![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Hejka
![]() Chciałam dzisiaj troche nadrobic wątek ale mama wzieła Kube na dół i jak Blanka spała to umyłam dwa okna ![]() Wieje u nas strasznie. Mama namowiła mnie, zebym wyszła z dziecmi na spacer. Pytałam sie czy wieje, powiedziała ze tak ale wiatr jest ciepły ![]() ![]() Nic mi sie nie chce, zamoast cieszyc sie z nadchodzącej wiosny, dluzszych, cieplejszych dni to ja sie ciagle czyms zamartwiam. Blanka nadal słabo je, zaciska usta jak tylko widzi łyżke. Z butla sie pożegnalismy, tylko w nocy wypije raz czy dwa na spiocha. Kaszka niet, zupa niet, deserek pe, jogurciki pe... ![]() ![]() 3 razy przekręciła sie sama z plecow na brzuch, az sie popłakałam z radosci ![]() Teraz ma faze na gryzienie stopek, cały czas są w gorze i obraca je w każda strone. Kuba ostatnimi czasy bardzo sie zmienił. Jest jakis nerwowy, marudny, nie potrafi sam sie soba zając, nie da nawet porozmawiac na spokojnie bo zaraz piszczy ze nikt na niego uwagi nie zwraca. Niedawno snił mu sie prawdziwy koszmar bo pozniej nie mogl 2 godziny usnac, i nie chciał spac w swoim łożku. 3 razy zmienialismy łozka. Mowił, ze sniły mu sie muszki pod schodami, ze go obsiadły ![]()
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Hej Cass
![]() dziewczyny musze kupic nową prostownicę bo moja juz nie jest do uzytku-plytki ma zjechane i szarpie wlosy ![]() myslalam o ktorejs Remingtona ![]()
#2463 |
Wtajemniczenie
|
![]() Joluś, co Cię tak mało? cześc Cass ![]() co do Kubusia, to długo to trwa? może ma taki okres tylko, może o siostrzyczkę zazdrosny ![]() ... a ja mam tydzień po świętach chrzciny i mam byc mamą chrzestna ![]() i myslę co kupic? myślałam m.in o kolczykach, co myślicie? idę spac zaraz ![]() Słodkich snów ![]()
#2464 |
Zakorzenienie
|
hej
ale dzień ![]() wstałam na śniadanko.Mąż pojechał odstawić L do przedszkola, po drodze kupił makrelkę etc na śniadanko.Najadłam się i tak mi błogo się zrobiło,B też zbierała się na drzemkę, to stwierdziliśmy że idziemy z nią i tak pospalismy do 11:30 ![]() z czego mnie tel.obudził Potem na biegu spacer, zakupy,obiad i z koleżanką byłam umowiona. Wieczorem udało mi się wyskoczyć na siłownię.W końcu, ależ mi tego brakowało. Cass-pamiętam o fotkach. Moja B też lubi bawić się nóżkami, tzn zauważyła ich istnienie ![]() A z kulaniem to różnie.Częściej z brzucha na plecy niż z plecków na brzuch. Pisałaś czy po kontroli u neurologa wszystko ok?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Wtajemniczenie
|
![]() no teraz to się już naprawdę martwię, dziewczyny co z Wami ![]() jak mnie nie ma to jesteście i klikacie tyle że nadrobić potem nie można a jak jestem to pustki ![]()
#2466 |
Zakorzenienie
|
Cześć Cass
![]() Ja myślę, że Kuba zazdrosny się zrobił ![]() ![]() *** Cześć Maju ![]()
#2467 |
Wtajemniczenie
|
cześć Aniu
![]()
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Cytat:
![]() Ja nie lubię tego typu prezentów na chrzciny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Maju ja bede chrzestną dla coreczki brata i po uzgodnieniu z bratową kupuje lezaczek-bujaczek a na chrzciny dam kase ![]() zapchane zatoki mam ![]() a jutro ide do dentysty i juz sie boje.....
#2470 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć Joluś
![]() wiesz co, ja myślałam o tym żeby Mała miała pamiątkę ode mnie, bo oprócz tego kaska albo prezent jakiś, z tym że co konkretnie to już z siorą ustalę chyba, co woli ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() dzięki za odp, ja daje po Zuzi i krzesełko do karmienia i bujaczek 3w1, oba FP, więc to tez już jest jakiś prezent ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- a i czeko, ![]() ![]()
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dalam ciuszki po Werce a siostra bratowej dala jej wozek i lozeczko takze wlasciwie wszystko juz ma ![]()
![]() |
#2472 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zastanowię się jeszcze ![]()
![]() |
#2473 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Dzisiaj w nocy z Kuba spała moja mama bo TŻ nie było. Kuba juz jak usypiał to oczywiscie kazał włączyc lampke. Dlugo nie mogl usnac, rozglądał sie po kątach i co chwile otwierał oczy. Odkąd snił mu sie ten koszmar boi sie sam zostac w pokoju, chodzi za mna krok w krok. Blanka wczoraj dwa razy zwymiotowała, a na kolacje zjadła tylko 70 ml kaszki i juz miała odruch wymiotny. Jutro pojade z nia do przychodni i ja zważę, zobacze ile przybrała przez 6 tygodni. Bo juz nie wiem czy sie martwic, w sumie Kuba tez był takim niejadkiem ale jadł wiecej od Blanki. ![]() Cytat:
![]() Z prostownica nie pomoge. Ja mam taka z Biedronki, bardzo fajna, biała i chyba 29 zł kosztowała (tylko, ze nie mam czasu na prostowanie włosów) ![]() A z tej firmy którą podałaś to są dobre prostownice ![]() Cytat:
Trwa to od ok 3 tygodni. Ja pewnie dałabym pieniądze. Albo jakis leżaczek, cos co posłuzy dziecku od teraz i na dluzej. Kolczyki to chyba lepiej na komunie kupic ![]() Cytat:
Nie bylismy u neurologa tylko u takiej lekarki ktora zajmuje sie rehabilitacja (a raczej w razie potrzeby kieruje na rehabilitacje). Dlugo badała Blanke, powiedziała, ze ma lekka asymetrie ale wyrosnie z tego. Nie widziała potrzeby reh. Mała ma prawidłowe odruchy, i powiedziała, ze kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie i niedlugo powinna i ona sie przekręcac. Jedne dzieci robia to wczesniej, inne pozniej. A na koniec powiedziała, ze ja chyba jestem jedna z tych matek, ktore chciały by zeby 6 miesieczne dziecko umiało juz czytac ![]() Cytat:
Kuba potrzebuje towarzystwa, zabaw z dziecmi, czesto nudzi mu sie w domu i moze stad to marudzenie. Chyba od wrzesnie pojdzie do przedszkola.
