![]() |
#661 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Właśnie też przed chwilą otrzymałam informację że moja przesyłka jest już do odbioru w sklepie
![]() ![]()
#663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;33192428]Anies, a przyszła już do Ciebie ta biała spódniczka z falbanką?
![]() Tak, w tej samej przesyłce. Spódniczka jest bardzo ładnie uszyta, kolor jest śmietankowy, bardziej kremowy aniżeli biały. Niestety lekko prześwituje z tyłu. Nie jest to mocno widoczne, ale jednak można dojrzeć przebłysk bielizny. Choć może jestem przewrażliwiona. Muszę ją jeszcze przymierzyć w chwili spokoju. Cytat:
![]() |
#666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zadomowienie
|
Gabi w białym kombinezonie i białej sukience wyglądasz genialnie
![]() Dziewczyny jakie polecacie specyfiki to czyszczenia jasnego zamszu? Dzisiaj kobieta podeptała po moich beżowych bucikach i nie wiem czym to zmyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() były może inne kolory? nie mogę go znaleźć na stronie ![]() edit: doczytałam ![]() Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2012-03-28 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
Coraz bardziej mi się podobają te sandałki, przynajmniej będzie można w nich normalnie prowadzić samochód, nie tak jak w przypadku 13cm szpilek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | ||
Zakorzenienie
|
czy widziałyście gdzieś w ostatnich dniach te marynarki?
![]()
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
Anies, kojarzę, że zamawiałaś tą spódniczkę, czy możesz się w niej pokazać ? Chcę ją zamówić, ale wciąż się waham, nie wiem jak ona się układa
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...THERED%2BSKIRT |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na zdjęciu rozmiar XS ostatnio sprawiłam sobie miętowe spodnie z ze złotym zamkiem z Woman, baskinkę, miętowy sweterek i woskowaną spódnicę ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2012-03-28 o 17:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochane powiedzcie mi, które spodnie z Z mają na żywo ładny, śmietankowy kolor, są dopasowane i nie przeświecają się w nich kieszenie? Nie mam możliwości zobaczyć na żywo i zamówiłabym przez internet ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Układa się bardzo ładnie, falbanka robi wrażenie. Myślę, że będzie idealna na lato. Cytat:
![]() ![]() _________________________ __ Gabi, jeszcze nie miałam okazji wtrącenia swoich 5 groszy (3 groszy? zawsze przekręcam przysłowia i nazwiska ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam na nią oko od jakiegoś czasu,ale dopiero Twój post zmotywował mnie do kupna. Twój rozmiar to pewnie XS? Pytam, ponieważ nie mierzyłam jej, a zauważyłam, ze wycięcia pod pachami są spore. ![]() Ta jasna spódnica rzeczywiscie dziwacznie leży. Na mnie była bardziej dopasowana,wyedy prezentowała sie inaczej. Twoja wygląda na dużą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wyglądasz w nim booooosko ![]() w białej sukience również, ale to kombinezon mnie powalił ![]() różowa sukienka - za dużo dobra na raz - i mini i duży dekolt, zbyt dosłownie ![]() ps. Gabi - a jak można oglądać Twój blog? ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- [1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;33192219]nawet większy od normalnego ![]() mini shopper 40 x 40 x 13 cm normalny shopper 30 x 43 x 23 cm dlaczego Zara nie potrafi zrobić shoppera w fajnym rozmiarze ![]() no to faktycznie "malutki" ciekawe jak go zmniejszyli? - chyba tłuczkiem do mięsa - bo jest teraz bardziej płaski za to szerszy ![]()
![]() |
#678 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
Kombinezon mi sie spodobal, w sam raz na lato musze przymierzyc przy okazji wizyty w Zarze
![]()
#680 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Czy ktos moze przymierzal ten plaszczyk? chce go kupic on line ale zastanawiam sie czy warto, a moze jakies fotki macie....
![]() Ref. 2753/027 |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Rozeznanie
|
wow!!!! Gabi wyglądasz obłędnie w kombinezonie ;-))) ja też bardzo chciałabym zobaczyć Twojego bloga ;-DDD
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ktoś widział białe dresowe marynarki? Zastanawiam się, jak wyglądają na żywo.
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy ja również mogłabym prosić o możliwość wejścia na bloga ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez ten kolor zamawialas? zastanawiam sie jaki wiosenny szaliczek do niego dobrac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Konto usunięte
|
Mnie sie udalo dzis zwrocic koszulke z kolnierzem z dzieciecego. Trwalo to okolo pol godziny bo nikt nie wiedzial jak wyglada reklamacja i musieli dzwonic do centrali. Na szczescie udalo sie pomyslnie zlozyc reklamacje. Trafilam na mila ekipe, ktora nie robila problemu, przeprosili mnie, ze wszystko tyle trwalo i zwrot pieniedzy juz do mnie leci.
Chcialam kliknac znowu ta w koszulke w nadziei, ze nastepna sie nie rozciagnie, ale nie ma rozmiaru. Klikne sobie na pocieszenie cos innego ![]() Bylam dzis w Zarze. "Mini" shoppera nie bylo, bialej dresiary ani tulipana z widoczkiem tez. Polazlam tez dzis do Mango bo czekalam od miesiecy na pewna sukienke maxi. Modelowym klientem Mango stanie sie chyba reprezentacja druzyny koszykarskiej. Zolta spodnica maxi byla na mnie tak dluga, ze nie ciagnelam jej po ziemi tylko wtedy gdy pas mialam nad biustem (!). |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie bluzka jest fajna, lubię ją. Super wygląda do kremowych spodni. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33200240]
Bylam dzis w Zarze. "Mini" shoppera nie bylo, bialej dresiary ani tulipana z widoczkiem tez. Polazlam tez dzis do Mango bo czekalam od miesiecy na pewna sukienke maxi. Modelowym klientem Mango stanie sie chyba reprezentacja druzyny koszykarskiej. Zolta spodnica maxi byla na mnie tak dluga, ze nie ciagnelam jej po ziemi tylko wtedy gdy pas mialam nad biustem (!).[/QUOTE] Może powinnaś jąpodciągnąć wyżej,pod pachy - wtedy byłaby maxi jak znalazł. ![]() A tak na serio, rozmiarówka Mango jest bardz... zróżnicowana, tak to ujmę. ![]() Cytat:
Co prawda, materiał pozostawia trochę do życzenia,ale bluzka wygląda przyzwoicie. Można ją pomysłowo zestawić. Dobra ,niedroga inwestycja. ![]() Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2012-03-28 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.