Miłośniczki ZARY - część XV - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-28, 15:06   #661
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Nie , nigdy nie śledzę dokładnej trasy przesyłki. Skoro napisali, że będzie 28, to przyjęłam do informacji i nie wnikałam .

Bardzo ładna , podoba mi się w rzeczywistości, choć jest na mnie za długa, dół lekko przytłacza, ale zaniosłam ją już do krawcowej.

Sam wzór węża (wg mnie to raczej krokodyl) jest mocno tłoczony, bardziej widoczny, niż na zdjęciach katalogowych. Materiał jest dość gruby. Ogólnie sukienka jest naprawdę ładna i oryginalna.

Zdjęcia mogę zrobić po odebraniu sukienki od krawcowej w piątek.

rzeczywiście mini!
Anies, a przyszła już do Ciebie ta biała spódniczka z falbanką?
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 15:15   #662
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katrina_s Pokaż wiadomość
.....Inni nie mieli tyle szczęścia
Właśnie też przed chwilą otrzymałam informację że moja przesyłka jest już do odbioru w sklepie Jutro odbieram
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 15:20   #663
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie , nigdy nie śledzę dokładnej trasy przesyłki. Skoro napisali, że będzie 28, to przyjęłam do informacji i nie wnikałam .

Bardzo ładna , podoba mi się w rzeczywistości, choć jest na mnie za długa, dół lekko przytłacza, ale zaniosłam ją już do krawcowej.

Sam wzór węża (wg mnie to raczej krokodyl) jest mocno tłoczony, bardziej widoczny, niż na zdjęciach katalogowych. Materiał jest dość gruby. Ogólnie sukienka jest naprawdę ładna i oryginalna.

Zdjęcia mogę zrobić po odebraniu sukienki od krawcowej w piątek.

rzeczywiście mini!
dzieki za odpowiedz. A jeszcze zapytam jak masz zamiar rozwiazac sprawe stanika pod te sukienke bo plecy z tylu dosc przeswitujace?

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 15:40   #664
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Właśnie też przed chwilą otrzymałam informację że moja przesyłka jest już do odbioru w sklepie Jutro odbieram
dajesz mi nadzieję, że żaden statek się nie zatopił i moje zamówienie również niebawem dotrze
Stary 2012-03-28, 15:42   #665
anies5
Zakorzenienie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;33192428]Anies, a przyszła już do Ciebie ta biała spódniczka z falbanką? [/QUOTE]

Tak, w tej samej przesyłce. Spódniczka jest bardzo ładnie uszyta, kolor jest śmietankowy, bardziej kremowy aniżeli biały. Niestety lekko prześwituje z tyłu. Nie jest to mocno widoczne, ale jednak można dojrzeć przebłysk bielizny. Choć może jestem przewrażliwiona. Muszę ją jeszcze przymierzyć w chwili spokoju.

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
dzieki za odpowiedz. A jeszcze zapytam jak masz zamiar rozwiazac sprawe stanika pod te sukienke bo plecy z tylu dosc przeswitujace?
Do wysokości biustonosza sięga materiał z reszty sukienki, ten woal układa mi się dopiero nad biustonoszem. A przynajmniej tym, który mam dzisiaj na sobie, czyli Intimissimi http://uk.intimissimi.com/product/cl...bra/155883.uts . Noszę go bez ramiączek, doskonale trzyma się ciała, jest bardzo komfortowy i przede wszystkim nie wystają ramiączka, czego bardzo nie lubię.
Stary 2012-03-28, 15:51   #666
Noelma
Raczkowanie

Cytat:
Tak, w tej samej przesyłce. Spódniczka jest bardzo ładnie uszyta, kolor jest śmietankowy, bardziej kremowy aniżeli biały. Niestety lekko prześwituje z tyłu. Nie jest to mocno widoczne, ale jednak można dojrzeć przebłysk bielizny. Choć może jestem przewrażliwiona. Muszę ją jeszcze przymierzyć w chwili spokoju.

