Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-27, 18:08   #3331
morsmordre
sajkolidżist

Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Alonka mnie też się ciepło z samego wrażenia zrobiło może nie zauważyła

nie ładnie tak uciekać :P

poka poka ciekawa jestem tego kalendarza
dokładnie, ryzykowne, różni są ludzie...
może jakiś rabacik dostaniesz wzamian

wzięło mnie na bigos, tylko się zastanawiam czy go zdążę zjeść, bo jak dzisiaj go ugotuję to dopiero jutro będzie na obiad, ale powiedziałam do mamy, że jak coś to oni zjedzą z Tżem a ja sobie powącham
Nie dostałam rabaciku, już wpłaciłam pełną kwotę
Zjadłabym bigos
Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
karo ale masz fajny opis

ja mialam jechac na korki, ae jednak w czwartek jade, wiec juz jestem w domu

dzisiaj fiozofie spedzałysmy z kolezankami na targach przedsiębiorczosci:cojest : mam pełno, długopisow, notesow i zakladek
morsi a ty nie byłas?

tez nie lubię takich pytań, a ostatnio czesto je słysze od świadkowej
Nie byłam, pierwsze słyszę o tych targach
Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Fajnie, że jesteś zadowolona z kalendarza i faktycznie, ryzykownie postępują, ale widocznie nie boją się. Czekamy aż nam się pochwalisz. A możesz przypomnieć czy to przez Allegro zamawiałaś?
Tak, zamawiałam na allegro

Ładne

Już Wam wysyłam zdjęcia kalendarza, są kiepskiej jakości, bo TŻ ma aparat u siebie i musiałam zrobić zdjęcia telefonem

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 18:27   #3332
Almariel
Zakorzenienie

Morsi, świetny ten kalendarz.
Dziadkowie będą zachwyceni.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 18:59   #3333
dalenka8
Zakorzenienie

Ładne ! Mam podobne ślubne :P. Tylko moje mają zakryte palce.

Morsi, kalendarz super !
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 19:16   #3334
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Hej laski

Widzę Emilka tak się zaaklimatyzowała w brzuszku że nie chce wyjść swoją drogą Karo podpis super

Siedziałam na wykładach nudziłam się łaziłam po allegro i kupiłam buty w następnym poście wam wstawie linka

Przeczytałam wszystko ale dalej jestem na uczelni i nie działa mi cytowanie
z tamtych pomarańczowo-fioletowych zrezygnowałaś?
ładne butki
Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Zjadłabym bigos

Nie byłam, pierwsze słyszę o tych targach

Tak, zamawiałam na allegro

Ładne

Już Wam wysyłam zdjęcia kalendarza, są kiepskiej jakości, bo TŻ ma aparat u siebie i musiałam zrobić zdjęcia telefonem
też bym bigos zjadła, juz ostatnio myślałam ze musze kapuste kupic

co roku są, w Qubusie tam koło mojego wydziału
http://dnikariery.pl/

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

morsi super kalendarz
dalismy taki ślubny na BN rodzicom

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 19:24   #3335
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ja ostatnio się za sukienką rozglądam, bo w czerwcu na wesele idziemy, ale nic mi się nie podoba. W kwietniu wybieramy się na większe zakupy do Poznania to może coś mi w oko wpadnie.
Na pewno znajdziesz dla siebie coś ładnego

Cytat:
Super pomysł z tym kalendarzem miałaś! Jest świetny
Stary 2012-03-27, 20:07   #3336
tusia_m
Zakorzenienie

Cześć

Znalazłam trochę chwilkę czasu, więc zajrzałam do Was

W ogóle to zabiegana ostatnio byłam, bo organizowałam (po raz pierwszy w życiu) wyjazd dzieci do teatru Więc dobieranie dzieci na ostatnią minutę, dzwonienie po rodzicach itd. - oto uroki tego wszystkiego

Poza tym byłam też dziś u mojej dentystki - po raz kolejny okazało się, że mam zdrowe ząbki !!! Zapytałam też ją o wybielanie zębów paskami. I pani dentystka udzieliła mi szczegółowej instrukcji jak to robić (powiedziała, że mogę sobie na to pozwolić, bo mam mocne, zdrowe zęby) Także koło lipca startuję, żeby na weselu mieć biały uśmiech

