|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
|
|
|
|
#2582 |
|
Rozeznanie
|
Tłumaczę moim kulawym angielskim
![]() "Nie trać nadziei. (Nigdy nie wiesz, co przyniesie jutro)
|
|
#2583 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
Natalia dobrze,ze sie w koncu odezwalas ![]() Odpoczywaj ile tlyko sie da a my z utesknieniem czekamy na Ciebie Tigresse rozumiem z jednej strony to,ze wolalabys od razu sprawdzic wyniki u siebie,ale moze lekarz ma racje?? ![]() Tyle sie slyszy,ze lekarze specjalnie podpuszczaja,ze np dany cykl nie bedzie szans, para odpuszcza a potem sa II..... Mam nadzieje,ze u Was to zadne problemy z wynikami tlyko musiscie wyluzowac. Nie pisze tego tak latwo,bo mi sie udalo,ale sama na wlasnej skorze przekonalam sie jak luz przy staraniach dobrze robi.... Emilko super,ze na swieym powietrzu spedzilas dzien ![]() Hehe ja caly czas trzymam sie,ze moje dziecko nie moze byc jedynakiem ja jak zawsze latalam do wc rano z 3 razy po poludniu i przed spaniem jeszcze tak teraz zauwazylam,ze rano czasami ide np tlyko 2 a reszta bez zmian,wiec moja przemiana trzyma poziom jaki byl przed ciaza. dzis mam pelny 11 tydzien, jutro 12 sie zacznie, a mam 1 kg na plusie. z czego pewnie z 0,5 kg w cyckach![]() Promykas ja tez firanek nie mam w pokoju mama ma i tlyko jakies lekkie w kuchni sa![]() Nie lubie tego typu ozdob ![]() Istraa brak slow na polskich lekarzy i cala sluzbe zdrowia.... TY sie nie denerwuj, za tydzien bedzie babcia po wszyskim i wszystko bedzie ok. Dobrze,ze masz przepisanego dupka Dbaj o siebie i dzidzie![]() A jak corcia wie,ze bedzie miala rodzenstwo?? jak zareagowala?? tynkusia szkoda,ze nas opuscilas,ale bardzo sie ciesze,ze Ci sie udalo Gratulacje Ktory to tydzien? jak sie dowiedzialas? od razu test czy jakies objawy?? napisz nam cos wiecej![]() Martarynko dziekuje,ze pytasz. Operacja dziadla sie przedluzyla troche,ale wszystko ok. Lekarze bali sie o narkoze,bp dziadek ma problemy z sercem spore,ale udalo sie. Teraz czekac az wroci do pelni sil,bo bardzo oslabiony jest, dzis bede u niego ![]() Martarynko ja tez chce to 3d usg Tz w ogole tydzien temu wkrecil sobie,ze zrobimy je przed swietami albo po....ja mu tlumacze,ze za wczesniej jeszcze na nie troche![]() A Tobie 3 tyodnie szybko zleca na tym 3d to daja filmik i zdjecia-nie??Sloniotko007 witaj i od razu GRATULUJE!!! Mam nadzieje,ze zostaniesz z nami Moze napisz cos wiecej![]() Camilla trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno Zielona jak macie taka okazje to pewnie za ta roznice to lekpiej nawet na raty kupic swoje sprzety,a miec wlasne i nowe![]() jak urodzisz przy dwojce dzieci bedzie Ci na 3 pietrze w malym ciasnym mieszkaniu napewno gorzej niz w domku za miastem....Takie jest moje zdanie ![]() Polu dobrze,ze do nas wrocilas ![]() NO i ciekawe co z testowaniem Perelki.....mam nadzieje,ze jednak nie zapomni nas poinformowac
|
#2584 |
|
Zadomowienie
|
Na początku podejrzewał policystyczne jajniki, ale zrobił usg dopochwowe i powiedział, że jednak wszystko jest ok.
Dziewczyny czy w ten sposób można wykryć taką chorobę? |
|
|
|
#2585 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2586 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obudziło mnie siusiu o 9 ale polezałam jeszcze pół godzinki, myslałam ze zasne ale jakos odechciało mi sie wiec wstałam i pierwsze co zrobiłam to oczywiscie kompa załączyłam i przylazłam do Was, tak szczerze top gdyby nie wy i to ze zaczełam pisac na tym forum to komp by mi nie był wcale potrzebny ![]() a mój tż chce mi zabrac go troszke na kurs bo czasem mu sie nudzi i pooglądał by jakies filmy i zapowiedział mi ze musze sie troszke z nim podzielic, a ja mu na to że to najwyzej Ty bedziesz na tygodniu pisał z moimi koleżankami za mnie
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Rozeznanie
|
Hej kochana
![]() no właśnie się zastanawiałam, gdzie moja herbatka )))
|
|
#2588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a kiedy masz obronę?
|
|
#2589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2590 |
|
Zadomowienie
|
witaj black
![]() cos ostatnio mało nas odwiedzasz...? |
|
|
|
#2591 |
|
Zadomowienie
|
czesc laseczki
) jakoś się tu dziś "domowo"zrobiło )Pola jak dobrze ze jestes ) też tak jak emma myslałam ze wrócisz dopiero pochwalic sie II....mówisz ze masz dobrego gina? daaj namiary bo ten mój nowo odkryty to taki dziwny :/ jakoś mu nie ufam :/ Zielona...nie ma sie nad czym zastanawiac to mieszkanie to switna opcja ... na pewno lepsza od dotychczasowej a meble sie powoli kupi i agd ![]() najwazniejsza lodówa i kuchenka bez reszty na krótką mete da sie zyc
|
#2592 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe ostatnie dni cos nawalam,ale obiecuje,ze sie poprawie....
|
#2593 |
|
Zadomowienie
|
no... ciekawie by było jakby nasi tżtowie zaczeli ze sobą pisac o tym staraniu, ciekawa była bym ich wypowiedzinie no, mój to jest nakrecony jak bąk teraz, na każdym kroku mi to pokazuje, to ja se wrzuciłam na luz i go specjalnie podpuszczam i pytam: tak Ci sie spieszy do dzidzi? żeby pieluchy zmieniać? wstawac w nocy? i takie tam ale jego to nie rusza mówi ze tak i juz!napalony tatuś |
|
|
|
#2594 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj misiu
![]() no tak jestem mniej, najpierw l4 Tz, ogolna moja mega sennosc... do tego coraz mocniej odczuwam bole w kregoslupie ale staram sie radzic jak moge i zajrzec do was codzinnie na troszke. oczywiscie nie zamierzam Was zostawic, a tlyko jak forma mi sie poleprzy to bede znow czesciej![]() A Ty nie dawaj laptopa Tz....jak to....mialoby Cie nie byc caly tydzien.... o nie, nie , nie....
|
#2595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2596 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czesc piękna ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
no tez sobie tego nie wyobrazam zanudziła bym sie na amen! |
||
|
|
|
#2597 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ale dzień , nie mogłam się dobudzić , deszczyk kropi , ciśnienie spada a mnie głowa boli i jakoś tak do niczego się czuję ![]() W ogóle TŻ dzwownił, że znowu samochód się zepsuł ( coś pewnie źle naprawili ostatnim razem ) i zostawił go w warsztacie , kolega go z pracy podrzuci do domu , a co za tym idzie, nie wiadomo czy zdąży na usg tak czy siak ja muszę wieczorem sama zapierniczać piechotą do lekarza w jedną i drugą stronę, no co za życie.
