|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
----------- A i pojechaliśmy na miasto i nawet nie wiedziałam, że u mnie może być tak pięknie na święta Mykam, bo jeszcze muszę się wykąpać Pap |
|
|
|
|
#25832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na chwilkę zmykam bo muszę przejrzeć rz z ubiegłego poniedziałku bo za 2 godzinki będzie już płatne i wrócę do was
|
|
|
|
|
#25833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam ściągnełam se piosenke "panie janas nie jest dobrze"
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to akurat od brata tego chlopaczka co sie nim zajmuje oboje mamy swira na punkcie pilki
|
|
#25835 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Dziewczynki będę już kończyć, idę wysuszyć włoski (powoli będę się z nimi żegnać bo w środę idę do fryzjera ) i może zjem jeszcze jakieś ciasto . widzę tri i słońce ( a propos twojego imienia - ekstra, nie znam nikogo o tym imieniu, kojarzy mi się tylko z angeliną jolie ), więc na pożegnanie wypijmy za naszą paczkę |
||
|
|
|
#25836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny musi być ten albumik, a jakie fotki będziesz tam wklejać?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25837 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
wpadłąm na momento korzystając z okazji ze rodzinka sie kapie ![]() ja dzisiaj umieram z przejedzenia Mikołaja mialam bogatego w tym roky ogolnie u mnie swieta wesole dużo ludu to i dużo się dzieje ![]() ![]() za was dobranocki kochane moje |
|
|
|
#25838 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
bałam się tutaj wejść po takim czasie,bo jak tylko sobie pomyślałam ile będę musiała nadrabiać to no i nie pomyliłam się póki co uciekam do Kościółka, ale potem wpadne poczytać co tu napłodziłyście ciekawego i pochwalić sie prezentami |
|
|
|
#25839 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... no, ale nie jestem pewna czy to napewno lahmcia, ale bylo wraz z jego fotkami i bylo tak podpisane...ale on mial inny samochod wczesniej... nie wiem hih... u mnie zawsze leca mundialowki moj brat sie 'naumial' ich na pamiec przez to, ze ja je ciagle slucham... bo jak wchodzi do mnie do pokoju i leca (a zawsze leca ) to śpiewa XDCytat:
imprezy sa fajne ;] buźka dla ciebie ![]() Cytat:
haha serio? tylko, czy ja znam jakiegos krzyska? ;> nieee....(?) hih...o kurde...ale gafa ;P ale mialo byc od magdy w kazdym razie ![]() Cytat:
nooo...brawa dla tej pani ... ;P nadrobila zaleglosci Cytat:
ale to tez xavi ![]() przy 'was wir alleine nicht schaffen' rycze jak bóbr a u mnie wlasnie leci 'danke' Cytat:
fju fju...a szczególnie album na stickery :P teraz musisz zbierac... nie ma, ze boli a moj brat sciagnal sobie fifa 07 na komórke i graja ciagle z rudolfem hihiihih...Cytat:
http://youtube.com/watch?v=ib2Z2cUzV0k Cytat:
...juz mi cie brakuje...bo nie ma kto komentowac fotek z lahmciem ... za to timcio sie rozchodzi jak swierze buleczki ... ![]() szybko wracaj ![]() Cytat:
witaj ![]() nooo.... i powoli sie normuje wszystko...juz dzis wiekszosc gosci sie rozjezdza do domow...teraz czas na przyjaciol rodziny ja spie do oporu i ciagle jestem niewyspana ...jak to mozliwe ;P ale jak mi sie milo spi....och... od wakacji nie mialam dobrej okazji, zeby sie wyspac... w weekendy to tak sie nie da...jeden dzien to za malo na naladowanie akumulatora ![]() no a dzisiaj oczywiscie co? magda miszcz przewrócila choinke... zbiło sie kilka bombek i czubek...magda sie poryczała...myslałam, ze sie wszystko rozbiło i ze świeta beda zepsute... bo jak to tak bez choinki ... ale tata teraz przywiazal choinke do karnisza ... powiedzial, ze i tak krzywo stala ;P i w ogole...ze bombki to tylko rzeczy nabyte... no to mi troche ulzyło XD i juz prawie o tym zapomnialam Artur Boruc, bramkarz szkockiej drużyny Celtic Glasgow, jest coraz częściej widywany w towarzystwie 26- letniej Joanne McQuillan. To skłoniło tygodnik "The Sunday Mirror" do spekulacji, iż jego związek małżeński może się rozpaść.