Do wysokości biustonosza sięga materiał z reszty sukienki, ten woal układa mi się dopiero nad biustonoszem. A przynajmniej tym, który mam dzisiaj na sobie, czyli Intimissimi http://uk.intimissimi.com/product/cl...bra/155883.uts . Noszę go bez ramiączek, doskonale trzyma się ciała, jest bardzo komfortowy i przede wszystkim nie wystają ramiączka, czego bardzo nie lubię.
Mam ta spodniczke i jestem z niej bardzo zadowolona. Niespotykany kroj, dosc oryginalny. Jak dla mnie jest idealna na lato
Noelma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 16:18   #667
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
może się komuś moje zdjęcia przydadzą....
1. sukienka basic 169zł
2. sukienka basic ???
3. kombinezon basic 199zł
We wszystkim wyglądasz super, ale mi najbardziej przypadła do gustu biała sukienka basic
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 16:19   #668
nie z tej bajki
Zadomowienie

Gabi w białym kombinezonie i białej sukience wyglądasz genialnie!

Dziewczyny jakie polecacie specyfiki to czyszczenia jasnego zamszu? Dzisiaj kobieta podeptała po moich beżowych bucikach i nie wiem czym to zmyć
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 16:24   #669
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
1. sukienka basic 169zł
2. sukienka basic ???
kombinezon
były może inne kolory?
nie mogę go znaleźć na stronie

edit: doczytałam

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2012-03-28 o 17:09
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 17:26   #670
Venise
Zadomowienie

Cytat:
tak, są czarne

czerwoną sukienkę przymierzyłam tylko poglądowo - na pewno nie widzę jej w swojej szafie

sandałki mają 7cm - ja właśnie teraz potrzebuję takie niskie
Coraz bardziej mi się podobają te sandałki, przynajmniej będzie można w nich normalnie prowadzić samochód, nie tak jak w przypadku 13cm szpilek.
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 17:37   #671
pronunciation
Zakorzenienie

czy widziałyście gdzieś w ostatnich dniach te marynarki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2344620712_1_1_1.jpg (68,2 KB, 40 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 17:46   #672
Venise
Zadomowienie

Anies, kojarzę, że zamawiałaś tą spódniczkę, czy możesz się w niej pokazać ? Chcę ją zamówić, ale wciąż się waham, nie wiem jak ona się układa
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...THERED%2BSKIRT
Stary 2012-03-28, 17:57   #673
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
1. sukienka basic 169zł
2. sukienka basic ???
pięknie wyglądasz we wszystkim, a sandałki i sukienka rewelacja, dobrze że się skusiłaś
Cytat:
Napisane przez Venise Pokaż wiadomość
Anies, kojarzę, że zamawiałaś tą spódniczkę, czy możesz się w niej pokazać ? Chcę ją zamówić, ale wciąż się waham, nie wiem jak ona się układa
ja ostatnio ją mierzyłam, ale ma fatalną długość.. z obcasami na pewno lepiej by się prezentowała, ale mimo to nie dla mnie.. (mam 1,70 wzrostu)
na zdjęciu rozmiar XS

ostatnio sprawiłam sobie miętowe spodnie z ze złotym zamkiem z Woman, baskinkę, miętowy sweterek i woskowaną spódnicę nie mogę wchodzić na bloga Anies, bo chciałabym zdecydowaną większość
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zar1.jpg (20,6 KB, 300 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zar2.jpg (24,9 KB, 208 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zar3.jpg (22,2 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zar4.jpg (21,6 KB, 146 załadowań)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-03-28 o 17:58
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 18:24   #674
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
1. sukienka basic 169zł
2. sukienka basic ???
Jak zwykle we wszystkim cudnie

Kochane powiedzcie mi, które spodnie z Z mają na żywo ładny, śmietankowy kolor, są dopasowane i nie przeświecają się w nich kieszenie? Nie mam możliwości zobaczyć na żywo i zamówiłabym przez internet Mogą być 7/8 albo długie Fajnie gdyby można było włożyć koszulę/bluzkę do środka.
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 18:35   #675
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Oddałam ją do krawcowej w celu skrócenia, także jak wróci do mnie, to zrobię zdjęcia .
Układa się bardzo ładnie, falbanka robi wrażenie. Myślę, że będzie idealna na lato.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość

ja ostatnio ją mierzyłam, ale ma fatalną długość.. z obcasami na pewno lepiej by się prezentowała, ale mimo to nie dla mnie.. (mam 1,70 wzrostu)
na zdjęciu rozmiar XS

ostatnio sprawiłam sobie miętowe spodnie z ze złotym zamkiem z Woman, baskinkę, miętowy sweterek i woskowaną spódnicę nie mogę wchodzić na bloga Anies, bo chciałabym zdecydowaną większość
Hmmm chyba moje XS jest mniejsze. Spódnica jest na mnie podobnej długości, ale mam 162 cm wzrostu, więc zdecydowanie mniej od Ciebie. Moja wydaje mi się być bardziej dopasowana w talii. Jak to Zara, co egzemplarz, inna historia.

