|
|
#2431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
i tak trzymaj Baha
![]() 2dni celibatu to juz kara dla niego? to moj karany jest praktycznie non stop i to bez awantur
|
|
|
|
#2434 |
|
Wtajemniczenie
|
Na sloneczko zawsze uzywalam Nivea 30 lub 50.Max jest bladej cery i jak go smarowalam,to przez cale lato byl bialy,w ogole slonko go nie bralo.
Wlasnie tez musze parasol do spacerowki kupic (gondola zrobila sie akurat i przestalam jej uzywac),ale oryginalna 40€ kosztuje .Musze przejechac sie do sklepu i dopasowac jakas uniwersalna.Glam to tak,jak u mnie mala zaczela coraz czesciej jesc w dzien i wnocy (co 1,5-2h,a wczesniej co 3-4),wiec daje jej po poludniu obiadek,a wieczorem kaszke,tylko nie zjada jej zbyt wiele,ale pierwsza pobudka w nocy jest ok 2 (chodzi spac o 20),a nie jak ostatnio o 23 Dygotka u nas kupa zmienila konsystencje dopiero po wprowadzeniu stalych pokarmow,a tak tez byla caly czas taka sama. Chyba musze sie wyzalic w klubie... |
|
|
|
#2435 |
|
Wtajemniczenie
|
to moj Tz od porodu to prawie non stop ma kare,bo mi libido do minimum spadlo
|
#2436 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzisiaj mój mi styrzelił taką pięęęęną płynną na przewijak Cytat:
![]() ja tez za dużo nie moge zrobic przy dzieciu... dzisiaj odkurzyłam... tzn pewnie bym więcej zrobiła jakby mi odcieli net to jest pomysł- nie zapąłcę za parę m-cy z rzędu :P
|
||
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe nie tak do końca, bo akurat wyszło, że cały zeszły tydzień nic nie było bo miałam @ no i już jest połowa tego czyli razem już 11 dni. A jeszcze zołzą jestem nieprzeciętną bo zakładam do spania same haleczki
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
a moj wlasnie sie drze przeokropnie
dalam mu dynie z ziemniaczkiem ale ze pierwszy raz to niecale pol sloiczka tego malutkiego. A on chce wiecej i pluje mlekiem
|
|
|
|
#2439 |
|
Wtajemniczenie
|
Eeee,to moze pozniej cos napisze,bo juz sie nie wyrobie
|
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
napisz napisz
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() my czasami mamy i 2tyg przerwy bo ja malo ruchliwa jestem w tej kwestii wiec powiedz mu ze sa tacy co gorzej maja |
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Buaha zawsze mowilam ze dziecko to najlepsza antykoncepcja
od razu sie odechciewa ![]() U nas sie chmurzy od rana i nie wim czy wychodzic czy siedziec w domu
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
ona znowu spi na rekach z cycem w buzi a jak wyjme to wrzask.swiateczne porzadki musza poczekac na ...chyba az mala dorosnie.albo dziecko albo porzadek
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- i zaczelo padac, wiec ze spaceru nici.
|
#2444 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas wieje przeokropnie... brrrr
tja u mnie też bałagan... szukam agd w necie do kuchni i niancze małego i jeszcze obiad.... nie mam czasu o siebie zadbac w końcu.... idę wklepac krem na paszczę---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- wklwpAŁAM... ale to nic nie pomogło....
|
|
|
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
cześć wszystkim, nie piszę tylko podczytuję. W małą nocny szatan wstąpił i jestem wyrypana w kosmos
poszukuję torebki mizensa emili pudrowy róż. wszędzie są szare i czarne. koleżanka ma tą pudrową, jest śliczna, tylko, że ją kupowała 3 lata temu:/ ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- a sie jeszcze pochwalę, moja córcia wczoraj odkryła ze ma kolanka |
|
|
|
#2446 |
|
Wtajemniczenie
|
pospala 25min wstala znowu cyc i zaspypia i jak tu ogarnac cokolwiek?
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
My dzisiaj nie idziemy na spacerek;/ Po pierwsze pogoda jest do bani wieje, pada;/ a po drugie przeziębienie mnie dopadło
|
|
|
|
#2448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Fatal21 też nie jestem w stanei niczego zrobić najwyżej brudem zarośneimy a co tam
|
|
#2449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko ostatnio daje mi popalić, więc jest mnie ciut mniej ![]() Glam masz świetnych chłopaków, z jedzenia nogi brata nieźle się uśmiałam A córa ile ma lat? tuszka za 4 miesiące ![]() Poszalałaś z zakupami, no no no ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wpadłam w wir porządków przedswiątecznych i nie piszę tylko was czytam .Wczoraj szalałam u mamy, okna jej myłam, i wszystko inne, z Miłoszkiem oczywiście. Miłosz zaczął sypiać troszkę lepiej, raz spał 5.5h , ale tylko raz, wczoraj usnął o 24.30.Dziewczyny myślę o 3 bobasie , tylko jak zadziałać![]() Chodzi mi ze za jakięś dwa lata, rok . najpierw musi mi okres wrócić .A jakby mi się tak dwójka przydarzyła , ło matkoMoja kuzynka leży w szpitalu i z nia w sali jest kobietka w ciąży z trojaczkami
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka sonia ma prawie 3 lata- tzn w koncu lipca skonczy
Spacerek zaliczony, wialo ale godzinke dalismy rade Maluchy jeszcze spia Moj tzt zglosil chec przyjazdu i zajmowania sie dziecmi jak ja wroce do pracy jutro ide pogadac z szefami czy mnie wezma z powrotem po macierzynskim. Bo z 1 strony niby mi sie umowa w grudniu skonczyla- ale jak pisalam w zusie nadal figuruje jako zatrudniona bo mnie nie wyrejestrowali. Prosze o kciuki zeby mnie wzieli z powrotem najchetniej jeszcze z podwyzka
|
#2452 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
o ja cie ela myślałam że teraz chcesz juz następne hehehhe a tamta kobita to tak hurtowo za te lata stracone heheh za to ze wczesniej nie miała to teraz hurtowo dostała heheja dziś sie zwlekłam z łóżka o 10:30 nic mi sie niechce masakra sprzątanie poczeka do jutra albo soboty bo juz pare dni mam lenia niesamowitego....mały dostał dzisiaj paczke od mojej siory z USA z ubrankami i takim super strojem kaczuszki heehh w święta go wystroje a wygląda przesłodko w nim ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
ja dzisiaj pisałam pismo do zusu że nie podejme dodatkowego zatrudnienia w czasie dodatkowego macierzynskiego który mi sie od dzisiaj zaczyna hehe kaisęgowa kazała to pisałam.......poradzi sobie z 3 rozrabiaków???? jednak stwierdził że nici z jego interesu życia????
|
|
#2453 |
|
Wtajemniczenie
|
Glam
mocno zacisniete.Ochlodzilo sie u mnie ,ale ma to tez swoje plusy,bo w koncu posprzatam chate Moje dziecie od wczoraj cwiczy przekrecanie z plecow na brzuszek,fajnie przy tym steka Kupilam jej dmuchany walek.Jak strawi,to ja troche pokulam
|
|
|
|
#2454 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Glam
za prace i Tztaja uszykowalam wstepnie obiad, na spacer wysle Tzta z mlodym ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Olusia ale znow Ci kg polecialy ja stoje w miejscu |
|
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
Goldika leca leca,a od wczoraj nie jem czekoladowych slodyczy
.Princesska tego typu,ale dmuchany ![]() http://allegro.pl/grzechoczacy-walek...209383237.html ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Robie porzadki wiosenno-swiateczne!!Zaczelam od szafy,musze zrobic miejsce na nowe fatalaszki .Znowu dzisiaj trafilam na wyprzedaz ,kupilam sobie marynareczko-bluze,Maxowi bluze i malej bluzeczke za euracza,ale na 74cm
http://www.suwaczki.com/tickers/gannskjop73k13pj.png http://babystrology.com/tickers/baby...15&babycount=1 Edytowane przez OlusiaS Czas edycji: 2012-03-29 o 14:50 |
|
|
|
#2457 |
|
Wtajemniczenie
|
ale masakra, Vikuś przez sen pojekiwał aż sie obudził z krzykiem a nawet darciem -jakby mu sie koszmar snił... ja lezałam z nim i go zaczełam przytulac, lulac, niewiele pomagało... łzy popłyneły i obudził sie.... jezu okropna taka niemoc...
, zabawek mało mial, sama nie wiemto sAMO BYŁO w tamtym tygodniu ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- glam ocztwiscue kciuki zacisniete elus ty łobuzico... juz kolejne? mało ci hehe na dziecwzynke to trzeba sie kochac... hmm... zaraz kiedys o tym czytałam... w twoje płodne na początku... i jakaś tam dieta jest specjalna dla tżta hehe w sumie ja też bym chciała drugie- no ale nie wiem kiedy... z tym się wyrobiłam przed 30tką to z drugim przed 40tką ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- nettka powrotu do zdrówka ![]() pokszyfka niech Ciebie pocieszy fakt, ze niektóe(czytaj ja i fatal) tak mamy ciągle, zasypiają z piersią w dziobie i śpimy znimi razem bo inaczej krzyk hehe... idzie się przyzwyczaic ))) i ciebie to na bank przejściowe- a co ja mam powiedziec już 3 m-c to samo ![]() tż rączki ma niech sobie zrobi obiad- korona mu z głowy nie spadnie... a łóżko ja mam cały dzień rozgrzebane, z racji tego ze tam młody śpi
Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2012-03-29 o 15:05 |
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Olusia a ile masz wzrostu?
moj tez czasami mi walnie jakis glupi tekst, ale ja tez mu pociskam![]() Ela szalencu Nika moj pare razy tez budzil sie w wrzaskiem ale dawno tak nie robil ![]() Wczoraj dalam mu kaszke jaglana holle. Niebardzo mu podeszla ale bede walczyc bo nie chce go faszerowac slodkimi sklepowymi. Za to mi bardzo smakowala
|
|
|
|
#2459 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikaa moze go cos bolalo,np brzuszek i stad taki krzyk??
Goldi z metra cieta jestem ,162 cm.Przy tym wzroscie 60kg maxymalnie powinnam wazyc .Ale ja waga jakos nigdy sie za bardzo nie przejmowalam.A TZ jeszcze byl oburzony,ze sie obrazam
|
|
|
|
#2460 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie weim dziewczyny, ale krzyk był jakby go ze skóry obdzierali
p.s. ja też 162 a waga to hmm.. raz 61 raz 62.. ale tak dobrze by było poniżej zejśc... ale pewnie jak wróce do rpacy dopiero-bo pomimo karmienia pierisą nie chcą spadac te kg ![]() a ty Oli lecic z wagą w dól jak szalona ![]() oj ci tżci- jeszcze się obraził?? hehehe Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2012-03-29 o 15:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

i to bez awantur
.Musze przejechac sie do sklepu i dopasowac jakas uniwersalna.
))

od razu sie odechciewa 

.
najchetniej jeszcze z podwyzka
mocno zacisniete.
tż rączki ma niech sobie zrobi obiad- korona mu z głowy nie spadnie... a łóżko ja mam cały dzień rozgrzebane, z racji tego ze tam młody śpi