Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-28, 21:10   #2521
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
wszystkim pisze ze bliżej mi do NS, ale pewnie lepiej orientacyjnie dla Ciebie bedzie napisać ze blizej mi do Czchowa niz do NS
dzizas!! ja sie kiedys Ciebie pytalam skad jestes, a przeciez ja wiedzialam juz tylko mi sie zapomnialo ale myslalam ze z NS
a w Czchowie jest dyskoteka tak mi sie skojarzylo bo kiedys bylam ze znajomymi na imprezie i jeden kolega sie upil i mi opowiadal ze musze z nim jechac na dyskoteke do Czchowa bo tam fajnie jest... i tak cala noc mi trul za uszami wiec weszlo mi to w pamiec ale nigdy tam nie bylam

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Witam się wieczorową porą

nena i ladystar ekstra zestawienia! Oglądając wasze ślubne inspiracje podoba mi się absolutnie wszystko

Za radą cioci Neny wybrałam się do Intimissimi gdzie mierzyłam przepiękny komplet ślubny w kolorze ecru/waniliowym . Bardzo ładny jednak niestety nie mogłam dobrać dla siebie rozmiaru. Jak miseczka była dobra to obwód za luźny i odwrotnie, dobry obwód to miseczka za ciasna . Pani w sklepie zaproponowała mi zmniejszanie obwodu przez krawcową, które wykonują w cenie zakupu ale stwierdziłam, że mam jeszcze tyle czasu i przemyślę, może gdzie indziej trafię na coś fajnego.
dziekuje
mi w intimissimi podoba sie cala masa stanikow, ale wybor rozmiarow jest tak marny ze masakra wiec nawet juz tam nie zagladam
Maja podstawowa zasade: maly biust - maly obwod, jesli duzy biust to tylko duzy obwod

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:13   #2522
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Ten czas gna jak porąbany, minuty lecą jak sekundy, godziny jak minuty... Co jest? Zatrzymajcie wskazówki tego czasu, zwolnijcie czas... Doba jest za krótka...

Mamy klucze do naszego gniazdka Tyle załatwiania. Tyle papierlologi. Pisałam ok 17:00 (wpadłam na chwilę do domu na obiad, aże ziemniaki się jeszcze gotowały, to szybciutko do Was napisałam, sprawdziłam, czy mi odpisałyście ctrl+f, nie przeczytałam w ogóle wątku, nie wiem co się dzieje, czy jakaś dobra duszyczka streści mi ostatnie 48 godzin?), ale pewnie nie wiedziałyście o co biega, jakoś składnia uciekła...

Muszę jeszcze zrobić maturę z infy. Uczniowie mają na to 75 minut, więc ja powinnam szybciej i jeszcze programy w C++ napisać Kiedy czas na sen? Kiedy się wyśpię?

zmęczona, niewyspana, zapracowana próbuje znaleźć odrobinę czasu na sen... i znowu sie nie wyspię:P
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:15   #2523
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
a jako ze jestes z moich okolic, powiedz mi prosze czy macie jakiegos wodzireja/drużbę do prowadzenia wesela?
Nie mamy bo to dodatkowe koszta ale nasza kapela świetnie prowadzi zabawy i zachęca ludzisków do zabawy więc myślę że jakoś to da rade Zauważyłam, że teraz powoli odchodzi sie od tradycji wodzireja na weselach, no przynajmniej u nas. A Wy macie takiego gagatka u siebie? Pamiętam , że jak byłam mała to przy weselach zawsze ktoś taki był i zabawiał publikę, śmieszne to było - jak był dobry of kors
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:15   #2524
Alejka13
Zadomowienie

Łączę się w bólu z tym niewyspaniem Ja jestem też z okolic NK i Tarnowa, niedługo Krk na stałe
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:17   #2525
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
dzizas!! ja sie kiedys Ciebie pytalam skad jestes, a przeciez ja wiedzialam juz tylko mi sie zapomnialo ale myslalam ze z NS
a w Czchowie jest dyskoteka tak mi sie skojarzylo bo kiedys bylam ze znajomymi na imprezie i jeden kolega sie upil i mi opowiadal ze musze z nim jechac na dyskoteke do Czchowa bo tam fajnie jest... i tak cala noc mi trul za uszami wiec weszlo mi to w pamiec ale nigdy tam nie bylam
Akropol trzy pietra i te sprawy nooo
Mowilam zawsze ze z okolic NS bo kto by tam wiedzial gdzie Czchow jest