|
|
|
|
#2598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do domu będziesz wracać w podskokach
|
|
#2599 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro na 13 idę ![]() dzien dobry ![]() dzień dobry ![]() Cytat:
![]() ale fajnie sie zrobiło
|
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
własnie byłam okraść moje nasze kurki
odkryłam kolejne miejsce gdzie niosą jajka sama sie kura wydała bo akurat zniosła jajko i zaczeła sie drzec-to ja za nią i takim sposobem mamy juz z tesciową uzbieranych na swieta ponad 50 jaj z czego sie bardzo ciesze bo akurat na wielkanoc potrzeba jajek do koszyczka kilka i przede wszystkim do ciast, sałatki, na panierke do kotletów itd. a wczoraj umówiłam sie z nią żebysmy sie obie nie chrzaniły ze wszystkim to ja bede piec ciasta a ona zrobi, barszcz biały (bo na snidanie schodzimy na dół), bigos, flaki-takie obiadowe rzeczy a ja bede bawic sie ze słodkościami
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A ja chora nie wiem czy Wam już to pisałam katar i ból głowy. Mam pytanie przy okazji 3 kwietnia powinnam dostać okresu ale juz od jakiś 3 dni zauwałyam u siebie taki biały śluz a dodatkwo to czuję kłucie w jajnikach i taka jakaś jestem zapowietrzona jakbym dosłownie balona połknęła. Nie wiem jak to odczytać nie chcę się za bardzo nastawiać ani wmawiac sobie niczego ale myślicie że to dobry znak |
|
|
|
#2602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nue widzisz wszystko dobrze, a z dzidzią wszystko ok. i niedługo zobaczycie się na usg
Zielona bierz to większe mieszkanie, a sprzęty sobie dokupicie , będzie Wam wygodniej i nie bedziesz wózka tachać z 3 pietra. Ostatnio wyobraźcie sobie, szwagier mojego brata ma firmę budowlaną, i ktoś sobie kupił dom i zażyczył sobie remontu, były tam nowiutkie piękne drewniane drzwi w każdym pokoju i gościu je po prostu wymienił i oddał na wyrzucenie i brat sobie ją wziął do domu, nowiutkie i za darmo ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
Nati w ogóle jak fajnie, że jesteś, bo smutno tu bez Ciebie było na wątku, że szok ![]() |
|
|
|
|
#2603 |
|
Rozeznanie
|
Black no to teraz modle się za dziadka za szybki powrót do pelni zdrowia, dobrze, że wszystko przebiegło pomyślnie. Jeśli chodzi o usg 3D to podobno fajna sprawa i pamiatka, tak mowią znajome, ktore na nim byly, mysle, że ja też bedę zadowolona. W tym gabinecie gdzie ja bede je robic nagrywają krotki filmik i dostaje się zdjecia, chyba wszedzie tak jest.
Natalia ja dopiero w tym roku zaczęlam studia mgr. także obrona w przyszłym roku, mam jeszcze duzo czasu, ale chcialam wczesniej się za to zabrać, bo jak bedzie dzidziuś to nie wiem czy podołam Mam ambitny plan napisac ją w wakację ![]() Promykas czekamy na relacje z usg. |
|
|
|
#2604 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takie okazje są fajne, ale ludzie to czasem mają nie powiem co w głowach z nadmiaru pieniędzy co nie?
|
|
|
|
|
#2606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wcześniej chodziłam do Wro, a teraz mam gina z Kobierzyc...nie wiem czy to nie za daleko dla Ciebie, bo musiałabyś się przez cały Wrocław przebić. Ale spróbuj do tego: http://www.znanylekarz.pl/grzegorz-m...ekolog/wroclaw jest rewelacyjny z tego, co mówiła mi koleżanka. Ja w ciąży będę chodziła na pewno do niego, a teraz poszłam do innego, bo ten akurat ma duże doświadczenie w leczeniu niepłodności. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- pyyyychaaaa
|
|
|
#2607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja akurat przed okresem zawsze mam wzdęty i większy brzuch u mnie to objaw nadchodzącej @
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Zadomowienie
|
biore sie za liste co mam zamiar zrobic na swieta i liste zakupów w co musze sie zaopatrzyc
|
|
|
|
#2610 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo wiadomo, że faceci to najgorsi plotkarze heheMój był taki nakręcony w poprzednim miesiącu...koszmar jakiś....był pewny, że jestem w ciąży - wniosek jeden: Taka z niego wróżka jak z koziej....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

mama też tak ma.

ciekawie by było jakby nasi tżtowie zaczeli ze sobą pisac o tym staraniu, ciekawa była bym ich wypowiedzi
ale staram sie radzic jak moge i zajrzec do was codzinnie na troszke. oczywiscie nie zamierzam Was zostawic, a tlyko jak forma mi sie poleprzy to bede znow czesciej