|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
![]() cytat: "...jak stworzyć modny, nowoczesny, a zarazem elegancki zestaw z wykorzystaniem najgorętszych trendów 2012 roku." czytając, spodziewałam się, że padnę na kolana
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce rozpętywać wojny na wątku wspominając ten fakt, ale ta dziewczyna ostatnio nam tu krytykowała czyjś gust modowy, o ile mnie nie myli pamięć to były to ciuchy Kamili. a parę dni potem takie coś...
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Pomijam fakt, że włosy ma piękne które tak czy inaczej nadają się do ścięcia 10-15 cm bo ma dziwne proporcje przez 'za' długie włosy.
Chyba nie muszę mówić, że nie ubrałabym spódnicy z brokatem .. wszystko w ciemnych kolorach a do tego pomarańczowo marchewkowe buty...
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko wpadłam dorzucić do listy rozwalaczy floral trousers z H&M. Dziś jakieś wielkie zatrzęsienie ich na lookbooku:
http://lookbook.nu/look/3261395-I-m-...e-I-Need-To-Be http://lookbook.nu/look/3261589-Boom-Boom-Blue-Bloom http://lookbook.nu/look/3261035-FlowerPower |
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
a gdzie tu oryginalność i styl jak wszystkie wielkie szafiarki chodzą w tym samym = blogów zatrzęsienie = mnóstwo ludzi wygląda identycznie na ulicy = bez sensu ![]() a same spodnie, są do przeżycia w bardzo przemyślanej stylizacji i dopasowane do urody osoby je noszącej, takie krzykliwe i można by rzec kontrowersyjne ciuchy tego wymagają moim zdaniem ( ja bym w nich wyglądała jak klaun chyba, jak tak sobie wyobrażę ) dlatego nienajgorzej to wygląda na dziewczynie z drugiego linku.. dwie pozostałe, no cóż.
|
||
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnią dziewczyne widzę pierwszy raz na oczy :O Patrze na bloga jej a dośc pokaźną ma liczbe obserwatorów ale hebanowa czerń
|
#158 |
|
Konto usunięte
|
te spodnie kojarzą mi się z koszmarnymi legginsami z czasów dzieciństwa które nosiła moja koleżanka, kilka lat później stały sie synonimem obciachu
to jest zabawne w modzie właśnie ![]() ale faktycznie, dziewczyna z 2 zdjęcia wygląda całkiem spoko. Ja bym takich nie założyła, czułabym się przebrana a nie ubrana |
|
|
|
#159 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;33217835]
Wolę Kamilę, ostatnio się wylaszczyła i z tego co zaobserwowałam tu na forum, ma do siebie zdrowy dystans [/QUOTE]
|
|
|
|
#161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ma cudowny, szalenie sympatyczny głos... I zbiera coraz więcej pozytywnych komentarzy, a coraz mniej krytyki. Może za kilka lat stanie się jedną z najbardziej rozpoznawalnych polskich bloggerek, kto wie?
|
|
|
|
|
#162 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
A propos kwiatowych spodni... UWAGA: http://lookbook.nu/look/3245693-Sunday-Brunch
|
|
|
|
#164 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ugh ![]() Nie wiem czego, ale skojarzyło mi się z Wolińskim.
|
|
|
#166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i do tego jeszcze ser feta. mniam!
|
|
#167 |
|
Konto usunięte
|
haha u mnie podstawą są pomidory, szpinaku nie trawię, ale jak są pomidory to obiad będzie - spaghetti, albo jakieś mięsko duszone w pomidorach, smażone, sos do ryżu, zupa...
![]() te kwieciste spodnie na tym panu... pogratulowac odwagi ja jednak wolę żeby mój mąz nosił "zwykłe"
|
|
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3322062 8]haha u mnie podstawą są pomidory, szpinaku nie trawię, ale jak są pomidory to obiad będzie - spaghetti, albo jakieś mięsko duszone w pomidorach, smażone, sos do ryżu, zupa...
![]() te kwieciste spodnie na tym panu... pogratulowac odwagi ja jednak wolę żeby mój mąz nosił "zwykłe"[/QUOTE]Ale to muszą być koniecznie suszone pomidory ![]() A co do kwiecistych spodni na owym panu wyglądają całkiem uroczo. Czemu tylko kobiety mogą nosić kwieciste ubrania?
|
#169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zrobił o wiele lepszą robotę od pokazanych pań. I to z jakim jajem. Szanuję takich ludzi. Z dystansem
|
|
|
|
|
#170 |
|
Konto usunięte
|
nigdzie w sumie nie jest powiedziane że tylko panie moga nosić kweiciste wzory, ale mi zwyczajnie to nie pasuje. No ok może łatwiej byłoby mi sobie wyobrazić jakiegoś artystę czy hippisa w takim wdzianku, ale jednak mojego męża wolę w klasycznych dzinsach czy innych prostych spodniach, on nie wyglądałby dobrze w kwiatach a na pewno nie czuł by się w nich dobrze
|
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3320416 3]nie wydaje mi się że prawdziwe anorektyczki są z siebie dumne, raczej już prędzej te wszystkie dziewczynki które chcą mieć anoreksję, takie wannabies co się bawią w motylki i ruch pro-ana, ale te naprawdę chore najczęsciej nienawidzą swojego ciała
![]() co do Grycanek, ja nie mam nic przeciwko temu że one są takie jakie są, niech im będzie jak to lubią, ale błagam, nie wciskajmy ludziom że szczupłe (nie chude) jest złe i nieszczęśliwe bo to jakaś pomyłka i zaczyna brzmiec jako usprawiedliwianie swojej otyłości. Nie trzeba być rozmiłowanym w jedzeniu żeby w życiu być szczęsliwym, no ludzie... można powiedzieć że się lubi jeść czy coś, ale od razu nazywać szczupłych nieszczęsliwymi?? bez sensu. Nie każdy musi być na ścisłej diecie żeby zachować sylwetke, niektórzy ćwiczą albo mają świetną przemianę materii [/QUOTE]zgadzam się, mi się wydaje, że to raczej osoby o wolnej przemianie materii próbują sobie wmówić i się pocieszyć, że osoby szczupłe się głodzą, żeby być szczupłymi... ja np całe życie jestem bardzo szczupła, jem co chcę i kiedy chcę, denerwuje mnie jak nawet w szkole słyszałam komentarze typu "ty to pewnie na ciągłej diecie jesteś " nie. Wpieprzam fast foody przynajmniej raz w tygodniu, codziennie obżeram się czekoladą, zazdrość? Ba, jakby tylko czekoladą. Potrafię zjeść pudełko ptasiego mleczka, dwa batoniki, popcorn, chipsy i opić się pepsi w jedno popołudnie. Niezdrowe, ale zdrowsze niż bycie otyłym
|
#172 |
|
BAN stały
|
Widzę, że zostałam gwiazdą rozwalaczy
No, cóż... ![]() Właśnie przeglądałam "najbardziej luksusowego modowego bloga w Polsce" i co ujrzałam... ? Przezroczystą torebkę niedawno wyśmiewaną w tym wątku http://4.bp.blogspot.com/-Er_2kConVF...0/_MG_8799.JPG http://2.bp.blogspot.com/-4us8q05yLG...4/s1600/if.gif
|
|
|
|
#173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciężka w wykorzystaniu, ale super. |
|
|
|
|
#174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie to masakryczna nijakość pod przykrywką drogich marek. Irytujące.
|
|
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) - tkwią w nicości. Ale to nie mój blog i nic mi do zasad, które tam panują.Największy rozwalacz ostatnich dni? - moja znajoma i jej zdjęcia, które z dumą udostępnia na którymś z portali. Pierwsze i chyba jedyne co się rzuca na nich w oczy, to jej biust: Miseczka G + koronkowy stanik, który jest na tyle źle dobrany, że biednej wszystko wisi do pępka. Fotosów nie zamieszczę, lepiej chyba tego nie widzieć. |
|
|
|
|
#176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jessy nie wygląda w tym zestawie najgorzej, a co najważniejsze - jest dosyc oryginalna, nie pokazuje spodni z H&Mu z motywem kwiatów, czy też najpopularniejszej koszuli z Zary. Lubi zaskakiwać, tym razem jej sie to udało. Ashlee, nie musisz wszystkiego na siłę krytykować, po tym jak sama zostałaś skrytykowana ![]()
Zapraszam na mojego bloga ![]() chocarome.blogspot.com fashion, love & company moda, inspiracje, kosmetyki, zdjęcia i diety Edytowane przez chocarome Czas edycji: 2012-03-29 o 21:58 |
|
|
|
|
#177 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mi osobiście zestaw również się nie podoba. To jedna z najpopularniejszych blogerek, jej blog jest podobno najbardziej światowy spośród wszystkich polskich blogów. Rzeczywiście zarabia na tym sporo, a więc ma ciuchy od projektantów, jest również oryginalna, ale jednak często nie podobają mi się jej stylizacje. Zauważyłam, że jednak Was zdecydowanie bardziej "rozwalają" mało znane, początkujące blogerki. ;] ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Co do bycia krytykowanym: No, cóż skoro niektórych "rozwalam", to mają prawo mnie krytykować do woli
|
||
|
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3321050 3]to samo było z mietowymi / pudrowymi rurkami, szpilkami nude...[/QUOTE]
O o o o u mnie dziś w pracy pomiędzy godziną 9.00 a około 12.oo przewinęły się 3 (słownie: trzy) dziewczyny w miętowych rurkach. I każda wyglądała tak samo. Ładnie - ale tak samo. Ale ja stara wredna nie modna baba jestem ![]()
|
|
|
|
#179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą pod koniec poprzedniego wątku na tapecie była Charlize, więc trafiłaś jak kulą w płot
|
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=AshLeeVioLiniSt;332 22892]Co do torebki - przezroczystość zupełnie ją dla mnie skreśla, ale model całkiem, całkiem
Mi osobiście zestaw również się nie podoba. To jedna z najpopularniejszych blogerek, jej blog jest podobno najbardziej światowy spośród wszystkich polskich blogów. Rzeczywiście zarabia na tym sporo, a więc ma ciuchy od projektantów, jest również oryginalna, ale jednak często nie podobają mi się jej stylizacje. Zauważyłam, że jednak Was zdecydowanie bardziej "rozwalają" mało znane, początkujące blogerki. ;] ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- powiem Ci szczerze że mnie nie rusza czy rzecz jest od projektanta czy z sieciówki albo z sh. Mnie to się ma podobać. A nie dana metka. Już się przekonałam że najlepsze są marynarki od projektantów, bazowe ciuchy z sieciówek, dodatki z allegro i małych sklepów a ciuchy z sh. Jeśli coś mnie nie porwie to niech ma to od góry do dołu metki Chanel i tak nie pomoże. każdy z nas ma inny gust. Ja lubię mix różnych styli. Lubię raz nie mieć na sobie biżuterii, a raz jej ponakładać wiele. Po prostu stwierdziłam że mnie się podoba torebka, a zestaw nie. I również zgodzę się z koleżanką. Czasami początkujące blogerki mimo wielu błędów są o wiele ciekawsze od takich ometkowanych dziewcząt które nie pokazują swojego stylu tylko wizję projektanta. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

)