Ludzie z miasta/krakow itp chwala sobie te dyskotekę ale mi sie przejadło juz kilka lat temu. Duzo dzieciarni (15-16) ale muzyka calkiem dobra
na kazdym poziomie jest cos innego grane a nawet typowe weselne kawalki takze zapraszam Zawsze mozna dla odmiany cos nowego obczaic

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:19   #2526
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
hehe, słyszałam o tej dyskotece nawet miałam kiedyś jechać czy coś, kiedy to było . Teraz to już chyba człowiek zastary na takie wypady za takie dyski
Stary 2012-03-28, 21:19   #2527
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Nie mamy bo to dodatkowe koszta ale nasza kapela świetnie prowadzi zabawy i zachęca ludzisków do zabawy więc myślę że jakoś to da rade Zauważyłam, że teraz powoli odchodzi sie od tradycji wodzireja na weselach, no przynajmniej u nas. A Wy macie takiego gagatka u siebie? Pamiętam , że jak byłam mała to przy weselach zawsze ktoś taki był i zabawiał publikę, śmieszne to było - jak był dobry of kors
no wlasnie nie mamy.. a boje sie ze zabraknie kogos kto to wszystko ogarnie. Nie chcemy odgrywek. nie chcemy zabaw. tylko nie wiem jakiegos czlowieka co bedzie trzymac wszystko w kupie... A nie wiem czy zespol Nasz to ogarnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 21:22   #2528
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Tenebrosko i inne dziewczynki, które myślą nad obiadem dla zespołu/foto/wideo.

Jako foto powiem Wam tak - dostaję normalnie posiłki w przerwach i mam mały poczęstunek w kąciku, gdzie najczęściej siedzę z zespołem/foto. Oczywiście, jeśli ktoś nie chce - to wystarczy poinformować i każdy załatwi sobie prowiant sam- w końcu płacicie mi za usługę i nie macie obowiązku dawać jeść Ale tak się utarło, że się częstuje. Wesele to takie specyficzne wydarzenie, że wręcz obcy ludzie jak zespół stają się " gośćmi" pary młodej.

A po za tym patrząc na smakołyki przez całą noc chyba by mi język do d.uciekł
Dla mnie od początku było jasne, że foto/kam i dj/wodzirej dostają to samo, co wszyscy goście do jedzenia, to bez dwóch zdań... Zawsze tak było na weselach, na których byłam. Tylko tak zaczęłam się zastanawiać nad barmanami, bo w sumie niedawno ich zaklepaliśmy, ale to też będzie "obsługa" imprezy, więc tak samo ich wliczę jak pozostałych usługodawców

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Witajcie!!!
Muszę z Wami podzielić tą nowiną! Otóż stała się rzecz niemal niemożliwa i dyrko powiedział, że jak szybko nie dostane stażu to mnie zatrudni, żebym nie miała długiej przerwy w pracy Na troszkę innych warunkach do czerwca, ale od września już normalny etat Normalnie sama nie wierzę, że tak się to potoczyło Jeszcze chce mi zapłacić za szkolenia do prowadzenia tych zajęć dodatkowych, a to ma być pół godziny w tygodniu, więc luzik Mimo wszystko to dla mnie szansa

A i mamy dzisiaj 150 ddś
Co mamy:
suknia
zespół
sala
fotograf
obrączki
zaproszenia

Co zostało:
cała reszta

Jedziemy jutro na 4 dni w moje strony, gdzie będzie ślub i mam nadzieję, że trochę podgonimy Chcę pojechać do cukierni, kwiaciarni, zapytać o noclegi i do fryzjera. Mam nadzieję, że się uda

Gratuluję tak pomyślnego obrotu spraw! I załatwionych rzeczy. Sporo przed Tobą, ale masz też sporo więcej czasu niż niektóre dziewczyny. Zobaczysz, że przy studniówce lista załatwionych spraw będzie znacznie dłuższa

