|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Nic. Moje posty pozostają niezauważone
![]() ![]() Czemu? |
|
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On nie jest dla mnie "tata" ja dla niego jestem ty..
|
|
|
#4323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uuuuu
![]() Cytat:
Ja to ogólnie jakbym po pół roku, nie potrafiła powiedzieć, że kogoś kocham, tzn że bym tego kogoś nie kochała. Ale, że tak powiem... jeżeli zaczynam się z kimś spotykać, to już po miesiącu - dwóch jestem w stanie powiedzieć, że się zakochałam. Bo po prostu jakbym nie zaczęła się zakochiwać, to nie miałabym ochoty się widywać z tym kimś, ani rozwijać tego w jakiś sposób, więc bym do miesiąca nawet nie dotrwała ale to akurat nie jest dobrze, że zakochuję się tak szybko, zwłaszcza w moim przypadku.Cytat:
![]() Ale tutaj nigdy nie będę mieć tego problemu, bo tutaj wszyscy niezależnie od wieku mówią sobie na "ty" ![]() Nie płakusiaj U mnie już moja mama zaczyna coś dogadywać, co do tego że się przeprowadzam... "No a nie pomyślałaś, że twojej siostrze może być przykro, że ją zostawiasz?... no nie pomyślałaś o tym?", "I tak niedługo będziesz chciała tu wracać" ![]() Na te pytania, odpowiedziałam tylko tak jak to Elve kiedyś napisała: "A za mąż też mam nie wychodzić, bo jej będzie przykro?" I usłyszałam "No ale nie wychodzisz jeszcze za mąż". No to co do cholery, już się nie mogę przeprowadzić i żyć po swojemu, tylko wszystko pod siostrę robić? Conajmniej jakbyśmy małżeństwem były. Rozumiem, że jej problemów przysporzyłam (chociaż już znalazła kogoś na moje miejsce), ale bez przesady, wychodzi na to, że powinnam z nią zostać dopóki sobie męża nie znajdę ![]() Fubi co z włosami? ![]() Ilona - ja nie wyobrażam sobie mówić do teścia tato, po pół roku bycia z jego synem
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-03-28 o 19:49 |
||
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wystarczy moja milosc by to uratowac.. Nie chce mowic kochac..bo pozniej ciezej sie odkochac i znow zyc bez "misia"
|
|
|
#4325 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
A do mamy mówisz "podać mamie herbatę" czy "podać ci, mamo, herbatę"? Cytat:
|
|
|
#4326 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja chyba musze zmienic pracę i jest to teraz dla mnie ekstremalnie stresujące. Cytat:
Czytam tylko to co jest mi potrzebne na zajęcia/zaliczenia, od beznadziejnych czasow czytania lektur schematowo czytam bardzo mało, najbardziej lubię krótkie artykuły, opowiadania. Biegnę jutro do biblioteki..Ilona ja bym sfiksowała... Pogadaj z nim szczerze, rzeczowo, przygotuj sobie argumenty wzesniej i zobaczysz co z tego będzie... Albo nie będzie. |
||
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy co dalej.
|
|
|
#4328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nieprawda!
Cytat:
Niby są o wiele bardziej gęste, puszyste i w ogóle fajne, to jednak ostatnio wierzchnia warstwa wygląda na tak suchą, jakby była wręcz popalona Nie wiem czemu. I jeszcze od wcierek wyrosło mi pełno nowych włosów (co akurat jest pozytywne) i one sterczą na wszystkie strony, więc wyglądam, jak jeż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz co Ilona, jak Ty masz takie podejście do tego ojca, to on na pewno to wyczuwa... I jest po prostu wrogo nastawiony. |
|||
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż za cudowna noc, sąsiedzi nie dali mi spać DO 5 a moja psica OD 6...
Wyczuwam świetny czwartek
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Prawda, prawda.
Cytat:
Mi i po ślubie jakoś ciężko to sobie wyobrazić
|
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba z proteinami
![]() Cytat:
W ogóle uważam, że to głupi zwyczaj.---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- OtTakaJa - jest temat pod Ciebie na głównej stronie: https://wizaz.pl/Fryzury/Trendy-we-f...Fryzury-slubne ![]() Masz już wybraną i zaklepaną? Bo z tego, co oni tam proponują, to na mój gust na ślub nadają się może ze dwie. "Najlepsza" jest "Mabille". Nie wiedziałam, że wracając z budowy, gdzie akurat szlifowali styropian na przekosmicznym wietrze i jeszcze zacinało deszczem, miałam fryzurę ślubną Dobrze, że mnie chłopaki nie skasowali za to słono ![]() Tylko nie rozumiem, czemu pani na stacji benzynowej potem 3x sprawdzała, czy karta, którą płacę jest na pewno moja.
|
|
|
|
|
#4332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4333 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
jakos podlamalam sie psychicznie i w nocy spac nie moglam. caly czas o tym mysle. snilo mi sie to.. boje sie rozstania..bo mi zalezy i tego ze znow przez pol roku bede wyjeta z zycia przez takie cos..
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Malla - jak jestem zła (no teraz nie jestem zła, ale nieco niezadowolona
), to poczucie humoru mam czasem okrutne dla otoczenia, ale staram się panować nad sobą ![]() Ilona - dlaczego sądzisz, że będzie tak, jak wtedy? Wiesz, ja też się bałam, że będzie tak, jak przy pierwszym rozstaniu z eksem, ale nie było. Było strasznie, ale nie tak jak wtedy. Nie musi tak być, jeśli stanęłaś na nogi po tamtym związku, to tak nie będzie. |
|
|
|
#4336 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą
![]() Jeśli Ci zależy, odśwież tę znajomość, zróbcie coś nowego i przypatrz się jego reakcji. Mówi się, że kobiety po ślubie chodzą zaniedbane i oglądają "Modę na sukces", a tutaj on kapcieje.
|
|
#4337 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Już Ci ciążowa huśtawka nastrojów ruszyła?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Masakra. Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli nam wyjdzie, to pewnie po ślubie do teścia będę mówiła po imieniu, a "teściowa" i "synowa" nam już zostaną, hehe.
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
elve - jak to się stało?
|
|
|
|
#4339 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Kiedy jedzie? Mój kić poznał wczoraj na spacerze piwnicznego kotka. Powąchali się, pomiauczeli cicho, czarnuszek zaprosił go do siebie, tylko ta okropna pani nie dała mu wejść za nim przez okienko do piwnicy.
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Malla - spacerujesz z nim na smyczy, czy Cię słucha?
|
|
|
|
#4341 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Po prostu poznałam starsze pokolenie tej rodziny zanim poznałam "młodzież"
I Mamuśka mojego białogłowego stwierdziła, że jestem boska i to będę jej synową i koniec A że wybrała dla mnie nie tego syna, który mi podpasował, to inna bajka ![]() Cytat:
A Twój Kić jest szczepiony na wszystko możliwe?
|
|
|
#4342 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kot słucha tylko nasypywania karmy do miski
![]() Na smyczy ładnie chodzi przy nodze, tylko nie lubi po trawie, bo go kłuje w łapki. Na ile? Był szczepiony w lipcu "piątką", czyli na wszystko prócz wścieklizny. Piwniczniak był szczepiony na wściekliznę, bo to oswojony i zadbany kot, którym zajmują się ludzie z bloku i biorą go regularnie do weterynarza. Mamy 2 takie czarnuchy w bloku, mają nawet drabinkę na balkon do pani, która je karmi, a okno do piwnicy jest stale uchylone i wyścielone starymi swetrami. Czarnuch jest duży i gruby, próbowałam zajrzeć mu pod ogon, bo albo jest kastrowanym kocurem, albo kotną kotką. Nie ma przyciętego ucha, więc to coś nie było sterylizowane przez TOZ. Jeśli jest w ciąży, to fundacja może ją ciachnąć i zająć się kociakami, więc przyczaję się na kota ze smakołykiem albo na dokarmiającą sąsiadkę i wybadam teren.
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy dam rade po kolejnym.. Wiadomo ze jak wchodzi sie w zwiazek to nie z mysla ze czeka kolejne rozstanie..
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
elve - no jak baby coś postanowią, to nie ma zmiłuj
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- No niestety tak jest czasami, że tych rozstań jest dużo, przez zupełny przypadek. Ale czasami jest tak, że się albo nie tych facetów wybiera, albo samej nie potrafi się stworzyć związku z facetem, gdyż nie jest się w szczerym związku ze sobą... |
|
|
|
|
#4345 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Na 4 tygodnie.
Cytat:
Nie ma czegoś takiego jak limit rozstań A dlaczego miałabyś nie dać? Cytat:
Tak, on też tak stwierdził, od czarownic nas wyzywa
|
|
|
#4346 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Krótko
![]() Cytat:
Rzadko kot nie daje się złapać, głównie ma to miejsce wtedy, gdy na oczach tego kota dał się złapać jego kolega ![]() Albo przeciągać w czasie coś, w czym facet nie jest szczęśliwy i tylko odwleka się koniec.
|
|
|
#4347 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Bez tragedii
Pierwszy wyjazd był najgorszy, teraz już wiem jak to jest i nie ma takich nerwów. Pierwszy tydzień będę odsypiać, ostatni tydzień robić się na bóstwo, więc w sumie zostają dwa tygodnie. Nie jest źle. Blondyn się śmieje, że jeszcze trochę i na hasło "wracam do poprzedniego systemu pracy" zblednę i zacznę go namawiać, żeby zostało jak jest ![]() Cytat:
Kotka jest za cwana na nasze zabiegi, nie podejdzie do żarcia w klatce czy pudełku, nie podejdzie jak człowiek jest w pobliżu. Siatką na motyle trzeba by było ją łowić. I nie wysiedziałaby w klatce do zagojenia, nie ma opcji, nie dałaby nam żyć. Stara, wredna, wrzaskliwa baba. Cytat:
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
On zarzuty wobec mnie tez ma..musze dojsc czy sluszne czy nie.
Bo wiadomo ze ja idealna tez nie jestem. Zarzuca mi ze mam wieczne pretensje o wszystko, ze nie mysle o tym co on chce tylko o sobie. i ze kiedys bylam usmiechnieta dziewczyna a teraz jestem wiecznie zla i mam te pretensje. nie wiem co dalej.. czy ta rozmowa cos da.. czy cos zmieni we mnie..w nim.
|
|
#4349 | |
|
Zadomowienie
|
Za przeproszeniem, pozwolę sobie się nie zgodzić. Walczyłam o Tego Człowieka na miarę swoich możliwości. Co wywalczyłam? No właśnie. Świetnie.
Cytat:
. I co? I nic. Trudno. Nie wiem, ciężko mi jakoś się do Twojej sytuacji ustosunkować, bo wiem tylko tyle, co przeczytam na forum. Mam jednak wrażenie, że jesteś z nim tylko dlatego, żeby z kimś być. Nie zgadzaj się na bylejakość w życiu. Krzywdzisz tym głównie siebie. Kto wie, może właśnie przez taką wegetację w pierwszym lepszym związku, bo "limit rozstań" się wyczerpał, tracisz jakąś życiową szansę? Nie warto tkwić w czymś, co jest... niewiele warte.
|
|
|
|
|
#4350 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

.
Czytam tylko to co jest mi potrzebne na zajęcia/zaliczenia, od beznadziejnych czasow czytania lektur schematowo czytam bardzo mało, najbardziej lubię krótkie artykuły, opowiadania. Biegnę jutro do biblioteki..