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze Blanka ma mniejszy apetyt na zabki? pamietam ze Werka tez wymiotowala jak zabki jej szly ![]() wiesz mam teraz taka dlugosc ze wlosy mi sie wywijaja i zeby jeszcze fajnie to wygladalo ale z jednej strony mam "suchego wilka" i wlosy stercza inaczej niz reszta dlatego musze wyprostowac konce teraz mialam prostownice Philipsa jakas z plytkami diamentowymi (kupilam ja jak bylam w Irlandii) i dosc szybko sie zuzyla biorac pod uwage ze jak mialam dlugie wlosy uzywalam jej sporadycznie no a jak mialam krotkie 2 lata to lezala nieuzywana kuzynka polecila mi ghd ale boje sie o podrobe a nie mam nikogo kto moglby mi ja kupic w Anglii a ja mysle o tejhttp://remington24.pl/sklep/prostown...ton-s9950.html wow ![]()
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Cass przedszkole przy dwójce dzieci jest bdb rozwiązaniem
![]() Brawa ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic w buzi narazie nie widac ![]() Sama juz nie wiem. Dzisiaj zjada całe porcje ktore jej podaje ale duzo tego nie robie, ok 120 ml zeby nie zwrociła. Czeko, ja jestem w podobnej syt. co Ty. Tez zapuszczam włosy. Teraz mam okropna fryzure, ani to poldługie ani krotkie. Takie strasznie nijakie. Czekam az jeszcze troche podrosna i podetne je na rowno bo z jednej mam krocej a z drugiej dluzej (miałam taka asymetryczna fryzure ostatnio). ![]() I kolor tez musze nałożyc, bo tamten sie zmył i mam takie matowe te włosinki ![]() ![]() Cytat:
Nawet nie wiesz jak ja sie ciesze, ze mam mame piętro nizej. Zawsze przyjdzie, zajmie sie dziecmi a ja mam chwile zeby cos zrobic. Bez niej chyba bym sobie nie poradziła ![]() Kasiu, jeszcze nie zakupiłam kijków. ![]() *** Gdzie Wy sie wszystkie podziewacie??? Co tu ostatnio takie pustki?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- ![]()
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() straszne pustki tu ostatnio ![]() czytam Was od wczoraj i aż sama straciłam chęci, zeby coś napisać ![]() Cass ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to było ku ku? ![]() ![]() no pustki tu, aż głupio ![]() Byłam wczoraj na aerobiku - w końcu ![]() ![]() ![]() Dzisiaj znów odwiedzałam przyjaciółkę - miała wypadek samochodowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
wróciłam z siłowni i siedzę jak pajac a robota czeka
Cass cofnęłam się do posta o twoich kilogramach i teraz ja zapytam jak tego dokonałaś?Ja gubię teraz ok 2kg /mc,czyli potrzebowałabym ok 3,5mc na twój wynik.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#2481 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kubuś jeszcze zakatarzony, mnie wzięło na całego ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2482 |
Wtajemniczenie
|
Joluś, zdrówka Wam zyczę
![]() i wracaj ![]()
#2483 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() u nas dziś baaardzo wieje,spacer odpada,tym bardziej że B jeździ już w spacerówce.Szkoda,dzień będzie się nam dłużył. Popołudniu idę do chirurga,muszę znów wyciąć wrastający włosek brrr
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() u nas tez wieejeee ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() wizyta u dentysty zaliczona, nie bylo tak zle ![]() tak wiec do lipca mam zaplanowane wizyty ![]()
#2487 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
u nas tez zimno i wieje strasznie
![]() ale trzeba bedzie po poludniu wyjsc i musze jechac do sklepu lego bo obiecalam Erykowi nagrode za 5 z angielskiego ![]() ![]() obiadu nie musze zrobic bo dostalam golabki od tesciowej ![]() takze, sie lenie dzis ![]()
#2488 |
Zakorzenienie
|
Svi,ziemniaki do gołąbków?
masz mięsne gołębie,czy z ryżem robicie? ale mi apetytu narobiłaś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie mam malo nadrabiania ostatnio
![]() witajcie ![]() Jolu, zdrowiej ![]() Cass, Katarzynko gratuluje sukcesow w odchudzaniu ![]() Obkupieni jestesmy butowo na wiosne wczesna i pozna. Wszystko okazyjnie ![]() ![]() ![]() Pierwsze to Ricosta Leroy (tylko mamy czarne z pomaranczem), drugie i trzecie Timberland.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2012-03-29 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ![]() z miesiem i ryzem a wiesz, ze ja nigdy nie robilam sama golabkow? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.