U nas aktualnie na tapecie wódka - to ciągle wybieramy, wino (wino już wybrane, tylko kupujemy na raty mamy już 20 na 60 butelek) oraz transport dla gości i dogadanie godzin zameldowania i wymeldowania z hotelu oraz godziny serwowania śniadania - muszę to teraz wstępnie ustalić, bo chcę podać w miarę konkretne informacje gościom w liście przewodnim, który wysyłamy wraz z zaproszeniami

Właśnie, a propos transportu - możecie napisać ile płacicie za autobus i za jaką odległość/ilość kursów?
Stary 2012-03-28, 21:22   #2529
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, słyszałam o tej dyskotece nawet miałam kiedyś jechać czy coś, kiedy to było . Teraz to już chyba człowiek zastary na takie wypady za takie dyski
e tam za stary. Aczkolwiek chyba w maju zeszlego roku bylam w akropolu i powiem ze mozna sie zdolowac widzac takie sikse mlode 16stki

No ale wybawic sie mozna. Nie koniecznie w Akro, bo jest duzo dyskotek

Stary 2012-03-28, 21:22   #2530
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Jeszcz nie wiem mi bukiet robi Jagodzia - jak i rownież dekoruje samochod i kościol ...

Ty nawet o tym nie pomyślałam

chyba się i ja o to uśmiechnę do Jagódki w sumie mój bukiet nie jest skomplikowany

a bez problemu sie inne pary zgodziły na dekorowanie przez Jagodzię ?
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:25   #2531
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość

Jeśli już miałaby być galeria handlowa, to odradzam krakowską - towar przebrany, dużo za dużo ludzi. Jak na spokojne zakupy w ciągu dnia, to najlepsza jest bonarka lub kazimierz
A bonarka jest daleko od krakowskiej? bo w kwietniu wybieram się z mamą i siostrą do Krakowa i teraz mam dylemat po tym co piszecie

Dziewczyny, co do bielizny to te z was które maja suknię bez ramiączek, jakie propozycje rozwiązań wam proponowano? Coś będą doszywać do sukni, jakieś specjalne miseczki? czy macie kupić same bardotki bez ramiączek i to będzie doszyte do sukni?

wiktusiaczek mogę wiedzieć gdzie taki pasek do sukni znalazłaś?

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 21:26   #2532
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
no wlasnie nie mamy.. a boje sie ze zabraknie kogos kto to wszystko ogarnie. Nie chcemy odgrywek. nie chcemy zabaw. tylko nie wiem jakiegos czlowieka co bedzie trzymac wszystko w kupie... A nie wiem czy zespol Nasz to ogarnie
No wiem. A macie może kogoś w rodzinie, kto umiałby to wszystko ogarnąć właśnie? Może tato albo wujek?
A tak mi się przypomniało i zapytam, kto u Was będzie KOSZYKARZEM od roznoszenia wódzi?<wódeczkę roznosi się u nas w takich większych koszyczkach, stąd nazwa> U nas chyba mój tata, bo to albo wodzirej albo ojciec panny młodej pełni takie zaszczytne honory
Stary 2012-03-28, 21:27   #2533
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
A bonarka jest daleko od krakowskiej? bo w kwietniu wybieram się z mamą i siostrą do Krakowa i teraz mam dylemat po tym co piszecie

Dziewczyny, co do bielizny to te z was które maja suknię bez ramiączek, jakie propozycje rozwiązań wam proponowano? Coś będą doszywać do sukni, jakieś specjalne miseczki? czy macie kupić same bardotki bez ramiączek i to będzie doszyte do sukni?

wiktusiaczek mogę wiedzieć gdzie taki pasek do sukni znalazłaś?
Też polecam bonarkę, z tym, że jest ona praktycznie na drugim końcu miasta niż krakowska.

