|
|
#691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV
Cytat:
jest sztywniejsza niż np. miętowa
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#693 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#694 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, pytalam w poprzednim watku, ale pozwole zapytac sie jeszcze raz tutaj.
Czy nie macie jakichs nowych sukienek na wymiane? Ja mam, a ze moj kryzys w szafie osiagnal punkt krytyczny (pomijajac dwie szuflady i komode wrzucam rzeczy do szafy jak leci bo juz miejsca na wieszanie nie ma i w 3/4 ja zapelnilam; kazdorazowe wyjecie jakiejkolwiek rzeczy grozi zasypaniem mnie ) i chce sie pozbyc paru rzeczy.Bialo-czarna - XS, prana. Druga - M (to byl najmniejszy rozmiar; bedzie dobra na XS albo S), prana. |
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33202659]
Czy nie macie jakichs nowych sukienek na wymiane? Ja mam, a ze moj kryzys w szafie osiagnal punkt krytyczny (pomijajac dwie szuflady i komode wrzucam rzeczy do szafy jak leci bo juz miejsca na wieszanie nie ma i w 3/4 ja zapelnilam; kazdorazowe wyjecie jakiejkolwiek rzeczy grozi zasypaniem mnie ) i chce sie pozbyc paru rzeczy.[/QUOTE] O, nie tylko ja tak robię Przez ostatnie 2 dni robiłam porządki i zrobiłam 3 długie listy na których mam napisane, co się znajduje w danej szafie/komodzie. Dzięki temu, jak czegoś szukam, nie muszę wyrzucać tony ubrań ze wszystkich miejsc, tylko z tego, gdzie dana rzecz powinna być. To jest genialne, bo sprzątanie (czyt. upychanie) po takich poszukiwaniach zajmuje mi tylko 30 min( a nie 2 godziny, jak kiedys)![]() Na szczęście w nowym domu mam garderobę. Początkowo myslałam, ze 10m2 to dużo, ale jak teraz patrzę na wszystkie moje ( i nie tylko) rzeczy, to chyba łóżko postawię w garderobie, a sypialnię zastawię szafami
|
|
#696 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=wO-kM8am5zc |
|
|
|
|
#697 |
|
BAN stały
|
Kurde dziewczyny ja to w ogole nie wiem co sie dzieje z tym moim zamowieniem ktore ma TNT dostarczyc
bylo w Kaliszu a teraz je gdzies wywiezli w woj. lubelskie a ja mieszkam w wielkopolskim
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33202967]To moje marzenie:
http://www.youtube.com/watch?v=wO-kM8am5zc[/QUOTE] No cóż, nie ukrywam, że moja garderoba jest trochę skromniejsza ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
Daj swoim ubraniom trochę wolności, niech pozwiedzają Polskę. W końcu podróże bawią i uczą
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się czy kliknąć nową dresową marynarkę za 150zł na allegro, ale użytkownik zarejestrował się parę dni temu i ma zero komentarzy, a wysyłka jest tylko po wpłacie na konto? co sądzicie? chyba jednak nie będę ryzykować...
