|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Wszystkie super torebki, ja mam tyle, że sklep z torebkami mogłabym otworzyć
![]() Amilcia własna knajpa - super... nam też się marzy super, że cukrzyca minęłaMaga super, że z tarczycą wsio ok Eseska niech pęcherzyk rośnie zdrowo :ksiuki: Zebra fajnie, że zakupy się udały. Ja najpierw lumpkowe prałam razem z naszymi a dopiero potem w dzieciowym proszku (Loveli) razem z innymi i prasowałam normalnie byliśmy prywatnie bo UWAGA!!! z nfz pani zaproponowała mi termin na... GRUDZIEŃ ![]() Basia super, że Tobiasz ładnie przybiera i mleczarnia się rozkręca Lucy jak Emilka po szczepieniu? na co szczepiliście? Matko, czy ja jestem jakaś wyrodna, że nie płakałam strasznie z Julkiem? Ale może dlatego, że on tak popłakiwał tylko ![]() Agatka cieszę się że Revlon podpasował czyli taki bladzioch nie jesteś, bo dla mnie Buff dobry kupiłaś próbki na allegro czy duży? - ok doczytałam :P Fiolusiek ja miałam Revlon i do tłustej/mieszanej i suchej/normalnej i ten do suchej nie zatykał i nie uwidaczniał suchych skórek (to też często się zdarza) Adunia super, że psycholog powiedziała, że silna babka jesteś Sierpień - niewiele zostało Ewel baciki dla tż co zabiera internet ![]() Adunia/Pani ahh, mi się udało też odwiedzić USA, ale tylko Denver i okolice - niezapomniana wyprawa - zresztą z niezłymi przygodami - leciałam sama jako 15-latka z przesiadką i zmianą lotniska w Lodnynia Pani ten krem koloryzujący Make Up For Ever to w sephorze? Drogie to to? A zresztą zaraz wygooglam sobie ![]() hihi, jakiś niemiec (Alzheimer) się do Ciebie przypałętał? ![]() Alfa super, że łobuziak ma się dobrze Alonka trzymam kciuki, żeby zołza nie przyszła, ale proszę Cię, nie nastawiaj się na nic bardzo i u nas jest zasada, że TEST robimy najwcześniej w dniu spodziewanej @ Berbie pracoholiczko... wykończysz nam się ![]() Nita na drzewo z takimi szefami, może zrozumieją, że masz drugie małe dziecko? Czy to nie takie typy? No i trzeba opić zęby Sylwii ![]() ![]() Maksilola/Basia jak udaje wam się złapać dziecięce siuśki? no i czy takie badania trzeba robić ot tak? Kunegunda ja oglądałam i mdleje z zachwytu ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Mianuję się mistrzynią nadrabiania ![]() :brzyda l:Cytat:
A pani jest fizjoterapeutką i pracuję metodą Vojty (jest nawet wpisana na ich głównej stronie więc mam nadzieję, że zna się na rzeczy ) zresztą została polecona przez pielęgniarkę z oddziału dla chorych noworodków (btw. on się jakoś nazywa?) A co to za dół? Tęsknisz za brzuszkiem? brawa dla Mikołaja ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
ja też jakby co |
||
|
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Cytat:
hehe myślę, ze ma wiecej takich idolek mysle, ze babeczka kompetentna dół związany z pracą Mikołaj podrywał jedyna dziewczynkę bo tam 6 chłopc,ów było i powiem ze mu sie nawet udało - usmiechała się do niego
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocha, kocha- wyobrażam sobie czasem te podróże na czworaka popod stół z Kasią na plecach ![]() Obserwuję takie akcje na impreziach rodzinnych , pierwsze pytanie dzieci moich kuzynek jak mnie widzą brzmi: "A gdzie jest wujek?"Ja też jestem fanką p. Beatki i mam nadzieję, ze tak zostanie ![]() A dlaczego masz doła? inutil- z terminami NFZ jakaś porażka. Życzę aby rehabilitacja sprawnie szła a Julek chętnie ćwiczył
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
a siuski łapie sie do takiego woreczka
![]() podziwiam za posta
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
natalia- nie martw się!
u Was w grupie też taka przewaga chłopaków? My na 11 par mamy 8 czekających na chłopaków, 2 na dziewczynki i jedną parę, która nie chce znać płci mieliśmy dzisiaj wykład o Baby Blues...fajnie, ze taki temat został poruszony Ja ostatnio tłumaczyłam Tz-owi co to jest depresja poporodowa i skąd się bierze - a dzisiaj usłyszał podobne informacje od eksperta - przynajmniej będzie przygotowany na to, że żona może mieć kryzys ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- shehzadi, kasiahexe- co u Was?
