|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
ale myslalam ze z NS a w Czchowie jest dyskoteka tak mi sie skojarzylo bo kiedys bylam ze znajomymi na imprezie i jeden kolega sie upil i mi opowiadal ze musze z nim jechac na dyskoteke do Czchowa bo tam fajnie jest... i tak cala noc mi trul za uszami wiec weszlo mi to w pamiec ale nigdy tam nie bylam ![]() Cytat:
mi w intimissimi podoba sie cala masa stanikow, ale wybor rozmiarow jest tak marny ze masakra wiec nawet juz tam nie zagladam Maja podstawowa zasade: maly biust - maly obwod, jesli duzy biust to tylko duzy obwod
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Ten czas gna jak porąbany, minuty lecą jak sekundy, godziny jak minuty... Co jest? Zatrzymajcie wskazówki tego czasu, zwolnijcie czas... Doba jest za krótka... Mamy klucze do naszego gniazdka Tyle załatwiania. Tyle papierlologi. Pisałam ok 17:00 (wpadłam na chwilę do domu na obiad, aże ziemniaki się jeszcze gotowały, to szybciutko do Was napisałam, sprawdziłam, czy mi odpisałyście ctrl+f, nie przeczytałam w ogóle wątku, nie wiem co się dzieje, czy jakaś dobra duszyczka streści mi ostatnie 48 godzin?), ale pewnie nie wiedziałyście o co biega, jakoś składnia uciekła...Muszę jeszcze zrobić maturę z infy. Uczniowie mają na to 75 minut, więc ja powinnam szybciej i jeszcze programy w C++ napisać zmęczona, niewyspana, zapracowana próbuje znaleźć odrobinę czasu na sen... i znowu sie nie wyspię:P |
|
|
|
#2523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zauważyłam, że teraz powoli odchodzi sie od tradycji wodzireja na weselach, no przynajmniej u nas. A Wy macie takiego gagatka u siebie? Pamiętam , że jak byłam mała to przy weselach zawsze ktoś taki był i zabawiał publikę, śmieszne to było - jak był dobry of kors
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Zadomowienie
|
Łączę się w bólu z tym niewyspaniem
Ja jestem też z okolic NK i Tarnowa, niedługo Krk na stałe
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzy pietra i te sprawy noooMowilam zawsze ze z okolic NS bo kto by tam wiedzial gdzie Czchow jest Ludzie z miasta/krakow itp chwala sobie te dyskotekę ale mi sie przejadło juz kilka lat temu. Duzo dzieciarni (15-16) ale muzyka calkiem dobra ![]() na kazdym poziomie jest cos innego grane a nawet typowe weselne kawalki takze zapraszam Zawsze mozna dla odmiany cos nowego obczaic
|
|
#2526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet miałam kiedyś jechać czy coś, kiedy to było . Teraz to już chyba człowiek zastary na takie wypady za takie dyski
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2528 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze tak było na weselach, na których byłam. Tylko tak zaczęłam się zastanawiać nad barmanami, bo w sumie niedawno ich zaklepaliśmy, ale to też będzie "obsługa" imprezy, więc tak samo ich wliczę jak pozostałych usługodawców ![]() Cytat:
Gratuluję tak pomyślnego obrotu spraw! I załatwionych rzeczy. Sporo przed Tobą, ale masz też sporo więcej czasu niż niektóre dziewczyny. Zobaczysz, że przy studniówce lista załatwionych spraw będzie znacznie dłuższa ![]() U nas aktualnie na tapecie wódka - to ciągle wybieramy, wino (wino już wybrane, tylko kupujemy na raty ![]() Właśnie, a propos transportu - możecie napisać ile płacicie za autobus i za jaką odległość/ilość kursów?
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale wybawic sie mozna. Nie koniecznie w Akro, bo jest duzo dyskotek
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty nawet o tym nie pomyślałam ![]() chyba się i ja o to uśmiechnę do Jagódki w sumie mój bukiet nie jest skomplikowany ![]() a bez problemu sie inne pary zgodziły na dekorowanie przez Jagodzię ?
|
|
#2531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, co do bielizny to te z was które maja suknię bez ramiączek, jakie propozycje rozwiązań wam proponowano? Coś będą doszywać do sukni, jakieś specjalne miseczki? czy macie kupić same bardotki bez ramiączek i to będzie doszyte do sukni? wiktusiaczek mogę wiedzieć gdzie taki pasek do sukni znalazłaś?
|
|
|
#2532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak mi się przypomniało i zapytam, kto u Was będzie KOSZYKARZEM od roznoszenia wódzi?<wódeczkę roznosi się u nas w takich większych koszyczkach, stąd nazwa> U nas chyba mój tata, bo to albo wodzirej albo ojciec panny młodej pełni takie zaszczytne honory
|
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do miseczek to mi krawcowa mierzyła biust i ma wszyć jakieś miseczki. Wszystko będę wiedzieć w poniedziałek.
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, zatem musze sprawdzic ten lokal choc dla mnie to troche daleko, ale jak sie znajdzie chetny kierowca to czemu nie Lubie takie lokale gdzie jest rozna muzyka, na jednym pietrze sie wyszaleje do muzyki wspolczesnej, a pozniej na inne pietro na retro party i "by the rivers of Babylon"
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od strony TZ bedzie to jego szwagier.. a nie wiem czy to jedna osoba roznosi czy wiecej.. Nigdy na to nie zwracalam uwagi ![]() Ale wiem ze on elegancko zawsze to ogarnial na innych weselach wiec mam nadzieje ze da rade ![]() No a jezeli chodzi o organizacje sama nie wiem bo strasznie bylam na NIE jesli chodzi o tego spiewaka wodzireja.druzbe.. ale boje sie ze wiesz.. kt nie wyrwie ludzi na parkiet.. Czarne wizje ostatnio mam ![]() zobaczymy jak to bedzie
|
|
#2536 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krakowska ma ten plus ze jest przy samym rynku i dworcu wiec dla przyjezdnych czy tez zwiedzajacych rynek jest zdecydowanie bardziej dostepna Cytat:
|
|
#2538 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33199326]np. Kasia Cichopek nie poczęstowała zespołu ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- wyślę Wam pewien kawał wyhaczyłam go na fejsie ![]() Pewien facet, przez kilka lat miał kochankę, Włoszkę. Pewnej nocy > oświadczyła, że jest w ciąży. > On nie chcąc zrujnować swojej reputacji i małżeństwa, dał jej sporą sumę > pieniędzy, > aby wyjechała do Włoch i tam urodziła dziecko, aby uniknąć skandalu. > Zaproponował również płacenie alimentów do 18 roku życia na dziecko. > Ona się zgodziła, ale spytała: - Jak mam przesłać Ci wiadomość, kiedy > dziecko się .........urodzi? > - Aby utrzymać wszystko w sekrecie, wyślij mi pocztówkę na mój adres > domowy, > z jednym tylko słowem "spaghetti", wtenczas zacznę słać Ci alimenty na > utrzymanie dziecka. I ona wyjechała > Po około 9 miesiącach facet wieczorem wraca do domu z pracy, a tu żona > mówi: > - Dostałeś jakąś bardzo dziwną kartkę pocztową, nic nie rozumiem co to za > kartka. > Mąż na to: - Daj mi tę kartkę, zobaczę co to? Żona dała mężowi kartkę > bacznie go obserwując. > Mąż zaczął czytać pocztówkę, zbladł jak ściana i... zemdlał; > Na kartce było napisane: spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti,spaghetti. > Trzy porcje z kulkami mięsnymi, dwie bez. Wyślij więcej sosu.[/QUOTE] CarrieBradshaw86 mieszkam w okolicach Alesund a TY?? moze gdzies blisko?? wiem wiem, ze wszystko tu jest flink i veldig bra haha ale mam już dość tej pogody zamulonej już 4 miesiące nie bylam w Polsce i świruję a Ty nie jedziesz na świeta?
|
||||
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze uwazalam ze jest eksperymentować A jak nie to polecam po drodze Bastylie w Wiśniczu- aczkolwiek podobno Dj sie zmienił i poszedl do klubu energy 2000 i jest kiszka... Ale w super towarzystwie nawet akropol jest boski tylko nie zszokuj sie nastolatkami pijacymi po katach
|
|
#2540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak BTW. obejrzałam Twoje inspiracje i będziemy niemal jak bliźniaczki ![]() U mnie na dzielni jelitówka panuje. Nie wiem czy i mnie nie zbiera bo od popołudnia mnie bardzo boli żołądek i głowa pęka mi nie do zniesienia. Wziełam apap bo prrzy żołądku bałam się coś mocniejszego i wegetuje... bleh.