A co do miseczek to mi krawcowa mierzyła biust i ma wszyć jakieś miseczki. Wszystko będę wiedzieć w poniedziałek.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:29   #2534
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Akropol trzy pietra i te sprawy nooo
Mowilam zawsze ze z okolic NS bo kto by tam wiedzial gdzie Czchow jest

Ludzie z miasta/krakow itp chwala sobie te dyskotekę ale mi sie przejadło juz kilka lat temu. Duzo dzieciarni (15-16) ale muzyka calkiem dobra
na kazdym poziomie jest cos innego grane a nawet typowe weselne kawalki takze zapraszam Zawsze mozna dla odmiany cos nowego obczaic
taaaak!! Akropol hehe, zatem musze sprawdzic ten lokal choc dla mnie to troche daleko, ale jak sie znajdzie chetny kierowca to czemu nie

Lubie takie lokale gdzie jest rozna muzyka, na jednym pietrze sie wyszaleje do muzyki wspolczesnej, a pozniej na inne pietro na retro party i "by the rivers of Babylon"

Stary 2012-03-28, 21:32   #2535
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem. A macie może kogoś w rodzinie, kto umiałby to wszystko ogarnąć właśnie? Może tato albo wujek?
A tak mi się przypomniało i zapytam, kto u Was będzie KOSZYKARZEM od roznoszenia wódzi?<wódeczkę roznosi się u nas w takich większych koszyczkach, stąd nazwa> U nas chyba mój tata, bo to albo wodzirej albo ojciec panny młodej pełni takie zaszczytne honory

od strony TZ bedzie to jego szwagier.. a nie wiem czy to jedna osoba roznosi czy wiecej.. Nigdy na to nie zwracalam uwagi
Ale wiem ze on elegancko zawsze to ogarnial na innych weselach wiec mam nadzieje ze da rade

No a jezeli chodzi o organizacje sama nie wiem bo strasznie bylam na NIE jesli chodzi o tego spiewaka wodzireja.druzbe.. ale boje sie ze wiesz.. kt nie wyrwie ludzi na parkiet.. Czarne wizje ostatnio mam
zobaczymy jak to bedzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 21:33   #2536
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja sama kupuję, ale nie wiem jeszcze czy będzie wszywany. W sumie dobrze by było

Cytat:
U nas to będą kelnerki i raczej bez koszyka.
Stary 2012-03-28, 21:34   #2537
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

pieszo daleko, ale samochodem, czy autobusem nie ma problemu, zalezy z ktorej strony Krk sie dojezdza, ja wole dojazd do bonarki krakowska ma ten plus ze jest przy samym rynku i dworcu wiec dla przyjezdnych czy tez zwiedzajacych rynek jest zdecydowanie bardziej dostepna

Cytat:
u mnie kilka pierwszych partii (moze tylko pierwsza) beda roznoscic ojcowie, pozniej kelnerzy

Stary 2012-03-28, 21:34   #2538
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
STUDNIÓWKA? JUŻ!? Byłam pewna że mamy jutro...
nie wiem czy zdążę dzisiaj wkleić moje podsumowanie ale postaram się zanim Was nadrobię bardziej szczegółowo chce się podzielić pewną nowiną.... ZMIENIŁAM SUKNIE...
ale po kolei... Tydzien temu przechodzilam sobie Narutowicza, miałam kilka spraw do załatwienia ogólnie rozglądalam sie trochę za butkami i nagle ja ci pacze a na wystawie widzę moje cudo.... naprawde aż przystanełam no ale po chwili namysłu poszlam sobie dalej, no bo przecież mam już wymarzoną sukienkę.... Jednak od tamtej chwili cały czas myślałam o tamtej, oglądałam ją na necie itp. Ogólnie strasznie się męczyłam i biłam z myślami tak jak teraz Wiktusiaczek.... Aż w końcu dzisiaj się odważyłam poszłam tam z powrotem, przemierzyłam i poczułam ze to ta Z tamtej sukni już zrezygnowałam zaliczka niestety przepadła ale z tym sie niestety musialam liczyc, naszczescie nie była to duza kwota....
Moja nowa suknia w załaczniku, co myślicie?
bardzo fajowa a bedzoie z tym kwiatem?

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no tak kindziowa kreweta wymiata

za zestawienia

a teraz tadam wybrałam takie buciki:
- będą wygodne i nie będę się męczyć na własnym weselu będę mogła biegać skakać i kopnąć TŻ w dupę jak mnie wkurzy
- bez dodatków ze względu na moją halkę, żeby nic mi się nie zaczepiało
no i są wporząsiu! i juz nie kombinuj z zadnymi ozdobami

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny blagam o kciuki... Strasznie zje.... jedną rzecz w pracy i jak szef mi za to nie urwie glowy to będzie dobrze...

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Witajcie!!!
Muszę z Wami podzielić tą nowiną! Otóż stała się rzecz niemal niemożliwa i dyrko powiedział, że jak szybko nie dostane stażu to mnie zatrudni, żebym nie miała długiej przerwy w pracy Na troszkę innych warunkach do czerwca, ale od września już normalny etat Normalnie sama nie wierzę, że tak się to potoczyło Jeszcze chce mi zapłacić za szkolenia do prowadzenia tych zajęć dodatkowych, a to ma być pół godziny w tygodniu, więc luzik Mimo wszystko to dla mnie szansa
swietna wiadomosc!

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33199326]np. Kasia Cichopek nie poczęstowała zespołu

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

wyślę Wam pewien kawał wyhaczyłam go na fejsie

Pewien facet, przez kilka lat miał kochankę, Włoszkę. Pewnej nocy
> oświadczyła, że jest w ciąży.
> On nie chcąc zrujnować swojej reputacji i małżeństwa, dał jej sporą sumę
> pieniędzy,
> aby wyjechała do Włoch i tam urodziła dziecko, aby uniknąć skandalu.
> Zaproponował również płacenie alimentów do 18 roku życia na dziecko.
> Ona się zgodziła, ale spytała: - Jak mam przesłać Ci wiadomość, kiedy
> dziecko się .........urodzi?
> - Aby utrzymać wszystko w sekrecie, wyślij mi pocztówkę na mój adres
> domowy,
> z jednym tylko słowem "spaghetti", wtenczas zacznę słać Ci alimenty na
> utrzymanie dziecka. I ona wyjechała
> Po około 9 miesiącach facet wieczorem wraca do domu z pracy, a tu żona
> mówi:
> - Dostałeś jakąś bardzo dziwną kartkę pocztową, nic nie rozumiem co to za
> kartka.
> Mąż na to: - Daj mi tę kartkę, zobaczę co to? Żona dała mężowi kartkę
> bacznie go obserwując.
> Mąż zaczął czytać pocztówkę, zbladł jak ściana i... zemdlał;
> Na kartce było napisane: spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti,spaghetti.
> Trzy porcje z kulkami mięsnymi, dwie bez. Wyślij więcej sosu.[/QUOTE]

CarrieBradshaw86 mieszkam w okolicach Alesund a TY?? moze gdzies blisko?? wiem wiem, ze wszystko tu jest flink i veldig bra haha ale mam już dość tej pogody zamulonej już 4 miesiące nie bylam w Polsce i świruję a Ty nie jedziesz na świeta?
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:36   #2539
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
taaaak!! Akropol hehe, zatem musze sprawdzic ten lokal choc dla mnie to troche daleko, ale jak sie znajdzie chetny kierowca to czemu nie

Lubie takie lokale gdzie jest rozna muzyka, na jednym pietrze sie wyszaleje do muzyki wspolczesnej, a pozniej na inne pietro na retro party i "by the rivers of Babylon"
o matulenko ale jak cos to ja nie mowilam ze tam jest wypasnie
Zawsze uwazalam ze jest eksperymentować A jak nie to polecam po drodze Bastylie w Wiśniczu- aczkolwiek podobno Dj sie zmienił i poszedl do klubu energy 2000 i jest kiszka...

Ale w super towarzystwie nawet akropol jest boski tylko nie zszokuj sie nastolatkami pijacymi po katach

Stary 2012-03-28, 21:38   #2540
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

a w Pomarańczy zatem w Izdebniku byłaś? Tam są sale rnb, disco, takie wieś party weselne i na dole normalna klubowa

A tak BTW. obejrzałam Twoje inspiracje i będziemy niemal jak bliźniaczki

U mnie na dzielni jelitówka panuje. Nie wiem czy i mnie nie zbiera bo od popołudnia mnie bardzo boli żołądek i głowa pęka mi nie do zniesienia. Wziełam apap bo prrzy żołądku bałam się coś mocniejszego i wegetuje... bleh.
Stary 2012-03-28, 21:45   #2541
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
od strony TZ bedzie to jego szwagier.. a nie wiem czy to jedna osoba roznosi czy wiecej.. Nigdy na to nie zwracalam uwagi
Ale wiem ze on elegancko zawsze to ogarnial na innych weselach wiec mam nadzieje ze da rade

