|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Testowanie czas zacząć!-Alterra kontra Joasiunia!
Odebrałam dzisiaj paczuchę z Rossmana
![]() ![]() ![]() 1. Rumiankowa pomadka do ust 2. Krem do rąk z granatem i aloesem 3. Maseczka nawilżająca do skóry suchej i wrażliwej 4. Brązujący krem na dzień z brzoskwinią 5. Peeling do ciała żurawina i figa 6. Szampon nawilżający do włosów suchych i zniszczonych Bardzo jestem ciekawa tychże kosmetyków ![]() - Pomadki uwielbiam ![]() ![]() - Krem do rąk do suchej skóry też fajnie będzie wypróbować! Bo ciężko znaleźć mi ideał... - Maseczka-a nóż mi super twarz nawilży i nie uczuli... - Brązujący krem-nooo będzie tu wyzwanie czy rzeczywiście mnie zbrązowi i czy... właśnie! czy nie uczuli! - Peeling do ciała-bosko pachnie-ale zobaczymy jaki będzie w użyciu ![]() - Szampon do włosów-włosów nie mam zniszczonych,ale dbam o nie jak mogę więc zobaczymy co to on zdziała ![]() Zaraz spadam myć włosięta więc pierwszy test odbędzie się za chwilkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Testowanie czas zacząć!-Alterra kontra Joasiunia!
Jestem teraz ciekawa mojej paaaaczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
Pomadka po pierwszym teście
![]() ![]() ![]() ![]() A szampon kurczę pachnie rewelacyjnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
Troszku testów za mną
![]() ![]() Pięknie pachnie! Super się pieni. Włoski są po nim fajnie nawilżone! Naprawdę! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Peeling... Hmmm no powiem szczerze,że lubię mocniejsze peelingi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Właśnie umyłam główkę tym szamponem i tak się boję czy da radę z moimi przetłuszczającymi się włoskami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moje się też przetłuszczają. Ale nie zauważyłam,żeby przetłuszczał je bardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
Stosuję maseczkę już pewnie 3 raz. I powiem,że fajna jest fajna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie jestem na TAK ![]() Pomadka-kurczę nad zapachem producent mógłby popracować. Bo to jednak taką chemią zalatuje ![]() ![]() ![]() ![]() Kremiku do rąk używam w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i co... Właśnie posmarowałam buziunię kremem brązującym. Rzeczywiście jak się nałoży go na "gołą" twarz to jest o niebo lepiej niż jak na krem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
O jakaś pozytywna opinia do maseczki
![]() ![]() a krem brązujący? czy jego zadaniem nie jest po prostu nadanie opalenizny? mi dodaje bardzo mocnej, ale podoba mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja w sumie nie używam kemów brązujących
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To ja idę lepiej umyć głowę szamponikiem z Alterry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.