Miłośniczki ZARY - część XV - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-28, 23:03   #691
pronunciation
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Czy ktoś widział białe dresowe marynarki? Zastanawiam się, jak wyglądają na żywo.
mi się ten odcień "złamanej bieli" na żywo nie podoba
jest sztywniejsza niż np. miętowa
Stary 2012-03-28, 23:13   #692
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
mi się ten odcień "złamanej bieli" na żywo nie podoba
jest sztywniejsza niż np. miętowa
Czyli to będzie taka ''brudna'' biel? Potrzebuję czegoś białego ''na sportowo'', bo na szczęście białą, elegancką marynarkę kupiłam rok temu i jest idealna

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 23:20   #693
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Może powinnaś jąpodciągnąć wyżej,pod pachy - wtedy byłaby maxi jak znalazł.
A tak na serio, rozmiarówka Mango jest bardz... zróżnicowana, tak to ujmę.
Nad biustem/pod pachami byla . Trzeba bylo przewiazac sie w talii paskiem i spodnico-sukienka jak sie patrzy .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 23:25   #694
Konto usunięte

Dziewczyny, pytalam w poprzednim watku, ale pozwole zapytac sie jeszcze raz tutaj.

Czy nie macie jakichs nowych sukienek na wymiane? Ja mam, a ze moj kryzys w szafie osiagnal punkt krytyczny (pomijajac dwie szuflady i komode wrzucam rzeczy do szafy jak leci bo juz miejsca na wieszanie nie ma i w 3/4 ja zapelnilam; kazdorazowe wyjecie jakiejkolwiek rzeczy grozi zasypaniem mnie ) i chce sie pozbyc paru rzeczy.

Bialo-czarna - XS, prana.

Druga - M (to byl najmniejszy rozmiar; bedzie dobra na XS albo S), prana.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 23:47   #695
cherry_flamme
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33202659]

Czy nie macie jakichs nowych sukienek na wymiane? Ja mam, a ze moj kryzys w szafie osiagnal punkt krytyczny (pomijajac dwie szuflady i komode wrzucam rzeczy do szafy jak leci bo juz miejsca na wieszanie nie ma i w 3/4 ja zapelnilam; kazdorazowe wyjecie jakiejkolwiek rzeczy grozi zasypaniem mnie ) i chce sie pozbyc paru rzeczy.

[/QUOTE]

O, nie tylko ja tak robię Przez ostatnie 2 dni robiłam porządki i zrobiłam 3 długie listy na których mam napisane, co się znajduje w danej szafie/komodzie. Dzięki temu, jak czegoś szukam, nie muszę wyrzucać tony ubrań ze wszystkich miejsc, tylko z tego, gdzie dana rzecz powinna być. To jest genialne, bo sprzątanie (czyt. upychanie) po takich poszukiwaniach zajmuje mi tylko 30 min( a nie 2 godziny, jak kiedys)
Na szczęście w nowym domu mam garderobę. Początkowo myslałam, ze 10m2 to dużo, ale jak teraz patrzę na wszystkie moje ( i nie tylko) rzeczy, to chyba łóżko postawię w garderobie, a sypialnię zastawię szafami

Stary 2012-03-28, 23:52   #696
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
O, nie tylko ja tak robię Przez ostatnie 2 dni robiłam porządki i zrobiłam 3 długie listy na których mam napisane, co się znajduje w danej szafie/komodzie. Dzięki temu, jak czegoś szukam, nie muszę wyrzucać tony ubrań ze wszystkich miejsc, tylko z tego, gdzie dana rzecz powinna być. To jest genialne, bo sprzątanie (czyt. upychanie) po takich poszukiwaniach zajmuje mi tylko 30 min( a nie 2 godziny, jak kiedys)
Na szczęście w nowym domu mam garderobę. Początkowo myslałam, ze 10m2 to dużo, ale jak teraz patrzę na wszystkie moje ( i nie tylko) rzeczy, to chyba łóżko postawię w garderobie, a sypialnię zastawię szafami
To moje marzenie:

http://www.youtube.com/watch?v=wO-kM8am5zc
Stary 2012-03-28, 23:54   #697
Ekscelencja
BAN stały

Kurde dziewczyny ja to w ogole nie wiem co sie dzieje z tym moim zamowieniem ktore ma TNT dostarczyc bylo w Kaliszu a teraz je gdzies wywiezli w woj. lubelskie a ja mieszkam w wielkopolskim
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 00:46   #698
cherry_flamme
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33202967]To moje marzenie:

http://www.youtube.com/watch?v=wO-kM8am5zc[/QUOTE]

No cóż, nie ukrywam, że moja garderoba jest trochę skromniejsza

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny ja to w ogole nie wiem co sie dzieje z tym moim zamowieniem ktore ma TNT dostarczyc bylo w Kaliszu a teraz je gdzies wywiezli w woj. lubelskie a ja mieszkam w wielkopolskim
Oj nie przesadzaj Daj swoim ubraniom trochę wolności, niech pozwiedzają Polskę. W końcu podróże bawią i uczą

Stary 2012-03-29, 00:47   #699
_czarny_kot
Zakorzenienie

zastanawiam się czy kliknąć nową dresową marynarkę za 150zł na allegro, ale użytkownik zarejestrował się parę dni temu i ma zero komentarzy, a wysyłka jest tylko po wpłacie na konto? co sądzicie? chyba jednak nie będę ryzykować...
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 01:31   #700
anusia_usa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Czy ktos moze przymierzal ten plaszczyk? chce go kupic on line ale zastanawiam sie czy warto, a moze jakies fotki macie....

Ref. 2753/027
Do mnie ten plaszczyk wlasnie wczoraj dotarl w jasniejszej wersji, niestety ale bede go zwracac, jak dla mnie okazal sie za dlugi- mam 168 i bardziej mi odpowiada dlugosc tego o fakturze brzoskwini ( w tamtym znow nie pasuje mi material), tak przy okazji zauwazylam ze material dosyc sie gniecie chociaz w dotyku jest bardzo fajny, no i podszewke ma super , gdyby nie ta dlugosc napewno bym go zostawila ale postanowilam dalej czekac az Zara zrobi idealny trench dla mnie
anusia_usa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 08:23   #701
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Hmmm chyba moje XS jest mniejsze. Spódnica jest na mnie podobnej długości, ale mam 162 cm wzrostu, więc zdecydowanie mniej od Ciebie. Moja wydaje mi się być bardziej dopasowana w talii. Jak to Zara, co egzemplarz, inna historia.
chyba faktycznie trafiła mi się duża XS, zazwyczaj spódnice są na mnie krótsze, bo mam szerokie biodra i żeby tu się zmieściły automatycznie leci do góry i odstaje w pasie
Cytat:
Ta jasna spódnica rzeczywiscie dziwacznie leży. Na mnie była bardziej dopasowana,wyedy prezentowała sie inaczej. Twoja wygląda na dużą.
to prawda ale tak jak mówi Anies, co egzemplarz to inne kwiatki
Cytat:
Napisane przez Venise Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję a Twoje zakupy jak najbardziej udane

Byłabym ogromnie wdzięczna ponieważ po zdjęciach, które wrzuciła Organzza myślę, że spódniczka wymaga przeróbki, a tak będę mieć porównanie już po Twojej przeróbce
dziękuję

jak ją przymierzyłam, to też od razu stwierdziłam, że musiałabym ją przerabiać.. a że mierzyłam tylko jedną, to nie wiem czy to cecha tych spódniczek, że na mnie tak leżą, czy ta jedna była tak "skonstruowana"
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 08:36   #702
hihi
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33202967]To moje marzenie:

http://www.youtube.com/watch?v=wO-kM8am5zc[/QUOTE]Muszę Cię zmartwić Kobieta kochająca ubrania i dodatki jest w stanie zapełnić nimi absolutnie KAŻDĄ przestrzeń i jak wielkiej garderoby by nie miała, to dojdzie do sytuacji, w której nagle się zdziwi, że ojej, znowu nie mam miejsca Jakbyś pytała skąd wiem to z doświadczenia Kiedyś wynajmowałam mieszkanko i miałam tylko 2 szafki w pokoju, więc część ciuchów trzymałam w szafkach kuchennych, bo na co mi jakieś talerze i gary Później przeprowadziłam się do mieszkania 3 pokojowego, z czego ten najmniejszy był garderobą to robiłam tak tyyyle mieeeejsca, tyle miejsca, każdy ciuch będzie miał swoje miejsce, każda para butów będzie prosto ustawiona, koniec z ugniataniem, wciskaniem i będzie miejsce na nowe... później znowu się przeprowadziłam, zaprojektowałam SAMA swoją wielką garderobę, moja mama i teściowa wchodząc do niej mówiły, że no przesadziłam, po co mi tyle miejsca... a teraz jestem znowu w punkcie wyjścia - nie mam gdzie wcisnąć ostatnio kupionych 3 par butów
Stary 2012-03-29, 08:38   #703
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego też chyba powinnam rozejrzeć sie za 34, natomiast dobycie teraz tego bluzki w tym rozmiarze może być kłopotliwe. Pewnie same duże rozmiary zostały.
Co prawda, materiał pozostawia trochę do życzenia,ale bluzka wygląda przyzwoicie. Można ją pomysłowo zestawić. Dobra ,niedroga inwestycja.
Cena jest niska, a bluzka naprawdę wygląda w porządku. Na lato będzie bardzo fajna . Wydaje mi się, że te bluzki przychodzą jeszcze w dostawach, bo ostatnio była pełna rozmiarówka.

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Muszę Cię zmartwić Kobieta kochająca ubrania i dodatki jest w stanie zapełnić nimi absolutnie KAŻDĄ przestrzeń i jak wielkiej garderoby by nie miała, to dojdzie do sytuacji, w której nagle się zdziwi, że ojej, znowu nie mam miejsca Jakbyś pytała skąd wiem to z doświadczenia Kiedyś wynajmowałam mieszkanko i miałam tylko 2 szafki w pokoju, więc część ciuchów trzymałam w szafkach kuchennych, bo na co mi jakieś talerze i gary Później przeprowadziłam się do mieszkania 3 pokojowego, z czego ten najmniejszy był garderobą to robiłam tak tyyyle mieeeejsca, tyle miejsca, każdy ciuch będzie miał swoje miejsce, każda para butów będzie prosto ustawiona, koniec z ugniataniem, wciskaniem i będzie miejsce na nowe... później znowu się przeprowadziłam, zaprojektowałam SAMA swoją wielką garderobę, moja mama i teściowa wchodząc do niej mówiły, że no przesadziłam, po co mi tyle miejsca... a teraz jestem znowu w punkcie wyjścia - nie mam gdzie wcisnąć ostatnio kupionych 3 par butów
chyba masz rację. Mnie też ciągle brakuje miejsca, pomimo większej powierzchni. Co ciekawsze, mój mąż nie pozostaje gorszy w ilości posiadanych ubrań (jedna szafa, to same koszule!) i naprawdę mamy ogromny problem ze zmieszczeniem wszystkiego. Aktualnie jesteśmy na etapie projektowania domu, także inspirując się Twoimi doświadczeniami, przeznaczę więcej miejsca na garderobę .

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2012-03-29 o 08:44
anies5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 08:47   #704
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
chyba faktycznie trafiła mi się duża XS, zazwyczaj spódnice są na mnie krótsze, bo mam szerokie biodra i żeby tu się zmieściły automatycznie leci do góry i odstaje w pasie
to prawda ale tak jak mówi Anies, co egzemplarz to inne kwiatki
dziękuję

jak ją przymierzyłam, to też od razu stwierdziłam, że musiałabym ją przerabiać.. a że mierzyłam tylko jedną, to nie wiem czy to cecha tych spódniczek, że na mnie tak leżą, czy ta jedna była tak "skonstruowana"
Mnie się bardzo spodobała, ale niestety nie miałam okazji jej przymierzyć, dlatego nie pozostaje mi nic innego jak zamówić tą spódniczkę online
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 08:52   #705
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
chyba masz rację. Mnie też ciągle brakuje miejsca, pomimo większej powierzchni. Co ciekawsze, mój mąż nie pozostaje gorszy w ilości posiadanych ubrań (jedna szafa, to same koszule!) i naprawdę mamy ogromny problem ze zmieszczeniem wszystkiego. Aktualnie jesteśmy na etapie projektowania domu, także inspirując się Twoimi doświadczeniami, przeznaczę więcej miejsca na garderobę .
No mój mąż tak samo, obydwoje lubimy się ubrać, kombinować, zestawiać, więc koszul ma dziesiątki, kilkanaście garniturów (co, jak twierdzi przy ilości moich żakietów to mały pikuś..), buty w różnym fasonie, kolorach, na każdą parę roku przynajmniej kilka (i oczywiście twierdzi, że to moja wina, bo kiedyś uważał, że wystarczą mu 2 pary eleganckie i 2 bardziej wyluzowane, a ja go nauczyłam, że buty są równie ważnym elementem garderoby co krawat czy koszula... ), więc mamy garderobę ciut mniejszą od Carrie, ale miejsca nam totalnie brakuje i obiektywnie to chyba każde z nas powinno mieć taką tylko dla siebie, a i tak nie wiem czy to by pomogło
Stary 2012-03-29, 09:53   #706
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Cieszę się, że kupiłaś sobie ten kombinezon, bo jest świetny! Przypominam sobie, że masz czarny z zeszłej kolekcji, jak się nosi? Bo mam ogromną ochotę na jakiś, a nie wiem czy będę miała gdzie go zakładać Na jakie okazje go wykorzystujesz?

Czy ja również mogłabym prosić o możliwość wejścia na bloga?
ten czarny noszę stosunkowo często - zimą pod spód zakładałam czarny top z rękawami 3/4, albo po prostu marynarkę na niego, w zasadzie użytkuję go na co dzień
Stary 2012-03-29, 10:10   #707
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
Moje zamówienie też wczoraj pozwiedzało Polskę, ale już dostałam smsa, że dziś dostarczą i faktycznie na stronie TNT wyświetla się, że jest w moim mieście. Nie martw się, Twoje też dotrze
Stary 2012-03-29, 10:19   #708
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez katrina_s Pokaż wiadomość
Moje zamówienie też wczoraj pozwiedzało Polskę, ale już dostałam smsa, że dziś dostarczą i faktycznie na stronie TNT wyświetla się, że jest w moim mieście. Nie martw się, Twoje też dotrze
Też dostałam smsa, że dziś dostarczą i że wyjechało o 9 z Kalisza
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 10:27   #709
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
Też dostałam smsa, że dziś dostarczą i że wyjechało o 9 z Kalisza
No to super
Stary 2012-03-29, 10:35   #710
Nika_2000
Wtajemniczenie

Gabi
Twoja garderoba też musi być słusznych rozmiarów
ja co jakiś czas robię wietrzenie i pozbywam się najmniej lubianych egzemplarzy - choć to nie jest do końca dobry pomysł (ale muszę tak robić z braku miejsca niestety) bo moda i nasze gusty się zmieniają i to co teraz mi się nie podoba za jakiś czas może okazać się hitem
Stary 2012-03-29, 11:06   #711
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
No mój mąż tak samo, obydwoje lubimy się ubrać, kombinować, zestawiać, więc koszul ma dziesiątki, kilkanaście garniturów (co, jak twierdzi przy ilości moich żakietów to mały pikuś..), buty w różnym fasonie, kolorach, na każdą parę roku przynajmniej kilka (i oczywiście twierdzi, że to moja wina, bo kiedyś uważał, że wystarczą mu 2 pary eleganckie i 2 bardziej wyluzowane, a ja go nauczyłam, że buty są równie ważnym elementem garderoby co krawat czy koszula... ), więc mamy garderobę ciut mniejszą od Carrie, ale miejsca nam totalnie brakuje i obiektywnie to chyba każde z nas powinno mieć taką tylko dla siebie, a i tak nie wiem czy to by pomogło
U mnie historia ta sama - kilkanaście garniturów, dziesiątki krawatów, okryć wierzchnich ma chyba więcej ode mnie . Choć jak w Twoim przypadku, porównuje je do ilości moich żakietów i twierdzi, że to garstka.
Dobrze wiedzieć, że nie tylko my borykamy się z "takim problemem". Moi teściowie uważają, że jestem ubraniowym szatanem. Teść ostatnio naprawiał nam pralkę i prawie się przewrócił, jak zobaczył półki z butami (akurat pralka jest w szafie obok półek na buty), a ja na to: "Hola, hola Janek, zobacz szafę swojego syna!"Słowem się nie odezwał, bo przecież złotego syna się nie krytykuje .
Stary 2012-03-29, 11:10   #712
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Ja używam środek do zamszu i skór z Deichmanna

Jutro wieczorem podjadę i go odbiorę, będzie już za ciemno na jakiekolwiek foto, więc jak coś mogę zrobić ale w piątek
to poczekam na foto i powiedz jaki rozmiar bralas. I tak bede zamawiac kolo weekendu bo na wyplate poczekam
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:18   #713
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
U mnie historia ta sama - kilkanaście garniturów, dziesiątki krawatów, okryć wierzchnich ma chyba więcej ode mnie . Choć jak w Twoim przypadku, porównuje je do ilości moich żakietów i twierdzi, że to garstka.
Dobrze wiedzieć, że nie tylko my borykamy się z "takim problemem". Moi teściowie uważają, że jestem ubraniowym szatanem. Teść ostatnio naprawiał nam pralkę i prawie się przewrócił, jak zobaczył półki z butami (akurat pralka jest w szafie obok półek na buty), a ja na to: "Hola, hola Janek, zobacz szafę swojego syna!"Słowem się nie odezwał, bo przecież złotego syna się nie krytykuje .
Dziewczęta, nie jesteście same! u mnie podobnie i również trochę sama sobie na to zasłużyłam, bo moje ubrania i buty to jedno, ale że z męża zrobię "fashion victim"... kto by pomyślał Garderoba to skarb! Mam takie cudowne pomieszczonko i życia sobie bez niego nie wyobrażam, też myślimy o budowie domu za jakiś czas i wtedy na pewno wygospodaruję spory kawałek na garderobę Także Anies5 dobrze zaprojektujcie swoje wnętrza
Stary 2012-03-29, 11:47   #714
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
to poczekam na foto i powiedz jaki rozmiar bralas. I tak bede zamawiac kolo weekendu bo na wyplate poczekam
Brałam XS i najbardziej się boję czy rękawy będą dość długie

Cytat:
Dziewczęta, nie jesteście same! u mnie podobnie i również trochę sama sobie na to zasłużyłam, bo moje ubrania i buty to jedno, ale że z męża zrobię "fashion victim"... kto by pomyślał Garderoba to skarb! Mam takie cudowne pomieszczonko i życia sobie bez niego nie wyobrażam, też myślimy o budowie domu za jakiś czas i wtedy na pewno wygospodaruję spory kawałek na garderobę Także Anies5 dobrze zaprojektujcie swoje wnętrza
Oh, przynajmniej w tej kwestii u mnie jest spokój, albo i nie bo mój mąż to totalne przeciwieństwo pod tym względem - gdyby nie ja to by chodził w czymkolwiek To typ naukowca, któremu biada tknąć książki czy komputer, ale to jak już on sam wygląda mu wszystko jedno. Ale plus jest taki, że ubieram go zgodnie z tym co mi się podoba a mu wszystko odpowiada Dzięki temu też usprawiedliwiam swoje modowe zachcianki tym, że apetyt na nie muszę mieć za nas dwoje
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 14:19   #715
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
może się komuś moje zdjęcia przydadzą....
1. sukienka basic 169zł
2. sukienka basic ???
3. kombinezon basic 199zł

jeszcze raz przyglądnęłam się tym zdjęciom i tak mi się zdaje, że anies wklejała chyba zdjęcia tej pierwszej sukienki? Czy mi się wydaje? Albo była baaardzo podobna, orientujecie się?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 14:24   #716
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
jeszcze raz przyglądnęłam się tym zdjęciom i tak mi się zdaje, że anies wklejała chyba zdjęcia tej pierwszej sukienki? Czy mi się wydaje? Albo była baaardzo podobna, orientujecie się?
Mnie się wydaje, że to inne sukienki, ta Aniesowa chyb amiała inne plecy i kosztowała 199 albo 299zł, a ta jest taka bardziej mgiełkowa chyba

tutaj są Aniesowe foty
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2236
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2188

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2012-03-29 o 14:27
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 14:25   #717
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
Była trochę podobna, ale to dwie różne sukienki

sukienka anies: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...SPARENT%2BNECK

sukienka gabi: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BAND%2BBODICE

sama się zastanawiałam nad tą pierwszą, dlatego utkwiła mi w pamięci

Edytowane przez katrina_s
Czas edycji: 2012-03-29 o 14:28
katrina_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 15:02   #718
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
może się komuś moje zdjęcia przydadzą....
1. sukienka basic 169zł
2. sukienka basic ???
3. kombinezon basic 199zł
Cytat:
Mnie się wydaje, że to inne sukienki, ta Aniesowa chyb amiała inne plecy i kosztowała 199 albo 299zł, a ta jest taka bardziej mgiełkowa chyba

tutaj są Aniesowe foty
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2236
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2188
Cytat:
Była trochę podobna, ale to dwie różne sukienki

sukienka anies: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...SPARENT%2BNECK

sukienka gabi: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BAND%2BBODICE

sama się zastanawiałam nad tą pierwszą, dlatego utkwiła mi w pamięci
rzeczywiście, dzięki dziewczyny Ta aniesowa jest już niedostępna na www
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 15:11   #719
hihi
Zakorzenienie

Dziewczyny mam coś dla fanek zarowych butów asymetrycznych
http://www.butyk.pl/towar.16512.Polb..._111-3011.html

Kupiłam ostatnio u nich buty, podoba mi się kilka par, przeglądałam szpilki i tak mi w oko wpadły Może któraś skorzysta
Stary 2012-03-29, 15:22   #720
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
rzeczywiście, dzięki dziewczyny Ta aniesowa jest już niedostępna na www
Sukienka anies "pojawia się i znika" wkleiłam link do czeskiej strony Zary (tam nie ma sklepu online i wyświetla się cała kolekcja) tak jak wspominałam, zastanawiałam się czy ją kupić, więc obserwowalam ją na stronie. Jesli Ci zależy na niej, to sprawdzaj sklep online może się jeszcze pojawić

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości