INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;) - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-22, 18:30   #2281
Pinsleepee
Raczkowanie

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
hej. od kilku dni czytam wasz wątek

myślę intensywnie nad rozpoczęciem programu Insanity, mam trochę stracha, że nie podołam, jednak wasze wpisy mnie motywują
to startujemy w poniedziałek
Pinsleepee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:11   #2282
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pinsleepee Pokaż wiadomość
to startujemy w poniedziałek
, tylko muszę wyzdrowieć do tego czasu
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 23:26   #2283
Dobrenka
Zadomowienie

Dobry wieczór.. ja tylko tak na chwilkę.. chyba Dziękuję że się o mnie marwiliście.. chyba mnie już nie boli.. dzisiaj znowu brykałam
Cytat:
Napisane przez aniolbezskrzydel89 Pokaż wiadomość
Kiedy jestem padnięta przy treningu, myślę: "Jeszcze trochę i będzie rozciąganie, jeszcze trochę".
nie mam nic do rozciagania, ćwiczyłam callanetics kiedyś.. ale jak ćwicze to naginam ile wlezie własnie z myślą o tym że będzie przerywnik właściwie a nie rozciąganie
Cytat:
To może do lekarza...?
obeszło sie na szczęście.. a jak Twoje ramię? Ja o ramiona se nie boję czasem jak wyskoczy, wskoczy, przeskoczy mi w nodzę to mnie oblewa zimny pot ale odpukac już dawno nic nie prysło
itd itd
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 10:41   #2284
Kejti_el
Raczkowanie

Cytat:

myślę intensywnie nad rozpoczęciem programu Insanity, mam trochę stracha, że nie podołam, jednak wasze wpisy mnie motywują

dla mnie pompki to również słaby punkt

Jussa_, moim zdaniem różnica w sylwetce jest widoczna, ciało się ujędrniło, tkanki tłuszczowej jest widocznie mniej. Podobnie jak ty myślę, że drugi miesiąc będzie kluczowy. Na początku zmiany idą powoli, praktycznie niezauważalnie, a potem następuje gwałtowna zmiana
naprawdę warto zacząć ćwiczyć Insanity! próbowałam różnych ćwiczeń, ale po żadnych nie było takich rezultatów!

ja teraz nie mam możliwości ćwiczyć codziennie i wg grafiku więc po prostu ćwiczę kiedy mogę/kiedy mi się chcę.. ostatnio też z braku innej możliwości musiałam jeść dużo niefajnego jedzenia i aż się bałam wejść na wagę dziś rano, bo czuje się znów grubasem ale o dziwo, waga nadal trochę spada, więc nic tylko się brać za ćwiczenia! woda jest, ręcznik jest, to odpalam filmik i lecę ćwiczyć!

Trzymajcie się!
Kejti_el jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 20:08   #2285
always naughty
Rozeznanie

Witajcie
Fajnie, że na wiosnę wątek znów ożył, ja udzielałam się tu w tamtym roku w sezonie i z efektów jakie osiągnęłam z insanity jestem dumna do teraz, kiedyś nie ćwiczyłam nic a po programie staram się 3-4x w tygodniu zawsze znaleźć czas na trening.
Od kwietnia planuję znów zacząć insanity, za pierwszym razem zrobiłam tylko 1. miesiąc, chciałabym tym razem zrobić cały program Niedługo się odezwę, być może ktoś jeszcze planuje zacząć w pierwszy poniedziałek kwietnia?
Stary 2012-03-24, 12:46   #2286
aniolbezskrzydel89
Zadomowienie

Cytat:

No, więc nie jesteś sama. Zapraszamy do zabawy!

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
Dobry wieczór.. ja tylko tak na chwilkę.. chyba Dziękuję że się o mnie marwiliście.. chyba mnie już nie boli.. dzisiaj znowu brykałam

Cytat:
nie mam nic do rozciagania, ćwiczyłam callanetics kiedyś.. ale jak ćwicze to naginam ile wlezie własnie z myślą o tym że będzie przerywnik właściwie a nie rozciąganie
Ja w prawdzie niczego nie ćwiczyłam, ale dla mnie rozciąganie to też chwila relaksu. ;-p

Cytat:
obeszło sie na szczęście.. a jak Twoje ramię? Ja o ramiona se nie boję czasem jak wyskoczy, wskoczy, przeskoczy mi w nodzę to mnie oblewa zimny pot ale odpukac już dawno nic nie prysło
Moje ramię ma się wyśmienicie, za to złapałam jakieś przeziębienie i dziś ledwo zipałam przy ćwiczeniach- na pompkach poległam totalnie i musiałam robić sobie dodatkowe przerwy kilkusekundowe, bo jestem cała osłabiona. Ale właśnie zjadłam wątróbkę z cebulką, ziemniaki i buraczki, więc trochę sił odzyskałam. :d Muszę sobie zafundować zaraz jakąś szybką kurację z witaminą C, coby wrócić do lepszej formy.

Cytat:
Napisane przez always naughty Pokaż wiadomość
Witajcie
Fajnie, że na wiosnę wątek znów ożył, ja udzielałam się tu w tamtym roku w sezonie i z efektów jakie osiągnęłam z insanity jestem dumna do teraz, kiedyś nie ćwiczyłam nic a po programie staram się 3-4x w tygodniu zawsze znaleźć czas na trening.
Od kwietnia planuję znów zacząć insanity, za pierwszym razem zrobiłam tylko 1. miesiąc, chciałabym tym razem zrobić cały program Niedługo się odezwę, być może ktoś jeszcze planuje zacząć w pierwszy poniedziałek kwietnia?
Coraz więcej nas, miło.
Jakie efekty po miesiącu?

Aparatka
20.12.2012 - góra
21.03.2013 - dół + wyciągi
aniolbezskrzydel89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 10:18   #2287
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Szczerze mówiąc podoba mi się, że się można przy tym zmęczyć. Bardziej się obawiam tego, że ponieważ jestem leniem, to czasem ciężko mi się w ogóle "zmusić" do ćwiczeń, choć wiem, że po 10 minutach nastrój mi się poprawi. Brak mi też systematyczności, bo często siedzę w pracy do późna i jak wracam do domu, to jedyne o czym marzę to gorąca kąpiel i łóżko
No nic, zobaczymy w praniu
Ja to doskonale rozumie.. Ale zlapiesz bakcyla i cwiczenia beda nie odlaczna czescia Twojego zycia. Obecnie mieszkam daleko od swojego miejsca pracy i ciezko mi bo wlasnie praca do pozna i jeszcze godzina dojazdu.. Daje rade.. Trzymam za Ciebie kciuki
itd itd
Stary 2012-03-25, 17:09   #2288
Kejti_el
Raczkowanie

Cytat:
Ja to doskonale rozumie.. Ale zlapiesz bakcyla i cwiczenia beda nie odlaczna czescia Twojego zycia. Obecnie mieszkam daleko od swojego miejsca pracy i ciezko mi bo wlasnie praca do pozna i jeszcze godzina dojazdu.. Daje rade.. Trzymam za Ciebie kciuki
ło to nieźle, że mimo tej pracy i dojazdów jeszcze znajdujesz czas ja jestem tak zalatana na uczelni chwilowo, że sobie odpusciłam codzienne ćwiczenia, ale ćwiczę ok 3x na tydzień (no, zazwyczaj staram się więcej) i efekty dalej są tyle, że nie jadę wg harmonogramu teraz

dzisiaj już poćwiczone, a jak tam u Was?
Kejti_el jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 18:22   #2289
aniolbezskrzydel89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kejti_el Pokaż wiadomość
ło to nieźle, że mimo tej pracy i dojazdów jeszcze znajdujesz czas ja jestem tak zalatana na uczelni chwilowo, że sobie odpusciłam codzienne ćwiczenia, ale ćwiczę ok 3x na tydzień (no, zazwyczaj staram się więcej) i efekty dalej są tyle, że nie jadę wg harmonogramu teraz

dzisiaj już poćwiczone, a jak tam u Was?
Ja jestem po dziewiątym dniu. Trochę mnie trzyma jeszcze przeziębienie, więc nie dawałam rady zrobić wszystkiego, ale jest dobrze.
Miałam dziś pisać pracę lic., a złapałam całodniowego lenia, w efekcie czego nie skończyłam rozdziału.

Aparatka
20.12.2012 - góra
21.03.2013 - dół + wyciągi
aniolbezskrzydel89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 21:32   #2290
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Jak już zaczniesz, to trzeba skończyć- pełen pakiet, 60 dni. Bez gadania!
A jakby co, to my już Cię zmotywujemy...
nooo kochana cos mi sie wydaje ze Twoj nick to sciema jak czytam te slowa.. chyba ze jestes aniolem tym co lubi cieplo
itd itd
Stary 2012-03-26, 09:38   #2291
Pinsleepee
Raczkowanie

Cytat:

A miało być tak pięknie... niestety muszę odłożyć ćwiczenia jeszcze o tydzień, bo dopadł mnie @ i od dziś mam conajmniej 3 dni wycięte z życiorysu. Jestem na silnych prochach przeciwbólowych, bo musiałam iść do pracy, ale o jakikolwiek ruchu nie ma w moim przypadku mowy... modlę się o koniec "dniówki" i o łóżko...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 12:50   #2292
Dobrenka
Zadomowienie

Witajcie.. Tu ja ta co zeżarła dzisiaj pół zupki chińskiej bo zimno rano było o..
Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie - czy zaczynanie insanity kiedy nie umie się zrobić pompki (męskiej, na kolanach umiem...) ma jakikolwiek sens, czy lepiej ćwiczyć co innego aż się nauczę tych strasznych pompek?
Ja najpierw zrobiłam Chealine Extreme żeby wzmocnić ręce.. strasznie słabe miałam (mam jeszcze ale nie tak) nie byłam wstanie zrobić 1 męskiej pompki.. teraz kilka ich nastukam Czy to ma sens.. hmm.. niektóre dziewczyny które znam twierdzą że nie.. ale to Twój ORG musi wiedzieć czy da radę czy nie.. spróbuj.. zawsze możesz powtórzyć.. jest wiele dziewczyn które zaczęło I. z marszu
Cytat:
Myślę, że z czasem będzie lepiej- ja już widzę, że jest mi trochę lżej zrobić te pompki z "prawdziwego" zdarzenia.
Ja odnoszę wrażenie że się cofam.. tzn. robię te pompki ale bezpośrednio po CE wydawało mi się że robię je lepiej i "bardziej" jeżeli wiecie co mam na myśli.. Czasem znowu jestem taka wymęczona że zrobie tylko kilka
Cytat:
Napisane przez Jussa_ Pokaż wiadomość
Postanowiłam dodać moje zdjęcia..
z 1 i z 31 dnia Myślę, że co nieco widać zmianę, ale nie jest ona zbyt oszałamiająca...
Przeanalizowałam Twoję zdjęcia i od razu moge powiedzieć że ramionka zeszczuplały, boczki się zmniejszyły i udka wysmukliły rewelacja.. a to dopiero początek jestes na diecie? To Twoje pierwsze ćwiczenia
Cytat:
Ale postanowiłam, że wytrwam do końca, bo kolejne tygodnie są o wiele cięższe, więc chyba lepiej wyrzeźbią ciało i spalą tłuszczyk ;P
też się nimi jaram..
Cytat:
Tak wiem, że moja czerwona kreska na brzuchu jest okropna, ale nic na nią nie poradzę
daj pokój.. nawet bym jej nie zauważyła gdybyś nie napisała
Cytat:
Napisane przez piotrekp1986 Pokaż wiadomość
Dobrenka dzięki za wyróżnienie a ja dopiero zacznę ćwiczyć w maju gdzieś bo teraz po prostu braknie mi godzin w dobie żeby je robić...praca i studia także narazie bez fit testu u mnie będzie
jak to? Ty mi się tu nie podlizuj tylko do roboty.. nie ma zmiłuj.. zawsze jest jakieś "ale" i zawsze jest jak to mówi moja koleżanka "zawsze k..wa coś" Przecież masz jeszcze noc
Cytat:
fajnie że będzie nas więcej Na pewno Insanity to wyzwanie ale życie własnie się z tego składa
Cytat:
ja myślałam że nigdy ich sie nie nauczę a teraz robie nie tyle co bym chciała ale jednak Ty też się "naumiesz"
Cytat:
, tylko muszę wyzdrowieć do tego czasu
wyzdrowiałaś?
Cytat:
naprawdę warto zacząć ćwiczyć Insanity! próbowałam różnych ćwiczeń, ale po żadnych nie było takich rezultatów!
mów do mnie jeszcze
Cytat:
ostatnio też z braku innej możliwości musiałam jeść dużo niefajnego jedzenia i aż się bałam wejść na wagę dziś rano, bo czuje się znów grubasem ale o dziwo, waga nadal trochę spada, więc nic tylko się brać za ćwiczenia! woda jest, ręcznik jest, to odpalam filmik i lecę ćwiczyć!
skąd ja to znam ciesze sie że waga spadła i takie podejście jest takie jak trzeba.. do roboty
Cytat:
i z efektów jakie osiągnęłam z insanity jestem dumna do teraz, kiedyś nie ćwiczyłam nic a po programie staram się 3-4x w tygodniu zawsze znaleźć czas na trening.
hej hej.. gdzie Ci spadło? Co Ci Insanity zrobiło? Ćwiczyłaś tylko 3-4 razy w tygodniu czy teraz tak ćwiczysz bo nie załapałam
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2012-03-26 o 14:11
Stary 2012-03-26, 13:29   #2293
Pinsleepee
Raczkowanie

Dobrenka, nie żebym tu wazeliniarstwo uprawiała, ale wystarczyło Cię trochę poczytać i od razu mi głupio, że jęczę, że coś boli
Stary 2012-03-26, 13:58   #2294
88martynka88
Przyczajenie

jak wy cwiczycie? ja mam filmiki z youtube ponumerowane i bierzecie w 6 dni 6 cwiczen czyli 6 filmikow po kolei czy jak??? ja juz cwicze tydzien i to uwielbiam!! super sie czuje jestem cala mokra ale mam satysfakcje!!
88martynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 14:13   #2295
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Ale właśnie zjadłam wątróbkę z cebulką, ziemniaki i buraczki, więc trochę sił odzyskałam. :d >
Jejku ja ostatnio też jadłam wątróbkę ale samą
Cytat:
ło to nieźle, że mimo tej pracy i dojazdów jeszcze znajdujesz czas ja jestem tak zalatana na uczelni chwilowo, że sobie odpusciłam codzienne ćwiczenia, ale ćwiczę ok 3x na tydzień
no nie mam wyjścia sytuacja nie zmieni sie co najmniej jeszcze przez ponad rok.. nie będę wtedy siedzieć i płakać.. zwłaszcza że mam nad czym pracować niestety.. pewnie jesteś lachon i nie masz ciśnienia
Cytat:
Miałam dziś pisać pracę lic., a złapałam całodniowego lenia, w efekcie czego nie skończyłam rozdziału.
Gwarantuję że Cię to nie ominie tylko przesunie delikatnie w czasie
Cytat:
A miało być tak pięknie... niestety muszę odłożyć ćwiczenia jeszcze o tydzień, bo dopadł mnie @
Ja też zaczęłam i złapała mnie @ przerwałam poczekałam aż przejdzie całkiem i zaczęłam od początku teraz zastanawiam się co zrobię jak mnie złapie
Cytat:
i od dziś mam conajmniej 3 dni wycięte z życiorysu. Jestem na silnych prochach przeciwbólowych, bo musiałam iść do pracy, ale o jakikolwiek ruchu nie ma w moim przypadku mowy... modlę się o koniec "dniówki" i o łóżko...
ja mam różnie.. raz miałam tak że dostałam takich skurczów że wyłam z bólu (dosłownie) a czasem mam tak że źle sie czuję i to wszystko.. albo dopiero drugiego dnia mam jazdę jest jeszcze wersja.. nie boli ale przecieka zbyt intensywnie i tez boję się wtedy cokolwiek robić.. Spokojnie ciocia odjedzie to Ty nadrobisz
Cytat:
Dobrenka, nie żebym tu wazeliniarstwo uprawiała, ale wystarczyło Cię trochę poczytać i od razu mi głupio, że jęczę, że coś boli
no proszę Cię.. przecież ja też czasem nie domagam, też miewam @ i robię sobie z 2 dni przerwy ale mamy się tutaj motywować prawda więc Ty sobie wypoczywaj a jak minie @ to
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2012-03-26 o 15:01
Stary 2012-03-26, 15:30   #2296
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zaczęłam bez tej oszałamiającej umiejętności (podobnie, jak Ty- umiałam tylko te na kolanach). Myślę, że z czasem będzie lepiej- ja już widzę, że jest mi trochę lżej zrobić te pompki z "prawdziwego" zdarzenia.
Cytat:

Ja najpierw zrobiłam Chealine Extreme żeby wzmocnić ręce.. strasznie słabe miałam (mam jeszcze ale nie tak) nie byłam wstanie zrobić 1 męskiej pompki.. teraz kilka ich nastukam Czy to ma sens.. hmm.. niektóre dziewczyny które znam twierdzą że nie.. ale to Twój ORG musi wiedzieć czy da radę czy nie.. spróbuj.. zawsze możesz powtórzyć.. jest wiele dziewczyn które zaczęło I. z marszu
Dziękuję za odpowiedzi Póki co będę biegać i ćwiczyć ręce, jak sie zrobi zimniej a ja nabiorę siły w rękach to do Was dołączę

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:41   #2297
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedzi Póki co będę biegać i ćwiczyć ręce, jak sie zrobi zimniej a ja nabiorę siły w rękach to do Was dołączę
Zapraszam na forum Chealine Extreme.. ja nią sobie zrobiłam dobrze
itd itd
Stary 2012-03-26, 15:43   #2298
Pinsleepee
Raczkowanie

Cytat:
no proszę Cię.. przecież ja też czasem nie domagam, też miewam @ i robię sobie z 2 dni przerwy ale mamy się tutaj motywować prawda więc Ty sobie wypoczywaj a jak minie @ to
Właśnie motywację miałam na myśli bo jak czytam, to się już tej "gehenny" nie mogę doczekać
Stary 2012-03-26, 16:11   #2299
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie motywację miałam na myśli bo jak czytam, to się już tej "gehenny" nie mogę doczekać
serio.. miło
itd itd

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 18:07   #2300
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze jest jakieś "ale" i zawsze jest jak to mówi moja koleżanka "zawsze k..wa coś" Przecież masz jeszcze noc
koleżanka dobrze mówi
ja niestety nie wyzdrowiałam, jakieś problemy żołądkowe mnie dopadły i nie chcą odejść. Mimo to postaram się zrobić fit test, najwyżej przerwę, jak mi się zrobi niedobrze. Mam nadzieję, że nie ma tam aż tyle skakania.
Stary 2012-03-26, 18:50   #2301
Jussa_
Przyczajenie

Dziewczyny, poddałam się Skończyłam 5 tydzień i miałam wejść w 2 miesiąc, ale jak zobaczyłam, że to już godzina ćwiczeń to poległam...

Tłumacze sobie, że to ćwiczenia na mięśnie, a teraz może bardziej bym się zajęła brzuchem typowo i spalaniem z niego tłuszczu - dlatego przechodzę na Hip Hop abs - z tym samym prowadzącym ;P

Życzę wam powodzenia i obyście się nie poddały tak jak ja - po prostu mam słabą wolę ;(
Stary 2012-03-26, 18:52   #2302
Pinsleepee
Raczkowanie

Xzora, to może poczekaj na mnie do poniedziałku? lepiej nie paskudzić podłogi

Jussa, ale spróbuj chociaż, przerwać możesz w każdej chwili, a szkoda takich fajnych efektów! Nie sprzedawaj tanio skóry!! Trzymam kciuki!!!

Edytowane przez Pinsleepee
Czas edycji: 2012-03-26 o 18:57
Stary 2012-03-26, 19:33   #2303
always naughty
Rozeznanie

Cytat:
hej hej.. gdzie Ci spadło? Co Ci Insanity zrobiło? Ćwiczyłaś tylko 3-4 razy w tygodniu czy teraz tak ćwiczysz bo nie załapałam
Cytat:
Coraz więcej nas, miło.
Jakie efekty po miesiącu?
Efekty były wspaniałe Najwięcej spadło w talii ale pamiętam że z ud też zleciało aż 2cm - wczesniej ćwiczyłam dużo innych rzeczy i byłam na diecie ale uda pozostawały niewzruszone, dopiero insanity pomogło.
Ja zrobiłam cały pierwszy miesiąc - zgodnie z planem. Później miałam obronę licencjata i nie dałam rady ćwiczyć codziennie, jednak przyzwyczajenie do wysiłku zostało: 3-4x w tygodniu to podstawa.

To do usłyszenia niedługo po moim pierwszym fitteście
Stary 2012-03-26, 20:35   #2304
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Xzora, to może poczekaj na mnie do poniedziałku? lepiej nie paskudzić podłogi
nie mam wyjścia, musiałam przerwać po trzecim ćwiczeniu, bo się zaczęłam zielona robić
generalnie to nie było mądre, że zaczęłam ćwiczyć, ale tak mi brakuje ruchu. Mam najdłuższą przerwę w ćwiczeniach od września.

1) 50 x 2 = 100 (na początku podnosiłam wysoko nogi, ale potem coraz niżej i niżej...)
2) 34
3) 56
Stary 2012-03-27, 14:32   #2305
Pinsleepee
Raczkowanie

Szczęście w nieszczęściu, że nie zemdlałaś ani nic takiego. Ja postanowiłam zacząć w niedzielę, będę wyspana i wypoczęta, a w poniedziałek będzie większa motywacja, że jak już się powiedziało "a", to nie ma zmiłuj. Tym bardziej, że przy @ obżeram się jak opętana i już czuję po spodniach, że robi się niebezpiecznie...
Stary 2012-03-27, 15:26   #2306
Dobrenka
Zadomowienie

ale sobie wczoraj poszalałam na Plyometric.. masakra.. pompki ładnie sżły dlatego mam taką radochę..
Cytat:
jakieś problemy żołądkowe mnie dopadły i nie chcą odejść.
o kurcze.. kup sobie Taninal http://www.herbapol.pl/pl/Rejon-orga...e/Taninal.html to bardzo delikatny preparacik na pewno nie zaszkodzi mi pomógł..
że w ogóle dałas radę zrobić fit test i to tyle.. podziwiam.. jak Ci przejdzie to nas wymieciesz

Cytat:
Dziewczyny, poddałam się Skończyłam 5 tydzień i miałam wejść w 2 miesiąc, ale jak zobaczyłam, że to już godzina ćwiczeń to poległam...
Tłumacze sobie, że to ćwiczenia na mięśnie, a teraz może bardziej bym się zajęła brzuchem typowo i spalaniem z niego tłuszczu - dlatego przechodzę na Hip Hop abs - z tym samym prowadzącym ;P
Życzę wam powodzenia i obyście się nie poddały tak jak ja - po prostu mam słabą wolę ;(
No co Ty gadasz w ogóle.. dziewczyno nie przerywaj już tak niewiele zostało.. będziesz mieć na pewno rewelacyjne efekty na brzuszku po drugim miesiącu zobaczysz.. przecież ćwicząc inne partie mięśni ćwiczysz również brzuch.. juz tak daleko zaszłaś.. nie lepiej skończyć i zrobić od deski do deski skoro przynosi efekty niż pluć sobie w brodę że się nie spróbowało.. nie ma skakania z kwiatka na kwiatek
Po drugie co ma 1 godzina do 23 z doby.. to tylko jedna maluteńka godzinka
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2012-03-27 o 16:15
Stary 2012-03-27, 15:28   #2307
xzora
Zakorzenienie

Cytat:

o kurcze.. kup sobie Taninal http://www.herbapol.pl/pl/Rejon-orga...e/Taninal.html to bardzo delikatny preparacik na pewno nie zaszkodzi mi pomógł..
że w ogóle dałas radę zrobić fit test i to tyle.. podziwiam.. jak Ci przejdzie to nas wymieciesz
oj, raczej nie wymiotę, porównałam sobie moje szczątkowe wyniki z waszymi i wypadam bardzo blado

w ogóle ciekawe jest to, że każdy rodzaj ćwiczeń to inna sprawność i mimo, że od listopada biegam regularnie, że jestem w stanie biec 40min bez żadnej zadyszki (tempo konwersacyjne), że nogi mam umięśnione, to w insanity jestem poziom 0, totalnie nie daję rady

A mogłabyś coś polecić na wzdęcia/odbijanie? Żołądkowo już u mnie ok (leczyłam się colą), ale nadmiar gazów został Miałam sobie kupić przed pracą activię i węgiel leczniczy, ale nie zdążyłam. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Edytowane przez xzora
Czas edycji: 2012-03-27 o 15:42
Stary 2012-03-27, 16:27   #2308
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Efekty były wspaniałe z ud też zleciało aż 2cm - wczesniej ćwiczyłam dużo innych rzeczy i byłam na diecie ale uda pozostawały niewzruszone, dopiero insanity pomogło.
co Ty mówisz
Cytat:
przy @ obżeram się jak opętana i już czuję po spodniach, że robi się niebezpiecznie...
To chyba bolączka większej ilości nas tylko Piotrek ma dobrze
Cytat:
oj, raczej nie wymiotę, porównałam sobie moje szczątkowe wyniki z waszymi i wypadam bardzo blado
no prosze Cie masz problemy żołądkowe i jeszcze dłąś radę podskoczyć.. w ogóle nie ma o czym mówić.. jeszcze jakby tego było mało podskoczyć tyle razy
Cytat:
w ogóle ciekawe jest to, że każdy rodzaj ćwiczeń to inna sprawność to w insanity jestem poziom 0, totalnie nie daję rady
Pewnie że inne mięśnie każdy trening porusza.. dobra uwaga.. ja ćwiczę już długo długo a po pierwszych 3 dniach chciałam wydalić płuca.. ale minie Ci szybciutko zbaczysz
Cytat:
A mogłabyś coś polecić na wzdęcia/odbijanie? Żołądkowo już u mnie ok (leczyłam się colą), ale nadmiar gazów został .
herbatka a kopru włoskiego czasem nie była na takie rzeczy? i herbatka zielona na wszystko dobra (tylko nie czerwona) i miętka... Jeśli chodzi o Colę to ma takie dziwne coś w sobie że przy pewnym stadium "grypy żołądkowej" może pomóc jednak przy innym może strasznie zaszkodzić, a i powoduję wzdęcia.. (ja miałam raz to inne i rzygałam jak kot).. Jak będziesz sobie robić dzisiaj jakieś am to posyp sobie kminkiem.. nie wiem co jeszcze..
itd itd
Stary 2012-03-27, 18:22   #2309
xzora
Zakorzenienie

Dobrenka, dzięki Ci dobra kobieto! muszę kupić tą herbatę z kopru, zieloną piję, a kminek powinnam mieć w domu. Kurację colą już zakończyłam, niby piłam wygazowaną. Oby udało się jak najszybciej wyzdrowieć, nie mogę się doczekać kolejnego podejścia do fit testu
Stary 2012-03-27, 19:13   #2310
Pinsleepee
Raczkowanie

Na pewno dasz czadu (tak się jeszcze mówi?)
ps. wzdęcie to moje czwarte imię, a jak sobie nie mogę poradzić, to na zmianę podskakuję i masuję brzuch - pomaga

a ja się znowu objadłam...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości