![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej część V
Cytat:
też to czytałam, tylko nie pamiętam czy uśmierca czy tylko będzie sytuacja kryzysowa i to mocno kryzysowa a ona mimo wszystko wyjdzie z tego ![]()
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
no Agnieszka dziś..
![]() scena w Izbie, z tymi pasami- szacun. aż się wystraszyłam i przejęłam.
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Agnieszka z odcinka na odcinek jest coraz lepsza
![]()
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że Rafał ją zostawi. Kwestia czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podobała dziś gra Agnieszki, bardzo wiarygodna
![]()
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Rola Agnieszki dzisiaj była piorunująca, momentami bałam się jej, co ona jeszcze wymyśli, do czego posunie się.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Agnieszka jest mega
![]()
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Ludwika też dziś dała czadu.
![]() ![]()
![]() |
#159 |
Konto usunięte
|
tak musze sie z wami zgodzic agnieszka jest super w tej roli,bardzo przekonujaca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
|
Chociaż przyznam, że charakteryzację ma straszną, to znaczy bardzo wiarygodną
![]()
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
Agnieszka wczoraj przeszła samą siebie! szacun za taką grę! po tym poznaję się prawdziwego aktora
![]() Marcie puściły nerwy, a Filip odniosłam wrażenie coś do Marty jeszcze chyba czuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
|
Mam nadzieję, że nie wróci do Marty.
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
Sara z Hiszpanii wróciła na pewno, ale nie wiem na jak długo i czy już nie wyjechała znowu.
Pamiętam, że asystentka go kopnęła w zadek ![]() Ola... no ale też szybka akcja, upił się chłopak, postarał się w jednym odcinku i koniec (chyba, że coś przegapiłam :p) Wątki są masakrycznie urywane...
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem to ona wyjechała xD bo to była jej ostatnia rozmowa z Igorem o tym żeby do niej przyjechał
![]() No asystentke mogli wywalić ![]() ![]() Nie no z tym Szymkiem czy jak on tam to Olka trochę kręciła xD przecież on do niej smalił cholewki jak jeszcze z Danielem była ![]()
Była aparatka ![]() 28.02.2012 - góra, 21.06.2012- dół, 20.01.2015 koniec! <3 Edytowane przez hikari91 Czas edycji: 2012-03-28 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Oglądam te sceny z Agnieszką z zapartym tchem! Genialna aktorka!!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
Opisy odcinków 1591 - 1594
ODCINEK 1591 Agnieszka (Katarzyna Walter) wyznaje Rafałowi (Lech Mackiewicz), że jest z nią bardzo źle – z trudem panuje nad sobą. Przyznaje, że jest na głodzie. Sobczak wierzy, że narzeczona jest silniejsza niż jej się wydaje. Wspiera ją – chce żeby powoli i spokojnie dochodziła do równowagi… Niestety, plany te niweczy Ludwika (Hanna Stankówna) – wraca do ich domu bo pokłóciła się z Henrykiem (Wojciech Duryasz)! Zuza ogląda kolejne propozycje agencji nieruchomości – chce szybko znaleźć nowe mieszkanie. Podejrzewa, że Roman z Honoratą będą chcieli wrócić na Wspólną, żeby zostawić mieszkanie Leśniewskiej, Mikołajowi (Krzysztof Wieszczek) i Nicole (Maria Niklińska)… Tymczasem Kamil wracając z pracy spotyka Marię – zwierza się jej, że chcą się z Zuzą przeprowadzić. O dziwo, Ziębowa ma dla nich propozycję… ![]() Do Renaty (Marta Jankowska) przychodzi Dominik (Mateusz Gąsiewski) – chłopiec prosi o korepetycje z matematyki. Kiedy Sławek (Mariusz Słupiński) dowiaduje się o tym, jest pełen obaw! Taki chuligan w ich domu?! Dziedzic martwi się, że Renata straciła czujność, bo traktuje chłopaka jak syna… Między Renatą i Sławkiem dochodzi do kolejnej kłótni! ODCINEK 1592 W domu Rafała i Agnieszki znowu rządzi Ludwika. Uważa ona, że Olszewska powinna być jej wdzięczna za to, że ją chroni… Starsza pani wyrzuca dokładnie wszystko co zawiera choćby minimalną zawartość alkoholu – nawet płyn do mycia szyb! Agnieszka jest załamana i zła… Wymyka się z domu i wraca z butelką wódki! ![]() Filip prosi Martę żeby spotkali się przed jutrzejszą rozprawą rozwodową. Kiedy zdenerwowana Konarska przychodzi do męża okazuje się, że Filip zdecydował sprzedać swoje mieszkanie i chce dać Marcie połowę jego wartości. Konarska nie chce przyjąć pieniędzy. Jest ogromnie zaskoczona jego gestem. Przeprasza Filipa za to, że zrujnowała ich małżeństwo… Zuza i Kamil oglądają mieszkanie, które poleciła im Ziębowa. Okazuje się, że jest ono dla nich idealne! Zuza jednak czepia się drobnych usterek i twardo próbuje zbijać cenę… Późnym wieczorem ogromnie zdenerwowana czeka na telefon od właściciela mieszkania – a ten nie dzwoni! Zuza nie może sobie darować, że przez nią mogą stracić taką wspaniałą okazję… ODCINEK 1593 Michał znajduje leki uspokajające Kingi. Dochodzi do awantury – zdenerwowany Brzozowski chce wiedzieć jak długo żona łyka prochy i dlaczego on nic o tym nie wiedział?! Po południu Kinga wraca do domu z synkiem – włącza mu bajkę, a sama zażywa leki i zapada w głęboką drzemkę… Niestety, znudzony Ignaś zaczyna bawić się w kuchni - odkręca gaz we wszystkich palnikach! ![]() Żaneta nie chce już dłużej tkwić w bezczynności – planuje z Ewą nowy biznes. Tymczasem Wojtek (Wojciech Błach) ze swoją ekipą zakończył remont w ich biurze. Żaneta nie kryje radości i czule mu dziękuje. W tym momencie do Szulca dzwoni jego była dziewczyna – Klaudia. Ta sama, przez którą nie tak dawno Żaneta omal nie odeszła od Wojtka… Sławek i Renata dowiadują się, że Dominik pomógł Darii (Maja Andrzejczuk), kiedy chuligani chcieli odebrać jej aparat fotograficzny. Gdy chłopiec przychodzi do Renaty na umówione korepetycje, Sławek dziękuje mu za to, że obronił jego córkę… Dziedzic oferuje nawet Dominikowi pomoc w nauce geografii! Po wyjściu z korepetycji chłopaka dopadają kumple i dopytują, co zdziałał w sprawie planowanego włamania… ODCINEK 1594 Kinga dzwoni rano do Smolnego (Łukasz Konopka) – informuje go, że wzięła dziś urlop na żądanie. Szef jest wściekły. Po przyjściu do biura wyżywa się na pracownikach i prymitywnie ich obraża … Tymczasem Kinga w końcu wyznaje Michałowi, że Smolny się nad nią znęca. Brzozowski jest wściekły! Zaczyna obmyślać plan walki z sadystycznym szefem Kingi… Weronika i Adam - odkąd się pogodzili - są bardzo szczęśliwi. Zaczynają mieć jednak problemy z Antosią – dziewczynka jest przygnębiona i zła na małego braciszka. Ma dość tego, że Kacperek ciągle płacze! Adam stara się wytłumaczyć córeczce, żeby była cierpliwa - już niedługo mały podrośnie i będą mogli bawić się razem. Antosia robi wrażenie, jakby zupełnie nie docierały do niej te słowa… ![]() Ewa zdecydowała się pracować na własny rachunek… Żaneta jest w szoku! Absolutnie tego nie rozumie i nie chce się na to zgodzić! Po południu Żaneta odwiedza Wojtka w szkole jazdy – chce go zaprosić na obiad. Szulc przeprasza czule ukochaną – niestety ma jeszcze jednego kursanta. Odchodząca Żaneta widzi, że to Klaudia (Ewelina Kudeń), która na powitanie rzuca się Wojtkowi na szyję! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym, Marta miała wczoraj fajną bluzkę, taką w kwiaty ![]()
All I wanna do is get high by the beach. Edytowane przez DarkChocolate666 Czas edycji: 2012-03-28 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
z dzisiejszego odcinka zapamiętałam tylko dwóch nowych aktorów: żyjące swoim życiem piersi Gośki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#173 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
Ale z Agnieszką... poszła do knajpy, kupiła sobie dwie wódki i jak zobaczyła inną alkoholiczkę, to się wyleczyła od razu. No proszę ja Was, to niemożliwe. Teraz pewnie za kilka odcinków nie będzie sprawy i ona nie będzie chciała pić, a w NW będzie nowy wątek.
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
najbardziej mnie rozwaliło jak z Kamila zrobili alkoholika, bo wypił kilka piw w czasie kilku dni.
Ja nie mówię, ze to nie trzeba być czujnym, no ale bez przesady. Niech się przejdą po szkołach i popytają młodzieży czy mają styczność z alkoholem. To prawie wszystkich trzeba by na AA skierować. Serialowe realia..
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
we wszystkich barach w Wawie mają ten sam,jeden wzór kieliszka? Gdzie Agnieszka nie pójdzie,pije w takim samym...
![]()
![]() |
#180 |
Przyczajenie
|
..bo ze swoimi "bliźniakami" raczej nie chodzi
![]()
Moja filozofia? Jestem zadowolona i stosuje szeroko pojety mamtowdupizm ![]() Tworząc ciało kobiety Bóg się bardzo postarał.....ale tworząc jej charakter i osobowość przekombinował ![]() Edytowane przez jaMAJKAfree Czas edycji: 2012-03-29 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.