![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
![]() cytat: "...jak stworzyć modny, nowoczesny, a zarazem elegancki zestaw z wykorzystaniem najgorętszych trendów 2012 roku." czytając, spodziewałam się, że padnę na kolana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce rozpętywać wojny na wątku wspominając ten fakt, ale ta dziewczyna ostatnio nam tu krytykowała czyjś gust modowy, o ile mnie nie myli pamięć to były to ciuchy Kamili. a parę dni potem takie coś... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Pomijam fakt, że włosy ma piękne które tak czy inaczej nadają się do ścięcia 10-15 cm bo ma dziwne proporcje przez 'za' długie włosy.
Chyba nie muszę mówić, że nie ubrałabym spódnicy z brokatem .. wszystko w ciemnych kolorach a do tego pomarańczowo marchewkowe buty...
#155 |
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko wpadłam dorzucić do listy rozwalaczy floral trousers z H&M. Dziś jakieś wielkie zatrzęsienie ich na lookbooku:
http://lookbook.nu/look/3261395-I-m-...e-I-Need-To-Be http://lookbook.nu/look/3261589-Boom-Boom-Blue-Bloom http://lookbook.nu/look/3261035-FlowerPower |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() a same spodnie, są do przeżycia w bardzo przemyślanej stylizacji i dopasowane do urody osoby je noszącej, takie krzykliwe i można by rzec kontrowersyjne ciuchy tego wymagają moim zdaniem ( ja bym w nich wyglądała jak klaun chyba, jak tak sobie wyobrażę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Ostatnią dziewczyne widzę pierwszy raz na oczy :O Patrze na bloga jej a dośc pokaźną ma liczbe obserwatorów ale hebanowa czerń
![]()
#158 |
Konto usunięte
|
te spodnie kojarzą mi się z koszmarnymi legginsami z czasów dzieciństwa które nosiła moja koleżanka, kilka lat później stały sie synonimem obciachu
![]() ![]() ale faktycznie, dziewczyna z 2 zdjęcia wygląda całkiem spoko. Ja bym takich nie założyła, czułabym się przebrana a nie ubrana |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;33217835]
Wolę Kamilę, ostatnio się wylaszczyła i z tego co zaobserwowałam tu na forum, ma do siebie zdrowy dystans ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
A propos kwiatowych spodni... UWAGA: http://lookbook.nu/look/3245693-Sunday-Brunch
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ugh ![]() Nie wiem czego, ale skojarzyło mi się z Wolińskim. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#167 |
Konto usunięte
|
haha u mnie podstawą są pomidory, szpinaku nie trawię, ale jak są pomidory to obiad będzie - spaghetti, albo jakieś mięsko duszone w pomidorach, smażone, sos do ryżu, zupa...
![]() te kwieciste spodnie na tym panu... pogratulowac odwagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3322062 8]haha u mnie podstawą są pomidory, szpinaku nie trawię, ale jak są pomidory to obiad będzie - spaghetti, albo jakieś mięsko duszone w pomidorach, smażone, sos do ryżu, zupa...
![]() te kwieciste spodnie na tym panu... pogratulowac odwagi ![]() Ale to muszą być koniecznie suszone pomidory ![]() A co do kwiecistych spodni na owym panu wyglądają całkiem uroczo. Czemu tylko kobiety mogą nosić kwieciste ubrania? ![]()
#169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zrobił o wiele lepszą robotę od pokazanych pań. I to z jakim jajem. Szanuję takich ludzi. Z dystansem ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
Konto usunięte
|
nigdzie w sumie nie jest powiedziane że tylko panie moga nosić kweiciste wzory, ale mi zwyczajnie to nie pasuje. No ok może łatwiej byłoby mi sobie wyobrazić jakiegoś artystę czy hippisa w takim wdzianku, ale jednak mojego męża wolę w klasycznych dzinsach czy innych prostych spodniach, on nie wyglądałby dobrze w kwiatach a na pewno nie czuł by się w nich dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3320416 3]nie wydaje mi się że prawdziwe anorektyczki są z siebie dumne, raczej już prędzej te wszystkie dziewczynki które chcą mieć anoreksję, takie wannabies co się bawią w motylki i ruch pro-ana, ale te naprawdę chore najczęsciej nienawidzą swojego ciała
