|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27
Ale im ten nowy system nawala
wpisałam kod na 5 tuszy i tak... trzy mam policzone za 19,77 a dwa za 0,52 Wkurzam się bo nie wiem ile mi brakuje do opustu
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos im czesto nawala, ja ostatnio tez przy składaniu zamowienia w ogole nie miałam wartości zamówienia |
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ze staffu przyniosłam nowe wiadomości: przede wszystkiem podrozeją pakiety katalogów: 1szt-2 zł (tylko ten pojedynczy potanieje)
5-7zl 10-10zl 20-16zl 50-30zl AM papierowe za darmo będą dostawać tylko te KK które kupią co najmniej 10 katalogów, reszta będzie mogła kupić za 1,50 bądź korzystać z elektronicznej Dla KK które złożą w katalogu 7 na 150 zł zamówienie będą mogły w katalogu 8 wybrać jedna z nagród: zegarek believe, torba zebra, klapki w paski, sukienka w paski (marynarska), zegarek na ścianę, ramka z budzikiem, pendrive i kilka innych, ale nie pamiętam . ( te nagrody byly dla nieaktywnych KK w katalogu 2)
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#306 |
|
szeryfcio
|
Kavita to ta z kwiatkami.
|
#307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tą z koronką ale jeszcze nie przeszła testu
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
co do AM to chyba też przesadzają, ale ok, akurat nie mam z tym problemu a poza tym nareszcie jakies prezenciki ![]() Dzięki za newsy. ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ja... super... ciągle coś drożeje u nich.... ale ostatnio się trochę ogarneli bo prezentów coś dużo dają... co do MAM to ja i tak ciągnę z neta bo wtedy mam pod ręką... bo zawsze mam kompa przy sobie tak więc dla mnie to lepiej...
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#311 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tak najgorzej z tymi katalogami nie jest, właściwie o złotówkę podrożały. Tylko i tak, jak tak dalej pójdzie to część KK zrezygnuje... Zmiana prowizji, cen w katalogach, materiałów pomocnych w sprzedaży. Te, które mają mniejsze zamówienia zaczną dokładać do interesu niedługo...
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
raczej chcą zarobić dodatkowe 9 gr na każdym produkcie dla mnie pomysł beznadziejny, takie ceny brzydko wyglądają, i teraz weź wydawaj klientce miedziaki... no ale nie ma to jak łapać się każdej okazji do dodatkowego zarobkuta a ja wczoraj 35% a miałam niecałe 400 zł ale na fakturze jest już dobrze (niestety :P) |
|
|
|
|
#313 |
|
Konto usunięte
|
witajcie, ja znow po porade ;o)
Chodzi mi o kredki do oczu Color Trend. zeby nie bylo, posiadam srebrna ponad rok z chyba walentynkowego designu, czarna w czerwone sreduszka czy cos takiego. Uzywam jej na linie dolnych rzes gdy maluje sie na szarawo. W katalogu z ktorego moja konsultantka bedzie zamawiala w maju( teraz na swieta opuszcza katalog bo wyjezdza) zauwazylam te kredki w nowej oprawie ( czerwone z czarnymi serduszkami) i w 4 kolorach. KOlor Moss Green mnie bardzo zaintrygowal. W katalogu wyglada na taki brazowozielonkawy. Mam resztki kredki lancome( tez byla taka dlugasna jak Color Trend) w kolorze Bronze i on jest walsnie taki zielonkawy. Jest moze ten odcien w PL? Zna ktoras z was ten kolor i umialaby mi cos wiecej powiedziec? Czego mam sie spodziewac? Typowej zgnilej zielni typu khaki czy wlasnie takie niesprecyzowany zielonobrazowy odcien? A moze ktos ma ta kredke i moglby wstawic zdjecia na katalogowy. I jesli mozna jeszcze wam tylki pozawracac ;o) pomadke z serii Color Trend ( mialam dawno temu Cafe au Late jak sie na rudo farbowalam i Iced Champink jak wrocilam do moich naturalnych wlosow), kolor Sequin , jaki to kolor? taki naturalny ust. Czego moge sie spodziewac? Cos mi sie kolacze ze na katalogowym ktos chyba wstawial zdjecie ale nie wiem czy akurat tego koloru i kolor Amethyst by mnie tez interesowal ide szukac na katalogowy, ale jak by co to uciesza mnie opisy kolorow, czego moge sie spodziewac w rzeczywistosci? ;o) edit: i nici z przeszukania watku katalogowego ;o( od kilkunastu tygodni co klikam na przeszukaj ten watek to moge sobie klikac i nic sie nie dzieje ;o( nie wiem czemu przestalo mi to dzialac. Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2012-03-29 o 13:22 |
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#315 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszukiwań brzoskwiniowej szminki cd... zamówiłam próbkę Silky Peach. jaka ona pomarańczowa na ustach!
No nic, w następnym katalogu zamówię kolejne brzoskwinki ![]() Pytanie o Solutions Czy Blask Nawilżenia nadaje kolorek? Wiem, że koloryzuje ten z SPF 20, ale czy ten na dzień i na noc też poprawia kolor skóry?
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-03-29 o 13:45 |
|
|
|
#316 |
|
BAN stały
|
wszystkie firmy ostatnio wali,podwyższają ceny katalogów,
|
|
|
|
#317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dalej ubolewam ze ta nowa Apricot mystery nie jest ta sama co kiedyś byla mineralna Apricot glow (ta druga to moja ulubiona przepiekna brzoskwinia![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#318 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiem,że w marketach tak mają,inaczej go płacą. Skąd wiadomo,że oni też tak nie mają. Faktycznie wygląda to jakoś inaczej i niechlujnie. |
|
|
|
|
#319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szkoda Słyszałam kiedyś, że przy dłuższym stosowaniu się kolor ładny buźki robi, ale może to było o tym koloryzującym, a taki to już mam. Wiekowy, ale jest nadal
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z podatkiem to raczej nic nie ma wspólnego
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na co dzień jednak zbyt intensywna
|
|
|
|
|
#322 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, a czy po zmianie serii do stóp będzie jeszcze dostępny intensywnie zmiękczający balsam do stóp? Bo nie widzę w 6 a Klientki bardzo go chwalą....
![]() P.S.Głosujemy na tonia85 ![]() Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-03-29 o 15:14 |
|
|
|
#323 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zawieruszyłam przy przeprowadzce wersję papierową i sporo straciłam na zamówieniu w ciemno |
||
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ubolewam nad tym AM, bo mam sporo KK które są takie starsze i nie umieją korzystać z komputera będą musiały pamiętać o tym, żeby wpisać ten kod![]() Zapomniałam dodać ze nowe ceny już od katalogu 6
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2012-03-29 o 15:18 |
|
|
|
|
#325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie i tak już większość dziewczyn zrezygnowała z katalogów a teraz zrezygnują z AM i będę dostawać tonę smsów z prośbą o link do wersji internetowej
|
|
#327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję ze przynajmniej nie zrezygnują z wysyłki katalogów do KK, które opuściły jeden katalog ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ktoś ma porównanie podkładów 24k i ideal flawess? chodzi mi głównie o krycie, czy ten ideal kryje rownie dobrze jak 24k? ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
wole dotykać niż patrzec z daleka u mnie dziś 2 termin regularnej, ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
w którym katalogu jest róż z CT?? |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

wpisałam kod na 5 tuszy i tak...
trzy mam policzone za 19,77 a dwa za 0,52

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

(ta druga to moja ulubiona przepiekna brzoskwinia
u mnie i tak już większość dziewczyn zrezygnowała z katalogów a teraz zrezygnują z AM i będę dostawać tonę smsów z prośbą o link do wersji internetowej