|
|
#2371 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Liga angielska, polska czy jakaś inna ?
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
hej..
nadrabiałam dłuuugoo..nawet nie wiem co powiedzieć..rozumiem Wasz żal..podziwiam zuken, miko i był ktoś jeszcze kogo postawa zrobiła na mnie wrażenie, bo szczerze powiem, że sama nie wiem czy potrafiłabym tak tą sytuację przyjąć..nie podobają mi się natomiast ataki na nas.. od siebie powiem, że dla mnie klub przestał być miejscem, w którym chciałam wyjść do Was ze swoimi problemami..nie wiem czemu tak się stało..być może dlatego, że jestem tak zapracowana, że nie nadążam za wątkiem i nie jestem w stanie go nadrobić na tyle by Was dobrze poznać, zaprzyjaźnić się..wcześniej w klubie nie było aż tylu postów i chociaż tam można było nadrobić..tak naprawdę jak mam być z Wami szczera to powiem, że dopiero przy tej sytuacji z domniemanym kretem poczułam się jak wśród swoich i nie bałam się wyrzucić z siebie emocji, które mnie przytłoczyły..wiem, że nie powinno odbyć się to w taki sposób, ale lepszego nie znalazłyśmy za co każda z nas przeprasza cały czas..mam nadzieję, że jednak sytuacja się w miarę uspokoi i będzie chociaż trochę jak dawniej..nie chcę by część z Was odeszła, bo to zupełnie nie o to chodzi..i nieprawdą jest, że Was oskarżamy o cokolwiek..to zupełnie nie tak.. i w sumie ![]() idę pobiegać..może to cos pomoże.. Edytowane przez majasn Czas edycji: 2012-03-27 o 19:42 |
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odniosę się do postu Zuken
![]() Nikt nie robił żadnego klubu, żeby po innych smarować. Nie jesteśmy dziećmi żeby zapełniać sobie w ten sposób czas. Po prostu skoro jesteśmy równe to i jedne i drugie miały prawo założyć swój klub ![]() I ktoś o naftę pytał. Ja stosuję Mieszkam dwie łyżki z dwoma łyżkami olejku rycynowego, żółtkiem, dodaję trochę odżywki i wcieram we włosy. Nakrywam woreczkiem, ręcznikiem i trzymam kilka godzin.
|
|
|
|
#2376 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Włosy myję codziennie więc nie wiem jak z obciążeniem. Na pewno są grubsze i mocniejsze, zmniejsza się wypadanie. No i szybciej rosną ale to chyba skutek masażu podczas wcierania.
|
|
|
|
#2378 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. idź pisać 2. co z tym Twoim jeżdżeniem ? |
|
|
|
|
#2381 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszy raz odkąd tutaj jestem jest tu tak cicho
|
|
|
|
#2382 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
e tam, w weekendy jest ciszej;p
|
|
|
|
#2384 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rycz, też zaraz będziesz! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czemu? ![]() Mnie też ![]() Cytat:
|
|
#2385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ponoc "mozna robic wiecej niz jedna rzecz naraz" wiec narazie trzymam jezyk za zebami ![]() Cytat:
Osobnego watku raczej nie ma co zakladac bo nie bedzie jak sie wymienic detalami, ale moze zlotowy klub? Tak zeby i kazdy mial mozliwosc tam sie zapisac (prywatny klub, ale moderator przyjmuje kazda Zazdrosnice) i rozmawiamy tam jedynie o zlotach. Kazdy zlot bedzie mial swoj watek i bedzie to jakos poukladane ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- I w wakacje tez jest cicho bardzo
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Peach ja zawsze jak wracam po weekendzie trochę do nadrabiania jest
![]() mam nadzieję,że tu będzie też pisać
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam do nauki, pa dziewoje
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Oficjalnie oświadczam, że nie nadrobiłam 20 stron syfu.
Chciałam jedynie pogratulować Sanrioo mieszkania. Mam nadzieję, że teraz słowo dom będzie budzić u Ciebie same dobre skojarzenia ![]() Zuken gratuluję pracy. Tylko uważaj na siebie i nie wchodź do zupy ![]() My zaliczyliśmy poradnię. Większej straty czasu nie widziałam bo nawet o NPR nie potrafili porządnie uczyć. No ale pieczątka jest. A tż został dziś parafianinem (z poprzedniej go wykreślili) więc szanse na ślub wzrosły
|
|
|
|
#2389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale jak Wy chcecie Dziękuję mimo wszystko za zaproszenie---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
A ja jestem chętna !!---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2390 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a nie mówiłam! leci czas jak szalony...ja jestem przerażona tempem ciaży i dla mnie 9 miesięcy to stanowczo za krótko!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przynajmniej do maja/czerwca i od lipca - ...Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
gratulacje
|
|||||||
|
|
|
#2391 |
|
Wtajemniczenie
|
rano obudziłam się z mega smutkiem, potem byłam zła i roztrzęsiona, potem silna i z wiarą, a potem poszłam do pracy i ochłonęłam...
wiecie o czym myślę? jak Crozee rodziła Antka Jak siedziałam z TŻtem w kinie i słałyśmy sobie smsy i czułam się wtedy tak z Wami mocno związana...o moich wątpliwościach, czy chcecie mnie na zlocie, bo czułam że chyba przestaje być lubiana i jak Frezi do mnie napisała i mnie zaciągnęła o wspólnym psioczeniu na kuriera od kiecek ![]() o gadaniu o świetach i konsultowaniu świątecznego menu ![]() o tym jak mnie Najka uczyła i uczy cierpliwości do samej siebie i każe mi sie wziac za fraki i spojrzec na siebie z innego punktu o Jusi która mi przypomina że mam być dla siebie samej surowa, o postawie Choji wobec pracy, ze sobie damy rade, że nawet po studiach można pracować w sklepie i sie nie złamiemy, a coś sie zawsze znajdzie. O Aleks która wyzwoliła we mnie licealną energię do szaleństwa i do znajdywania krejzolstwa w byciu elegancką i piękną kobietą i o pracowitości Karoli którą mega podziwiam za osiaganie celów, o Arrakis która spełnia marzenia, pokazując że naprawde wszystko, ale to wszystko się da i o Kawie i silnej 'męskiej' przyjaźni w którą można walić jak w dym O Steff która jest tak rodzinna i ciepła, że człowiek by sie nie bał zostać z nią nawet jakby nas otoczyło stado wilków o pięknej i powabnej Magdzie której uroku osobistego sie nie rozumie, póki się jej nie zobaczy o Mayi której piekny brzuszek we mnie obudził jakieś śpiące marzenia o dziecku O Motylku która dla mnie jest tutaj kobietą ze stuprocentową klasą o trzęsących się łoczach i gotowaniu Carmi o mojej astralnej bliźniaczce Med z którą podobna jestem nie tylko wyglądem o Piczce której tak mega kibicowałam pierdzionka i która sie tak wspaniale doczekała o Capri która jest niesamowicie fair i potrafi zachować klasę w każdej sytuacji nie bojąc się odtrąceniamysle o tym jak byłyscie pomocne, kiedy tego potzrebowałam i jaka czułam sie silna mając takie zaplecze. Dziekuje Wam za wszystkie wspólne i wspaniałe chwile. Każdej z Was życze szybkiego pierścionka, bo na niego zasługujecie, szczęścia w związku, udanych ślubów i pięknie rosnących dzieciątek. Szkoda, że nie czułyście się ze mną dobrze, że moja obecność Was krępowała. Niestety nie da się po czymś takim przejść do porządku dziennego. Może kiedyś, gdzieś, w innym życiu Hej!
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to ilekroć przypomnę sobie twój brzuch to się wzruszam niczym Gwizdak cebulą
|
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Ej no laski
Nie róbcie jaj!! Zuz!!! Wracaj tu i mi się tłumacz!! Bo nie rozumiem Twojej decyzji |
|
|
|
#2394 |
|
Zadomowienie
|
Zuzik
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
ej no co wszystkie odejdziecie? kurde no.
Zuz zostań
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przed myciem lubię natrzeć skalp. Czasem nakładam na długość i ładnie się błyszczą.Ehhh cały dzien poza domem, nie mam siły mysleć.
|
|
#2397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
ej,ale ja będziecie się w Warszawie spotykać to dacie znać?
|
#2399 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Booli, ale aaaaaamen, tyle tylko napiszę. 3maj się Piękna
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
simply dobry pomysł z miejscem gdzie mogłybyśmy uporządkować różne rzeczy i każdy miałby do nich dostęp. zuken ja Cię koniecnie widzę we wrocku
dziewczyny (zuza, byou, zaraz pewnie jeszcze ktoś) ja wiem, że to na gorąco wygląda jak wygląda, ale ochłońcie, przemyślcie sobie wszystko i wróćcie, bo ja naprawdę bez Was sobie tego wątku nie wyobrażam... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

Dzięki kursom wiesz kto jest lepszy a kto gorszy, więc tragedii nie ma

Na pewno wszystko szybko ogarniesz w pracy, trzymam kciuki
?

01.08.2013
15.08.2014

13.03.2008

Osobnego watku raczej nie ma co zakladac bo nie bedzie jak sie wymienic detalami, ale moze zlotowy klub? Tak zeby i kazdy mial mozliwosc tam sie zapisac (prywatny klub, ale moderator przyjmuje kazda Zazdrosnice) i rozmawiamy tam jedynie o zlotach. Kazdy zlot bedzie mial swoj watek i bedzie to jakos poukladane 

gratulacje