Edytowane przez magda_aparatka Czas edycji: 2006-12-26 o 12:14 |
|||||||||
|
|
|
#25840 |
|
Zakorzenienie
|
http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wi...9&ticaid=12ed6 własnie ja o tym samym
|
#25841 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze,dlaczego oni zamaist starac sie byc dla siebie oparciem tak robią ?
miałam nadzieje ze Boruc bedzie inny niz Ci wszyscy piłkarze-gwiazd(ki)y i nadal mam...
|
#25842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też się przejadłam, masakra
|
|
|
|
|
#25843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna Kasia, Biedna ja ( )Głupia cipa z tej baby!!!!!! Niech tylko małżenśwo rozwali to jej do dupy nakopie Ach się wkurzyłam Chociaż możę ona z nim "negocjuje" jakąś reklame tych whisky czy co? nie wiem ![]() P.S. Macie pozdrowienia od Lunci
|
|
|
|
|
#25844 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#25845 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3320884]"
-A Ty wiesz, co to jest cipa? -Lepiej od Ciebie Ty..Ty...daunko!" "Włatcy móch" ![]() Jak tam po świętach? Gwiazdor był? [/QUOTE] ... boski kawalek ;Pnie wiem co to gwiazdor, ale domyslam sie, ze cos na podobe swietego mikolaja ![]() aaaa.... widzialam twoja koszulke dortmundu ... dzizyss...ja tez chce taka... offf korz bajernowa ;P ale ja szukam wersji damskiej... a takie tylko na oficjalnym sklepie bayernu ![]() dobra... a do tego jeszcze marze o bialej reprezentacyjnej 7, czyli szwajniowej i o czerwonej reprezentacyjnej(wyjazdow ej) 20, czyli poldusiowej :d ... aszz... nie mam za bardzo fotek to wam timonka wkleje
|
|
#25846 |
|
Zadomowienie
|
ech, wpadłam do was a tu pustki
...Net mi wolno chodzi i nie mogę normalnie obejrzeć filmiku Madzi , spróbuję później . o Borucu też czytałam, przepraszam bardzo czy nie ma już innych hoteli oprócz hoteli Hiltonów . Mam nadzieję że Artur jest mądry i o żadnym romansie nie ma mowy . Pozdrawiam was serdecznie, spędzcie miło ostatnie godziny świąt |
|
|
|
#25847 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3320884]"
-A Ty wiesz, co to jest cipa? -Lepiej od Ciebie Ty..Ty...daunko!" "Włatcy móch" ![]() Jak tam po świętach? Gwiazdor był? [/QUOTE] Mocny kawałek, ja akurat wiem co to cipa U mnie dobrze, jestem przejedzona, gwiazdro był
|
|
|
|
#25848 |
|
Zakorzenienie
|
chwaliłam się na ebisiowym, to tutaj też Wam pokaże co dostałam od siostry- wariatki
natomiast od kolegów, których zamęczam piłkarsko na wszelkie sposoby dostałam tego lewka, którego ochrzcili bez mojej wiedzy nie inaczej jak.... EBI! |
|
|
|
#25849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... a co to? czujesz sie tu juz jako gosc? tylko bys srpobowala ![]() Cytat:
szzz...czy ja musze myslec za nich? ... mamy gosci...i normalnie chlopaki mi zrobili taki bałagan w pokoju, ze im chyba zaraz krzywde zrobie ![]() a ja wlasnie sobie wlaczylam tv na troche...i lecialo cos na tvn o a. sztabie...i pokazywali maryle rodowicz na koncercie...i miala czarną bluzke a na tej bluzce napis: BORUC i jeszcze pokazywali jakies urywki innych odcinkow programu...i bylo o pudzianie i o disco polo... a w tle chyba piosenka brata pudziana i leciala jakos tak :'tera mi to wali bo jestem na fali' (nie jestem pewna czy to jest brat pudziana :P )a madzia zajada galaretki mniammm....słodko mi ![]() EDIT: nie moglam sie powstrzymac...ciekawosc moja nie zna granic... i odnalazlam ten kawalek programu co widzialam w tv XD loool... to chyba nie jest jednak brat pudziana :P http://youtube.com/watch?v=q4REmEXQgGE
|
|
|
#25850 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie choinka stabilna, tylko bombki tłucze moja mała siostrzenica Ach ten Boruc Miałam o nim lepsze zdanie.Cytat:
Lunciu Cytat:
Cytat:
---------------------- Wiecie co, piszę o Borucu koledze na gg.. a on mnie pyta 'kto to boruc' Tępak normalnie Dzisiaj byliśmy nad morzem, masakra jak wiało A ile łabędzi![]() A wieczorem byłam w kościele.. Jesuuu, jak ten czas szybko leci
|
|||||||
|
|
|
#25851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj leci leci... ale ja tam sie ciesze, ze jeszcze troche laby i sobie pośpie a póki co to przez tą uwage i disco polo znowu sobie naściagalam tego badziewa i sobie słucham ... i sobie mysle...ze jakbym miala meza bastka to bym go nauczyla disco polo i byśmy błyszczeli na przyjęciach ... i bym mu kazala to spiewac na wigilii...ale bysmy mieli wejscie buehehe![]() 'stern des suedens' .... tez ciagle słucham... ostatnio moj ulubiony song !!!! bo zgadzam sie z nim w 100 %
|
|
|
#25852 |
|
Wtajemniczenie
|
'Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Gabriel Heinze wraz z resztą zawodników bawiali się w święta nie małym kosztem. Jak podaje gazeta The Sun Diabły wydały na imprezę ponad 40 tysięcy funtów.
Przyjęcie te odbywało się w hotelu przy Great John Street. Jeden z zaproszonych gości powiedział: „Bawiliśmy się tutaj, tam, wszędzie!" "Prawdziwym dowcipnisiem okazał się Rio Ferdinand, który cały czas żartował. Ronaldo zajmował się w tym czasie dziewczyną. Dawno nie byłem na takiej imprezie. Tam było wspaniale - wino i szampan lały się strumieniami." "Większość z was teraz myśli, ze wydawanie takiej sumy na alkohol jest niepoważne, ale United jest największym i najlepszym klubem, więc mogą pozwolić sobie na takie zabawy."' Cris znowu z jakąś kręci Kurde, znowu mam pare stron z fotami Crisa do nadrabiania |
|
|
|
#25853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heh, Basti i disco polo Ja też się cieszę, że mogę sobie przynajmniej pospać Za nas
|
|
|
|
|
#25854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to bym chciala miec co nadrabiac ... a w fotkach to mam debet normalnie... Cytat:
...bo juz widze jak sobie tańcujemy w rytmie disco...polo ... dla mnie to najwieksza beka na imprezce jak zapuszcza cos z tych hitów ;P a wierze, ze on jest taki 'rozbrykany' jak ja ... a wyglada całkiem niepozornie co? ;> zupelnie jak ja achhh...to przeznaczenie te pewnie siedza teraz i trawią potrawy wigilijne ale co tam
|
|
|
#25856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczy mnie bolą od patrzenia na Crisa, hih No pewnie, że pasujecie do siebie.. ale myślę, że z Poldim byłoby bardziej brechowo Ja już nie mogę jeść, czuję się pełna i zaraz muszę na kibelek
|
|
|
|
|
#25857 |
|
Zakorzenienie
|
mmmm... super ma spodnie na tych fotach
![]() mowisz, ze z poldim bardziej brechowo? ;> heh... nie wiem...po obejrzeniu filmu to poprostu basti mi sie wydal idealny dla mnie i wlasnie bardziej brechowy ;] wyglada niepozornie...w wywiadac hwyglada na wiecznie speszonego...smiesznie gada...nosem ... ale tam to zupelnie inny chlopak byl ;] polecam obejrzec za moje 2500 wiekszosc z tych wpisow zostanie na zawsze czescia tego watku ja wlasnie zjadlam pól paczki cuksów fruittella.... i mnie gardlo teraz od tego boli i drapie ;P dzis ogladalam wiadomosci... i bylo o polakach za granica...a tam pokazuja autobusy w w. brytanii a na tyle autobusu taki wielki rooney wyklejony XD
|
|
#25859 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie wiesz co to Gwiazdor?? Otóż w cudownej krainie zwanej Wielkopolską, Gwiazdor to właśnie św. Mikołaj Swoją drogą, co za głupota, św Mikołaj przychodzi 6 grudnia w swoje imieniny, w Gwiazdkę przychodzi Gwiazdor! Prawidłowo ![]() Co do koszulki to już się umówiłyśmy, będę szukać 4 U, i jak znajdę to dam znać ![]() Pochwalę się też moją koszulką tu, moge,moge,moge? ![]() Cytat:
Powiedz powiedz!Chociaż jedna wie, co to Gwiazdor (chcialam pisac cipa )
|
||
|
|
|
#25860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi się tył tych spodni nie bardzo podoba Basti fajniejszy? No w wywiadach mi się też taki speszony wydaje.. ale jak bardziej brechowy to na co czekać A ja mam gaz w nosie od pepsi.. mam też tą maskotkę reniferka z naćpanymi oczkami |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

?
no i nie pomyliłam się
póki co uciekam do Kościółka, ale potem wpadne poczytać co tu napłodziłyście ciekawego i pochwalić sie prezentami
i nadal mam...
... dzizyss...ja tez chce taka... offf korz bajernowa ;P ale ja szukam wersji damskiej... a takie tylko na oficjalnym sklepie bayernu
. Pozdrawiam was serdecznie, spędzcie miło ostatnie godziny świąt 

Miałam o nim lepsze zdanie.