|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
wstaje o 5 i nie mam multisporta
za to psychologa na parterze
|
#362 |
|
Zadomowienie
|
toż to środek nocy!
Ja jestem mistrzem świata w porannym zbieraniu się - wstaję o 7.10, wychodzę z domu o 7.30, zdążę umyć, wyprostować włosy, nawet kanapki do pracy sobie zrobić ![]() Aha, mutlisporta też mam
Everyone I know is getting married or pregnant. I'm just getting awesome. Edytowane przez bridgeta Czas edycji: 2012-03-27 o 22:16 |
|
|
|
#363 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Tak rowno o 5 nie wstaje, 5 z duzym hakiem, wychodze chwile po 7 z domu, potrzebuje 1,5 h zeby sie wyszykowac a i tak robie wszystko biegiem :/
|
#365 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Nie wątpię, że lubisz ![]() Ale jednak hm.. pracoholizm to średni nałóg ![]() A aferkę hm.. miej w nosie ![]() Wszystkim nie dogodzisz Cytat:
'Miejmy więc nadzieję, że jednak nie trafiła na typowe harpie ![]() ![]() O jeżu kolczasty- 5? ![]() Taaa- psycholog rekompensuje wszystko ![]() Cytat:
![]() U mnie poranne ablucje ograniczają się do nałożenia tego, co przygotowałam dzień wcześniej, wypicia czegoś [wody z miodem i cytryną + błonnik], umycia ząbków i nałożenia twarzy ![]() Razem zajmuje mi to max 40 min ![]() A później to się nudzę
|
|
|
#366 | ||
|
Matka buldoga
|
Allo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo ja robie to samo ![]() Ja od wstania do wyjscia z domu potrzebuje od 40-70 min, zalezy jaki to dzien...wlosow A dzis mam lekkiego nerwa, wiec sie zegnam, zeby nikogo nie pozabijac
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Halu, a ja wstałam właśnie przed chwilą <paskudny leń>
Kawy?Natomiast, jeśli już zdarza mi się wstawać na rano, to podobnie jak kielczanki, lubię mieć tak z godzinę w zapasie. I nie wynika to bynajmniej z faktu, że w jakiś szczególny sposób się szykuję do wyjścia. Po prostu - lubię mieć czas na spokojną kawę i prasówkę. A i tak zwykle wychodzę w wielkim biegu Wrocławianki, sobotnie DM party w liverpoolu aktualne? (Kto jeszcze nie wie, ten... już wie )
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
I ja wolę mieć odrobinę czasu w zapasie - acz to trudne, kiedy trzeba wstać wcześnie...kiedy wstawałam o 6 rano, nie daj Bóg, że przedłużyłam śniadanie - wszystkie czynności miały limit czasu, i zawalenie jednego etapu sypało cały plan ![]() Od dwóch dni boli mnie głowa - nie na tyle, żeby nie dało się funkcjonować, ale bezustannie i bardzo upierdliwie...mam nadzieję, że apap pomoże:/ |
|
|
|
#369 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale jeśli przeniesiecie party na pt to chętnie |
||
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh, a może w takim razie jakaś kawa w piątek? Mogę nawet carcasonne przynieść. Może też Julianna powywija trochę przy stoliku, mimo że to jeszcze marzec... |
|
|
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś dostałam bonus... internet szwankuje ;(
Do tego znowu mam jelitówe. Oby udało się przebyć to bez rzygania. Chyba musimy pomyśleć o drugim kocie... bo sierściuch strasznie się nudzi i mnie zaczepia. Może jak będą dwa to się sobą zajmą...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tak myślałam o psach, i owszem, zajmują się... wspólnym zaczepianiem
|
|
|
|
|
#373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może koty mają inaczej (oby)ale trzeba liczyć 2x więcej wszystkiego... a zwłaszcza czyszczenia kuwety
|
|
|
#374 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
bry
uff to dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
takie hobby ![]() Seksturystyka to jest za piniondze, my bedziemy miec gratis ![]() jako dodatek do drinka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
sama nie czuje sie najlepiej, zalapalam siakiegos, grypopodobnego zaraza, nawet wiem od kogo ![]() ledwo zylam w pracy
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2012-03-28 o 17:21 |
|||||||
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko mi opada, jak klient pyta, czy dostanie "próbny projekt". Zaczęłam odpisywać, że oczywiście, po wysłaniu "próbnego przelewu"... |
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#377 | |||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Cytat:
Inna sprawa, moje wewnetrzne wymagania itp nie pozwalaja mi spolkowac z tamtejszymi osobnikami, nawet jesli wygladaja jak Tarkan Oddam ci w gratisie mojego, jesli sie jakis przyplata Cytat:
Co do bolu glowy, to w twoim przypadki to nie mikrob, predzej cisnienie atmosferyczne, zmiana pogody itp. Jakies 2 tyg temu przez to samo przechodzilam. Glowa mnie bolala 3 dni. Ratowalam sie srodkami przeciwbolowymi + kofeina. Nawet pomagalo. A i czeko ![]() A muzyke jaka puszczaja? Tez DM?