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Pani, piękne roślinki sobie sprawiłaś
![]() Inutil - matczyna intuicja jest niesamowita. Trzymam kciuki za rehabilitację Julinka ![]() Po szczepieniu znośnie - Mała przespała większość dnia. Teraz ma lekko podwyższoną temperaturę. Mam czopki w razie czego, obserwuję. A Ty nie jesteś wyrodną matką Ja się popłakałam, bo Emilka z reguły nie płacze Jeśli jej się zdarzy to tak do zniesienia, szybko się uspokaja. A po szczepionce aż się zanosiła ;( Nie mogłam tego znieść ![]() Natalia - nie dołuj się berbie - odpocznij ![]() Boże, jak wieje słyszę jak wiatr hula po dachu :/
|
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Lucy nie wiem jak jak to wczoraj czytałam, że przeczytałam, że to Twoje
![]() pani- piękne ![]() Nie śpię chociaż dla mnie to środek nocy.... Obudziła mnie wiadomość o wypadku busa jadącego z górnikami... Tragedia... A wczoraj tak bardzo wyły syreny - myślałam, że trawy się znowu palą.
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ooo widzę Zeberka już nie śpi ![]() ja się muszę zaraz zbierać i załatwić coś na mieście później wracam i odeśpię, bo mnie najpierw biodra bolały jak leże na boku i szukałam pół nocy odpowiedniej pozycji a później śmieciarka o 5 obudziła
|
|
#1630 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
brawo zeberko Ja piorę tylko raz ale w większej temp. potem prasowanie obowiązkowo. Proszków jakich używam to Lovela a płyn do płukania to Dzidziuś ![]() Cytat:
![]() Natalia, Zebra - a to za zdjęcia - lanie Wam się należy.A tak na poważnie to pewnie było fajnie się tak spotkać. P. Beatka jest też moją idolką ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Dzień dobry w ogóle, zapomniałam się przywitać
|
|
|
#1631 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Trzymam za dobre wynikiCytat:
Inutilku faktycznie jesteś mistrzynią nadrabiania Cytat:
I co to znowu za dół, nie dołuj się ![]() Zebra za ubrankaA włosy pokażę wieczorem jak wrócę do dom i dorwę aparat
|
||
|
|
|
|
#1632 | |
|
Wtajemniczenie
|
- co badasz? Powodzenia
![]() Cytat:
pamiętam jak to jest - ale watro się pomęczyć zwłaszcza że w dzień można odespać.
|
|
|
#1633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koszmarne to jest... u mojej koleżanki taką kasę koszą za każde 15 minut, hehhhh ![]() bo głupia powiedziałam konkubentowi o pomyśle i ten się napalił na "uprawę" ![]() no i mają motyw na ciąg dalszy... rywalizacja sióstr, bo ich relacje nie są raczej jak bliźniaków z W-wy... tu kompleksami młodszej na kilometr śmierdzi.... a figura marzeń... hehhhh dacie radę! ja się naoglądałam w młodości masę efektów cierpliwych ćwiczeń (ich zaniechań też - niestety) i wierzę w ich moc. Tylko jedno: cierpliwość. I dużo takich wad się pięknie wyprowadza! ale bez noszenia na rękach?! :P zazdroszczę tych spotkań ![]() Cytat:
![]() :brzyda l: szalona... ale gdzie on się zmieścił??????MUFE jest tylko w Sephorze, ale nie mają kremów koloryzujących. Krem koloryzujący miałam z Estee Lauder. Ale sobie pomyślałam, ze do Waszych idealnych buź lepszy by był podkład HD z MUFE... jesteś!!!!U nas to samo...
|
|
|
|
#1634 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
polecam też mleczko do płukania z loveli. Cytat:
cycuś mamy służy Cytat:
sama raz na jakiś czas robię chłopcom badanie krwi, tydzień temu robiłam - mają dobre za nadrabianie
Edytowane przez maksikola Czas edycji: 2012-03-29 o 09:30 |
||||
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
heoj
ZEberka - fajnie że zakupy udane , i spotkanie z Natalią , Mikołajem i Tatusiem Mikiego. szkoda ze nie macie fotek KIEDY NASZE SPOTKANIE ???? ZLOCIK ??? Natalia ?/ Zeberka ? / Nita ? Inutil - asymetria szybko do wyleczenia , mojej siostry syn tez mial lekką. oni teraz się martwią bo nie dźwiga się do siadania , Pisałam do Cookie - ma dużo spraw do załatwiania , podczytuje nas , karmienie opanowane, Mały ma kolki , ale jakoś daje radę |
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
girls
|
|
|
|
|
#1637 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Adunia nie zauważyłam zdjęć:P ładna z ciebie dziewczyna
w moim guście![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tak w ogóle wczoraj miałam podwyższoną temp a dziś stan podgorączkowy boje się że jakieś choróbsko mnie dopadło;/Cytat:
dzień dobry i życzę miłego dnia!!! u mnie co chwila coś z nieba leci:/
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powoli juz same obracanie się na drugi bok to całe przedsięwzięcie logistyczne grzechem było by narzekać na takie pierdoły niech sobie mały człowieczek tam zdrowo rośnie, a ja moge chodzić nawet połamana
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
BRY...ale zimny strasznie!!