|
|
|
|
#700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, gdyby nie ta dlugosc napewno bym go zostawila ale postanowilam dalej czekac az Zara zrobi idealny trench dla mnie |
|
|
|
|
#701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak ją przymierzyłam, to też od razu stwierdziłam, że musiałabym ją przerabiać.. a że mierzyłam tylko jedną, to nie wiem czy to cecha tych spódniczek, że na mnie tak leżą, czy ta jedna była tak "skonstruowana"
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33202967]To moje marzenie:
http://www.youtube.com/watch?v=wO-kM8am5zc[/QUOTE]Muszę Cię zmartwić Jakbyś pytała skąd wiem to z doświadczenia tyyyle mieeeejsca, tyle miejsca, każdy ciuch będzie miał swoje miejsce, każda para butów będzie prosto ustawiona, koniec z ugniataniem, wciskaniem i będzie miejsce na nowe... później znowu się przeprowadziłam, zaprojektowałam SAMA swoją wielką garderobę, moja mama i teściowa wchodząc do niej mówiły, że no przesadziłam, po co mi tyle miejsca... a teraz jestem znowu w punkcie wyjścia - nie mam gdzie wcisnąć ostatnio kupionych 3 par butów
|
#703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-03-29 o 08:44 |
||
|
|
|
#704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), więc mamy garderobę ciut mniejszą od Carrie, ale miejsca nam totalnie brakuje i obiektywnie to chyba każde z nas powinno mieć taką tylko dla siebie, a i tak nie wiem czy to by pomogło
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#708 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zadomowienie
|
No to super
|
#710 |
|
Wtajemniczenie
|
Gabi
Twoja garderoba też musi być słusznych rozmiarów ja co jakiś czas robię wietrzenie i pozbywam się najmniej lubianych egzemplarzy - choć to nie jest do końca dobry pomysł (ale muszę tak robić z braku miejsca niestety) bo moda i nasze gusty się zmieniają i to co teraz mi się nie podoba za jakiś czas może okazać się hitem
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Choć jak w Twoim przypadku, porównuje je do ilości moich żakietów i twierdzi, że to garstka. Dobrze wiedzieć, że nie tylko my borykamy się z "takim problemem". Moi teściowie uważają, że jestem ubraniowym szatanem. Teść ostatnio naprawiał nam pralkę i prawie się przewrócił, jak zobaczył półki z butami (akurat pralka jest w szafie obok półek na buty), a ja na to: "Hola, hola Janek, zobacz szafę swojego syna!"Słowem się nie odezwał, bo przecież złotego syna się nie krytykuje .
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Garderoba to skarb! Mam takie cudowne pomieszczonko i życia sobie bez niego nie wyobrażam, też myślimy o budowie domu za jakiś czas i wtedy na pewno wygospodaruję spory kawałek na garderobę Także Anies5 dobrze zaprojektujcie swoje wnętrza
|
|
#714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To typ naukowca, któremu biada tknąć książki czy komputer, ale to jak już on sam wygląda mu wszystko jedno. Ale plus jest taki, że ubieram go zgodnie z tym co mi się podoba a mu wszystko odpowiada Dzięki temu też usprawiedliwiam swoje modowe zachcianki tym, że apetyt na nie muszę mieć za nas dwoje
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze raz przyglądnęłam się tym zdjęciom i tak mi się zdaje, że anies wklejała chyba zdjęcia tej pierwszej sukienki? Czy mi się wydaje? Albo była baaardzo podobna, orientujecie się? |
|
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tutaj są Aniesowe foty https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2236 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2188
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2012-03-29 o 14:27 |
|
|
|
|
#717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sukienka anies: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...SPARENT%2BNECK sukienka gabi: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BAND%2BBODICE sama się zastanawiałam nad tą pierwszą, dlatego utkwiła mi w pamięci
You can't buy happines, but you can buy shoes and that's pretty close ... Edytowane przez katrina_s Czas edycji: 2012-03-29 o 14:28 |
|
|
|
|
#718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ta aniesowa jest już niedostępna na www
|
|||
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam coś dla fanek zarowych butów asymetrycznych
![]() http://www.butyk.pl/towar.16512.Polb..._111-3011.html Kupiłam ostatnio u nich buty, podoba mi się kilka par, przeglądałam szpilki i tak mi w oko wpadły Może któraś skorzysta
|
#720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wkleiłam link do czeskiej strony Zary (tam nie ma sklepu online i wyświetla się cała kolekcja) tak jak wspominałam, zastanawiałam się czy ją kupić, więc obserwowalam ją na stronie. Jesli Ci zależy na niej, to sprawdzaj sklep online może się jeszcze pojawić
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

bylo w Kaliszu a teraz je gdzies wywiezli w woj. lubelskie a ja mieszkam w wielkopolskim

. Choć jak w Twoim przypadku, porównuje je do ilości moich żakietów