|
|
#378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śniadanie jest obowiązkowe, bez tego nie wychodzę z domu. Potrzebuję godziny do wyjścia, ale wieczorem już obmyślam w co się odzieję i co zjem mniej-więcej. Chciałabym, żeby 30minut wystarczyło, ale to nierealne. Jak to robisz?? Cytat:
Cytat:
Oh yeah!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|||
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
bry
zmęczona jestem. Chyba jakieś wiosenne przesilenie albo inna franca. Może kawka pomoże ![]() ja w piątek wybywam do kina, a w sobotę na imprezę urodzinową, także mimo szczerych chęci ni huhu. Widzę że tu różne szkoły poranne się uaktywniły ja muszę mieć co najmniej 30 min na wyjście, a optymalnie 45 min. I nie jem w domu śniadania.
|
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tymi "próbnymi" projektami - ciekawe, czy jak idzie gość do mechanika, to mówi, żeby mu "na próbę" auto naprawił - a jak mu się spodoba, to mu zapłaci...analogie można mnożyć. W portfolio prac od kija, a taki gość mówi, że "nie mają Państwo nic z mojej branży". |
|
|
|
|
#381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wstaję - idę myć głowę, z ręcznikiem na głowie myję twarz, nakładam krem, idę zrobić kanapki, wracam do łazienki, suszę głowę, potem włączam prostownicę - idę się ubrać, wracam do łazienki zapodaję podkład na ryjek, prostuję włosy, szybki tusz na rzęsy, myję zęby, zbieram telefony, portfel, klucze etc i wychodzę. Śniadanie i kawa już w pracy. Gwarantuję - całość nie trwa dłużej niż 20 min ![]() (aha - moja podstawa to porządna prostownica i suszarka - suszenie zajmuje mi jakieś 3 min, prostowanie max 2; jak miałam poprzedni sprzęt całość trwała dłużej, bo włosy non stop się puszyły - obecnie i w suszarce i prostownicy mam jonizację, więc problem zniknął)
Everyone I know is getting married or pregnant. I'm just getting awesome. Edytowane przez bridgeta Czas edycji: 2012-03-28 o 20:08 |
|
|
|
|
#382 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do porannych przygotowań do wyjścia to u mnie trwa to od 50 do 60min z czego pierwsze 25 poświęcam na śniadanie, wizaż i pudelka następnie odziewam się w byle co, maluje się byle jak i taka byle jaka wybywam |
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam niemal identycznie. Może niekoniecznie pudelek, ale wizaż i nachrichten z dojczlandu muszą być. No i obowiązkowo: KAWA. Bez niej nie podejmuję się rozpoczynać dnia.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ekstra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() troche latwy byc musi, ale bez przesady ol dzi 20 min to ja w wannie siedze i prawie drugie tyle przezuwam wyrabiac sie szybko fajnie, ale z drugiej strony chyba nic by mnie nie bylo w stanie zmusic do takiego tempa o tej porze
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#386 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A! A pierwsza myśl jaka CODZIENNIE rano przychodzi mi do głowy to: a może wezmę dziś urlop na żądanie?
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś walczyłam z sobą wyjątkowo długo ale stwierdziłam że szkoda jednak tego dnia urlopu, za to w maju poszaleję ![]() a drzemka w moim telefonie to nie zliczę ile razy jest przesuwana... |
|
|
|
|
#389 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

'

20 min to ja w wannie siedze i prawie drugie tyle przezuwam