No a jezeli chodzi o organizacje sama nie wiem bo strasznie bylam na NIE jesli chodzi o tego spiewaka wodzireja.druzbe.. ale boje sie ze wiesz.. kt nie wyrwie ludzi na parkiet.. Czarne wizje ostatnio mam
zobaczymy jak to bedzie
on elegancko to ogarniał dobre!! Coś Ty, nie martw się tym, jak ludzie usłyszą muzykę to pójdą się bawić. Robicie duże weselicho czy raczej mniejsze? My planujemy na około 120 osób i nawet się nie zastanawiałam nad tym czy ludzie będą się bawić czy nie bo wiem że :
1. kapela porwie wszystkich do tańca
2. jak nr 1 nie wypali to będziemy z TŻ każdy taniec rozpoczynać na parkiecie + moja rodzinka i już będzie trochę ludu na parkiecie

Uszka do góry Melod_y Wszystko będzie ok!!
Czemu masz czarne mysli? Może to po protu dlatego, że godzina 0 się zbliża ..
Stary 2012-03-28, 21:49   #2542
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
on elegancko to ogarniał dobre!! Coś Ty, nie martw się tym, jak ludzie usłyszą muzykę to pójdą się bawić. Robicie duże weselicho czy raczej mniejsze? My planujemy na około 120 osób i nawet się nie zastanawiałam nad tym czy ludzie będą się bawić czy nie bo wiem że :
1. kapela porwie wszystkich do tańca
2. jak nr 1 nie wypali to będziemy z TŻ każdy taniec rozpoczynać na parkiecie + moja rodzinka i już będzie trochę ludu na parkiecie

Uszka do góry Melod_y Wszystko będzie ok!!
Czemu masz czarne mysli? Może to po protu dlatego, że godzina 0 się zbliża ..
Ano my tez planujemy cos ok 130 osob. I chyba tez musze rodzinie powiedziec ze maja z parkietu nie schodzic coby nie bylo pusto
jakos to bedzie masz racje. A czarne mysli od czasu do czasu potrafia dopasc

Stary 2012-03-28, 21:52   #2543
Alejka13
Zadomowienie

Cytat:

A Akropol w jakim miejscu Wam chodzi? Gorlice? Bo o tym mogę coś więcej powiedzieć
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 21:56   #2544
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
A Akropol w jakim miejscu Wam chodzi? Gorlice? Bo o tym mogę coś więcej powiedzieć

Czchów- Akropol- Dyskoteka

kurcze.. koniecznie musze jak najszybciej wybrac sie z TZ gdzies na impreze. Ale mnie wlasnie teraz bardziej ciagnie na rynek do krakowa poplatac sie po klubach niz wlasnie na takie typowe disco isc

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-03-28 o 21:57
Stary 2012-03-28, 21:59   #2545
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

CarrieBradshaw86 mieszkam w okolicach Alesund a TY?? moze gdzies blisko?? wiem wiem, ze wszystko tu jest flink i veldig bra haha ale mam już dość tej pogody zamulonej już 4 miesiące nie bylam w Polsce i świruję a Ty nie jedziesz na świeta?
Nie wierzę!! No nie wierzę A ja właśnie w tym miasteczku mieszkam Lecicie do Pl na święta - ale Ci zazdroszczę!! Bardzo chcieliśmy lecieć ale że mamy w tym roku trzy albo nawet cztery wesela <wszystkie w wakacje> i musimy to jakoś rozplanować dlatego lecimy dopiero w czerwcu No tak, pogoda bardzo śśśrednia, tez bardzo nad tym ubolewam.. co zrobić? Za to jakie widoki
Stary 2012-03-28, 22:00   #2546
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
o matulenko ale jak cos to ja nie mowilam ze tam jest wypasnie
Zawsze uwazalam ze jest eksperymentować A jak nie to polecam po drodze Bastylie w Wiśniczu- aczkolwiek podobno Dj sie zmienił i poszedl do klubu energy 2000 i jest kiszka...

Ale w super towarzystwie nawet akropol jest boski tylko nie zszokuj sie nastolatkami pijacymi po katach
Bywalo sie w Ene jak sie mialo nascie lat a teraz jak bylam tam kilka lat temu (moze 2) to mialam ten sam efekt o ktorym pisalas, same gorace 15stki a ja czulam sie jak seniorka

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
a w Pomarańczy zatem w Izdebniku byłaś? Tam są sale rnb, disco, takie wieś party weselne i na dole normalna klubowa

A tak BTW. obejrzałam Twoje inspiracje i będziemy niemal jak bliźniaczki

U mnie na dzielni jelitówka panuje. Nie wiem czy i mnie nie zbiera bo od popołudnia mnie bardzo boli żołądek i głowa pęka mi nie do zniesienia. Wziełam apap bo prrzy żołądku bałam się coś mocniejszego i wegetuje... bleh.
wybacz rozbawilo mnie to troche
w pomaranczy niestety jeszcze nie mialam okazji (moj mlodszy brat tam teraz imprezuje), ja bywalam tam jak to sie jeszcze Epsilon nazywalo

a w takich pietrowych o roznej muzyce to np. w Fashion bywam od swieta

Stary 2012-03-28, 22:01   #2547
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Ano my tez planujemy cos ok 130 osob. I chyba tez musze rodzinie powiedziec ze maja z parkietu nie schodzic coby nie bylo pusto
jakos to bedzie masz racje. A czarne mysli od czasu do czasu potrafia dopasc
Pewnie, że tak Nie martw się na zapas, mówię serio. Teraz to tylko planujmy jak tu najpiękniej wyglądać w tym dniu, to powinno być największe zmartwienie
Stary 2012-03-28, 22:05   #2548
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Bywalo sie w Ene jak sie mialo nascie lat a teraz jak bylam tam kilka lat temu (moze 2) to mialam ten sam efekt o ktorym pisalas, same gorace 15stki a ja czulam sie jak seniorka

wybacz rozbawilo mnie to troche
w pomaranczy niestety jeszcze nie mialam okazji (moj mlodszy brat tam teraz imprezuje), ja bywalam tam jak to sie jeszcze Epsilon nazywalo

a w takich pietrowych o roznej muzyce to np. w Fashion bywam od swieta
Ja w "ene" nie cierpie tego określenia, byłam raz w życiu i to już grubo po 18 i czułam się jak pacjent geriatrii na noworodkach
W dawnym Epsilonie bywałam, a teraz często bywamy w Pomaranczy bo mamy blisko, w Fashion też bywam czasem- lubię, i do Base'a częściej niż do Fashion jeździmy ale tam troche snobiarnia bo mnie wkurza

Co do dzielni- ja mieszkanka wsi często stosuje zwroty: u mnie w mieście, u mnie w hrabstwie, u mnie na osiedlu... na dzielni jak widać też
Stary 2012-03-28, 22:08   #2549
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Właśnie, a propos transportu - możecie napisać ile płacicie za autobus i za jaką odległość/ilość kursów?
250zł za autokar z kosciola na sale - ok 10 km

Cytat:
Nie wierzę!! No nie wierzę A ja właśnie w tym miasteczku mieszkam Lecicie do Pl na święta - ale Ci zazdroszczę!! Bardzo chcieliśmy lecieć ale że mamy w tym roku trzy albo nawet cztery wesela <wszystkie w wakacje> i musimy to jakoś rozplanować dlatego lecimy dopiero w czerwcu No tak, pogoda bardzo śśśrednia, tez bardzo nad tym ubolewam.. co zrobić? Za to jakie widoki

seriooo???? ejjj to moze sie znamy ja dokladnie mieszkam w Brattvag, ok 35 km, moze kojarzysz
My jedziemy na swieta.. samochodem ja sie boje latac:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 22:15   #2550
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
250zł

seriooo???? ejjj to moze sie znamy ja dokladnie mieszkam w Brattvag, ok 35 km, moze kojarzysz
My jedziemy na swieta.. samochodem ja sie boje latac:P
hmm, mieszkałam w Bratvag city 3 lata temu przez miesiąc ale później przenieśliśmy się właśnie do Alesund. Ale akcja Pięknie tam macie Tylko to troszkę mała mieścinka i niewiele się tam dzieje, choć w sumie u nas niewiele więcej Ale nie przepraszam w B.jest kino i pamiętam jak byliśmy z TŻ na KINGSIZIE i SEKSMISJI, za frii Były wtedy organizowane takie spotkanka dla Polaków mieszkających w B.i okolicy - miło było
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości