|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Cytat:
![]() Cytat:
najszybciej mi lecą biodra i brzuch, a nogi - w szczególności łydki - istna tragedia i masakra... :/ale oby tak dalej to do wakacji będzie idealnie i zazdroszczę łydki bo ja mam 39 cm jutro idę do tego gina obkupiłam się w pończochy samonośne na przecenach, założę ze 3 pary, zimowy płaszcz to może mi d... nie urwie jutro ![]() Cytat:
![]() aj, właśnie wróciłam z zajęć i zamiast po bożemu zjeść obiad zjadłam dwie kanapeczki na świeżym białym chlebku z serem żółtym i tą szynką kurczakową z warzywami ale jak chodzę głodna to bez sensu, żebym się głodziła... obiad zjem za jakąś godzinę, bo wychodzę...i co więcej? założyłam wczoraj w nocy bloga, taki mój jedzeniowy i treningowy spisownik, może dzięki temu uniknę napadów i będę kontrolować to, co robię jak coś to zapraszam tutaj i myślimy z TŻtem, czy by kulinarnego bloga założyć, ale jest pełno wątpliwości, głównie taka, że takich blogów jest już pełno, a z drugiej strony pojawia się myśl "czemu nie?!" szczególnie, że oboje uwielbiamy pichcić
|
|
#1622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to tak jak mi...niestety, biodra, tyłek i nogi najtrudniej mi odchudzić. Jedyne co zauważyłam na razie to to, że są bardziej zbite, fajne to
|
|
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
no i właśnie, gdzie podziała się Tysia?
|
#1624 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Ale słyszaąam dziś w TV, że na święta ma być 20 stopnii ciekawe ile w tym prawdy...Mi najszybciej leci z talii najgorzej - biodra Dziewczyny w biedronce jest waga kuchenna za 25 zł - jak któraś poszukuje żeby ważyć sobie posiłki to można się rozejrzeć bo cena okazyjna I się rozpadało...
|
|
|
|
|
#1625 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Gratuluję spadków. Mi narazie spadło tylko 1,5kg. Dietkuję dość dość, z ruchem to tak różnie.
Jedzonko na dziś: I Musli fitness dwie garstki i szklanka mleka II jabłko i pół banana III zupka pomidorowa na kostce z ciemnym ryzem i filecikiem gotowanym IV dwie łyzki ryzu z kurczakiem i kiwi V planuję surówkę z białej kapusty, marchewki, jabłka i cebulki Ruch: Pół godzinki ćwiczen z hantlami na ramiona i plecy, bo wczoraj były poślady i nogi. Pogoda tak jak u Was, tragiczna wueje leje,,,, echhh Do smerfetka Pięknie poleciały ci cm!! Ja bardzo bym chciała zleciec z boczkó |
|
|
|
#1626 |
|
Zadomowienie
|
A widziała któraś z Was tanią gumę (ekspander) do fitnessu?
![]() Chyba jednak będę musiała kupić, nie wystarczy mi ta rehabilitacyjna.. Szamam serek (twaróg+homo) ze słonecznikiem, otrębami i siemieniem na słodno...coś czuję, że nie wystarczy mi to...
|
|
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
A te ćwiczenia Tf wykonujecie z yoytuba czy skąd jeśli mogę wiedzieć? Widziałam na chom ikuj i wydaja sie interesujace tyle tylko ze tam mozna ogladac tgylko urywki.
|
|
|
|
#1628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Odpalam z kompa.Są interesujące, i nieźle się można przy nich namęczyć , dobrze, że w niedzielę rest!