Zdecydowanie, dostęp do Internetu powinien być utrudniony, a do online sklepu Zary zwłaszcza! Mnie znowu kręci kolejne zamówienie, ale wstrzymuję się, bo naprawdę nie zarobię na te wszystkie szmaticzkowe zachcianki.

_________________________ __

Gabi, jeszcze nie miałam okazji wtrącenia swoich 5 groszy (3 groszy? zawsze przekręcam przysłowia i nazwiska ). W kombinezonie wyglądasz tak . Dlaczego nie zdecydowałaś się na zakup? Sukienka biała też jest świetna. Sandałki mierzyłam, ale dla mnie są zbyt twarde.
Stary 2012-03-28, 18:45   #676
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:

Zdecydowanie, dostęp do Internetu powinien być utrudniony, a do online sklepu Zary zwłaszcza! Mnie znowu kręci kolejne zamówienie, ale wstrzymuję się, bo naprawdę nie zarobię na te wszystkie szmaticzkowe zachcianki.
Właśnie anies, a propos bloga. Pozwolisz,że spytam Cie o wężową bluzkę z H&M, która pojawia się w nowym poście.
Miałam na nią oko od jakiegoś czasu,ale dopiero Twój post zmotywował mnie do kupna.
Twój rozmiar to pewnie XS? Pytam, ponieważ nie mierzyłam jej, a zauważyłam, ze wycięcia pod pachami są spore.

Cytat:
na zdjęciu rozmiar XS
nie mogę wchodzić na bloga Anies, bo chciałabym zdecydowaną większość
Ta jasna spódnica rzeczywiscie dziwacznie leży. Na mnie była bardziej dopasowana,wyedy prezentowała sie inaczej. Twoja wygląda na dużą.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 19:11   #677
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
1. sukienka basic 169zł
2. sukienka basic ???
rozumiem, że tylko chwilowa niepoczytalność powstrzymała Cię od kupna tego kombinezonu
wyglądasz w nim booooosko
w białej sukience również, ale to kombinezon mnie powalił
różowa sukienka - za dużo dobra na raz - i mini i duży dekolt, zbyt dosłownie
ps. Gabi - a jak można oglądać Twój blog?

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;33192219]nawet większy od normalnego

mini shopper 40 x 40 x 13 cm
normalny shopper 30 x 43 x 23 cm

dlaczego Zara nie potrafi zrobić shoppera w fajnym rozmiarze[/QUOTE]

no to faktycznie "malutki"

ciekawe jak go zmniejszyli? - chyba tłuczkiem do mięsa - bo jest teraz bardziej płaski za to szerszy
Stary 2012-03-28, 19:15   #678
Venise
Zadomowienie

Cytat:
pięknie wyglądasz we wszystkim, a sandałki i sukienka rewelacja, dobrze że się skusiłaś

na zdjęciu rozmiar XS

Bardzo dziękuję a Twoje zakupy jak najbardziej udane

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Oddałam ją do krawcowej w celu skrócenia, także jak wróci do mnie, to zrobię zdjęcia .
Układa się bardzo ładnie, falbanka robi wrażenie. Myślę, że będzie idealna na lato.

Hmmm chyba moje XS jest mniejsze. Spódnica jest na mnie podobnej długości, ale mam 162 cm wzrostu, więc zdecydowanie mniej od Ciebie. Moja wydaje mi się być bardziej dopasowana w talii. Jak to Zara, co egzemplarz, inna historia.

Byłabym ogromnie wdzięczna ponieważ po zdjęciach, które wrzuciła Organzza myślę, że spódniczka wymaga przeróbki, a tak będę mieć porównanie już po Twojej przeróbce
Stary 2012-03-28, 19:26   #679
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Kombinezon mi sie spodobal, w sam raz na lato musze przymierzyc przy okazji wizyty w Zarze

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 19:54   #680
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

_________________________ __

Gabi, jeszcze nie miałam okazji wtrącenia swoich 5 groszy (3 groszy? zawsze przekręcam przysłowia i nazwiska ). W kombinezonie wyglądasz tak . Dlaczego nie zdecydowałaś się na zakup? Sukienka biała też jest świetna. Sandałki mierzyłam, ale dla mnie są zbyt twarde.
dziękuję no właśnie nie wiem czemu, wydawało mi się że jak w piżamie wyglądam...biorąc pod uwagę fakt że nie za długo się nim nacieszę nie kupiłam ALE już ktoś mi kupił i jutro do mnie leci

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
rozumiem, że tylko chwilowa niepoczytalność powstrzymała Cię od kupna tego kombinezonu
wyglądasz w nim booooosko
w białej sukience również, ale to kombinezon mnie powalił
różowa sukienka - za dużo dobra na raz - i mini i duży dekolt, zbyt dosłownie
ps. Gabi - a jak można oglądać Twój blog?

już naprawiłam błąd musisz mi podac swoj adres mailowy
Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Jak zwykle we wszystkim cudnie

Kochane powiedzcie mi, które spodnie z Z mają na żywo ładny, śmietankowy kolor, są dopasowane i nie przeświecają się w nich kieszenie? Nie mam możliwości zobaczyć na żywo i zamówiłabym przez internet Mogą być 7/8 albo długie Fajnie gdyby można było włożyć koszulę/bluzkę do środka.

Cytat:

Cytat:
Kombinezon mi sie spodobal, w sam raz na lato musze przymierzyc przy okazji wizyty w Zarze
Stary 2012-03-28, 20:12   #681
anusia1990
Zakorzenienie

Czy ktos moze przymierzal ten plaszczyk? chce go kupic on line ale zastanawiam sie czy warto, a moze jakies fotki macie....

Ref. 2753/027
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2753027704_1_1_3.jpg (17,0 KB, 45 załadowań)
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 20:12   #682
klakierrr
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję no właśnie nie wiem czemu, wydawało mi się że jak w piżamie wyglądam...biorąc pod uwagę fakt że nie za długo się nim nacieszę nie kupiłam ALE już ktoś mi kupił i jutro do mnie leci

wow!!!! Gabi wyglądasz obłędnie w kombinezonie ;-))) ja też bardzo chciałabym zobaczyć Twojego bloga ;-DDD
klakierrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 20:22   #683
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Czy ktos moze przymierzal ten plaszczyk? chce go kupic on line ale zastanawiam sie czy warto, a moze jakies fotki macie....
Mirell go (prawie) ma, ale widziała na żywo i podobno fajny. Ja tez zamówiłam, ale zanim dojdzie, to chyba bedzie jesień

Czy ktoś widział białe dresowe marynarki? Zastanawiam się, jak wyglądają na żywo.

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 20:25   #684
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:

Cieszę się, że kupiłaś sobie ten kombinezon, bo jest świetny! Przypominam sobie, że masz czarny z zeszłej kolekcji, jak się nosi? Bo mam ogromną ochotę na jakiś, a nie wiem czy będę miała gdzie go zakładać Na jakie okazje go wykorzystujesz?

Czy ja również mogłabym prosić o możliwość wejścia na bloga?
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 20:26   #685
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Mirell go (prawie) ma, ale widziała na żywo i podobno fajny. Ja tez zamówiłam, ale zanim dojdzie, to chyba bedzie jesień

Czy ktoś widział białe dresowe marynarki? Zastanawiam się, jak wyglądają na żywo.

tez ten kolor zamawialas? zastanawiam sie jaki wiosenny szaliczek do niego dobrac
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 20:41   #686
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
tez ten kolor zamawialas? zastanawiam sie jaki wiosenny szaliczek do niego dobrac
Tak. To jest tak uniwersalny kolor, że wszystko będzie się z nim dobrze komponować To jest już mój 4 trencz w odcieniach brązu () i zazwyczaj nosze zielone/rózowe chusty. Ale ponieważ na punkcie szalów/szaliczków/ chust itp. mam bzika i nosze je na okrągło, to mój trencz ''pozna się '' z każdym kolorem

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 20:42   #687
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Mnie sie udalo dzis zwrocic koszulke z kolnierzem z dzieciecego. Trwalo to okolo pol godziny bo nikt nie wiedzial jak wyglada reklamacja i musieli dzwonic do centrali. Na szczescie udalo sie pomyslnie zlozyc reklamacje. Trafilam na mila ekipe, ktora nie robila problemu, przeprosili mnie, ze wszystko tyle trwalo i zwrot pieniedzy juz do mnie leci.

Chcialam kliknac znowu ta w koszulke w nadziei, ze nastepna sie nie rozciagnie, ale nie ma rozmiaru. Klikne sobie na pocieszenie cos innego .

Bylam dzis w Zarze. "Mini" shoppera nie bylo, bialej dresiary ani tulipana z widoczkiem tez.

Polazlam tez dzis do Mango bo czekalam od miesiecy na pewna sukienke maxi. Modelowym klientem Mango stanie sie chyba reprezentacja druzyny koszykarskiej. Zolta spodnica maxi byla na mnie tak dluga, ze nie ciagnelam jej po ziemi tylko wtedy gdy pas mialam nad biustem (!).
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 20:58   #688
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Właśnie anies, a propos bloga. Pozwolisz,że spytam Cie o wężową bluzkę z H&M, która pojawia się w nowym poście.
Miałam na nią oko od jakiegoś czasu,ale dopiero Twój post zmotywował mnie do kupna.
Twój rozmiar to pewnie XS? Pytam, ponieważ nie mierzyłam jej, a zauważyłam, ze wycięcia pod pachami są spore.

Ta jasna spódnica rzeczywiscie dziwacznie leży. Na mnie była bardziej dopasowana,wyedy prezentowała sie inaczej. Twoja wygląda na dużą.
Tak, mam 34, pod pachami nie jest szeroka, ładnie leży. Początkowo kupiłam 36, bo 34 nie było i powiem Ci, że też duża nie była. Może faktycznie pod pachami ciut odstawała.

Ogólnie bluzka jest fajna, lubię ją. Super wygląda do kremowych spodni.

Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuję a Twoje zakupy jak najbardziej udane

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Byłabym ogromnie wdzięczna ponieważ po zdjęciach, które wrzuciła Organzza myślę, że spódniczka wymaga przeróbki, a tak będę mieć porównanie już po Twojej przeróbce
Wiesz wydaje mi się, że Organzie trafił się jakiś duży egzemplarz. Moja jest naprawdę dopasowana w talii i biodrach, nawet wydawała mi się zbyt opięta na pupie. Natomiast kest ciut za długa. Lepiej będę się czuła w kilka cm krótszej.

Cytat:

Właśnie zastanawiałam się co mogło być nie tak, że go nie wzięłaś! Na szczęście to chwilowa słabość . Naprawdę świetnie w nim wyglądasz! Żadna piżama, w życiu nie przyszłoby mi na myśl takie skojarzenie.
Stary 2012-03-28, 21:03   #689
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie polecacie specyfiki to czyszczenia jasnego zamszu? Dzisiaj kobieta podeptała po moich beżowych bucikach i nie wiem czym to zmyć
Ja używam środek do zamszu i skór z Deichmanna

Cytat:
Jutro wieczorem podjadę i go odbiorę, będzie już za ciemno na jakiekolwiek foto, więc jak coś mogę zrobić ale w piątek
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:13   #690
Phoebee
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33200240]
Bylam dzis w Zarze. "Mini" shoppera nie bylo, bialej dresiary ani tulipana z widoczkiem tez.

Polazlam tez dzis do Mango bo czekalam od miesiecy na pewna sukienke maxi. Modelowym klientem Mango stanie sie chyba reprezentacja druzyny koszykarskiej. Zolta spodnica maxi byla na mnie tak dluga, ze nie ciagnelam jej po ziemi tylko wtedy gdy pas mialam nad biustem (!).[/QUOTE]
Może powinnaś jąpodciągnąć wyżej,pod pachy - wtedy byłaby maxi jak znalazł.
A tak na serio, rozmiarówka Mango jest bardz... zróżnicowana, tak to ujmę.

Cytat:
Tak, mam 34, pod pachami nie jest szeroka, ładnie leży. Początkowo kupiłam 36, bo 34 nie było i powiem Ci, że też duża nie była. Może faktycznie pod pachami ciut odstawała.

Ogólnie bluzka jest fajna, lubię ją. Super wygląda do kremowych spodni.
Dlatego też chyba powinnam rozejrzeć sie za 34, natomiast dobycie teraz tego bluzki w tym rozmiarze może być kłopotliwe. Pewnie same duże rozmiary zostały.
Co prawda, materiał pozostawia trochę do życzenia,ale bluzka wygląda przyzwoicie. Można ją pomysłowo zestawić. Dobra ,niedroga inwestycja.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2012-03-28 o 21:15
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości