Odchudzanie:) Zapraszam!! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 15:03   #151
Nieziemska Izis
Raczkowanie

GG do Nieziemska Izis Send a message via Skype™ to Nieziemska Izis
Dot.: Odchudzanie:) Zapraszam!!

lookka Mam propozycję. Wyślij trochę ciepła do Polski, bo u mnie (Wrocław) jest tylko 12 stopni. Na rower i bieganie na dworze jeszcze za zimno. Gratuluję kolejnego zrzuconego kilograma, tak dalej. Myślę, że wymiary też zaczną się Tobie zmniejszać
wzrost 168 cm
Nieziemska Izis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 15:23   #152
lookka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nieziemska Izis Pokaż wiadomość
lookka Mam propozycję. Wyślij trochę ciepła do Polski, bo u mnie (Wrocław) jest tylko 12 stopni. Na rower i bieganie na dworze jeszcze za zimno. Gratuluję kolejnego zrzuconego kilograma, tak dalej. Myślę, że wymiary też zaczną się Tobie zmniejszać

No słyszałam że w Polsce nie jest za ciepło a u nas póżno wieczorem jest cieplej niż u Was w ciągu dnia
W piątek jade do Polski na dwa tyg po dłuuuuugim czasie. No to wezme w torbe trochę słońca
Oj mam nadzieje że wkońcu cm się zmniejszą bo już chyba z 3tyg stoją w miejscu i nic
lookka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 16:21   #153
Caprie
Raczkowanie

Dziewczyny, gratuluję Wam wytrwałości i tych zgubionych kg

Eh, kurcze, ja miałam też zaliczyć dziś mierzenie i w ogóle, ale Kobiety, mam kolejne problemy.... od piątku czekam na okres a tutaj się w ogóle nie zanosi i tak mi to głowę zaprząta że nie mam sił myśleć o niczym innym... Żeby od razu Was sprowadzić na Ziemię, dodam że nie sądzę żeby to była ciąża, dlatego też tak się martwię.
Stary 2012-03-26, 16:29   #154
lookka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Caprie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gratuluję Wam wytrwałości i tych zgubionych kg

Eh, kurcze, ja miałam też zaliczyć dziś mierzenie i w ogóle, ale Kobiety, mam kolejne problemy.... od piątku czekam na okres a tutaj się w ogóle nie zanosi i tak mi to głowę zaprząta że nie mam sił myśleć o niczym innym... Żeby od razu Was sprowadzić na Ziemię, dodam że nie sądzę żeby to była ciąża, dlatego też tak się martwię.

Nie martw się czasami się tak zdarza przy odchudzaniu
Ja też czekałam 2tyg na okres i podejrzewam że była to wina drastycznej zmany jadłospisu. Pozwól sobie na "więcej" no ale bez obżarswa
Stary 2012-03-26, 16:53   #155
Caprie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lookka Pokaż wiadomość
Nie martw się czasami się tak zdarza przy odchudzaniu
Ja też czekałam 2tyg na okres i podejrzewam że była to wina drastycznej zmany jadłospisu. Pozwól sobie na "więcej" no ale bez obżarswa

Będę musiała, no ale wiesz jak sytuacja wygląda dlatego spędza mi to sen z powiek cholera, zawsze coś a Ty jak się masz? opowiadaj co tam
Stary 2012-03-26, 17:55   #156
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

Caprie ja ostatnio czekałam cały miesiąc na okres. Bałam się niemiłosiernie i martwiłam, wiem co czujesz. Ja to nawet podejrzewałam, że za chwilę zamiast okresu to będę miała menopauzę. Po prostu, tak jak wspomniała loka, może to byc spowodowane zmianami w odżywianiu. będzie dobrze

loka podziel się tym ciepłem, bo u nas niby słońce świeci ale wiatr wieje niemiłosiernie
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 20:21   #157
kundzia_snk
Raczkowanie

hej dziewczyny, dzisiejszy dzień podsumowuje jako totalnie nieudany, nie ma sił na nic
mam nadzieję że u was wszystko dobrze, pozdrawiam was i życze dobrej nocki
kundzia_snk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 20:41   #158
jagusia15
Rozeznanie

Hej

Można się dołączyć? potrzebuje wsparcia i mobilizacji , więc chciałabym dołaczyć
jagusia15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 21:33   #159
wesola_biedronka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagusia15 Pokaż wiadomość
Hej

Można się dołączyć? potrzebuje wsparcia i mobilizacji , więc chciałabym dołaczyć
Witamy nową koleżankę
wesola_biedronka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 21:48   #160
jagusia15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wesola_biedronka Pokaż wiadomość
Witamy nową koleżankę
Witam

Może napiszę coś o sobie, mam 22 lata , 165cm wzrostu i na dzień dzisiejszy waże 63 kg ;/ na prawdę nie wiem kiedy się tak zapuściłam .
Od dzisiaj zaczęłam dietkę , postanowiłam mniej jeść , bez kolacji i dużo wooody
Po jakimś czasie dołożę rowerek stacjonarny i bieganie na razie zmagam się z zatokami i nie chce wybiegać na dwór , bo wietrzysko jest straszne..
Co tydzień chce się ważyć
Stary 2012-03-27, 10:13   #161
aga55555
Przyczajenie

Cytat:
Witam

Może napiszę coś o sobie, mam 22 lata , 165cm wzrostu i na dzień dzisiejszy waże 63 kg ;/ na prawdę nie wiem kiedy się tak zapuściłam .
Od dzisiaj zaczęłam dietkę , postanowiłam mniej jeść , bez kolacji i dużo wooody
Po jakimś czasie dołożę rowerek stacjonarny i bieganie na razie zmagam się z zatokami i nie chce wybiegać na dwór , bo wietrzysko jest straszne..
Co tydzień chce się ważyć
Witamy serdecznie życze dużo wytrwałości i najważniejsze nie poddawać sie trzymam kciuki
aga55555 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 10:35   #162
lookka
Raczkowanie

Witam nową koleżanke
Caprie nie martw się bo to może jeszcze bardziej wydłużyć czas zanim dostaniesz ten okres. Bedzie dobrze to napewno zmiana odżywiania
A u mnie to super nawet nie jestem głodna bo ciągle mysle ze w piątek wyjeżdzam do Polski i jestem tak podekscytowana
Ale jak bede w Polsce te 2tyg to napewno nie odmówie sobie pysznych obiadków u babuni i troche moja dieta pójdzie w odstawkę no ale trudno...

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kundzia_snk Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, dzisiejszy dzień podsumowuje jako totalnie nieudany, nie ma sił na nic
mam nadzieję że u was wszystko dobrze, pozdrawiam was i życze dobrej nocki
Biedna Ty głowa do góry czasami są takie dni ...
Stary 2012-03-27, 11:10   #163
jagusia15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga55555 Pokaż wiadomość
Witamy serdecznie życze dużo wytrwałości i najważniejsze nie poddawać sie trzymam kciuki
Witam również i bardzo dziękuje i oczywiście życze tego samego Mam nadzieje że z Wami mi się w końcu uda

Cytat:
Witam nową koleżanke
Caprie nie martw się bo to może jeszcze bardziej wydłużyć czas zanim dostaniesz ten okres. Bedzie dobrze to napewno zmiana odżywiania
A u mnie to super nawet nie jestem głodna bo ciągle mysle ze w piątek wyjeżdzam do Polski i jestem tak podekscytowana
Ale jak bede w Polsce te 2tyg to napewno nie odmówie sobie pysznych obiadków u babuni i troche moja dieta pójdzie w odstawkę no ale trudno...

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Biedna Ty głowa do góry czasami są takie dni ...
Witam
Pozwolę sobie się zapytać , czyli nie mieszkasz w PL? a można wiedzieć gdzie? chce Was trochę poznać
Oj , obiadki Mamusi i Babuni to najlepsze co może być! ale przez nie też mam za dużo tu i ówdzie ;P Pospacerujesz , poruszasz się i będzie dobrze

Witam Was wszystkie wtorkowo
dziś mam dzień wolny więc mam zamiar posprzątać pokój bo wala sie wszystko po ziemi i nie mam jak kawy postawić na stole
Stary 2012-03-27, 11:38   #164
rybcia2309
Wtajemniczenie

Więc mam na imię Klara, piszę ponieważ weszłam dzisiaj na wagę i łłłłłłłooo matko 66 kg, przy wzroście 163, aż się zastanawiałam, czy w ciąży nie jestem . To jak już się przedstawiłam to teraz tak dokładniej, z wagą borykam się od nie wiem kiedy, częściowo winę za to ponoszą sterydy od astmy i to, że miałam ograniczony ruch z obawy przed atakami..Zdażyło mi się już stracić raz 20 kg (z 75-55), ale to dawne dzieje...Od dwuch lat jestem szczęśliwą mamą, baaaardzo wymagającego synka, mieszkam na 4 piętrze i tak się zastanawiam skąd ta moja waga u licha nooo dodam też że kocham słodycze, wprost uwielbiam i jak tu się pozbyć chęci na nie-próbowałam chrom, ale dupa...i przez męża pokochałam pizzę , ale gotuję sama, przez dłuższy czas w domu było wszystko na jogurcie naturalnym, ale tak szczerze to okropnie smakuje...wiem, że chleb razowy powinien być, ale jakosik zaczęły wkradać się bułeczki, no ale woda chociaż została w jadłospisie i owoce w nocy...A teraz najgorsze w ciągu dnie nie mam czasu na jedzenie, albo po prostu nie jjem bo zaraz moje dzieciątko stoi przy mnie i wręcz wyrywa mi z ręki-wrzodów można się nabawić, więc najlepiej jedzenie mi smakuje o 20 ..

Już mnie znacie więc chętnie się przyłącze, moje marzenie 58 kg, właśnie katuje męża o karnet na aerobik i bardzo potrzebuję wsparcia
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-27, 13:47   #165
lookka
Raczkowanie

Cytat:

Witam
Pozwolę sobie się zapytać , czyli nie mieszkasz w PL? a można wiedzieć gdzie? chce Was trochę poznać
Oj , obiadki Mamusi i Babuni to najlepsze co może być! ale przez nie też mam za dużo tu i ówdzie ;P Pospacerujesz , poruszasz się i będzie dobrze
Prawie od roku mieszkam we Francji ale na dole całkiem przy Hiszpani dlatego u nas juz od lutego coraz cieplej a w marcu to upały się zaczeły.
Co jeszcze mogę o sobie powiedzieć....hm... Jestem mamą 2 letniej niebieskookiej blondyneczki Prawie 3 lata po ślubie a mam lat 22
Licze na to że w Polsce to co zjem spale bo mam zamiar ciągle być w ruchu A babci obiadki są nie do podrobienia

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Więc mam na imię Klara, piszę ponieważ weszłam dzisiaj na wagę i łłłłłłłooo matko 66 kg, przy wzroście 163, aż się zastanawiałam, czy w ciąży nie jestem . To jak już się przedstawiłam to teraz tak dokładniej, z wagą borykam się od nie wiem kiedy, częściowo winę za to ponoszą sterydy od astmy i to, że miałam ograniczony ruch z obawy przed atakami..Zdażyło mi się już stracić raz 20 kg (z 75-55), ale to dawne dzieje...Od dwuch lat jestem szczęśliwą mamą, baaaardzo wymagającego synka, mieszkam na 4 piętrze i tak się zastanawiam skąd ta moja waga u licha nooo dodam też że kocham słodycze, wprost uwielbiam i jak tu się pozbyć chęci na nie-próbowałam chrom, ale dupa...i przez męża pokochałam pizzę , ale gotuję sama, przez dłuższy czas w domu było wszystko na jogurcie naturalnym, ale tak szczerze to okropnie smakuje...wiem, że chleb razowy powinien być, ale jakosik zaczęły wkradać się bułeczki, no ale woda chociaż została w jadłospisie i owoce w nocy...A teraz najgorsze w ciągu dnie nie mam czasu na jedzenie, albo po prostu nie jjem bo zaraz moje dzieciątko stoi przy mnie i wręcz wyrywa mi z ręki-wrzodów można się nabawić, więc najlepiej jedzenie mi smakuje o 20 ..

Już mnie znacie więc chętnie się przyłącze, moje marzenie 58 kg, właśnie katuje męża o karnet na aerobik i bardzo potrzebuję wsparcia
Witam Cie serdecznie też mam 163 i waga skoczyła mi do 68kg nie wiem kiedy i jak to się stało że nie zauważyłam ale już 8kg udało mi się zgubić. Z nami napewno bedzie ci łatwiej
Stary 2012-03-27, 14:55   #166
jagusia15
Rozeznanie

Cytat:
Prawie od roku mieszkam we Francji ale na dole całkiem przy Hiszpani dlatego u nas juz od lutego coraz cieplej a w marcu to upały się zaczeły.
Co jeszcze mogę o sobie powiedzieć....hm... Jestem mamą 2 letniej niebieskookiej blondyneczki Prawie 3 lata po ślubie a mam lat 22
Licze na to że w Polsce to co zjem spale bo mam zamiar ciągle być w ruchu A babci obiadki są nie do podrobienia

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Witam Cie serdecznie też mam 163 i waga skoczyła mi do 68kg nie wiem kiedy i jak to się stało że nie zauważyłam ale już 8kg udało mi się zgubić. Z nami napewno bedzie ci łatwiej
Francja a do tego ciepełko normalnie zazdroszczę! Planujecie zostac tam na stałe?
Czyli jesteśmy w tym samym wieku , miło
Zazdroszcze córeczki! mi już od jakiegoś czasu załączył się silny instynkt macierzyński , ale na razie musze z nim walczyć - niestety
Cieszymy się życiem w dwójkę z Tżtem

A tak w ogołe jak Wam mija dzień ?
U mnie ładne słoneczko świeci , aż sie nie chce w domu siedzieć..
dlatego do lekarza szłam pieszo
teraz pije kawke z mlekiem..
Stary 2012-03-27, 15:02   #167
lookka
Raczkowanie

Cytat:
Francja a do tego ciepełko normalnie zazdroszczę! Planujecie zostac tam na stałe?
Czyli jesteśmy w tym samym wieku , miło
Zazdroszcze córeczki! mi już od jakiegoś czasu załączył się silny instynkt macierzyński , ale na razie musze z nim walczyć - niestety
Cieszymy się życiem w dwójkę z Tżtem

A tak w ogołe jak Wam mija dzień ?
U mnie ładne słoneczko świeci , aż sie nie chce w domu siedzieć..
dlatego do lekarza szłam pieszo
teraz pije kawke z mlekiem..
No a ja siedze w domu bo na dworzu idzie "zdechnąć" taki ukrop
Oj moja mała daje nam popalić czasami ma swoje chumorki
Czy na stałe?? a kto to wie co przyniesie nam jutro W Polsce jak narazie nie widze przyszłości.... to co tam się dzieje to brak słow.
Oby ta Twoja kawka była bez cukru
Stary 2012-03-27, 17:31   #168
Caprie
Raczkowanie

Trochę mnie nie było i juz tyle naskrobałyście
Witam wszystkie nowe Dziewuszki, miło że jesteście...

Moje Drogie, chciałam Wam powiedzieć, że chyba moje żale się przydały bo okres nadszedł z ogromnym bólem, no ale najważniejsze że jest

lookka
, jak tam? Pakujecie się powoli?
Stary 2012-03-27, 18:17   #169
jagusia15
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
No a ja siedze w domu bo na dworzu idzie "zdechnąć" taki ukrop
Oj moja mała daje nam popalić czasami ma swoje chumorki
Czy na stałe?? a kto to wie co przyniesie nam jutro W Polsce jak narazie nie widze przyszłości.... to co tam się dzieje to brak słow.
Oby ta Twoja kawka była bez cukru
No tak nigdy nie wiadomo co przyniesie nowy dzień..
ja mieszkam w PL , nie chce sie przeprowadzać bo za bardzo jestem zżyta z rodziną , no ale to co tu sie dzieje to

Oczywiscie bez cukru! nie lubię z cukrem

Cytat:
Napisane przez Caprie Pokaż wiadomość
Trochę mnie nie było i juz tyle naskrobałyście
Witam wszystkie nowe Dziewuszki, miło że jesteście...

Moje Drogie, chciałam Wam powiedzieć, że chyba moje żale się przydały bo okres nadszedł z ogromnym bólem, no ale najważniejsze że jest

lookka
, jak tam? Pakujecie się powoli?
Witam
rozumiem że spóżniał Ci sie okres;>
duzo moich koleżanek miało własnie taki problem podczas odchudzania, po prostu za szybko chudły.. a Ty jak mogę spytać dużo w ostatnim czasie schudlaś?
Stary 2012-03-27, 18:48   #170
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

Caprie bo on tak zawsze niespodziewanie xD

ja własnie zjadłam kolację, dlatego, że dopiero rownież co wróciłam z uczelni mam zamiar w końcu się poruszać, bo się zastałam

o mamo, dziewczyny Wy wszystkie juz po ślubie, z dziećmi albo w ogóle, a ja sama jak palec
Stary 2012-03-27, 18:52   #171
jagusia15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość

ja własnie zjadłam kolację, dlatego, że dopiero rownież co wróciłam z uczelni mam zamiar w końcu się poruszać, bo się zastałam

o mamo, dziewczyny Wy wszystkie juz po ślubie, z dziećmi albo w ogóle, a ja sama jak palec
ja nie jestem po ślubie i nie mam dzieci ;P no ale mam Tżta :P
na każdego w końcu przyjdzie czas
Stary 2012-03-27, 19:02   #172
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

Cytat:
ja nie jestem po ślubie i nie mam dzieci ;P no ale mam Tżta :P
na każdego w końcu przyjdzie czas
noo własnie. to sobie zawsze powtarzam, ale no powtarzać można
Stary 2012-03-27, 19:56   #173
rybcia2309
Wtajemniczenie

A ja mam 23 lata i synka 2 latka lookka to my prawie to samo i dodam, że mój blondyneczek, a łobuz co nie miara, każde dziecko ucieka przed nim a ja nie wiem jak go dobrze wychować....ale może to minie, bywa taki słodki i to taki synek mamusi i jest taki mądry, ale jak mi daje w dupę czasami nie wiem czy śmiać się, czy płakać
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 20:11   #174
kundzia_snk
Raczkowanie

cześć dziewczynki ojj chwilke mnie tu nie ma i tyyle czytania dziś już humor znacznie dopisuje, dietę trzymam twardo jestem z siebie dumna, nawet zaczynam widzieć efekty. Wiecie w ogóle jak to jest od razu człowiek się lepiej czuje

witam nowe dziewczyny
kundzia_snk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-27, 22:24   #175
Caprie
Raczkowanie

Cytat:

Witam
rozumiem że spóżniał Ci sie okres;>
duzo moich koleżanek miało własnie taki problem podczas odchudzania, po prostu za szybko chudły.. a Ty jak mogę spytać dużo w ostatnim czasie schudlaś?

tak, spóźniał się... no ja to z natury jestem panikara więc wiesz nie nie schudłam dużo bo 3,5 kg ale u mnie wiązalo się to chyba też z tym, że ja bardzo dużo ćwiczyłam, co za tym idzie organizm z racji że nie przyzwyczajony- się zbuntowal

Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość

ja nie jestem jeszcze po ślubie, ale mam Mojego ukochanego M Na pewno też znajdziesz swoje szczęście na dobre i na złe dni

Cytat:
Napisane przez kundzia_snk Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki ojj chwilke mnie tu nie ma i tyyle czytania dziś już humor znacznie dopisuje, dietę trzymam twardo jestem z siebie dumna, nawet zaczynam widzieć efekty. Wiecie w ogóle jak to jest od razu człowiek się lepiej czuje

witam nowe dziewczyny
A ja się cieszę, że u Ciebie nastrój lepszy To widać nawet po literkach
Stary 2012-03-28, 08:53   #176
lookka
Raczkowanie

Caprie panikaro Ty i dostałaś ten okres
Ach ja już w połowie jestem spakowana Nie wiem czy zmieszcze wszysko do samochodu bo mam duuuużo prezentów dla rodziny

jagusia15 wiesz ja też jestem strasznie zrzyta z rodziną i to baaardzo, ryczałam jak wyjeżdzałam i przez następne miesiące też sobie popłakiwałam bo bedąc w Polsce prawie codziennie widywałam się z moją najbliższą rodziną u mnie dom zawsze pełen ludzi był a teraz?? No ale niestety nasze Państwo "kochane" zmusiło nas do podjęcia takiej decyzji. Chcieliśmy naszej córci zapewnić lepsze życie.

rybcia2309 jak bym czytała opis mojej córci poważnie ona też terroryzuje inne dzici , pyskuje do wszytskich i wie jak dać popalić ale potrafi być kochana i robi słodkie minki
Ale też są sytuacje w których nie wiem czy śmaić się czy płakać

kundzia_snk widzisz musisz częścij tu zaglądać jak widzisz efekty to aż z przyjemnością trzyma się diete dalej oby tak dalej
Stary 2012-03-28, 13:00   #177
wesola_biedronka
Raczkowanie

Hej dziewczynki Wy wszystkie takie młodziutkie. Ja przy Was się staro czuję
Chyba mam z Was wszystkich najdłuższy staż małżeński, bo za 3 miesiące mi 5 lat już minie Dzieci chyba też mam najwięcej, bo 2 kochanych łobuziaków
W biodrach chyba też mam z Was wszystkich najwięcej
Ale u mnie wiatr dzisiaj hula. No, ale na szczęście jest dość ciepło, więc przejdę się z moimi chłopcami na spacerek. Podobno w weekend ma u mnie padać śnieg z deszczem Oby się nie sprawdziło
wesola_biedronka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 15:39   #178
lookka
Raczkowanie

wesola_biedrona to ile masz w biodrach?? hm...
że co że śnieg? że deszcz? że weekend? ooo nie ja jadę do polski w weekend!! A u mnie za to gorączka nie do wytrzymania!! 40stopni w słońcu dziś jest
Stary 2012-03-28, 16:30   #179
Caprie
Raczkowanie

Cytat:
Caprie panikaro Ty i dostałaś ten okres
Ach ja już w połowie jestem spakowana Nie wiem czy zmieszcze wszysko do samochodu bo mam duuuużo prezentów dla rodziny

Kochana, gdzie Ty w ogóle jedziesz? daleko ode mnie? Może tak zahaczysz o Leszno?

Cytat:
Napisane przez wesola_biedronka Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Wy wszystkie takie młodziutkie. Ja przy Was się staro czuję
Chyba mam z Was wszystkich najdłuższy staż małżeński, bo za 3 miesiące mi 5 lat już minie Dzieci chyba też mam najwięcej, bo 2 kochanych łobuziaków
W biodrach chyba też mam z Was wszystkich najwięcej
Ale u mnie wiatr dzisiaj hula. No, ale na szczęście jest dość ciepło, więc przejdę się z moimi chłopcami na spacerek. Podobno w weekend ma u mnie padać śnieg z deszczem Oby się nie sprawdziło
Z tą starością to nie przesadzaj bo zacznę mówić do Ciebie na " Pani" wiesz, no ja chętnie też chciałabym być już żoną, a tu ciągle nic

Dziewczyny, u mnie dieta pełną parą
Stary 2012-03-28, 16:41   #180
lookka
Raczkowanie

Caprie jade w kierunku Bydgoszczy . Przez Leszno nie jadę
U mnie ta dieta tak średnio... nie obiadam się ani nie jem kalorycznych produktow ale nie ćwicze i zauważyłam że znowu po córce zaczełam jeść robie to nieświadomie a już dawno tego nie robiłam.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości