|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie dziś zakupy z SH
|
|||
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Wracam do świata żywych... Leejdi idzie do szpitala, a ja wczoraj wyciągałam ze szpitala w Niemczech mojego TŻ. Nie ma nic gorszego, niż telefon z rana i słowa "Mam dla Ciebie złą wiadomość. Twój TŻ leży w szpitalu." Kurczę, mam wrażenie, że pech mnie nie chce opuścić :/
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam paczkę z nagrodą z Zeberki i nie mogłam się powstrzymać przed wypróbowaniem BB Cream'u Hot Pink ze Skin79, pierwsze wrażenia to idealne wpasowanie się w mój odcień karnacji i dużo mniejsze krycie niż Intense Classic
No i delikatny, kremowy zapach, przypomina mi zapach kremu beEco z Flos-Leku. Zobaczymy, czy się nie utlenia A zeberkowy notatnik jest bardzo fajny, tylko szkoda, że nie ma linii/kratek
|
#3514 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Wpisałam nazwisko tej pani i dalej nie wiem dla kogo pracuje.
Zdradzicie? Choćby w wiadomości prywatnej. A tak w ogóle to się witam. Edit Już wiem. Nie pomyślałabym Edytowane przez Karen15 Czas edycji: 2012-03-28 o 16:43 |
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33192932]O matko, wyobrażam sobie... Co mu się stało? Wypadek?[/QUOTE]
Nie, na szczęście nie wypadek. A też pierwsze co pomyślałam to wypadek. I każdy kogo powiadamiałam tak samo myślał. Ale gdyby w porę nie zareagował nie wiem jak by się to skończyło. Po prostu jechał sobie (ciężarówką dla przypomnienia) i zaczęła go głowa boleć. I tak coraz mocniej. W końcu zaczęło mu się robić słabo, zaczął źle widzieć. Stanął na parkingu, przeczekał pół godz, było tylko gorzej i jego kolega zadzwonił po karetkę. Do teraz nie wiadomo z czego to się wzięło. Stwierdzili, że jakieś dwie żyły z tyłu głowy, które doprowadzają krew do mózgu są nie takie jak powinny. I ta krew źle przepływa. Stąd wysokie ciśnienie (190/80), bóle, zawroty głowy. O tyle fajnie, że go tam w Niemczech dobrze przebadali, porobili mu usg żył (???), rtg, tomografie, brali krew i szpik, żeby sprawdzić, czy nie ma krwi w szpiku, serce badali, no dosłownie cuda niewidy. Co ciekawe dzisiaj dalej się słabo czuje. Sąsiad już mi przetłumaczył dokumenty z wypisu i dzisiaj TŻ idzie prywatnie do lekarza. Skończyły się żarty...
|
#3517 |
|
Raczkowanie
|
Orlica, przeglądam właśnie Twój blog w poszukiwaniu idealnego koloru lakieru nude+zgniła zieleń+kawa no i spodobał mi się
Barbra Q by Colour Alike - 109 Kafka gdzie go można kupić w stacjonarnym sklepie? i ten Essie Glamour Purse gdzie można kupić? i długo się trzymają na pazurkach?
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Olaboga, wylicytowali mi płaszczyk na all za 26zł i teraz dziewoje mi pisze maila, że jej się Internet zaciął i ona mi może za niego dać 50zł
Akurat, jak się skończyła aukcja i mam praktycznie związane ręce!
|
#3519 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A z Essiakiem będą większe problemy, bo nigdy ich nigdzie stacjonarnie nie widziałam, co najwyżej może w jakichś Sephorach, Douglasach itd? Oba trzymają się nieźle, Barbra jest wg mnie najlepszą polską marką, a Essie kosztuje tyle, że musi mieć jakąś jakość :P ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, dużo zdrowia dla niego ![]() Z drugiej strony dobrze, że stało mu się to w Niemczech, a nie gdzieś na wchodzie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33193214]Barbrę kupisz na ich stronie, www.sklep.barbra.pl A z Essiakiem będą większe problemy, bo nigdy ich nigdzie stacjonarnie nie widziałam, co najwyżej może w jakichś Sephorach, Douglasach itd? Oba trzymają się nieźle, Barbra jest wg mnie najlepszą polską marką, a Essie kosztuje tyle, że musi mieć jakąś jakość :P ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Ojojoj... Koniecznie daj znać, choćby na PW, jak to się dalej potoczy... Trzymam kciuki za niego![/QUOTE] W Douglasie takim duuużym w Arkadii w Warszawie widziałam Essie, ale nie wiem czy są też w innych. |
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie stworzyłam nowego bloga w sensie - tam będę próbować inne szablony XD
|
#3523 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33193214]
Ojojoj... Koniecznie daj znać, choćby na PW, jak to się dalej potoczy... Trzymam kciuki za niego![/QUOTE] Dzięki ![]() No strasznie to przeżyłam, Zwłaszcza, ze jak go zabrali karetką, to nie mógł mieć ze sobą niczego metalowego - telefony, bransoletkę, nawet pasek z metalową klamrą zdjęli i zostawili w aucie... Potem jego kolega wziął z jego tel.mój nr i mnie powiadomił o wszystkim. Od godz 6:30 do 16:30 nie miałam z nim żadnego kontaktu. Wszystko co wiedziałam, to wiedziałam od osób trzecich. Mało tego, musiałam mu na szybko załatwić Europejską Kartę Ubezpieczenia Zdrowotnego, bo nie miał wyrobionej. Potem 4 godz spałam i z jego bratem tam jechaliśmy. Całe szczęście, że go wypuścili. Naczekaliśmy się na niego, ale się doczekaliśmy. Cytat:
