![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
O kurde, ale się zasiedziałam!
![]() Zupełnie zapomniałam, że dzisiaj przestawia się zegarek i nagle ze zdziwieniem stwierdziłam, że jest trzecia, a przecież jeszcze przed chwilą była druga ![]() Uciekam spać, a Kasia pewnie zaraz wstanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny !
Aga, bój się Boga ! Dzisiaj trochę zaspałam ![]() ![]() Jak widzę, moi sąsiedzi też jeszcze nie śpią . Wczoraj wiozłam głowę rodziny do sklepu nocnego, to pewnie jeszcze degustują . ![]() Jaki ?! Teraz moda na fiolety . Cytat:
Cytat:
![]() Ja już w tym wesołym kraju niczemu się nie dziwię . Stale powtarzam, że jestem ekstremalnym sucholcem . Zawsze byłam + choróbsko dodało do pieca . Zbliża się czas odkrywania ciała, a ze mnie sypie się wysuszona skóra . Już nic mi nie pomaga . Po łydkach mogę paznokciem pisać . To samo z piętami . Chodzę co cztery tygodnie na pedicure, wsmarowuję tony mazideł, a te pękają z suchości do krwi . Muszę Ci powiedzieć, że nie mam dobrego doświadczenia z olejami na twarzy. W okresie, kiedy to zachłysnęłam się biochemią, wypróbowałam prawie wszystkie dostępne w sklepach z półproduktami . Zapychały. Nawet olejki myjące z ZSK są dla mnie zbyt ciężkie. Jedynie te na bazie słonecznikowego {BU} wytrzymuję . Pewnie to też wina braku dostatecznego nawilżenia . Tylko, że mnie gryzą kupne maski . Przy zamówieniach z Bingo, wzięłam maskę do twarzy : http://www.bingosklep.com/maseczka-a...ospa-p-54.html . Szybciej ją zmywałam niż nakładałam. A Psiapsiółka pod niebiosy tę maskę wychwala . Tak samo z serią z kolagenem . U mnie mgła straszliwa, ale nawet ciepło . Miłej niedzieli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Wrzucę później do albumu
![]() Cytat:
![]() U mnie słońce,ale gdyby nie wiatr byłoby super ![]()
![]() |
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to Ty sobie pospałaś ![]() To nie mam pojęcia, bo moja pasta była biała i gęsta. Jedyną gumę kojarzę z Joanny. Będziesz musiała poszperać w necie, a potem porozglądać się po sklepach. Mgła? U mnie calutki dzień słoneczko i cieplutko. A ja uwielbiam fiolet, mam nawet taki kolor w przedpokoju, ale to tak przypadkiem wyszło ![]() Mam nowy nałóg... Siedzę na dogomanii i bazarki przeglądam ![]() Trochę kasy już poszło, a bo to torebka mi się spodobała, a to jakiś wisiorek ![]() Kasia, a może Ty byś znalazła tam coś dla swoich zwierzów? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Pokazuj, co tam upolowałaś ![]() Dziś mieliśmy intensywny dzień ![]() ![]() Nie cierpię letniej zmiany czasu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj nr 7 http://www.dogomania.pl/threads/2243...j%C4%99-na-Dom. Tutaj nr 31 http://www.dogomania.pl/threads/2243...orby-rozliczam. Tutaj nr 64, 67 i 70 http://www.dogomania.pl/threads/2245...owy-*-Do-28.03 - będę miała do roboty ![]() Tutaj nr 56 i 65 http://www.dogomania.pl/threads/2248...-do-4.04.-g.22 Sprzątnęli mi sprzed nosa Neonaturę Cocoon za 4 dyszki... ![]() ![]() ![]() Ale jest jeszcze Vanilla Fields w licytacji ![]() Tej zmiany czasu też nie znoszę, za to tę zimową lubię ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-03-25 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
|
Poszalałaś
![]() ![]() Przydałoby się już do łóżka kłaść, ale przez tą drzemkę m się nie chce. Nie wiem, jak się jutro z łóżka podniosę ![]()
![]() |
![]() |
#2708 |
|
Na liczniku 1:46 a Agi znacznik jeszcze się świeci - online
![]()
![]() |
![]() |
#2709 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Ano ! Tylko że w komputerze godzina się automatycznie zmieniła i to było już czasu letniego . ![]() A' propos komputera - znowu mi miga, żeby antywirus zainstalować. Kiedyś podawałyście mi skąd, to proszę i teraz podać ![]() Cytat:
Z tego szperania i rozglądania się to same kłopoty . ![]() ![]() Cytat:
Już raz zakupy robiłam, coby piesom pomóc. Dziewczyna szyła {szyje} zaciskowe, materiałowe obroże. Kupiłam trzy i leżą sobie w garażu, bo dla moich nie nadają się . O coś takiego : http://furkidz.eu/pl/c/Obroze/18 Cytat:
Aga, zaszalałaś ! Rzeczywiście na tym bazarku fajne rzeczy mają, no i szczytny cel . Tylko że parę godzin trzeba grzebać . Cytat:
![]() Jadę dzisiaj do miasta, to rzucę okiem na tą fioletową piankę z Isany, którą biemi polecała. Miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 | |||
Zakorzenienie
|
Niemożliwe, o 1:30 leżałam już w łóżku, komputer wyłączony - na 100%
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie tym razem ![]() Muszę jeszcze upolować tego nietoperka (nr 64 tutaj http://www.dogomania.pl/threads/2250...-nie-pisac-%29), bo strasznie mi się podoba ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 | |||
|
Cytat:
Kaspersky? Avast [czy coś takiego]? Cytat:
Hialuronu dałam do kremu ok 10%, ale z tego co zapamiętałam, to on solo/z olejem Ci nie pasował, prawda? Może skwalan jeszcze? Tak gdybam ![]() Cytat:
![]() Nietoperek cudny ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Wlaśnie ten drugi kolor jest trochę przekłamany;/ Wg plaetki to Hyde Park
![]()
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypatruję otwarcia bazarku, żebym mogła go kupić ![]() Byłam dzisiaj u lekarza, odebrałam wyniku TSH i jestem w szoku - 0,575 ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-03-26 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 | |
|
Cytat:
Do dzieła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć !
![]() Kaspersky'ego miałam {za pieniądze}. Specjalista kazał mi wyrzucić, bo podobno nie najlepszy . Teraz mam Avast {od Was} i właśnie mi każe na nowo instalować. Podaje jakieś tabelki z płatnościami itp. Cytat:
Hialuron mi nie służył, a parę podejść robiłam i to w rożnych konfiguracjach . Może wsadzony do kremu zadziała inaczej ? O skwalanie nie wiem nic i nigdy nie używałam { o ile pamiętam} . Cytat:
Mam dzisiaj urodziny Psiapsiółki . Cholercia, zapomniałam ![]() Będę się dzisiaj wgłębiać we fryzurowo - stylizacyjny na fryzjerce, bo jednak bez suszarki do włosów nie obejdzie się i muszę jakąś zanabyć . A tam chyba mignął mi temat o suszarkach . No i o tych różnościach do stylizacji poczytam . Ciemna jak tabaka w rogu w tych zagadnieniach jestem . Miłego dnia ![]() Odpuściłam fryzjerkę, bo mnie głowa rozbolała i nadal nic nie wiem . Nie mam suszarki , nie mam nic do stylizacji . Matko kochana, widzę oczami wyobraźni siebie z okresu, kiedy to na Wizaż trafiłam . Koniec świata, koniec świata ! ![]() Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2012-03-27 o 06:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio w ogóle nie mam pomysłów do prezentów
![]() ![]() A cod o stylizacji- nie używam nic, więc raczej nie pomogę...
![]() |
#2717 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Skarpetą ![]() ![]() ![]() Suszarki używam naprawdę sporadycznie, jak już mam emegrency i musiałabym wyjśc na dwór, na zimne z mokrą głową. Mam jakąś taniochę z Rowenty. Okrągłej szczotki niet. A skarpeta służy do podkręcania końcówek tudzież nadawania kształtu kucykowi - robi za dużego papilota. Ja sobie pomysły przez cały rok gromadzę i zapisuję, potem łatwiej wybrać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 | ||
Zakorzenienie
|
Będę się starać, obiecuję
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak Ty używasz tej skarpety? ![]() Ale mam fajny numer posta - 8 888 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Miałam własnie pytać- powiedz coś więcej o tej skarpecie
![]() ![]() Byłam dziś na zakupach- kupiłam sobie coś w stylu kurteczki i sweter dla siostry za szaloną cenę 2zł ![]() ![]()
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio mam do lumpków takiego pecha, że już prędzej kupię jakąś koszulę dla TŻ'a niż coś dla siebie
![]() Przymierzałam dzisiaj świetną kurtkę skórzaną, ale oczywiście była za szczupła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Dawno nie byłam w żadnym lumpku
![]()
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio chyba tylko w lumpku się ubieram
![]() Chciałam kupić ostatnio na targu kilka nowych bluzek do roboty i co? Oczywiście wszystko było za szczupłe, nawet największe rozmiary. Przez te głupie rozmiarówki niedługo będę się czuła jak wieloryb, na którego wszystko jest za małe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 | |
|
A ja będę kciuki trzymać mocno
![]() Cytat:
![]() Noooo natrzaskałaś ![]() Jest dziurawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorki, nie mogłam się powstrzymać od żarciku ![]() Zamiast szmacianego papilota używam. Miałam kiedyś takie cięte ze starej koszulki, ale strasznie sypały się "oczka", włókienka małe i potem musiałam trzepać włosy. A skarpetki się nie prują ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Będę musiała spróbować z tą skarpetą
![]() Upolowałam nietoperka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
|
A próbuj, próbuj
![]() A z netoperkiem super ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
|
No pokazywałaś link wcześniej
![]() I od tamtej pory jestem jego fanką ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Sie nie bojam ! ![]() Cytat:
Cytat:
Ja piórkuję, z jaką ochotą to napisała . ![]() Otworzyli u nas nowy supermarket { coś na "K"} i kupiłam tam podkoszulki i majtki sto razy lepsze gatunkowo od tych z bazaru {polskich} i po 6,50, a nie po 18,00. Poszukaj w jakimś markecie u siebie . ![]() Byłam wczoraj w Naturze i Rossmannie na poszukiwaniu czegoś do stylizacji . Panie konsultantki w poradach durniejsze niż ja, a do tego w Rossmannie chamowate. Już parokrotnie obiecywałam sobie, że do Rossmanna nie wejdę, ale to najbliższy sklep, w którym są puszki dla kota {Felix}. Pogoniwszy panie doradczynie, zaczęłam szukać sama. Co wzięłam do ręki , to na drugim miejscu alk. den. Wróciłam do domu z tą pianką fioletową z Isany, którą podpowiedziała biemi . Zobaczymy . Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki, wypróbuję jak wrócę do domu ![]() Cytat:
![]() Wczoraj byłam w galerii Futura i wstąpiłam do Super-Pharmu- współlokatorka trafiła na promocje z essence, kosmetyki za 4zł ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.