|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cytat:
![]() Teraz jak dostanę pracę to nie będzie tak łatwo:/ No ale zobaczymy ![]() Wogóle jak teraz mnie zatrudnią to myślicie, że głupio będzie prosić jakoś w sierpniu o kilka dni wolnego, żeby pojechać gdzieś z tż-tem ?Bo ja myślę, że głupio
|
|
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
a jaką masz umowę? i jak dni pracy są rozłożone w tygodniu?
|
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny no ale bez przesady - to, ze zostala podjeta taka a nie inna decyzja odnosnie klubu to nie znacyz, ze przestalysmy was lubic, nie chcemy z wami tu pisac i sie spotykac na zlotach.... przez pewne sytuacje trzeba pare rzeczy wyprostowac... tu sie nie ma co obrazac i od razu z watku odchodzic...
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Umowy jeszcze nie mam bo dzisiaj miałam dopiero dzień próbny... Ale jak już dostanę pracę to na zmianę jeden dzień do pracy jeden dzień wolny
Wogóle umowę mam dostać w czasie nie dłuższym niż 3 miesiące Chore to no ale mam nadzieję, że jednak dostanę szybciej |
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuken, zapomniałam Ci pracy pogratulować chyba GRATULUJĘ!
|
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i za wszystko inne co napisałaś... chociaż ten tekst o wskakiwaniu do łóżka Stygmatka mogłaś sobie darować ![]() Mam nadzieję że jednak zostaniesz na wątku, a jeśli nie, to może kiedyś, za jakiś czas tu wrócisz Powodzenia!
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken, myślę że jak uzbiera ci się kilka dni to czemu nie wyjechać? Zobaczysz zresztą jak ci się będą relacje z szefostwem układać, wtedy będziesz wiedziała co zrobić
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Jak go zobaczyłam to musiałam się z Wami nim podzielić ;D |
|
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wychodzi na to, że gadam sama ze sobą niedługo ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Senkju senkju ![]() Ale ja mam dopiero jutro drugi dzień próbny i jeszcze nie wiem czy dostanę tą pracę
|
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się nie dziwie
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
zuken a co za prace dostalas? bo nie na biezaco jestem... aaaa i gratuluje
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślicie, że powiedzieć o tym szefowi? Bo w sumie to on może mieć jaja...
|
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem
Gadałam z TŻ po prostu nie mam zamiaru odchodzić zbyt was lubię![]() Zuken wiesz co mój TŻ teraz dostanie umowę i jak się dowiadywał to ma 15 dni urlopu.
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie tez nie dziwie, ze wam smutno i przykro - mi pewnie tez by bylo.... no ale to nie powod zeby z watku odchodzic...
|
|
|
#2416 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ja też się zaczynam za☠☠☠iście poważnie nad tym wszystkim zastanawiać. Tak sobie myślę... Będą jeszcze Dziewczyny mocno żałować sposobu powiadomienia i decyzji typu "no to się zdziwią", a już na pewno odpałów pewnej użytkowniczki, za którą murem stanęły (nie mam pojęcia do teraz, czemu)
btw - w pt. premiera, od jutra próby z orkiestrą, mnie boli gardło i rozkłada, bęędzie gruubo
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam..ledwo żyję..i to nie na moje siły...
chciałam tylko powiedzieć, że nie przewiduje by zlot miał się nie odbyć/nie udać.. moja sytuacja nie ma z tym nic wspólnego..nie wierzę, że w maju będzie coś inaczej/lepiej, ale przynajmniej Wy mnie zresetujecie..potwierdzon y mam termin szkolenia na 12-13.05 więc jak najbardziej 19-20 moje wrota staną przed Wami otworem i liczę, że chociaż część z Was się pojawi..niezależnie od tego co się teraz dzieje.. |
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Polka Ogarniaczka
|
tak, czy inaczej - graty
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken, jak cię polubią to i nawet " Pani kierowniczko" do Ciebie powiedzą
|
|
|
|
#2422 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra
![]() Ja nie mam już dzisiaj sił za dużo pisać, więc tylko chciałam dodać swoje przepraszam dla dziewczyn, które czują się pokrzywdzone Nie chcę, żebyście odchodziły Byłam dzisiaj na mega długich zajęciach, a pisanie 3 kolokwiów pod rząd jest okropne. Wróciłam o 19:50, a jutro jeszcze jedno koło i zajęcia z "psychopatą". Boję się. Zuken, jestem dumna z Ciebie, że dostałaś tę pracę! Carmi, ale wredoty są na tej katedrze! Mam nadzieję, że kolejny egzamin zdasz
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Med kurde aż 3? współczuję
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Jejuu przestań! Każdy post będzie się spotykał z ironia i sarkazmem? Maja nas wszystkie zaprasza, szczerze, więc daj spokój.
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam, że jakoś to wszystko ucichnie... Ale widzę, że jakaś masakra się porobiła![]() Med dziękuję |
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Smerf - chodziło wyłącznie o klub. O to, że przez to, że jest dużo osób na wątku, to chociaż w klubie wiele dziewczyn było na bieżąco, a doszło do tego, że bylo i dużo na wątku, i dużo w klubie. O to chodziło. Chcemy Was na wątku. Jeśli Wy nas chcecie, to piszcie. Ale jak już nie czujecie z nami więzi, to ja nikogo nie będę zatrzymywać na siłę. To są Wasze decyzje. Wątek jest jednak dla wszystkich otwarty. |
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, no właśnie aż 3
po prostu nam to kondensują ile się da... A kolejne koło będzie z układu pokarmowego i jak nam gość dzisiaj przez 1,5h dyktował punktami co mamy umieć, to stwierdzam, że po kolejnym kolosie będę mieć tytuł gastrologa
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

?

GRATULUJĘ! 

dla żuli jak się dzisiaj okazało "śliczna kelnereczka"

Nie chcę, żebyście odchodziły
Mam nadzieję, że kolejny egzamin zdasz