|
|
#2541 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. kapela porwie wszystkich do tańca 2. jak nr 1 nie wypali to będziemy z TŻ każdy taniec rozpoczynać na parkiecie + moja rodzinka i już będzie trochę ludu na parkiecieUszka do góry Melod_y Wszystko będzie ok!! Czemu masz czarne mysli? Może to po protu dlatego, że godzina 0 się zbliża .. |
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedziec ze maja z parkietu nie schodzic coby nie bylo pusto ![]() jakos to bedzie masz racje. A czarne mysli od czasu do czasu potrafia dopasc
|
|
#2543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czchów- Akropol- Dyskoteka ![]() kurcze.. koniecznie musze jak najszybciej wybrac sie z TZ gdzies na impreze. Ale mnie wlasnie teraz bardziej ciagnie na rynek do krakowa poplatac sie po klubach niz wlasnie na takie typowe disco isc
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-03-28 o 22:57 |
|
|
|
|
#2545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja właśnie w tym miasteczku mieszkam Lecicie do Pl na święta - ale Ci zazdroszczę!! Bardzo chcieliśmy lecieć ale że mamy w tym roku trzy albo nawet cztery wesela <wszystkie w wakacje> i musimy to jakoś rozplanować dlatego lecimy dopiero w czerwcu No tak, pogoda bardzo śśśrednia, tez bardzo nad tym ubolewam.. co zrobić? Za to jakie widoki |
|
|
|
|
#2546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz jak bylam tam kilka lat temu (moze 2) to mialam ten sam efekt o ktorym pisalas, same gorace 15stki a ja czulam sie jak seniorka Cytat:
w pomaranczy niestety jeszcze nie mialam okazji (moj mlodszy brat tam teraz imprezuje), ja bywalam tam jak to sie jeszcze Epsilon nazywalo ![]() a w takich pietrowych o roznej muzyce to np. w Fashion bywam od swieta
|
|
#2547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie martw się na zapas, mówię serio. Teraz to tylko planujmy jak tu najpiękniej wyglądać w tym dniu, to powinno być największe zmartwienie
|
|
|
|
|
#2548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie cierpie tego określenia, byłam raz w życiu i to już grubo po 18 i czułam się jak pacjent geriatrii na noworodkach ![]() W dawnym Epsilonie bywałam, a teraz często bywamy w Pomaranczy bo mamy blisko, w Fashion też bywam czasem- lubię, i do Base'a częściej niż do Fashion jeździmy ale tam troche snobiarnia bo mnie wkurza ![]() Co do dzielni- ja mieszkanka wsi często stosuje zwroty: u mnie w mieście, u mnie w hrabstwie, u mnie na osiedlu... na dzielni jak widać też
|
|
#2549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
seriooo???? ejjj to moze sie znamy![]() ja dokladnie mieszkam w Brattvag, ok 35 km, moze kojarzysz![]() My jedziemy na swieta.. samochodem ja sie boje latac:P
|
||
|
|
|
#2550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pięknie tam macie Tylko to troszkę mała mieścinka i niewiele się tam dzieje, choć w sumie u nas niewiele więcej Były wtedy organizowane takie spotkanka dla Polaków mieszkających w B.i okolicy - miło było
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

. Pani w sklepie zaproponowała mi zmniejszanie obwodu przez krawcową, które wykonują w cenie zakupu ale stwierdziłam, że mam jeszcze tyle czasu i przemyślę, może gdzie indziej trafię na coś fajnego.
wiec nawet juz tam nie zagladam 
Zauważyłam, że teraz powoli odchodzi sie od tradycji wodzireja na weselach, no przynajmniej u nas. A Wy macie takiego gagatka u siebie?

I załatwionych rzeczy. Sporo przed Tobą, ale masz też sporo więcej czasu niż niektóre dziewczyny. Zobaczysz, że przy studniówce lista załatwionych spraw będzie znacznie dłuższa ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)