|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fryzury na studniówkę
i jeszcze jakieś
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
i jeszcze fotki ładnejszej z sióstr Simson
![]() i nie tylko
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A że w loczkach mi nie do twarzy myslalam o podniesieniu wlosow u nasady i wyprostowaniu... Macie moze jakies takie fryzurki??![]() p.s bardzo mi sie podoba fryzurka boszenki 69.. naprawde śliczna.. sama sie chyba nad taka zastanowie ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#394 |
|
Wtajemniczenie
|
ojj... mnie też kusi na loczki
pytanie tylko czy będą sie trzymały przez cała noc
|
|
|
|
|
#395 |
|
Wtajemniczenie
|
znalezione:
faworytka: fryzura simpsonowej
|
|
|
#396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi też się bardzo podoba, tylko było mi w niej troszkę nie wygodnie (czytaj gorąco) i dlatego na 100dniówkę chcę sobie zrobić a'la irokeza z kitką (ale owiniętą włosami)
|
|
|
#397 |
|
Przyczajenie
|
Hej.mam włosy do ramion.Dośc mocno wycieniowane i z grzywka(tak na bok)..Moje wlosy sa dosc rzadkie..nie mam pojecia co zrobic..na koki itp sa za krotkie..macie pomysł?moze jak macie jakies zdjecia to przesylajcie na natha@vp.pl albo jesli ktoras z was jest z warszawy i moze mnie tanio i fajnie uczesac to dajcie znac
|
|
|
|
|
#398 |
|
Przyczajenie
|
a krótkie włosy? jestem w kropce..;/ oto moje zdjęcia: http://rodek.grono.net
|
|
|
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
moje fotki ->
www.karka666.fotka.pl Na 1 foto zrobilam sobie loczki jak to wyglada? na 5 mam wyprostowane ;p co z tymi klaczkmai mozna innego zrobic? Edytowane przez karka666 Czas edycji: 2006-12-25 o 11:55 |
|
|
|
|
#400 |
|
Przyczajenie
|
RoDa ja mam ten sam problem co ty
bo tez mam krótkie włoski moze ma ktos pomysł na jakas fajna fryze???????????????????? ?
|
|
|
|
|
#401 |
|
Wtajemniczenie
|
przejżyjcie ten wątek w całości to napewno coś znajdziecie
|
|
|
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
mi się podoba bardzo taka fryzurka jaką Kasia Cerekwicka ma w teledysku "Potrafię kochać" jest piekna i chcialabym mieć taką na studniówce...ale brak mi zdjęć które by w pełni pokazywały tą fryzurkę więc zwracam się do was!! prześlijcie mi zdjęcia takiej właśnie fryzurki...z góry wielkie dzia
|
|
|
|
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczęta. Ja tez mam za niedlugo studniówkę i poszukuję upięć na włosy kręcone takich w stylu eee greckim?? Z opaskami...wygląda to mniej więcej tak jak w załączniku proszę was jezeli macie fotki to może któraś się podzieli
|
|
#404 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny mam włosy blond w jasnymi pasemkami sredniej długości proste (jak wyprostuje) jak nie wyprostuje to mam..hmm siano! I poszukuje jakeis fryzury na studniowke .. chce miec rozpuszczone włosy.. ostatnio oglądalam jakies urywki tanca z gwiazdami i rzuciła mi sie oko fryzura kasi skrzyneckiej bodajze w przedostatnim odcinku taka prosta zwyczajna.. a jednak miala "to cos" ma moze ktoras jej fotke?? mam krwisto czerwono sukienke na szyje. z czarnymi dodatkami... pliss pomozcie!
|
|
|
|
|
#405 |
|
Przyczajenie
|
A co sadzicie o tej? Nie za prosta? Bo przerazaja mnie te wszystkie misternie upinane koki no i fryzury, ktore nie utrzymaja sie bez grubej warstwy lakieru... :P ale z drugiej strony boje sie, ze bede wygladala zbyt zwyczajnie.. Napiszcie, co o tym myslicie.
(mam nadzieje, ze uda mi sie wstawic te fotke, to moj pierwszy post tutaj )
|
|
|
|
|
#406 |
|
Przyczajenie
|
hmm no jak mam byc szczera to wydaje mi sie ze na studniowke troszku za "zwyczajna". ale to tylko moje zdanie
|
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Ta jest przeboska
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1166175922 ))))) myslicie ze pasuje taka opaseczka na studniowke?aaa i wiecie moze gdzie taka nabyc??
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Olcik ja widze ze mamy taki sam pomysl na siebie, ta sama sukienka
jak mi jeszcze powiesz ze robisz sobie smoky eyes na studniowke to juz wogole chyba powinnyśmy sie blizej poznać hehe
|
|
#409 |
|
Przyczajenie
|
Chyba jak wszyscy tutaj mam problem z fryzurą na studniówkę. Problem jest tym większy, że z moimi włosami BARDZO NIEWIELE da się zrobić;/ Włosy są długości mniej więcej do ramion, kręcone, bardzo sianowate i bardzo ciężko je ułożyć. Ostatnimi czasy jest ich też coraz mniej...;| Wiadomo, że nie bede ich prostować i na pewno nie zostawie ich rozpuszczonych! Jakieś mega koki też nie wchodzą w gre... najlepiej jakieś ładne delikatne upięcie z tyłu. Pójde z nimi do fryzjera tylko co z nimi zrobić? Prosiłabym o jakieś rady i sugestie
|
|
|
|
|
#410 |
|
Przyczajenie
|
JENNUS - do kogo to pisałas do mnie czy do kolezanki zaraz przed Toba??
P.S kurcze jestem blondynka ale nie przypuszczalam ze az taka ciemna.. jak moge dołaczyc obrazeczek ? do swojego postu ??
|
|
|
|
|
#412 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie, przepraszam jeżeli już się powtórzyło,ale bardzo mnie ono nurtuje. Jak uzyskać efekt tych łamanych loków?
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [sama będę miała taką xD]z tym, że ja nie będę zakładałaopaski, tylko kupię czarną wstążkę i każę ją zawiązać fryzierce ![]() ![]() koniczynka888 może wkleisz jakieśzdjęcie tych 'łamanych fal'?? trudno cokolwiek powiedzieć tak na sucho...
|
|
|
|
|
|
#414 |
|
Przyczajenie
|
opaska ogólnie jest super pomysłem - też mi się podoba i chcę ją zestawić do krótkiej sukienki w stylu lat 50-60. ale ogólnie fryzura Agnieszki mi się tutaj nie podoba.
|
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a mozecie mi powiedziec wlasnie co to jest za aktorka na tym zdjeciu?? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1166175922
?? aaa i wlasnie- poytanie takie .. jestem w ogole innaczej obcieta to mam isc juz teraz zeby mi zrobila grzywke itd czy isc centralnie przed studniowka zeby mi all zrobila?:/ ja juz nie wiem
|
|
|
|
|
#416 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich
ja też mam problem co do fryzury na studniówke ( moją mam 13ego stycznia ale ide też na drugą tydzień później). jestem już zapisana na liscie u fryzjera ale wolałabym też mieć wcześniej jakąś swoją wizję, a jak narazie u mnie jej brak ![]() załączam moją fotke, ktora jest mniej wiecej aktualna mam włocy cienkie dlatego też wyglądaja jakby ich było b. mało i tez nie da sie z nimi zrobić jakichś cudów, no i ta grzywka ![]() ![]() ![]() foto: http://www.empikfoto.pl/albumy20/801...4_hpim1188.jpg ps, co do sukienki to mam długączarną spódnice i do tego bluzke na ramiączkach w kolorze morskim z brokatem oraz biżuterię dość strojna- gęste korale w kolorze czarno-morsko-srebrnym |
|
|
|
|
#417 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#418 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#419 |
|
Przyczajenie
|
pomorze mi ktoś co do fryzury ?
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

mam nadzieje ze nie zamotalam
pytanie tylko czy będą sie trzymały przez cała noc
) taka dziewczyna ma szanse wygladac jak wlasna matka. Ja planuje fryzurke cos jak grube loki albo jakies upiecie w stylu tych zalaczonych przez Boszenke69

bo w sumie przydaloby mis ie wiecej zdjec tej fryzury