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 20:09   #3337
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ładne butki
tak choć są świetne to za duza różnica wysokości między tymi a białymi w których zamierzam pójść do kościoła (w końcu po coś wydałam te 160 zł )

białe mam 8,5 te mają być 9 wiec te pół centymetra to luz nawet obojętne w których pójdę na przymiarkę

morsi świetny kalendarz
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 20:34   #3338
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
nie

Hej.

u mnie się uspokoiło wszystko co się wczoraj zaczęło dziać. Noc spokojna była, na tyle ile udało mi się usnąć i spać, to nie miałam żadnych bóli, mała też spokojnie spała.
tylko ostatnio mnie strasznie w nocy ssie jak tylko dłużej poleżę to zaraz mi burczy w brzuchu

Jeszcze od rana mnie musiała koleżanka wkurzyć, bo nie zdążyłam się zalogować na fejsa, a tu wiadomość, "hejka. Ty jeszcze nie urodziłaś? " Nożesz................ ciągle pyta, jak tam, na kiedy mam termin itp itd.
dzisiaj zachowałam się chamsko, bo ją zlałam i nie odpisałam, tylko szybko się wylogowałam... no ale ileż można ciągle pisać jedno i to samo, kiedy mam termin, jeśli faktycznie kogoś to interesuje to miło by było jakby to w końcu zapamiętał, a nie raz w tygodniu pytał o jedno i to samo.
ehh nie dziwię się, że Cię to wkurza, zwłaszcza, że sama się pewnie nie możesz doczekać a wpływu na to raczej nie masz.
Ja w ogóle dostaję szału jak się mnie ktoś o coś kilka razy pyta albo jak sama z siebie muszę powtarzać po 15 razy.. a tak mam teraz w pracy. Bo ta dziewczyna, którą przyuczam niczego nie ogarnia i muszę jej non stop to samo mówić a ona dalej swoje szlag mnie trafia i nie mogę już wytrzymać.. nie mam takiej cierpliwości niestety..
Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Aaaa, ja myślałam, że Twoja ciąża jest wszem i wobec znana . No to tak, to rozumiem . A te mielone może sobie zostaw na po porodzie :P? Bo wiesz, Twój mąż będzie musiał Ci pewnie pomóc, albo sam sobie coś zrobić jak będziesz w szpitalu . Chyba, że umie gotować .

A mnie tak w ogóle wkurzają ciągłe pytania o to, KIEDY będziemy mieli dzieci... Może już Wam to mówiłam. A wkurza mnie dlatego, bo sama nie wiem :/. A najbardziej to mnie wkurzają pytania z odpowiedzią /radą, np: Ale chyba nie chcesz mieć TERAZ dzieci? Albo już jesteście po ślubie, to kiedy w końcu dzidziuś? A może ja właśnie chcę mieć TERAZ dzieci? Albo może właśnie uważam, że teraz to nie jest dobry moment? To chyba nasza sprawa... Podejrzewam, że nie wkurzałoby mnie to tak, gdybym miała konkretną odpowiedź. Bo jak powiem "jak będziemy na swoim", to wszyscy pytają, kiedy się wyprowadzamy . A tego też nie wiem, bo to zależy od tego, czy i kiedy dostaniemy kredyt, ewentualnie od tego, czy zdecydujemy się jednak na wynajem. Tematu pisania pracy mgr i ciągłych pytań o nią też nienawidzę . No, to pożaliłam się.
ok, to nie będziemy pytać :P zapytam tylko jak tam się Twojemu mężowi pracuje? podoba mu się?
Cytat:
Wccale się nie dziwię, że Cię to wkurza

Też by mnie to wkurzało

Dokładnie

urwałam się dziś z wykładu, bo mam przed nim 3 godzinne okienko i nie chciało mi się czekać W ogóle przyszedł kalendarz, jest super! Miałam za niego zapłacić przy odbiorze, a kurier powiedział, że to przesyłka bezpłatna, zadzwoniłam do tej drukarni, zdałam relację i poprosiłam o nr konta do przelewu, babka mi chyba milion razy dziękowała swoją drogą ryzykowne postępowanie, bo wiadomo jacy są niektórzy ludzie..
no proszę, pewnie mało jest osób, które zachowałyby się tak jak Ty
śliczne są

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 20:45   #3339
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
tak choć są świetne to za duza różnica wysokości między tymi a białymi w których zamierzam pójść do kościoła (w końcu po coś wydałam te 160 zł )

białe mam 8,5 te mają być 9 wiec te pół centymetra to luz nawet obojętne w których pójdę na przymiarkę

morsi świetny kalendarz
w sumie masz racje, te 0,5 cm roznicy nie robi
ja mialam ok2 cm róznicy z butami na przebranie i tez nie bylo widac

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 21:24   #3340
agaaga89
Zakorzenienie

Wreszcie się do Was dobiłam!! Cały dzień miałam zajęty, albo goście złożyć życzenia, albo zakupy. Pochwalę się, że kupiliśmy dziś garnki i fotelik Filipkowi!! Ten tydzień obfituje póki co w udane zakupy

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Ja po pierwszym dniu w pracy...tak mówię pierwszym, bo byłam dziś sama. Ogólnie to rano byłam zdenerwowana, bo kasa nie chciała się włączyć, przyszło mi jakieś nowe pieczywo, a ja nie znałam cen ( ale zadzwoniłam do sklepu w którym miałam szkolenie, więc znajoma mnie poratowała), no i zeszło mi chwilę rozkładanie towaru. Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej
Napewno będzie lepiej Jesteś dzielna, że tak to wszystko ogarniasz. Pierwsze koty za płoty, za tydzień będziesz już wymiataczem !

Karo cudowny masz podpis muszę przyznać, że dziś każdy sms wywoływał u mnie szybsze bicie serca Emilko, chodź już do nas!!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Czesc dziewczynki Wrocilam wlasnie od gina Wszystko wporzadku Cisnienie ksiazkowe , przytylam nastepne 1.8kg , po zapaleniu ani sladu Serduszko malego mocno bilo Przy wyjsciu spotkalalam mojego gina i na dzien dobry powiedzial ze bardzo dobrze wygladam Wie jak sie podlizac Nastepna wizyta za 2 tyg 9go kwietnia w lany poniedzialek no i wkoncu bede miala usg Ciekawe jak tam mlody teraz wyglada
Napewno już duży z niego chłopak, cudownie, że z Małym wszystko dobrze!!! Kawał urwisa to i serce jak dzwon

Cytat:
mojej znajomej całą ciążę lekarz mówił że dziewcyznka a wyszedł chłopczyk...
Z dziewczynki zawsze może wyjść jeszcze chłopczyk

Cytat:
A oto nasze cudo.
Zdjęcia trochę niewyraźne.
Następne super wieści, gratulacje a maleństwo jest urocze, już tak wyraźnie widać główkę i brzuszek

Cytat:
Filip musi być przekochany teraz W weekend z TŻ rozczulaliśmy się w parku nad takimi ledwo chodzącymi maluchami, są cudowne

A za ile kupiłaś ten blender?
Wzruszam się za każdym razem kiedy tak nieporadnie do mnie tupta, czuję się wtedy jak najszczęśliwsza mama na świecie, idzie do mnie taki uśmiechnięty gapa ....

89 zł

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Morsi fajnego masz brata kalendarz bomba, właśnie obejrzałam

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 22:44   #3341
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Zjadłabym bigos
tym razem ja się z Tobą podzielę

Kalendarz super wyszedł

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość

Karo cudowny masz podpis muszę przyznać, że dziś każdy sms wywoływał u mnie szybsze bicie serca Emilko, chodź już do nas!!