Inutil no dziś pytałam mamy i ona też stwierdziła że mam za jasny ten fluid ten 180!! orientujecie się jaki jest kolejny po 180?? Kupiłam probki na all.....i dobrze zrobiła ale ten jasny nie używałam ale na bank za jasny skoro ten 180 za jasny!! wrrr....u mnie własnie ten problem jest taki że ja mam teraz twarz taką buraczaną troszkę a reszta ciała biała!!
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2012-03-29 o 11:05 |
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej a ja tak głupio zapytam bo mam te cykle nieregularne ostatni o owu miałam 23dc a teraz 15dc i nie wiem jak w końcu termin @ liczyć!!! 14 dni po owu czy dalej??? może jesteście bardziej doświadczone i rozwikłacie tę zagadkę :P
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
zaszłam dziś do Biedronki bo miałam taką cichą nadzieję, że może owies będzie... nie ma moge sobie szczypiorek za to zasadzić
![]() w weekend do zoologicznego się wybieram najwyżej kupie taki w woreczakch dla zwierząt ponoć też wyrasta ![]() a dziś rano się obudziłam bo tż do mnie coś o "opakowanie" mówił więc podnoszę głowe i mówię CO? a on "PA KOCHANIE"
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
a ja pochwalę się że na grządkach już od ponad tygodnia rośnie szczypior
także mam codziennie świeżą dostawę
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- u mnie tez :P:P:P
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a średnio ma 14, ale ile ta twoja ma to ja nie wiem
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą musze kiedyś dokładniejsze badania zrobić sobie bo wychodzi na to że lewy jajnik źle mi funkcjonuje... jak nie biorę żadnych tabsów to jeden cykl mam 29-30-dniowy a następny ok37-41-dniowy;/ i tak w kółko, coś musi być nie tak
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
no to do ginka wynocha!!
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
no
Cytat:
![]() później wstawię zdjęcie tortu, w ogóle to piekłam "prezydenta" Ewy Wachowicz i powiem szczerze że przepis nie przypadł mi do gustu: jest mega pracochłonny i do tego powinno brać się połowę składników na masę i połowę cukru mniej bo ulepek wyszedł! na nic, następnym razem będę wiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- na ostatniej wizycie, jak miałam ten monitoring, mówiłam mu że ostatni cykl miałam 37-dniowy to stwierdził że w zimie to normalne, coś zaczął mówić o długich dniach i w końcu nie zrozumiałam o co mu chodzi :P ale jak tak dalej będzie to muszę wziąć się za to edit: a co ciekawe w lewym jajniku nigdy cysty mi nie wykryto a w prawym już ze 3 razy miałam, zresztą może i więcej ale nie wiedziąłam o nich
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2012-03-29 o 11:32 |
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ale zimnica ,
ale muszę iść z małą na spacer bo inaczej będzie kiepsko ze spaniem teraz robi drugą drzemkę półgodzinną , potem zupka i heja też pójdę do biedronki ] |
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh a co ma piernik do wiatraka?? powiem szczerze że pierwsze słyszę aby to miało jakies znaczenie czy zima czy lato.... policz sobie od owu ile masz dni w poprzednich cyklach jeśli robisz wykresy i zobaczysz po ile dni masz FL
|
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też na razie lece, bo muszę dziś łazienki posprzątać ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- kurczę no właśnie nie robię wykresów a w sumie teraz troszkę tego żałuję, znając mnie to miałabym zapał przez kilka dni a później dałabym sobie z tym spokój:P pewnie jak miałabym problemy z zajściem czy wyczuciem owu to robiłabym wykresy a tak to dupa blada
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

super, że cukrzyca minęła

Sierpień - niewiele zostało 

, mam nadzieje, że wszystko się unormuje i Julek weźmie się za siebie
) zresztą została polecona przez pielęgniarkę z oddziału dla chorych noworodków (btw. on się jakoś nazywa?)
Ta kobieta jest moją idolką 

I co to znowu za dół, nie dołuj się