Edytowane przez LittleWoman Czas edycji: 2012-03-29 o 17:04 |
|
|
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi Ci o te taśmy z rączkami to na allegro ceny kształtuja się na poziomie 36zl
|
|
|
|
#1630 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Little, tańszej może nie dostaniesz, ale przy prawidłowym użytkowaniu i nawet wydaniu trochę więcej kaski taki ekspander może wystarczyć Ci na kilka(naście) dobrych lat
więc myślę że nie ma co marudzić
|
#1632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wzięłam się za pisanie, piję herbatkę - głodomorrrra pokonana
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Zadomowienie
|
Little, jeu jestem, jestem... ale moja dieta i ćwiczenia leżą i kwiczą.. Zmagam się ze swoim podłym nastrojem, nie wiem czy to przesilenie czy co, ale nie chce mi się wstawać ani wychodzić do ludzi, poza tym jem i to niezdrowo zazwyczaj i czuję jak wszystkie wysiłki idą na marne, więc co ja Wam tutaj truła będę jak Wam tak ładnie idzie
Gratuluję! jeu między linijkami wyczytałam o Twojej nodze, współczuję zwłaszcza, że wiem jaką fanką sportu jesteś! Trzymam kciuki, żeby szybko się naprawiła i żebyś wróciła do tego co lubisz ![]() smerfetka gratuluję takiego wyniku po miesiącu diety!!! |
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Ja dzisiaj troszkę zgrzeszyłam obiadem (spaghetti) ale porcja była o połowę mniejsza niż jak jadłam kiedyś Z ćwiczeń 15min Hiit i spacer. Miłego wieczoru
|
#1635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oby to nie trwało za długo! ![]() Wracaj do nas czym prędzej, im nas więcej tym łatwiej o motywację. Co do moich efektów, to nie wiem sama czy jem za dużo czy za mało, bo czuję, ze nic nie ubywa - albo organizm się przestawił na tryb oszczędnościowy albo za dużo jem, ale nie wydaje mi się, tymbardziej że sporo ćwiczę...więc coś tu jest nie halo chyba ![]() Zrobiłam na jutro pastę jajeczno-tuńczykowo-paprykowo-ogórkową z dipem(jogurt typu greckiego+ciutka curry+ząbek czosnku). Dobre to Na kolację wpadło jajko z ww dipem+ćwiartka papryki i z 2 łyżki podczas próbowania - ale chyba nie tak źle Teraz napiszę trochę moich wypocin i może jeszcze pokręcę tyłkiem przy Grey's Anatomy przed snem ![]() Jutro robię kopytka dla rodzinki. Myślę nad modyfikacją dietetyczną dla siebie. Co Wy na to: ziemniaki+otręby+siemię+j ajko z twarogiem (na słodko pewnie - ze słodzikiem)?? Edytowane przez LittleWoman Czas edycji: 2012-03-29 o 20:59 |
|
|
|
|
#1636 |
|
Raczkowanie
|
jak jutro bedzie tak padac caly dzien, to kiedy ja bede biegac!! akurat teraz, jak jestem po tygodniowym planie, jutro w shape ma byc 4 tygodniowy plan cwiczen z Ewa Ch., jak obejrzalam jej fb, az zachecilo mnie do zakupienia jej plyty
www.facebook.com/chodakowskaewa a to jej konto, piekne cialo, choc jak dla mnie za bardzo wyrzezbione, ale ona jest trenerka, wiec ona pracuje cialem, jest tez tam pyszny przepis na sniadanie, zakupie skladniki i taki zrobie, bo osobiscie wole musli od platkow zbozowych
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sama jestem w szoku że tak mi cm spadły
ale nie będę nad tym płakać ![]() Byłam dziś z TŻ na wiosce i tak się umęczyłam że masakra jakaś wszystkie mięśnie zresztą mnie bolą ale dietkowo też ok 1450kcal to co było w planie ale do tego doszły 3garście orzechów włoskich ![]() Tysia, zaglądaj do nas nie badź sama ze swoimi problemami ![]() idę dziś wcześnie spać bo jutro do Urzędu Pracy muszę się zgłosić a wieczorem zajęcia jak i całyyy week
|
#1638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też muszę się zglosić, w kwietniu jakoś. I tak nic konkretnego stamtąd nie zyskam, ale zawsze idę, a nuż, jakieś szkolenie na przykład
|
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eh no dokladnie masakra z tymi urzędami jeżeli oczywiście pracy nie będę mieć
|
|
#1640 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Od jutra zabieram się znowu za dietę... juz mam nadzieję, że jakoś w to wpadnę , bo do lata co raz mniej czasu. Rozplanuję sobie jedzenie na pare dni to MOŻE coś z tego będzie..
|
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
mimi, wracaj, wracaj. Jeszcze trochę zostało czasu do wakacji, więc spinamy poslady i walczymy
![]() Poległam... mega ciężko się pisze to g.
|
|
|
|
#1642 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1643 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobietki, jak to dobrze że już dziś piątek
Cytat:
za blogaa tym białym to się nie przejmuj, 2 kanapki Ci nie zaszkodzą, a jeśli dawno nie jadłaś i do tego był świeży to pewnie smakował podwójnie ![]() Cytat:
![]() a co do kopytek, ja jednak wolę takie nie zdrowe zwykłe i do tego mnóstwo sosu, ale jak bym takie spróbowała, to może i by mi zasmakowały ![]() Cytat:
![]() miłego dnia Wam życzę |
|||
|
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki
U mnie pada i wieje ![]() Wczoraj wyszło mi 1705 kalorii, bez podjadania ! za cały dzień: B:83,3g, T:60,1g, W:182,2g Powiedzcie czy bardzo źle, czy źle, czy może być, czy ok ?
|
#1645 |
|
Szara Eminencja
|
Hej
Dobrze, że napisałyście o treningu Ewy - musze się udać do kiosku po shape, swoją drogą polubiłam tą gazete ![]() U mnie dziś spadł śnieg ale już stopniał ![]() Nic, czyli dalej staże są dla znajomych, praca dla bliskich krewnych. |
|
|
|
#1646 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Znowu się nie odzywałam.
|
#1647 |
|
Rozeznanie
|
Kochane, przyszłam się pochwalić wynikiem! po 40 dniach dietki MŻ/WR ubyło mnie 6 kg! JESTEM TAKA DUMNA!
aaaaaa! nawet nie wiecie jak bardzo mnie to zmotywowało do dalszych starań!
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wcale się nie dziwię, że masz dalszą motywację
|
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem pod wrażeniem. Mi przez 2 miesiące ubyło 2kg Ale pocieszam się, że może chociaż na dobre i już nie wróci.Ja też chciałam się pochwalić, ale czymś zgoła innym. Mam nareszcie nową kuchenkę, a co za tym idzie nowy piekarnik i upiekłam dziś muffinki. Jako tako zdrowe, bo bez jajek, z mąki pełnoziarnistej i z dodatkiem otrąb i orzechów. Ale nareszcie mi wyszły! Zjadłam 2 muffinki w ramach drugiego śniadania, 2 zabiorę jutro do szkoły, a resztę oddam dziadkom, żeby się nie utuczyć za bardzo.
|
|
#1650 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do wakacji jeszcze trochę czasu, więc trzeba walczyć choć ja to teraz po prostu nie chcę przytyć, bo mam zero ruchu, a strasznie dużo jem, bo jestem żarłokiem, co z tego, że w miarę zdrowo jak ZA DUŻO i ciągle mi mało ;/Cytat:
Cytat:
przestoje są normalne, grunt to się nie załamywać i dalej walczyć trzymam kciuki za szybki spadek ![]() Cytat:
wychodzi 1kg na tydzień, czyli bardzo fajnie oby tak dalej ![]() a ja już po śniadaniu (owsianka z jabłkiem, cynamonem i serkiem wiejskim) oraz II śn, na które wpadło zdecydowanie za dużo jedzenia - 2 plastry szynki, 1 parówka, 3 plastry sera żółtego i koktajl z pomarańczy, banana i jogurtu naturalnego na obiad będzie placek otrębowy (2 jajka, 3 czubate łyżki mieszanki otrębów żytnich i owsianych, trochę jogurtu naturalnego) z tuńczykiem i jakimiś warzywkami doczekać się nie mogę! jednak jestem strasznym żarłokiem, heh, muszę pohamowywać swój apetyty, bo szybko przytyję i głupio będzie mi się spowiadać tutaj i na blogu z tego, co jem a zaraz do ginekologa. kurde, te tabletki co mam bardzo mi odpowiadają, ale wolałabym tańsze w granicach ok. 20zł... bo nie mam kasy. ciekawe czy gin mi zmieni, bo jakbym zmieniła to byłyby moja 3 zmiana już
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

najszybciej mi lecą biodra i brzuch, a nogi - w szczególności łydki - istna tragedia i masakra... :/
dawno mnie nie było, u mnie średnio, ale nie ma tragedii..
ale jak chodzę głodna to bez sensu, żebym się głodziła... obiad zjem za jakąś godzinę, bo wychodzę...
Ja bardzo bym chciała zleciec z boczkó

....... .

doczekać się nie mogę! jednak jestem strasznym żarłokiem, heh, muszę pohamowywać swój apetyty, bo szybko przytyję i głupio będzie mi się spowiadać tutaj i na blogu z tego, co jem