|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Cytat:
Pękny widok ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- dawaj jeszcze raz bo też chcę zobaczyć
|
|
#2312 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Czy ja mówiłam już,że WAS uwielbiam?jeśli nie to nadrabiam, uwielbiam WAS:) dziekuje, że podniosłyście mnie na duchu ![]() Edzia rzezcywiście mam macicę, mam jajniki, mam jakis tam pęcherzyk, wiec punkt zaczepienia faktycznie jest, Kobieto dzieki za ogarnięcie mnie, kocham Twoje posty Dziekuje za ciepłe słowa, Emilka, Promykas, Keffi, Mystique, Misia, Camilla jak to dobrze,że moge sie wam zwierzyc i nie byc z tym sama Umówiłam sie już na wizyte do tej kliniki w przyszłym tygodniu, co ja bede chodzic po innych lekarzach, jak tam są specjaliści, zlecą co trzeba i bede wreszcie wiedziec co mi jest i w czym tkwi problem. I zaczne chyba mierzyc tempke od przyszłego cyklu. Tylko żebym była systematyczna Misia chyba pytałas ilu dniowe mam cykle, wiec 28-30, bywało bardzo rzadko ze 31, no i ja mam bardzo bolesne pierwsze dni, i jednak mało tego śluzu płodnego, a w tym cyklu jeszcze nie zauważyłam ![]() Tyle o mnie, dzieki dziewczynki jeszcze raz ![]() Istraa gratuluję Ci i bardzo się cieszę ![]() i znów się okazało,że dzidzia pojawia się w najmniej spodziewanych momentach, jak taki mały tajniak Nue wszystko będzie dobrze, nie martw się Malinka trzymam kciuki,żeby wszystko było OKCiekawe co u Natalii, jak nie ma tej słodkiej gaduły to wątek spowolniony na maksa ![]() Aaa Zielona a brzuszek masz cudny, więc pokazuj go nam jak najczesciej
Edytowane przez monamur Czas edycji: 2012-03-28 o 09:48 |
|
|
|
#2313 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle witam się z rana
Istra cieszę sie że się potwierdziło
|
#2314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli po @ też się utrzymuję to na pewno fasolka
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś 24 dc. Za 4 dni powinnam dostac @ jesli bede miała cykle takie jak przed tabsami... |
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczymy i trzymamy kciuki, że hej
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane!
U mnie dzisiaj koszmarnego samopoczucia ciąg dalszy! Już nie wiem, czy to objawy ciążowe, czy jeszcze jelitówka. Obstawiam to drugie. Mdli mnie niemilosiernie, jak otworzę lodówkę to mam odruch Zmuszam się do jedzenia, ale przechodzą mi przez gardło jedynie suchary. A wczoraj zapodawałam tylko kleik marchewkowo-ryżowy z apteki dla dzieci....ale tylko to mi wchodziło ![]() Do lekarza zamieruję iść w środę.
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie nie nakręcam jakoś..zobaczymy, być może będzie piekna niespodzianka na zajączka....
|
|
|
|
|
#2319 | |
|
Zadomowienie
|
Lecim na uczelnię, papa Kochane!
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka zyczę |
|
|
|
|
#2321 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki!
Nie ma mnie ostatnio ![]() Powód pierwszy:dużo pracy Powód drugi: mega dół mam za niski progesteron=nie mam owulacji ;(Wiem,wiem to można pewnie leczyć ale nie wyklucza to dola u mnie (((---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Badanie robiłam w 19dc. Przy 26 dniowych cyklach regularnych jak w zegarku. Wynik 5,5 ... Nie ma co sie oszukiwać ;(
|
|
#2322 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
A mnie się wydaje, że to nie jelitówka a fasolinka |
||
|
|
|
#2323 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
depresja mnie łapie
|
|
#2324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2326 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Zadomowienie
|
Nie. Gin powiedział ze zobaczymy jakie wyniki,jak bedą złe to zrobi monitoring. Wcześniej testy owulacyjne wychodziły mi pozytywne. Byłam pewna ze owulka jest :/
Niby na wyniku jest napisane ze w fazie lutealnej norma dla progesteronu to 1,7 do 23 a ja mam tak jak pisałam ale wydaje mi sie ze to znacznie za mało :/ Aaaaaa dupa,dupa,dupa!!!!!!
|
#2328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj mija 11 tc i niewiele sie zmienilo. Apetytu nadal nie mam. Maz mi wciska jedzenie, mam wrazenie, ze przelyk mi sie zwezyl a zoladek pomniejszyl. Czuje sie przy tym ociezale.Kazdy organizm jest inny ale ja czulam sie identycznie i tez myslalam, ze sie zatrulam gruszka, ktora jadlam dzien wczesniej przed snem ![]() No wlasnie dzisiaj koncze 11tc hip,hip,hura Licze na to, ze mdlosci mi ustapia ![]() A tak w ogole DZIEN DOBRY WSZYSTKIM Kami kochanie Ty sie tam czasami nie lam, wiesz co Ci jest a to juz polowa sukcesu. Teraz tylko do dobrego lekarza, kuracja i do roboty. Trzymam kcuki ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- A tak w ogole to sobie mysle, ze prawie kazda z nas ma jakies problemy, czy ta co sie stara o dzidka czy ta co jest juz w ciazy. Mi grozilo odwodnienie organizmu, plamilam, mam talasemie co za tym idzie mam niska hemoglobine a we wtorek dowiem sie co z moim zelazem i czy da sie cos z tym zrobic, bo podobno zelazo w tabletkach w moim przypadku sie nie wchlania ![]() Kurcze, niektore laski wpadaja, w 9tc dowiaduja sie, ze sa w ciazy, nadal pala i pija i dzieci zdrowe rodza. Gdzie ta sprawiedliwosc???!!!! We wtorek rowniez mam usg prenatalne. Brdzo sie boje. Mam nadzieje, ze z moim Skarbem jest wszystko OK. |
|
|
|
|
#2329 |
|
Wtajemniczenie
|
Monamur cieszę się, że polepszyłyśmy Ci humor, ale też dałyśmy siłę do dalszej drogi starań bez poddawania się a to najważniejsze , nie ważne jak , ważne, że cel zostanie osiągnięty
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
Kamisiu, nie martw się na zapas. Za niski progesteron to pewnie nic, czego by się nie udało szybko uregulować!!!
Z Mikusiem się udało, uda się też i z drugim dzieciaczkiem, zobaczysz! |
|
|
|
#2331 |
|
Zadomowienie
|
No mam chwilę, żeby zajrzeć do was. Obiad już ugotowany. Jeszcze czeka mnie prasowanie. Teraz mamy z mężem dylemat bo nie wiemy jakie imię dla chłopca wybrać. Piszcie dziewczyny jakie imiona dla chłopców wam się podobają. Może coś mi podpasuje. dzisiaj na 19 jadę do lekarza
|
|
|
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilka nie ma sprawiedliwości żadnej na tym świecie
A z maluszkiem na pewno będzie dobrze, ja mam jutro wieczorem usg prenatalne i też się boję , kurcze , zawsze odczuwam taki strach przed każdym usg ![]() A żelazo może będzie w normie? |
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będzie ciężki wybór
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie osobiście podoba się Mikołaj, Antek
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Rozeznanie
|
U nas będzie Pawełek albo Marysia... chyba że obie ze szwagierką będziemy mieć chłopców - w takim przypadku ona zaklepuje Pawełka, bo rodzi pierwsza
|
|
|
|
#2337 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry.
ja od rana zalatana. moj dziadek ma dzis operacje, kiepsko sie czuje,a jeszcze nie wiadomo o ktorej wezma go na sale operacyjna. Babcia przyjechala do nas o 8 rano i ja od razu musialam szybko jechac,bo....nie zamknela domu,....przed chwila wrocilam. kicham, smarkam nadal....jestem rozdrazniona,jakis kiepski nastroj.... ![]() Malemalenstwo gratuluje synka Sliczne zdjecia![]() Istra GRATULACJE super,ze beta ladna![]() Kami kochana-napewno wszystko szybko da sie uregulowac i doczekasz sie II !!!!!!
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Kami odpisała Ci w klubie, a tu dodam-progesteron jest za niski, ale nie wyklucza, że owu była, możesz mieć za niski w fl i trzeba sie wesprzeć luteina lub duphastonem. Monamur
|
|
#2339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

Więc mój synek będzie miał kompana do łobuzowania
No i jest o tydzień starszy niż z ostatniej @. Termin porodu teraz mam na 20 września. Czyli wychodzi u mnie 14t 5 dni z usg.
Pękny widok
25.10.2014 

trzymam kciuki,żeby wszystko było OK
zobaczymy i trzymamy kciuki, że hej
Zmuszam się do jedzenia, ale przechodzą mi przez gardło jedynie suchary. A wczoraj zapodawałam tylko kleik marchewkowo-ryżowy z apteki dla dzieci....ale tylko to mi wchodziło