|
|
#721 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznanianki cz.1
Cytat:
i żey już nigdy nie trafić na dwie zołzy kierowniczki ![]() Cytat:
![]() mój kandydat na męża (co ja piszę ja i mąż) u mnie ma jeden warunek musi lubić psy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
Mango, patrząc na to, skąd jesteś, już wiem o kogo chodzi
Ja też znam osobę, która z Tobą studiuje, co prawda nie na "cześć", ale na pewno się kojarzymy z jednej szkoły![]() W samorządzie jawnie nie jestem, ale się udzielam, bo jestem starościną swojej specjalizacji od tego semestru. Myślę, że to tylko kwestia czasu, teraz Drzwi Otwarte, potem Animaliada, Agronalia, będzie co robić Odnalazłam w sobie duszę społecznika, haha ![]() Mery, różnicami wiekowymi się nie przejmuj, ba, ja tam nawet widzę pewne podobieństwa między Tobą a mną np. Psiara, artystyczna dusza, o wzornictwie też kiedyś myślałam, w jednym z postów na blogu widziałam, że w SH wymarałaś taką sama bluzkę jak ja i w ogóle, i w ogóle ![]() I co do dużych psów na blokowych metrażach. Mój Golden spokojnie dawał sobie radę na 70 metrach kwadratowych ![]() A znam takich, co i Nowofundlandy w blokach trzymają (ba, nawet pod jednym dachem z Bernardynem )
|
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że się udzielasz. Jeśli o mnie chodzi, jestem zbyt nieśmiała do tego typu rzeczy Z dniami otwartymi bym sobie poradziła, ale jakbym, np. miała coś gadać na studenckiej imprezie ze sceny, to chyba bym wolała się zapaść pod ziemię. Nie ociekam aż taką zajefajnością
|
|
|
|
|
|
#725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co studiujesz? możesz na priv pisać jak coś moj tż też na UP ![]() Cytat:
nie wyszło mi z nauką za bardzo
|
|
|
#726 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie to tak jakoś wyszło z tym udzielaniem się... Cały tamten rok miałam przegwizdany, dużo złego działo się w moim życiu i tak jakoś wolę pouciekać w pracę niż siedzieć, myśleć i się nakręcać... No i pracuję przez to nad swoją nieśmiałością A jeśli chodzi o studenckie imprezy, to nie żebym je prowadziła - nie, nie! Na Animaliadzie (impreza wydziałowa WHiBZ-u) w tamtym roku siedziałam cały czas na nalewaku, więc prawdopodobnie ten sam los czeka mnie i teraz ;p Cytat:
Ale żeby nie było, że coś umiem ![]() To nie żadna tajemnica, już pisałam, co studiuję - zootechnikę
|
||
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam kasy na kurs a sama się nie zmobilizuje pewnie
![]() ale może kiedyś ![]() aaa, to inny wydział w ogóle ;D a kierunek ciekawy?
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Francuski nie jest wcale taki trudny
![]() Nie jest źle na zoo W 2 semestrze miałam kryzys: "OMG, co ja tutaj robię?!", bo przedmioty typowo rolnicze, a ja 100% miastowa i nie ogarniałam tematu. Potem zrobiło się lepiej. Teraz co prawda też nie jest lekko, ale materiał bardziej tematyczny, więc okej
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem jak to jest, kiedy wiele rzeczy nie idzie po naszej myśli. Jak szłam na studia to wszystko mi się zawaliło i tamte rok też był do A co to ta Animaliada? ![]() o tak Spadam na autobus, bo jestem umówiona z koleżankami a o 15 mam angielski. Już nie pojechałam na ranny wykład z bankowości (nie chciało mi się), więc muszę się poprawić
|
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam na chwile powiedziec dzien dobry
![]() cos ciezki mam ten tydzien. zapieprz w pracy az glowa boli mnie juz o 14...
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Różnice wiekowe?? no chyba nie będzie miedzy nami "przepaści" nie do pokonania
![]() Dzień dobry
|
|
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
witam, witam.
Też myślę, że różnice wiekowe nie powinny stanowić przeszkody. To tylko wiek, a przecież nie to jest najważniejsze. Ja dzisiaj muszę oddać autko do naprawy - mam nadzieję, że to nic poważnego, bo po zeszłorocznych przygodach z autem to mam dosyć wizyt u różnego typu specjalistów. Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ale słonko świeci od rana, dziś w oderwaniu od nauki gdzieś wybywam z tż na jak najdłużej! ale wieczorem pewnie zajrze ;D miłego dnia dziewczyny
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś tak sobie siedziałam i wylegiwałam się na trawie koło fontanny przed Teatrem i kurczę, 3h na słońcu a wróciłam z piegami na nosie w sumie zawsze jakieś mam latem, ale mało widoczne i tylko na nosie, więc da się przeżyć, ale dziś, tak po pierwszym słońcu się nie spodziewałam ach, wiosna, wiosna ![]() ![]() ale słyszałam dziś, ze od jutra zimno?
|
|
|
|
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
no mówią, że zimno, że brzydko i w ogóle.
Kejti_el fajnie miałaś, że mogłaś się wylegiwać w Słoneczku. Ja w pracy i cala najlepsza pogoda mnie omija :/ |
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
też niestety słyszałam, że od jutra ma się bardzo popsuć pogoda
|
|
#738 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że więcej osób miało skopany tamten rok, ale zawsze można się popocieszać ![]() Animaliada - wydziałówka nasza - Hodowli i Biologii Zwierząt. W tamtym roku odbywała się na tym placu za Maxem obok WTD, pogoda była caluuutki dzień super, a wieczorem zaczął padać deszcz. Pogo w deszczu - bezcenne <3 O, oo! To było w ten sam dzień co OpenAir Polibudy z Brodką, bo nawet się cofnęłam na Rataje, chciałam iść ją obczaić, ale kumpela zadzwoniła, że się impreza rozkręca i mam wracać, no to ciach w 11 i z powrotem. Bardzo dobrze było, więc polecam w tym roku ![]() WES nie ma wydziałówek? ;> Cytat:
Cytat:
Ja mam piegi Na nosie i polikach, taka dziwna ta moja uroda ![]() I też mi dziś koleżanka mówiła o zepsuciu pogody... Nieeee!;( Edytowane przez chemiczna czarownica Czas edycji: 2012-03-28 o 17:19 |
|||
|
|
|
|
#739 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
mi też nie
![]() Cytat:
różnice wiekowe nigdy nie były dla mnie problemem. teraz trochę na dekiel mi padło i chyba z lekka zaczynam panikować przed 30 niby nic a jednak. Koniec świata nie nastanie, ale przestanę być dwudziestką. Do dużych w bloku nic nie mam jeśli są dobrze wychowane. Choć chyba goldenowi ciężko by się żyło na 16piętrze w naprawdę nie dużym mieszkaniu. a już najbardziej wkurzają mnie ludzie, którzy uważają, że mały kejter nie musi mieć dłuższych spacerów, ta a potem się dziwią, że pies w domu szaleje, albo zaczyna chorować. Cytat:
Cytat:
ja z kolei na wzornictwie/projektowanie ubioru miewałam przedmioty typu. materiały budowlane ![]() młode duchy ![]() choć z tego co widzę na wątku mamy szansę stworzyć fajną paczkę, myślicie, że się uda?? Cytat:
Nie wiem czy cię to pocieszy, ale mnie też boli głowa i z rozmów słyszę, że, to ostatnio częsta dolegliwość. Niestety przestawienie zegarków nie wpływa na ludzi pozytywnie ale damy radę! ![]() Cytat:
Cytat:
mnie dzisiaj słonko rozprasza i nie mogę skupić się na robocie. ale za, to jak już jedne teks wymęczyłam, to byłam z siebie bardzo dumna i nie wiem skąd naszła mnie ochota na lody, więc wezmę psię i przejdę się po lodową kanapkę |
||||||
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez slyszalam ze pogoda ma sie popsuc...
![]() kupilam sobie piekna bezowa tunike
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My niby jakieś tam mamy imprezy wydziałowe, ale nie na świeżym powietrzu, tylko po klubach :x Chętnie bym się kiedyś wybrała na imprezę innego wydziału, pasowałoby poznać ludzi z uczelni ogólnie, a nie ograniczać się tylko do ekonomicznego. W sumie znam osoby z rożnych kierunków, ale tak raczej pojedyncze :P Piegi tez mam. Zawsze od słońca. Na nosie i lekko na policzkach, ale na razie jeszcze nie tak dużo Co do pogody-też się załamałam :C ale w Wielkanoc mają być 23 stopnieNie było Cię dziś przypadkiem w Maxie po 11?
|
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
no to wykorzystałam pogode na spacerowanie
![]() a nie wiedziałam że od jutra brzydko :< szkoda... aaa dziewczyny, może któraś by była chętna na bieganie co? http://jak-biegac.pl/plan-treningowy...acych-biegaczy bym sobie chętnie zaczęła a piegi ja też mam ^^
|
|
#743 |
|
Żona Idealna :)
|
witam się i ja
![]() wybaczcie, ze tak rzadko, ale zawirowania w życiu uczuciowym dalej mam no cóż.. lepiej teraz niż po slubie co nie? heh..ja piegów nie mam ![]() co do różnic wiekowych to myślę, że nie będzie z tym problemów.. same fajne babki tu są przecież ![]() pogoda dziś boska a ja pół dnia w pracy byłam.. a teraz już w domku leniuchuje.. a skoro jutro ma byc brzydko to skończę w końcu teorię z magisterki tzn poprawki zrobię i wyślę do sprawdzenia, więc jakiś plus będzie ![]() Aguś ja chcę biegac, ale do końca kwietnia mieszkam poza Poznaniem, a potem nie wiem zaczne od jutra, bo dziś wstaląm 4.30 i nie mam mocy..
|
|
|
#744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pierwszy i ostatni na razie skoro pogoda się psuje..![]() i ja to piegi lubię nawet te moje choć mam jakieś tylko latem i czasem wyglądają bardziej jakbym była brudna na nosie, niż na faktycznie piegi ale ogólnie to piegi baaardzo lubię a tak z ciekawości, jaki masz kolor włosów do tych swoich piegów? ![]() ![]() aguś, ja dużo ćwiczę, ale za bieganie na stałe na pewno się nie dam rady zabrać chociaż..wczoraj biegałam i całkiem dobrze mi poszło może dziś też się wybiorę ![]() Edytowane przez Kejti_el Czas edycji: 2012-03-28 o 19:30 |
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Kejti aż takie stałe to to nie jest bo tylko wtorek/czwartek/sobota/niedziela
|
|
#746 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A, i pamiętam, że poszłam na wydziałówkę Nauk o Żywności i Żywieniu Człowieka, i dostałam chleb za free i to był najlepszy chleb, jaki w życiu jadłam! ![]() A na wydziałówce WTD mieli tanie piwo, byłam z kumpelami po ćwiczeniach, akurat były zawody w wycinaniu brył w jakichś pniach ![]() Oj, nie... Ja dziś cały dzień Cieszkowskich okupowałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez chemiczna czarownica Czas edycji: 2012-03-28 o 20:29 |
|||
|
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#748 |
|
|
z moją kondycją też słabo :P ale powiedzcie kiedy zaczynacie to ja zacznę wtedy u siebie biegac żebyśmy były na tym samy etapie jak wrócę do poznania
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to możemy zaczynać nawet w czwartek
chemiczna czarownica, jak myślisz?
|
|
#750 |
|
|
w sensie jutro??
![]() ja przywiozłam dziś dresy i adidasy więc mogę zaczynac jutro
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

hehe..
) i robie to co lubie plus dodatkowa rzecz, ktora sie nauczylam i polubilam
robia konkretna rzecz i w kółką tą samą. rzygnąć idzie
i żey już nigdy nie trafić na dwie zołzy kierowniczki 

Z dniami otwartymi bym sobie poradziła, ale jakbym, np. miała coś gadać na studenckiej imprezie ze sceny, to chyba bym wolała się zapaść pod ziemię. Nie ociekam aż taką zajefajnością
możesz na priv pisać jak coś