Na razie dostał skierowanie do poradni neurologicznej. Zobaczymy czego się wieczorem dowie. ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
Na wschód na szczęście nie jeździ. Miał pracować w firmie która ma trasy na Ukrainę i Rosję, ale nie wziął tej pracy po jednej wizycie na Ukrainie... To mówi samo za siebie...A mało tego. Jego kolega z firmy w poniedziałek miał wypadek pod Warszawą gdzieś. Pod jego kołami zginęła 26-letnia dziewczyna... Tu możecie o tym poczytać i zobaczyć zdjęcia: http://kurierzurominski.pl/97325,Zie...ziewczyny.html http://kurierzurominski.pl/97501,Zie...o-wypadku.html Masakra...
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Głodna jestem A nie opłaca mi się teraz jeść, bo za 2 godz będę w domu. No i sama nie wiem. W domu dorwę coś lepszego, a w pracy zjem byle_co i potem nie będę chciała w domu jeść... Ale mam dzisiaj rozkminy
|
#3526 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
rozwaliłaś mnie
||
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
jezu normalnie nie tak miało być O_o
facet nie przyjedzie a ja chciałam dzisiaj włosy pofarbować O_O
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Ba, ja samą siebie rozwaliłam
![]() Puknęłam się w czoło jak doszło do mnie nad czym ja się zastanawiam
|
#3529 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
za udaną rozmowę ![]() Cytat:
mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia.Cytat:
Ja się dzisiaj przyłapałam na kłótki Ja z Ego czy jakoś tak No normalnie podjąć decyzji nie mogę, bo jak jakąś podejmę to znowu ta druga strona się odzywa i znowu zmieniam, to znowu tej pierwszej nie pasuje |
|||
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na blogu post przemyśleniowy i postanowieniowy zarazem! Któraś ma ochotę się przyłączyć?
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam wątek o odstawieniu tabletek anty i jeszcze gorsze rzeczy po odstawieniu się dzieją niż w trakcie brania i teraz mam schizę, że po co w ogóle te tabletki biorę, jak potem będzie masakra
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ci prawda odstawiłam ze względu na zdrowie włsanie, bo porobiły mi się problemy, ale jak odstawiłam to wszystko jak ręką odjął. A teraz mam NuvaRing i się cieszę
|
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wizja cykli po 50 dni mnie przeraziła. A co to za wynalazek? Widzę, że same ciekawe rzeczy masz i dużo się od Ciebie nauczę
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ktoś miał wysyp pryszczy i odstawi tabletki to jest 50 % szans, że wróci. Jak ktoś dostał wielkich cycków to normalne, że pod odstawieniu ich nie będzie...
|
|
#3535 |
|
po prostu Em :)
|
Ja dziś byłam na Igrzyskach śmierci w kinie i bardzo mi się podobało!
Aż poświęciłam temu wpis na blogu
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre to jest pod tym względem, że ponieważ jest od razu "na miejscu" to nie potrzeba tak dużo hormonów. Ja miałam problemy z krążeniem przy pigułkach (zrobiła mi się za gęsta krew) i wygladało na to, że nie mogę mieć nic co zawiera estrogeny, ale NR używam bodajże od lipca i wszystko jest w porządku ![]() No i nie trzeba o nim pamiętać, zmienia się raz w miesiącu. Tylko trochę to kosztuje, najtaniej w Warszawie można dostać trójpak za 120 zł. |
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
a ja muszę się powoli zabierać do farbowania włosów...
myslałam, że przyjedzie facet i mi pomoże ale już 3 miesiące z rzędu tak się z nim umawiam i dziwnym trafem za każdym zawsze musi zostać dłużej w pracy
|
#3538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak mam zaległą Różę, a to muszę obejrzeć ![]() U mnie na blogu zapasy Babydream z promocji hehe jak wycofają tę serię to nie wiem , co zrobię
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#3539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie jest aż tak drogi, bo za 3 miesiąca płacisz 120zł, za tabletki się płaci podobnie, zależy też jakie, ale jakoś strasznie drogo to nie wychodzi ja dopiero biorę 3 opakowanie i zobaczymy, co będzie dalej
|
|
|
#3540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cycków brak, a wysyp powrócił
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

bo nie wiem co zrobić a wczoraj przez 'kubeczki okresowe' było zamieszanie.
, a kolejny termin był chyba we wrześniu, a to już "za późno"
).

A zeberkowy notatnik jest bardzo fajny, tylko szkoda, że nie ma linii/kratek 

Akurat, jak się skończyła aukcja i mam praktycznie związane ręce!

A nie opłaca mi się teraz jeść, bo za 2 godz będę w domu. No i sama nie wiem. W domu dorwę coś lepszego, a w pracy zjem byle_co i potem nie będę chciała w domu jeść...