![]() co do Grycanek, ja nie mam nic przeciwko temu że one są takie jakie są, niech im będzie jak to lubią, ale błagam, nie wciskajmy ludziom że szczupłe (nie chude) jest złe i nieszczęśliwe bo to jakaś pomyłka i zaczyna brzmiec jako usprawiedliwianie swojej otyłości. Nie trzeba być rozmiłowanym w jedzeniu żeby w życiu być szczęsliwym, no ludzie... ![]() ![]() zgadzam się, mi się wydaje, że to raczej osoby o wolnej przemianie materii próbują sobie wmówić i się pocieszyć, że osoby szczupłe się głodzą, żeby być szczupłymi... ja np całe życie jestem bardzo szczupła, jem co chcę i kiedy chcę, denerwuje mnie jak nawet w szkole słyszałam komentarze typu "ty to pewnie na ciągłej diecie jesteś ![]() ![]()
#172 |
BAN stały
|
Widzę, że zostałam gwiazdą rozwalaczy
![]() ![]() Właśnie przeglądałam "najbardziej luksusowego modowego bloga w Polsce" i co ujrzałam... ? Przezroczystą torebkę niedawno wyśmiewaną w tym wątku ![]() http://4.bp.blogspot.com/-Er_2kConVF...0/_MG_8799.JPG http://2.bp.blogspot.com/-4us8q05yLG...4/s1600/if.gif ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciężka w wykorzystaniu, ale super. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Największy rozwalacz ostatnich dni? - moja znajoma i jej zdjęcia, które z dumą udostępnia na którymś z portali. Pierwsze i chyba jedyne co się rzuca na nich w oczy, to jej biust: Miseczka G + koronkowy stanik, który jest na tyle źle dobrany, że biednej wszystko wisi do pępka. Fotosów nie zamieszczę, lepiej chyba tego nie widzieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jessy nie wygląda w tym zestawie najgorzej, a co najważniejsze - jest dosyc oryginalna, nie pokazuje spodni z H&Mu z motywem kwiatów, czy też najpopularniejszej koszuli z Zary. Lubi zaskakiwać, tym razem jej sie to udało. Ashlee, nie musisz wszystkiego na siłę krytykować, po tym jak sama zostałaś skrytykowana ![]() ![]()
Zapraszam na mojego bloga ![]() chocarome.blogspot.com fashion, love & company moda, inspiracje, kosmetyki, zdjęcia i diety Edytowane przez chocarome Czas edycji: 2012-03-29 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mi osobiście zestaw również się nie podoba. To jedna z najpopularniejszych blogerek, jej blog jest podobno najbardziej światowy spośród wszystkich polskich blogów. Rzeczywiście zarabia na tym sporo, a więc ma ciuchy od projektantów, jest również oryginalna, ale jednak często nie podobają mi się jej stylizacje. Zauważyłam, że jednak Was zdecydowanie bardziej "rozwalają" mało znane, początkujące blogerki. ;] ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Co do bycia krytykowanym: No, cóż skoro niektórych "rozwalam", to mają prawo mnie krytykować do woli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3321050 3]to samo było z mietowymi / pudrowymi rurkami, szpilkami nude...[/QUOTE]
O o o o u mnie dziś w pracy pomiędzy godziną 9.00 a około 12.oo przewinęły się 3 (słownie: trzy) dziewczyny w miętowych rurkach. I każda wyglądała tak samo. Ładnie - ale tak samo. Ale ja stara wredna nie modna baba jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą pod koniec poprzedniego wątku na tapecie była Charlize, więc trafiłaś jak kulą w płot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=AshLeeVioLiniSt;332 22892]Co do torebki - przezroczystość zupełnie ją dla mnie skreśla, ale model całkiem, całkiem
![]() Mi osobiście zestaw również się nie podoba. To jedna z najpopularniejszych blogerek, jej blog jest podobno najbardziej światowy spośród wszystkich polskich blogów. Rzeczywiście zarabia na tym sporo, a więc ma ciuchy od projektantów, jest również oryginalna, ale jednak często nie podobają mi się jej stylizacje. Zauważyłam, że jednak Was zdecydowanie bardziej "rozwalają" mało znane, początkujące blogerki. ;] ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- powiem Ci szczerze że mnie nie rusza czy rzecz jest od projektanta czy z sieciówki albo z sh. Mnie to się ma podobać. A nie dana metka. Już się przekonałam że najlepsze są marynarki od projektantów, bazowe ciuchy z sieciówek, dodatki z allegro i małych sklepów a ciuchy z sh. Jeśli coś mnie nie porwie to niech ma to od góry do dołu metki Chanel i tak nie pomoże. każdy z nas ma inny gust. Ja lubię mix różnych styli. Lubię raz nie mieć na sobie biżuterii, a raz jej ponakładać wiele. Po prostu stwierdziłam że mnie się podoba torebka, a zestaw nie. I również zgodzę się z koleżanką. Czasami początkujące blogerki mimo wielu błędów są o wiele ciekawsze od takich ometkowanych dziewcząt które nie pokazują swojego stylu tylko wizję projektanta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.