|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oleje i olejki do włosów - cz. V
Z zaji jest tania, za 7 zł, ale nie wiem czy tam jest tylko lanolina
![]()
#3182 |
Konto usunięte
|
Po pierwsze - za chwilę nałoże khadiego i sesę i spędzę z nimi niezmiernie romantyczną noc
![]() ![]() Po drugie - mam koleżankę Azjatkę i po wczorajszym komentarzu, że używam indyjskich olejków (jak mówiłam wtedy dopiero pierwszy raz ![]() ![]() ![]() swoją drogą ona ma fajną teorię na porost włosów - codziennie je ziemniaki. codziennie. w ciągu 5 miesięcy ma prawie 8 cm przyrost( z moich obliczeń wzrokowych:P), a dopiero co miała króciutkie kłaczki O_o Edytowane przez 201606242139 Czas edycji: 2012-03-28 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Zakorzenienie
|
łeeeeee konczy mi sie alterra pomaranczowa, z granatem resztkę odlałam Anwen, kokoś też już ledwo zipie, Khadi skonczyl sie miesiąc temu
![]() jakos tak smutno jak patrzę na moj koszyk z olejami ![]() dzisiaj nalozylam pierwszy raz glorię maskę pol na pol z pilomaxem rumiankowym plus kilka kropel alterry pomaranczowej. po moich przejsciach z bingo balam sie, ze moje wlosy bedą suche i spuszone ale sa b. miekkie i śliskie. ![]() Panda ziemniaki? ciekawe co w nich jest, a moze to efekt placebo ![]()
#3185 |
Zakorzenienie
|
Twój wpis na blogu bardzo mnie zachęcił do Waxa Kamille i chyba sobie sprawię jak chociaż jedną maskę wykończę z tych, co mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Rozeznanie
|
No ale włosy standardowo właśnie w takim tempie rosną :-/
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. ![]() I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego co wiem, Ewalucja sie na niego skusila przeze mnie i tez jest zadowolona, Anwen tez chwaliła. No i moje kolezanki, ktore zostaly obdarowane probkami ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3188 |
Wtajemniczenie
|
BD niebieski chyba najlepszy z wypróbowanych do tej pory na moich włosach
![]() lejące się, sypkie, mięciutkie i jaki połysk tylko obawiam się że odrobine może rozjaśniać to dopóki nie dotrze do mnie dostawa nowych olejków ten jest moim nr 1 ![]() jeszcze tylko jakoś muszę zwalczyć przetłuszczanie się włosów po muszę myć codziennie, a przed olejowaniem mylam co 2, czasem 3 dni ![]()
![]() |
#3189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz porównanie z biovaxami? Bo te niestety nie sprawują się u mnie najlepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie mam pojęcia, ale ma takie ładne typowo azjatyckie włoski *.* ciemne, błyszczące, sypkie i szybko rosną :< no właśnie nie, jeśli komuś rosną typowo 1 cm miesięcznie (jak mi np.) to w tym tępie mogę mieć włosy około 5 cm przy dodatkowym podcinaniu końcówek minimalnie(a robię to co około 2-3 miesiące). A jej urosły o 3,a może nawet 4 cm więcej niż normalnie(bo podcinałam jej 1 cm w styczniu) więc teoretycznie jest farciarą i rosną jej miesięcznie około 2cm, a to już jest nielada wyczyn przy nic nie robieniu z włosami.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
uzywalam biovaxu do wlosow suchych i niestety, efekt- włosy obciazone, " obklejone" wcale nie odzywione, bez zycia
![]() tak w ogole to ja po biovaxie sie zrazilam do jakichkolwiek masek, waxów (zwlaszcza, ze splywa mi wtedy bardziej szampon btw) ale po uzyciu tej po raz pierwszy mialam tak genialne wlosy, ze glowa mala, zero obciazenia, a wlosy mieciutkie, gładkie, mięsiste, po dluzszym stosowaniu troche uspokoila mi koncówki. tez kupię na społke, nie wiem czemu akurat ta jest tylko w takiej pojemnosci, co to za dziwna polityka firmy ![]() Panda GEEEEENYYY!
#3192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak się kupi z kimś na pół to w sumie nie wychodzi już tak dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Konto usunięte
|
Czarna Orchidea
Winne wszystkiemu jak zawsze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Zakorzenienie
|
ehh niestety .. ja mowie geny to tak 70% sukcesu jak nie lepiej ;/
meluduje ze nałozylam na noc olejek alterra migdał i papaja (chyba papaja:P) dzis wysłałam siostre do SP po jeszcze jednego waxa do wypadających (nigdy nie mialam) ale niestety jak pech to pech.. juz skonczyli z promocja ;/ a gazetka nowa dopiero od jutra Orchideo ja tez napaliłam sie na tego waxa kamille ![]()
#3196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli tak, to może ze mną ![]() ![]()
![]() |
#3197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3199 |
Zakorzenienie
|
Oj Wasze portfele mi podziękują
![]()
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-03-28 o 22:07 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3200 |
Raczkowanie
|
Jestem po pierwszym użyciu lnianego, zmyłam szamponem Bambino i nałożyłam maskę (pół łyżki Vatiki, pół łyżki Glorii, trochę gliceryny i łyżeczka miodu). Włosy mam miękkie, delikatne z bardzo ładnym skrętem. Jestem zadowolona
![]() Kupiłam dziś 2 maści brodawkowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Boję się już używać lnianego, długo byłam nim zachwycona, a ostatnio przesuszał mi włosy ![]()
![]() |
#3202 |
Raczkowanie
|
zazdroszcze! albo ja szukac nie umiem.. byłam w 5. mozecie wstawic jego zdjecie? i rozumiem ze konkretnie powinien być tam gdzie szampony bd?
#3203 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() Ja właśnie z Khadim na skalpie i olejem BD Fur Mama na długości, suche włosy obficie spryskałam (pierwszy raz pod olej) mgiełką z półproduktów ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3204 |
Konto usunięte
|
ah, włoski schną. :3 tak mi w nocy Khadi pachniał, że mi się śniło, że mi włosy urosły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ajj mi też schną włosy po BD I Khadim ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 |
Konto usunięte
|
Ja również dołączam do wielbicielek olejowania
![]() Stosuję już tę metodę od stycznia i jestem zachwycona ![]() Moje włosy przede wszystkim są nawilżone, błyszczą się jak psu jaja ![]() Używam cały czas oleju kokosowego z firmy Vatika , ostatnio parę razy nałożyłam na włosy oleju winogronowego z Biedry, bo nie mam co z nim zrobić,ale chyba nie będę już tego robić , bo jakoś się nie polubiliśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3208 |
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;33207543]Ja również dołączam do wielbicielek olejowania
![]() Stosuję już tę metodę od stycznia i jestem zachwycona ![]() Moje włosy przede wszystkim są nawilżone, błyszczą się jak psu jaja ![]() Używam cały czas oleju kokosowego z firmy Vatika , ostatnio parę razy nałożyłam na włosy oleju winogronowego z Biedry, bo nie mam co z nim zrobić,ale chyba nie będę już tego robić , bo jakoś się nie polubiliśmy.[/QUOTE] Taki olej z Biedrony, z pestek winogron??? Bo Ja się nad nim zastanawiam ![]() Dziś w Rossmanie mały farcik. Chciałam odżywkę z Altery, patrzę promocja 6.99-wzięłam morelę i przenicę. Potem myślę sobie zobaczę jeszcze ten szmpon dla dzieci Babydream, patrzę też promocja-za 2.49 nabyłam szamponik ![]() Niby nic a promocja cieszy, choć nie są to drogie kosmetyki, zawasze coś ![]() Ciekawe jak ten szampon będzie zmywał olej... Widziałam te olejki na cellulit i... jakieś takie malutkie mi się wydały ![]() Edytowane przez 201605021613 Czas edycji: 2012-03-29 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 |
Raczkowanie
|
No właśnie mi też! I za 17 zł (czy coś koło tego)... może jak będzie promocja to się skuszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.