Mimiś jest strasznie uparty

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 23:22   #3342
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Cześć

Znalazłam trochę chwilkę czasu, więc zajrzałam do Was

W ogóle to zabiegana ostatnio byłam, bo organizowałam (po raz pierwszy w życiu) wyjazd dzieci do teatru Więc dobieranie dzieci na ostatnią minutę, dzwonienie po rodzicach itd. - oto uroki tego wszystkiego

Poza tym byłam też dziś u mojej dentystki - po raz kolejny okazało się, że mam zdrowe ząbki !!! Zapytałam też ją o wybielanie zębów paskami. I pani dentystka udzieliła mi szczegółowej instrukcji jak to robić (powiedziała, że mogę sobie na to pozwolić, bo mam mocne, zdrowe zęby) Także koło lipca startuję, żeby na weselu mieć biały uśmiech
Ale z Ciebie fajna pani nauczycielka !
No to fajnie, że możesz sobie pozwolić na wybielanie.

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
ehh nie dziwię się, że Cię to wkurza, zwłaszcza, że sama się pewnie nie możesz doczekać a wpływu na to raczej nie masz.
Ja w ogóle dostaję szału jak się mnie ktoś o coś kilka razy pyta albo jak sama z siebie muszę powtarzać po 15 razy.. a tak mam teraz w pracy. Bo ta dziewczyna, którą przyuczam niczego nie ogarnia i muszę jej non stop to samo mówić a ona dalej swoje szlag mnie trafia i nie mogę już wytrzymać.. nie mam takiej cierpliwości niestety..

ok, to nie będziemy pytać :P zapytam tylko jak tam się Twojemu mężowi pracuje? podoba mu się?

no proszę, pewnie mało jest osób, które zachowałyby się tak jak Ty

śliczne są
Może ta dziewczyna się w końcu ogarnie, oby .
Oj tam, Wy możecie . Zresztą, jesteście na bieżąco :p. Chodzi mi o takie osoby, których wcale nie powinno to obchodzić, albo takie, które mają mi cudowne rady do zaoferowania . A mężowi się pracuje dobrze .

Cytat:
Wreszcie się do Was dobiłam!! Cały dzień miałam zajęty, albo goście złożyć życzenia, albo zakupy. Pochwalę się, że kupiliśmy dziś garnki i fotelik Filipkowi!! Ten tydzień obfituje póki co w udane zakupy

Wzruszam się za każdym razem kiedy tak nieporadnie do mnie tupta, czuję się wtedy jak najszczęśliwsza mama na świecie, idzie do mnie taki uśmiechnięty gapa ....
Udane zakupy .
Ale słodziak z niego musi być .

Cytat:

Mimiś? Rozpłynęłam się z tej słodyczy !

Zaraz idę spać. Dziś było fajnie na aerobiku, ale coś mnie kolano rozbolało .
Stary 2012-03-27, 23:25   #3343
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość

Mimiś? Rozpłynęłam się z tej słodyczy !
tak mi się zaczęło mówić jak wybraliśmy imię, tżtowi się to do końca nie podobało, bo mówił że nam tak zostanie i tak będziemy do niej mówić, ale szybko o tym zapomniał

oj nie dobrze, że rozbolało

idę spać, dobranoc

Stary 2012-03-28, 06:39   #3344
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Morsi, świetny ten kalendarz.
Dziadkowie będą zachwyceni.
Mam nadzieję! Cieszę się, że Ci się podoba
Cytat:
ładne butki

też bym bigos zjadła, juz ostatnio myślałam ze musze kapuste kupic

co roku są, w Qubusie tam koło mojego wydziału
[url]http://dnikariery.pl/

morsi super kalendarz
dalismy taki ślubny na BN rodzicom
Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, u nas nic o tym nie mówili..
Cieszę się, że Ci się kalendarz podoba A daliście ten sam wzór?
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Zazdroszczę, ja od zawsze mam problemy z zębami, mimo, że bardzo o nie dbam
Cytat:
Ja też nie lubię kiedy coś komuś mówię, a ten ktoś swoje...
Cytat:
Morsi fajnego masz brata kalendarz bomba, właśnie obejrzałam
Daj spokój
Fajnie, że Tobie też się podoba

Skasowałam przez nadmiar grafiki to o Filipku, ale chciałam napisać, że musi być przekochany
Cytat:
tym razem ja się z Tobą podzielę

Kalendarz super wyszedł

dziękuję!

Nie cytowałam wszystkich wypowiedzi, ale bardzo się cieszę, że Wam się podoba kalendarz, mam nadzieję, że dziadkowie będą zadowoleni

Dzień dobry, witam Was wraz ze wschodzącym właśnie słońcem znad pysznych wiosennych kanapek Dziś mam wolontariat, cieszę się, że zobaczę dzieciaczki Życzę miłego dnia

Aguś, życzę Ci 100 lat w zdrowiu i miłości, spełnienia marzeń, samych pięknych i słonecznych dni, pociechy z Twoich mężczyzn i szybkiego udania się na swoje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg facet_hawaje.jpg (36,5 KB, 7 załadowań)

2017: 34
2018: 4

Edytowane przez morsmordre
Czas edycji: 2012-03-28 o 06:43
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 11:19   #3345
Karo89
Zakorzenienie

Aga sto lat!!! Wszystkiego dobrego!!! dużo zdrówka, miłości, radości! Spełnienia marzeń

hej!

ja nadal w dwupaku, w nocy spać nie mogłam, zresztą nic nowego, więc nie wyspana jestem. rano miałam może jakieś ze 3 skurcze nieregularne, ale nic z tego nie wyszło. Ech... już nie mam siły tylko się wkurzam tym:/ dobra, już nie marudzę...

Morsi miłego dnia na wolontariacie

Stary 2012-03-28, 11:50   #3346
Almariel
Zakorzenienie

Aga 100 lat Duużo zdrówka, bo to najważniejsze. Mnóstwo miłości. Samych cudownych chwil. Sukcesów w pracy. No i pociechy z Filipka i z męża.
Stary 2012-03-28, 15:52   #3347
zaaaabcia
Zakorzenienie

aga - wszystkiego najlepszego kochana! Milosci , zdrowka , szczescia , spelnienia marzen oraz pociechy z meza i synka

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 16:02   #3348
(kicia)
Zakorzenienie

Aga sto lat!!! Wszystkiego najlepszego!!! dużo radości, zdrowia, milości! Spełnienia marzeń : cmok:

hej Laseczki

a ja dalej się ucze
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 16:08   #3349
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
A szefowa nie widzi, że dziewczyna 'nie ogarnia' i nie daje sobie rady?
Współczuję, wiem jakie to wkurzające jak komuś coś powtarzasz tysiąc razy i musisz znów

Cytat:
Napewno będzie lepiej Jesteś dzielna, że tak to wszystko ogarniasz. Pierwsze koty za płoty, za tydzień będziesz już wymiataczem !
Oby! Jutro mnie czeka ciężki dzień, bo targ jest w mieście, więc coś czuję, że może być nalot na sklep

Dzień dobry

Aga
wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, wielu pięknych chwil, spełnienia najskrytszych marzeń i własnego gniazdka

Edytowane przez Ani_qa
Czas edycji: 2012-03-28 o 16:11
Ani_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 16:22   #3350
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

wielka stopa

Aguś!!! Szczęścia, zdrowia, pomarańczy, niech Ci mąż nago tańczy!!!
PS mój małż też ma urodziny, tort mu upiekłam

dzisiaj w nocy spać nie mogłam tak mnie podbrzusze bolało i wczoraj w dzień też mnie bolało, a dziś z rana magnez sobie wzięłam i już jest ok, nie wiem czy się martwić... mam nadzieję że nic mi nie dolega

idę dzwonić do męża zapytać się kiedy będzie, przebierzemy się i do teściów pomykamy tortem ich poczęstować

na poprawę humoru: wczoraj jak byłam u babci to zapytała się mnie czy sobie palmę już kupiłam a ja na to że po co mam kupować jak M. już ma:P myślałam że posika się ze śmiechu

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 16:25   #3351
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
na poprawę humoru: wczoraj jak byłam u babci to zapytała się mnie czy sobie palmę już kupiłam a ja na to że po co mam kupować jak M. już ma:P myślałam że posika się ze śmiechu
Stary 2012-03-28, 16:32   #3352
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dalej się ucze
a ja nadal nie rodzę

Alonka sto latek dla mężula

Stary 2012-03-28, 16:35   #3353
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Karo nie przesadzajmy, może nie AŻ 100 lat bo gdzie ja tyle będę się z nim męczyć ale dziękuję i przekażę

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Karo może przestań myśleć o rodzeniu bo młoda się stresuje i nie chce wyjść, zresztą chyba już wie że "na zewnątrz" jest ten gorszy świat więc po co ma się pchać

1.07.2013
Stary 2012-03-28, 16:42   #3354
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
: cojest:

Aga, żyj nam sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Radości, miłości, spełnienia marzeń, własnego mieszkanka, dobrej pracy i kolejnego urwiska .

Stary 2012-03-28, 17:04   #3355
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Sunflower może chcesz dołączyć??

1.07.2013
Stary 2012-03-28, 17:28   #3356
dalenka8
Zakorzenienie

Objadłam się obiadem (). Lubię wiosnę, bo mniej jem :P. W ogole wypatrzyłam sobie buty na fitness i zostawiłam wczoraj kartkę na laptopie z napisem "WIELKAnocna aluzja" i włączoną stronę z tymi butami . Mąż powiedział, że nie ma kasy na dodatkowe wydatki, ale dziś jak dzwonił, to mówił, że cały dzień o tym myślał i chce mi kupić te buty, tylko by musiał zrezygnować z jakichś swoich planów- np z wymiany telefonu- a ma już taki rzęch, że szkoda gadać . Ale pewnie dostanę jakąś premię świąteczną, więc może mu się dołożę do tego telefonu, żeby mógł mi kupić buty . Bo ogólnie to chciałam i jemu, i sobie kupić kubki termiczne. Jest mi potrzebny, bo chcę robić koktajle . Zresztą już Wam mówiłam :P. A mężowi na kawę na zjazdy się przyda.

Edytowane przez dalenka8
Czas edycji: 2012-03-28 o 17:29
Stary 2012-03-28, 18:00   #3357
Almariel
Zakorzenienie

Alonka wszystkiego najlepszego dla męża.

Widzę że kubki termiczne tudzież termosy w ramach prezentów ostatnio rządzą na wątku.
Ja już sobie wypatrzyłam książkę na Wielkanoc, mąż obiecał że mi kupi.
Stary 2012-03-28, 19:14   #3358
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Karo nie przesadzajmy, może nie AŻ 100 lat bo gdzie ja tyle będę się z nim męczyć ale dziękuję i przekażę

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Karo może przestań myśleć o rodzeniu bo młoda się stresuje i nie chce wyjść, zresztą chyba już wie że "na zewnątrz" jest ten gorszy świat więc po co ma się pchać
hehe może nie będzie tak źle :P

a zajmuje się czymś, żeby o tym nie myśleć, może szybciej zleci, a dwa przynajmniej nie będę się wkurzać

mąż mnie wyciągnął na miasto, zjadłam sobie lody, trochę się zrelaksowałam, że tak powiem
w cukierni była ulotka ode mnie z uczelni odnośnie rekrutacji na przyszły rok, wzięłam sobie i pokukałam za kierunkami na mgr, już jakieś punkty odniesienia mam

Stary 2012-03-28, 19:21   #3359
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
mąż mnie wyciągnął na miasto, zjadłam sobie lody, trochę się zrelaksowałam, że tak powiem
w cukierni była ulotka ode mnie z uczelni odnośnie rekrutacji na przyszły rok, wzięłam sobie i pokukałam za kierunkami na mgr, już jakieś punkty odniesienia mam
To fajnie

Ja sobie kupiłam sukienkę na wiosnę/lato, którą już dawno sobie upatrzyłam
A i nie wiem czy Wam się chwaliłam, ale przyszły moje rolki
Stary 2012-03-28, 19:25   #3360
Karo89
Zakorzenienie

Ania pochwal się sukieneczką

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości