|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
20 wejść przez 2 miesiące za 100 zł?
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatka
http://www.godealla.pl/zakup-promocj...klubie-energym Podoba mi się też : http://gruper.pl/x.php/1,17673/Lodz-...0&grid=2333198 Manicure, pedicure i regulacja brwi za 24 zł. Zawsze chciałam iść na manicure i pedicure... |
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Ta oferta na siłownię bez szału jak dla mnie. Ja u siebie w mieście mam za 100 zł karnet open na siłownię na 3-miesiące.
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żywieczdrój fajnie się prezentuje ta ksiązka ![]() A mnie kuszą perfumy |
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Sól do kąpieli pełnowymiarową i 3 w saszetkach.
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Te w saszetkach to: kawa, wanilia i jabłko z karmelem.
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
A jak dla mnie atrakcyjna, bo u mnie w Łodzi karnet na miesiąc kosztuje 100-120 zł i to na ograniczoną ilość wejść.
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie "normalne" ceny też są w tych okolicach ale na grouponie pojawiają się dużo tańsze opcje. ![]() No chyba że zajęcia fitness tak windują tu cenę bo zazwyczaj są droższe niż wejścia na siłownię.
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie uważam, że to drogo. Wychodzi 10 zł za jedno wejście. I nie tylko siłownia, ale i obejmuje to też wszystkie zajęcia fitness. |
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koleżanka która tam mieszka mi mówiła że Łódź to biedne miasto, ciężko z pracą a tu kluby fitness dla bogaczy. I nie odbieraj tego tak personalnie, po prostu się dziwię. ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- A propo tańca to kto chce się poruszać? http://www.youtube.com/watch?v=LaZSW...eature=related
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Nie.
Sole Body club: http://www.vsg.pl/body_club.html Mandarynkowa jest w Realu. Widzę że ta karmelowa jest też w pełnowymiarowym opakowaniu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,31638,bath-salt.html Ta pewnie jest dostępna w Rossmannie albo Naturze.
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2012-03-26 o 21:38 |
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcale nie odbieram Jeśli chodzi o Łódź to prawda niestety... Jeszcze nie widziałam groupona na zumbę, a chętnie bym spróbowała
|
|
|
|
|
#3643 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nosku zaliczylam dzis 3,5 km ![]() Cytat:
zywieczdroj ta ksiazka wydaje sie calkiem ciekawa haha ludzie to sa staroswieccy, moglas przeciez wybierac ksiazke na wieczor panienski
|
|||
|
|
|
#3644 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pocałunek też układalismy przez ok. 3 miesiące jak pracowaliśmy obydwoje, tak z doskoku. Anioła układalismy w wakacje, kiedy ja miałam wolne i udało się skoczyć w niecałe 2 miesiące Cytat:
![]() Cytat:
Daj znać jak testy, chociaż po próbce to niewiele można zauważyć. Może jednak Was skuszę, bo sama jestem zakochana w tych kremach Cytat:
![]() Może jutro będzie.Jakie?
|
|||||
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Nina Ricci jabłuszko
Przekonaj mnie, że wcale nie są fajne ![]() Zapomniałam o moim kolejnym zamówieniu z YR. Przypomniało mi się, jak dostałam smsa od kuriera |
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie bym taki chciała bo u mnie najtańszy to 150zl na miesiąc i żeby z niego skorzystać to trzeba zapłacić 100 zł wpisowego |
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko:
Mydlarnia Tuli: pełnowymiarowe: owsianka, super tłuste, mleczne, eukaliptus z makiem mini mydełka: jedwab, kokosowe, węglowa oliwka i czekolada Lawendowa farma: Penowymiarowe: jogurtowe, mydło Kleopatry, orzeźwiające Maroko, zdrowe stopy Mini: żywokostowe, lawendowe, migdałowe, miodowy rumianek Plastelinka Muminka
|
#3648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Fajne" warunki. ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() Te z Lawendowej farmy kuszą mnie bardzo.
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
klub
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3652 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Precz kusicielko. Poczekam na Twoją opinię na temat tych mydeł. Poza tym muszę wykończyć zapas z L'Occitane, wypróbować kilka produktów z Mydlarni u Franciszka a potem dopiero będę mogła sobie pozwolić na coś nowego. ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- No to wstawiam zaległy bilans. Kupione w lutym:
w użyciu potrzebne zapas ulubionego szamponu w świetnej cenie totalna zachcianka zużyte Wydane: 50,37 zł Zużyte w lutym:
Próbki/miniatury:
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Jest dobrze Koshatko!!! balsam, maslo, 2 zele zuzyte, duzo innych kremow
![]() Zuzyte marzec: -smietankowy krem do rak Bielenda -zel Avon naturals z miodem i mlekiem -maseczka z Miodem Elseve 300 ml -zmywacz do paznokci Essence z kokosem 150 ml -blyszczyk h&m przeterminowany -balsam do ust Yves Rocher -farba Garier Nutrisse -krem do rak oriflame Zakupow brak: beda w tym miesiacu-> pielegnacja Stan: pielegnacja : 15 --> szykuja sie zakupy Kolorowka: 104 ale nie powieksza sie zapasy z Pl: 27 sztuk |
|
|
|
#3655 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Myślałam o tym, ale zobaczymy jak to będzie
Chcieć bym chciała, ale ciężko mi ruszyć tyłek Do mnie tak samo ![]() Cytat:
Tak to właśnie z ludźmi jest, nie przejmuj się ![]() Fajna oferta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja te sole widziałam w SP, jakby Cię to interesowało ![]() Cytat:
![]() Nie wiedziałam o tej bazie Cytat:
Cytat:
![]() Fajna nazwa ![]() Super Ci poszło Teraz czekam na marcowy ![]() Pięknie, zero zakupów ![]() Byłam wczoraj z TŻ-em w kinie na "Nietykalnych". Polecam gorąco, piękny film ze świetnymi ocenami |
||||||
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Była tam jeszcze m.in inna cała książka o seksie w trójkącie Aaaale ze mnie matematyk Coż, nigdy nie miałam ścisłego umysłu ![]() Już za niecałą godzinkę ma przyjechać do mnie TŻcik Już nie mogę się doczekać (Nieważne, że mam masę nauki... |
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
odloz nauke na jeden dzien...nic sie nie stanie jesli dzisiaj bedziesz myslec tylko o Was
|
|
|
|
#3658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio, to zazdroszczę![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i brawo za zerowe zakupy ![]() Księżniczko, ja też uwielbiam puzzle! Chętnie bym sobie ułożyła takie jak pokazywałaś! Lubię takie trudne wzory ![]() Lynn, jabłuszko jest naprawdę śliczne ja ostatnio na nowo odkryłam piękno Echo Davidoff (są bardzo trwałe-cały dzień w pracy się trzymają na skórze)Koshatko, świetny bilans, większość w użyciu i tylko 1 zachcianka! Jak oceniasz dezodorant Isana?Aaaaalllle ostatnio wąchałam cudne żele pod prysznic Jednak się powstrzymałam, bo mam jeszcze 17szt. Są tu: http://siiia.blogspot.com/2012/02/do...nowe-zele.htmlZe zużyciami u mnie kiepsko w tym miesiącu (tylko 2 pełnowymiarowe, ale liczę, że jeszcze zużyję m.in. szampon), a i zakupów więcej... A ostatnio wymyśliłam, że chciałabym się nauczyć grać na gitarze Ostatnio zostaję dłużej w pracy, wczoraj nawet dyr. mnie odwiozła ale cieszę się, że są ze mnie zadowolone, chwalą mnie, jakoś to ogarniam i ciągle ktoś mnie woła do pomocy (informatycznej głównie). A dziś przyszedł ksiądz i gadał jaka to jestem śliczna i jakim cudem już mężatka, skoro wygladam jak prosto po szkole
|
|
#3660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dziś się nią wypachłam i stwierdzam, że jej naprawdę nie lubię ![]() Czujesz się zniechęcona? ![]() Piękne. U mnie luty też był niezły, za to marzec ... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Jak Ty to robisz? Ciebie i porzeczkę już dawno powinnyśmy wyrzucić z wątku Tak żeby było raźniej Nie to, że jestem jakaś sierotka marysia co sama nigdzie nie pójdzie, tylko wolałabym z kimś. Zresztą to jest drugorzedny powód. Bardziej nie mam na jaki kurs pójść, bo u mnie w mieście nie ma żadnej szkoły wizażu.---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
Dzisiaj w szkole jeden uczeń powiedział, że mam piękny makijaż i że jeśli to ja sie sama malowałam, to powinnam przestać uczyć w szkole matematyki tylko się zająć wizażem (nie użył słowa wizaż tylko jakoś tak powiedział, że powinnam robić takie makijaże a nie uczyć). Nie wiem jak to interpretować. Czy ładnie się maluję, czy ze nie nadaję się na nauczyciela? ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

. Mój największy puzzlowy obraz to 3000 elementów. Leżały pod dywanem, bo układałam na raty przez kilka miesięcy 

Może jutro będzie.

Coż, nigdy nie miałam ścisłego umysłu