reklamowali że jest dla wszystkich, jednak z tego co zdążyłam się zoreinotwać to ponoć z Genicsem szału nie ma.
Teraz będę się baczniej przyglądac co jest gdzie wyprodukowane
Stary 2012-03-27, 14:48   #99
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Widziałyście są juz na strefie wyniki konkursu walentynkowe impresje. Ja nie wygrałam Wygrałą któraś z was?

Edytowane przez Wiolkaa93
Czas edycji: 2012-03-27 o 14:50
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 14:52   #100
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Na dwa tygodnie przed porodem nie zaszkodzi i amoniak nawet jeśli ta farba go posiada
co najwyżej opary mogą przyspieszyć poród podobno, ale gdy jest duże stężenia w zakładzie fryzjerskim podobno - osobiście w to nie wierzę

coś mi cieniutko ten katalog idzie, mam zamówienie na razie na 100 z kawałkiem tylko, spodziewałam się tego, bo katalog taki średni szczerze mówiąc. Liczę na szał w 6 (na solutions) i 7, bo sama w 7 zbankrutuję

Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 14:54   #101
wiuniaaa
Rozeznanie

Dziewczyny, dziś mam mieć moje paczki, a na strefie nie mogę śledzić gdzie one się teraz znajdują (a wzięłam na paczkomat).
Jak patrzę np. na paczki z innych katalogów to przy śledzeniu jest napis Paczkomat, no i klikam, i mi wyskakuje monitorowanie, a tutaj nic.
Dlaczego nic nie mam? Wy też tak macie?

http://www.suwaczek.pl/cache/a95eb46ae0.png
wiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 15:03   #102
paula1109
BAN stały

zawsze smsem dostawałam odrazu numer paczki i sprawdzałam sobie poprzez wejście na stronę paczkomatu ale od jakiegoś czasu przychodzi sam kod do paczkomatu

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

myślę,że niedługo dostaniesz-cierpliwości
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 15:07   #103
wiuniaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paula1109 Pokaż wiadomość
zawsze smsem dostawałam odrazu numer paczki i sprawdzałam sobie poprzez wejście na stronę paczkomatu ale od jakiegoś czasu przychodzi sam kod do paczkomatu

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

myślę,że niedługo dostaniesz-cierpliwości
Ja zawsze dostawałam tylko kod do paczkomatu.
Ale kiedy zobaczyłam, że na strefie jest możliwość monitorowania paczki to myślałam, że to będzie jakoś od rana np., a nie wtedy kiedy paczka już będzie w paczkomacie.
Ach, trudno. Będę czekać na sms.

Dzięki za odpowiedź.

Stary 2012-03-27, 15:26   #104
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
Ja zawsze dostawałam tylko kod do paczkomatu.
Ale kiedy zobaczyłam, że na strefie jest możliwość monitorowania paczki to myślałam, że to będzie jakoś od rana np., a nie wtedy kiedy paczka już będzie w paczkomacie.
Ach, trudno. Będę czekać na sms.
U mnie pojawiała się możliwość monitorowania jak paczka już była w paczkomacie
Co więcej, paczki już dawno odebrane, a możliwość monitorowania była/jest tylko przy jednej. Przy drugiej od samego początku był i jest tylko myślnik.
Coś nie do końca to monitorowanie sprawne.
Stary 2012-03-27, 15:30   #105
Kisame
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zachwalały zapach niebieskiej, więc przetestuję właśnie tę

Co do żelu - ja go bardzo lubię, maszynka fajnie po nim sunie i girki są potem bardzo miłe w dotyku. Pachnie bosko i do tego ten granatowy kolor Na KWC było parę negatywnych opinii, ze niby mało wydajny, że się słabo pieni jak zaaplikujesz go za mało, ale wystarczy rozprowadzić jego niewielką ilość zwilżoną dłonią i pianka się robi

SuperShock'a nigdy za wiele! To moja ukochana maskara, i mimo, ze dopiero co rozpoczęłam nowe opakowanie (kupione w 3 katalogu też na zapas), to teraz też wzięłam, no bo przecież się nie zmarnuje I w myśl złotej zasady mojej siostry "lepiej mieć, jak nie mieć" i mojej mamy "lepiej nosić niż się prosić"
Noo to mam nadzieję że żel i u mnie zda egzamin
a co do kulek.. czy też macie wrażenie że te zapachowe-perfumowe w ogóle nie spełniają funkcji antyperspirantu? Miałam pur blance, lbd i jakąś jeszcze i u mnie w ogóle nic nie dawały pod pachami Czy to ja na takie felerne trafiałam?
A SuperShock świetny jest, ale ja teraz próbuję tego nowego wydłużającego żółtego tuszu i okropnie skleja mi rzęsy!! Ale wiecie co? Zamieniłam szczoteczki, włożyłam do żółtego tuszu szczoteczkę z tej starszej wersji wydłużającego- i efekt jest super! Miałam już wyschnięty ten "stary" więc nie pamiętam jaki był, dawno go używałam. Ale czy one różnią się tylko szczoteczkami czy samym tuszem też? Bo jeśli tylko szczoteczkami, to następnym razem wezmę "starszego wydłużacza" bo efekt na prawdę super, porównywalny do SS

Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 15:39   #106
wiuniaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
U mnie pojawiała się możliwość monitorowania jak paczka już była w paczkomacie
Co więcej, paczki już dawno odebrane, a możliwość monitorowania była/jest tylko przy jednej. Przy drugiej od samego początku był i jest tylko myślnik.
Coś nie do końca to monitorowanie sprawne.
No właśnie ja też mam tylko myślnik. Coś im to nie działa tak jak trzeba.

Stary 2012-03-27, 15:39   #107
sheryl
szeryfcio

U mnie kosmetyki w większości z UK, Germany i Polska. Ale chińskich trochę też było (kremy Anew, cienie)
Stary 2012-03-27, 15:46   #108
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Dzwoń na infolinię i upewnij się, czy już nie ma faktury i poproś o dopisanie, bo to najpewniejszy sposób
Cytat:
możesz, dopóki zamówienie nie będzie miało statusu "zafakturowane"
wiem, wiem, że lepiej dzwonić ale po 1 nie lubię dzwonić a po 2 chyba można od 8 a ja musiałam już być w pracy.
No w każdym razie miałam status pobrane, więc domówiłam. Potem w pracy spojrzałam i miałam fakturę not found a domówienie dalej pobrane, lekko się zdenerwowałam. Ale teraz mogę już podejrzeć fakturkę i mam wszystko
Stary 2012-03-27, 15:47   #109
Kisame
Zakorzenienie

też sprawdziłam - Poland, England i Germany. Anew też Niemcy

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
wiem, wiem, że lepiej dzwonić ale po 1 nie lubię dzwonić a po 2 chyba można od 8 a ja musiałam już być w pracy.
No w każdym razie miałam status pobrane, więc domówiłam. Potem w pracy spojrzałam i miałam fakturę not found a domówienie dalej pobrane, lekko się zdenerwowałam. Ale teraz mogę już podejrzeć fakturkę i mam wszystko
no to super, że załapało na fakturkę

Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Edytowane przez Kisame
Czas edycji: 2012-03-27 o 15:48

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 15:52   #110
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
SuperShock'a nigdy za wiele! To moja ukochana maskara
Nigdy nie rozumiem zachwytu nad tym tuszem : cojest:
ja go nie znoszę, on dl mnie nic kompletnie nic na tych rzesach nie robi :/ to juz jedynym tuszem jaki toleruje jest spectra!

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
a zauważyłyście jak się piszę nową wodę???
w katalogu 6 napisali na stronie 21 TODAY TOMORROW FOREVER a na następnej stronie dodali do nazwy Always i w MAM też jest bez Always i już sama nie wiem jak to się piszę???
jakie to ma znaczenie, ja mowię TTForever _
anekania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 15:59   #111
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Dokładnie, ja też w ciazy nie farbowalam miałam takie odrosty....jakoś tak robieznosc zdan czy sie farbuje czy nie zasadzila ze sobie odpuszczałam na 9miesiecy
jeśli się boicie w ciąży farbować,wystarczy szampon koloryzujący-jest bez amoniaku czyli bezpieczny

Cytat:
Same zielone światła przy zamówieniu, a na FV: HAWAIIAN SHORES EDT 50ML Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać.
dobrze wiedzieć,bo koleżanka się waha czy brać Hawaiian czy Passion Dance,to jej polecę ten drugi

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
I teraz nie wiem, warto dobijać zamówienie kremem pod oczy anew i zgarnąć nową wodę TTA?? Ktoś wcześniej pisał że strasznie śmierdzi...
Forecer jest bardzo ładny,słodko-kwiatowy,podobny troszkę do Flower by Cynthia Rowley ale nie aż taki duszący

ja zbieram zamówienia z 05,i dziś dziewczyny się ruszyły-mam na 185 zł już ale wiele nie przybędzie,bo większość mi dała już znać....ale jeszcze dodam swoje za stówę więc potem opuszczam kat.06
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:00   #112
olla74
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33154506]Chcę pochwalić spray spf 3o do opalania z programu motywacyjnego, jestem na wakacjach i super się sprawdzazero tłustego, wchłania się i chroni[/QUOTE]

Ja też pochwalę kremy do opalania Avonu. Miałąm z tamtego roku (kiedyś była tu dyskusja o używaniu zeszłorocznych kremów z filtrem) SPF25 i z netto SPF30.Używałąm oba , najpierw ten zeszłoroczny ,a potem nowy. Oba dały mi i mojemu wrażliwemu mężowi super ochronę. Dodam,że byliśmy tydzień na Wyspach kanaryjskich, a to juz blisko równika i słońce nie ma taryfy ulgowej.Tylko w miejscach, gdzie mój mąż sam się smarował,a raczej niedosmarował miał zaczerwienione.Tak,że śmiało można używać z zeszłego roku.teraz mam zamiar kupić Anew solar, choć w zeszłym roku miałam krem do twarzy spf 50 i krem na usta i pod oczy i nie byłąm zadowolona.Zamówię do ciała spf 30.I jak coś będzie to z netto.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:01   #113
anekania
Zakorzenienie

ja póki co nie mam swojego zamówienia tzn mam ale jakieś mrzonki :/ i bede musiała dobijać pakietami nowości i minidyspleyjami, żeby mieć obrót, a resztę dokłądać nowym konsultantkom :/
Stary 2012-03-27, 16:02   #114
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Nigdy nie rozumiem zachwytu nad tym tuszem : cojest:
ja go nie znoszę, on dl mnie nic kompletnie nic na tych rzesach nie robi :/ to juz jedynym tuszem jaki toleruje jest spectra!_
Ja też nie lubię Super Shock-ma dla mnie za wielką szczotkę,nie mgę sobie dać z nim rady mój the best z Avonu to Super Full i Extend,ale ten pierwszy bardziej korci mnie teraz nowy zółty Extreme... i Magnify mnie ciekawi,bo tego typu szczoteczki lubię...tylko coś go nie widze ostatnio,muszę zaraz looknąć w katalogi
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:02   #115
Kisame
Zakorzenienie

a słuchajcie jak już złożyłam zamówienie z 05 to mogę jakoś wcześniej (to znaczy przed rozpoczęciem kampanii 06) złożyć zamówionko z 'szóstki' ? Czy nie da rady? Nigdy tak nie robiłam, bo zawsze zamawiałam na ostatni dzień :P

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię Super Shock-ma dla mnie za wielką szczotkę,nie mgę sobie dać z nim rady mój the best z Avonu to Super Full i Extend,ale ten pierwszy bardziej korci mnie teraz nowy zółty Extreme... i Magnify mnie ciekawi,bo tego typu szczoteczki lubię...tylko coś go nie widze ostatnio,muszę zaraz looknąć w katalogi
pisałam wcześniej, zarówno mi i mojej mamie niesamowicie skleja rzęsy... Czy reszta dziewczyn też ma takie odczucia??

Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Edytowane przez Kisame
Czas edycji: 2012-03-27 o 16:04
Stary 2012-03-27, 16:19   #116
magocha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
magocha Masz może zdjęcia jak wygląda, ten sportowy gadżecik ;D chodzi mi o przywieszke w kształcie gwizdka jak wyglada zalozony czy nie odstaje za bardzo?

Wstawiłam kilka fotek tego gwizdka na mojej mamuśce
magocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:30   #117
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też średnio zadowolona jestem z ss, teraz ten podkrecajacy mi sie podoba
A magnify to nie byl ten w opakowaniu LRD ?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:41   #118
mardy bum
Rozeznanie

Niestety muszę odesłać szminkę Pro- To -Go, bo odcień Perfect Pink nie ma nic wspólnego z różem- to po prostu ładny brąz, a ja nie lubię takich odcieni ;/. Ciekawa jestem jak się będzie spisywał roll-on redukujący ślady po trądziku, zaskoczył mnie jego rozmiar- jest dość duży. Woda O2 ładna na lato, taka świeża i delikatna, jednak jeśli miałabym zapłacić za nią 30 zł, to chyba bym się nie skusiła...
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:43   #119
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Niestety muszę odesłać szminkę Pro- To -Go, bo odcień Perfect Pink nie ma nic wspólnego z różem- to po prostu ładny brąz, a ja nie lubię takich odcieni ;/. Ciekawa jestem jak się będzie spisywał roll-on redukujący ślady po trądziku, zaskoczył mnie jego rozmiar- jest dość duży. Woda O2 ładna na lato, taka świeża i delikatna, jednak jeśli miałabym zapłacić za nią 30 zł, to chyba bym się nie skusiła...
też mnie ten roll-on ciekawi, bo jakiś czas temu porobiły mi się takie ślady ktoś pisał że ponoć kiepsko te kulki rolują...
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:57   #120
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Jmój the best z Avonu to Super Full i Extend,ale ten pierwszy bardziej korci mnie teraz nowy zółty Extreme... i Magnify mnie ciekawi,bo tego typu szczoteczki lubię...tylko coś go nie widze ostatnio,muszę zaraz looknąć w katalogi
Wiesz ja nie lubie bardzo tych gumowych szcoteczek :/ ja lubie miec teatralnie zrobione rzesy i naturalna szczoteczka taka jak spectra ale generalnie avon nie ma jakis szałowych tuszy

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Szkoda ze nie zapytalas bo moja mama własnie uzywa tej szminki od lat i to jest taki brazik Co do roll ona tez czekam na opinie z niecierpliwoscią ale to pewnie trzeba poczekac z miesiac zeby było widac jakies efekty, a ta woda to kicha, ledwo ja czuć i jest ostra mdła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości