![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie:) Zapraszam!!
lookka Mam propozycję. Wyślij trochę ciepła do Polski, bo u mnie (Wrocław) jest tylko 12 stopni. Na rower i bieganie na dworze jeszcze za zimno. Gratuluję kolejnego zrzuconego kilograma, tak dalej. Myślę, że wymiary też zaczną się Tobie zmniejszać
![]()
![]() |
#152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No słyszałam że w Polsce nie jest za ciepło a u nas póżno wieczorem jest cieplej niż u Was w ciągu dnia ![]() W piątek jade do Polski na dwa tyg ![]() ![]() Oj mam nadzieje że wkońcu cm się zmniejszą bo już chyba z 3tyg stoją w miejscu i nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, gratuluję Wam wytrwałości i tych zgubionych kg
![]() Eh, kurcze, ja miałam też zaliczyć dziś mierzenie i w ogóle, ale Kobiety, mam kolejne problemy.... od piątku czekam na okres a tutaj się w ogóle nie zanosi ![]() ![]()
![]() |
#154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie martw się czasami się tak zdarza przy odchudzaniu ![]() Ja też czekałam 2tyg na okres i podejrzewam że była to wina drastycznej zmany jadłospisu. Pozwól sobie na "więcej" no ale bez obżarswa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę musiała, no ale wiesz jak sytuacja wygląda dlatego spędza mi to sen z powiek ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Caprie ja ostatnio czekałam cały miesiąc na okres. Bałam się niemiłosiernie i martwiłam, wiem co czujesz. Ja to nawet podejrzewałam, że za chwilę zamiast okresu to będę miała menopauzę. Po prostu, tak jak wspomniała loka, może to byc spowodowane zmianami w odżywianiu. będzie dobrze
![]() loka podziel się tym ciepłem, bo u nas niby słońce świeci ale wiatr wieje niemiłosiernie ![]()
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, dzisiejszy dzień podsumowuje jako totalnie nieudany, nie ma sił na nic
![]() mam nadzieję że u was wszystko dobrze, pozdrawiam was i życze dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Można się dołączyć? potrzebuje wsparcia i mobilizacji , więc chciałabym dołaczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Może napiszę coś o sobie, mam 22 lata , 165cm wzrostu i na dzień dzisiejszy waże 63 kg ;/ na prawdę nie wiem kiedy się tak zapuściłam ![]() Od dzisiaj zaczęłam dietkę , postanowiłam mniej jeść , bez kolacji i dużo wooody ![]() Po jakimś czasie dołożę rowerek stacjonarny i bieganie ![]() Co tydzień chce się ważyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Raczkowanie
|
Witam nową koleżanke
![]() Caprie nie martw się bo to może jeszcze bardziej wydłużyć czas zanim dostaniesz ten okres. Bedzie dobrze to napewno zmiana odżywiania ![]() A u mnie to super ![]() ![]() Ale jak bede w Polsce te 2tyg to napewno nie odmówie sobie pysznych obiadków u babuni ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pozwolę sobie się zapytać , czyli nie mieszkasz w PL? a można wiedzieć gdzie? chce Was trochę poznać ![]() Oj , obiadki Mamusi i Babuni to najlepsze co może być! ale przez nie też mam za dużo tu i ówdzie ;P Pospacerujesz , poruszasz się i będzie dobrze ![]() Witam Was wszystkie wtorkowo ![]() dziś mam dzień wolny więc mam zamiar posprzątać pokój bo wala sie wszystko po ziemi i nie mam jak kawy postawić na stole ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
Więc mam na imię Klara, piszę ponieważ weszłam dzisiaj na wagę i łłłłłłłooo matko 66 kg, przy wzroście 163, aż się zastanawiałam, czy w ciąży nie jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już mnie znacie więc chętnie się przyłącze, moje marzenie 58 kg, właśnie katuje męża o karnet na aerobik i bardzo potrzebuję wsparcia
![]() |
#165 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Co jeszcze mogę o sobie powiedzieć....hm... Jestem mamą 2 letniej niebieskookiej blondyneczki ![]() ![]() Licze na to że w Polsce to co zjem spale bo mam zamiar ciągle być w ruchu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czyli jesteśmy w tym samym wieku , miło ![]() Zazdroszcze córeczki! mi już od jakiegoś czasu załączył się silny instynkt macierzyński , ale na razie musze z nim walczyć - niestety ![]() Cieszymy się życiem w dwójkę z Tżtem ![]() A tak w ogołe jak Wam mija dzień ? U mnie ładne słoneczko świeci , aż sie nie chce w domu siedzieć.. dlatego do lekarza szłam pieszo ![]() teraz pije kawke z mlekiem.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj moja mała daje nam popalić czasami ma swoje chumorki ![]() Czy na stałe?? a kto to wie co przyniesie nam jutro ![]() ![]() Oby ta Twoja kawka była bez cukru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Trochę mnie nie było i juz tyle naskrobałyście
![]() Witam wszystkie nowe Dziewuszki, miło że jesteście ![]() Moje Drogie, chciałam Wam powiedzieć, że chyba moje żale się przydały bo okres nadszedł z ogromnym bólem, no ale najważniejsze że jest ![]() lookka, jak tam? Pakujecie się powoli? ![]()
![]() |
#169 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja mieszkam w PL , nie chce sie przeprowadzać bo za bardzo jestem zżyta z rodziną , no ale to co tu sie dzieje to ![]() Oczywiscie bez cukru! nie lubię z cukrem ![]() Cytat:
![]() rozumiem że spóżniał Ci sie okres;> duzo moich koleżanek miało własnie taki problem podczas odchudzania, po prostu za szybko chudły.. a Ty jak mogę spytać dużo w ostatnim czasie schudlaś? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Caprie bo on tak zawsze niespodziewanie xD
ja własnie zjadłam kolację, dlatego, że dopiero rownież co wróciłam z uczelni ![]() ![]() o mamo, dziewczyny Wy wszystkie juz po ślubie, z dziećmi albo w ogóle, a ja sama jak palec ![]()
![]() |
#171 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
na każdego w końcu przyjdzie czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam 23 lata i synka 2 latka
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() witam nowe dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
tak, spóźniał się... no ja to z natury jestem panikara więc wiesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Caprie panikaro Ty
![]() ![]() Ach ja już w połowie jestem spakowana ![]() ![]() ![]() jagusia15 wiesz ja też jestem strasznie zrzyta z rodziną i to baaardzo, ryczałam jak wyjeżdzałam i przez następne miesiące też sobie popłakiwałam bo bedąc w Polsce prawie codziennie widywałam się z moją najbliższą rodziną u mnie dom zawsze pełen ludzi był ![]() ![]() rybcia2309 jak bym czytała opis mojej córci ![]() ![]() ![]() Ale też są sytuacje w których nie wiem czy śmaić się czy płakać ![]() kundzia_snk widzisz musisz częścij tu zaglądać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Chyba mam z Was wszystkich najdłuższy staż małżeński, bo za 3 miesiące mi 5 lat już minie ![]() ![]() W biodrach chyba też mam z Was wszystkich najwięcej ![]() Ale u mnie wiatr dzisiaj hula. No, ale na szczęście jest dość ciepło, więc przejdę się z moimi chłopcami na spacerek. Podobno w weekend ma u mnie padać śnieg z deszczem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
wesola_biedrona to ile masz w biodrach?? hm...
![]() że co że śnieg? że deszcz? że weekend? ooo nie ja jadę do polski w weekend!! A u mnie za to gorączka nie do wytrzymania!! 40stopni w słońcu dziś jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana, gdzie Ty w ogóle jedziesz? daleko ode mnie? Może tak zahaczysz o Leszno? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, u mnie dieta pełną parą ![]()
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Caprie jade w kierunku Bydgoszczy . Przez Leszno nie jadę
![]() U mnie ta dieta tak średnio... nie obiadam się ani nie jem kalorycznych produktow ale nie ćwicze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.