|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
tak, dokladnie, ale tez widze ze tam tramwaje jezdza wiec chyba bedzie ok.
Rozmawialam z ta panie jeszcze o mieszkaniu na Florianskiej - bo tez od niej jest ale mowila, ze ta na Kaweczyńskiej jest ladniejsza bo ta na Florianskiej tot aka srednia, a cena ta sama. Wolna od zaraz, moge w niej miec kota, kaucja do uzgodnienia, wiec mzoe mi sie uda cos tam wynegocjoiwac. Mam jeszcze kilak ogloszen znalezionych ale nie moge sie na razie dodzwonic - ale wszystko na Pradze i Bródnie bo tam najtaniej
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-03-28 o 12:25 |
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2613 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zdajesz sobie sprawę, że tak ogólnie, to nawet listonosz, doręczający list polecony, może oskubać przesyłkę? ![]() Nikogo nie będę przekonywać, ale pracując jakiś czas na poczcie i mając osobę w rodzinie, która ma ponad 20 lat stażu w pracy w tej firmie, wiem co nieco Moja opinia nie jest wyssana z palca, w każdym razie.
|
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadło mi myśl, bo zajęłam się czymś innym
![]() Musisz się zająć sukienką
|
#2617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
tak bede chodzic na taniec na roze
tylko ja mam okropne nogi celuliot i naczynka pekajace stadami i chce sobie kupic krotkie spodenki i zakolanowki do tego widzialyscie moze gdzies zakolanowki ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przyszło to z taką naklejką dodatkową na zamknięciu koperty i jak widać brakuje kawałka... pani na poczcie powiedziała mi, że to nie jest oznaczenie poczty, że to dodatkowa jakaś naklejka nadawcy - tylko ja się zastanawiam po co nadawca miałby naklejać jakieś taki numer.,... i tam jest OUT napisane, więc jakby oznaczenie, ze skądś wydane....
|
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby wszyscy uważali tak samo, to nudno by było
|
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
gatta miała kiedys w ofercie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Załóż spodenki i takie seksi rajstapy http://allegro.pl/marilyn-rajstopy-j...195003598.html Będziesz hot! |
|
|
|
|
#2623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
zresztą wszędzie mogą panować różne zasady i warunki
|
||
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nawet jeśli to ktoś musiał w tym grzebać, bo te kosmetyki dodatkowo były w ozdobnej torebce zgiętej w pół, więc same by na 100% nie wypadły |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2627 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka, wyobraziłam sobie ciebie smigajaca na tej rurze jak ta laska z filmiku, ktory wrzucała ostatnio BY
![]() Frezi, mi tez kiedys ukradli z przesyłki rzeczy. ale nie dalo sie tego udowodnic ![]() gwizdak, kiedy kolejny post na mrowisku bedzie?
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
na poczatek bedzie tak http://www.poledanceschool.eu/img/gallery/DSC06826.jpg
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
moja znajoma gdzieś od roku uczy się tańczyć na róże : i teraz to już jakieś układy robią.
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() nadrobiłam połeb(p?)kach ;D co do usg dopochwowego to ja miałam pan załozył takiego kondomka na takiego szarego wibratorka pożelował jakimś zimnym żelem i wkładał i mmmmm... nie bolało ani nic![]() cyto nigdy nie miałam jakos tak kazdy lekarz inny i w ogole mało konkretniCo do poczty polskiej to ja mam dużo na ich temat do powiedzenia mianowicie złodzieje i oszuści! do simply wysłaląm paczkę na początku miesiąca i co nadal jej nie dostała bo co kur.... bo za granicę? powinni się ogarnąc i tak samo szybko jak w polsce przesyłki powinny byc dostarczane a nie jakies poierdoły mi wmawiają ze świeta się zbliżają, że to ze tamto... gówno mnie to obchodzi jutro robię im nalot ![]() do choji raz wysyłałąm ksiazki i co do dzisiaj nie doszły zaginęły a moj blad bo nie wysłałam poleconym i nie mam potwierdzenia oszusci jedni chamstwo i kiła i mogiła ![]() ![]() co do mojego tż jak pisała crozee może i z szoferowania coś kupi ale to dopiero czerwiec a tak w ogole to moj tż wczoraj przeszedł samego siebie normalnie wlaczył sobie na kompie dwa mecze i na tv mecz i miał centrum dowodzenia prawdziwe pod glosnikami stereo wszystko podłączone ze normalnie w calym domu slychac bylo emocje z tych relacji a minę miał zadowoloną jak dzieciak co dostał wielkiego lizaka skad ja go wytrzasnęłam? ![]() cos jeszcze chciałam ale nie pamietam co...;p ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- aha co do tanca na róże (pipe dance.... ![]() ![]() )moja sis kiedys była na zajeciach darmowych i byla tak posiniaczona miedzy nogami od tej rury a na nastepny dzien miała wizyte u gina to jej sie zapytał czy sie nie przepracowała przypadkiem
|
#2632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co z filmikiem piczo jedna?
|
||
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Karola e tam może ma jakieś zabunkrowane pieniądze
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe miał gin spostrzeżenia ![]() ja generalnie nie mam jakoś wielu negatywnych przeżyć z pocztą..... ale żeby zostawić puste opakowanie po szmince, to już paranoja jest
|
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma bo się pytał czy mu dołożę...
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Karola może chciał byś poczuła się jak światowa kobieta i miała swój udział w kupnie pierścionka
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
kawa wiec nie planuj gina po tych zajeciach
![]() ![]()
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i mi też od razu jak Kawka wspomniała o tańcu na rurze to miałam przed oczyma ten filmik co BYou wrzucała kilka dni temu
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z trasy i USYPIAM
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

Beznadzieja!!
Moja opinia nie jest wyssana z palca, w każdym razie.

jakos tak kazdy lekarz inny i w ogole mało konkretni
bo co kur.... bo za granicę? powinni się ogarnąc i tak samo szybko jak w polsce przesyłki powinny byc dostarczane a nie jakies poierdoły mi wmawiają ze świeta się zbliżają, że to ze tamto... gówno mnie to obchodzi jutro robię im nalot