Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. VII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-29, 16:14   #661
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. VII

takie osoby sie zdarzaja, u mnie kiedys dziewczyna wylicytowala wlosy naturalne, nie zaplacila za nie bo pow ze czytala gdzies za sa sztuczne! haha! poprostu ludzie chca sie wykrecic od zaplacenia
Stary 2012-03-29, 16:27   #662
5deb9a70d5221707202370bb12a843c2c683c2e0
Konto usunięte

http://allegro.pl/show_item.php?item=2240044352 mięta i koral !!!
5deb9a70d5221707202370bb12a843c2c683c2e0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 16:28   #663
Klaudis1144
Rozeznanie

teraz zaczela mnie straszyć federacja konsumentów, ludzie swieci!
Klaudis1144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 16:33   #664
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilcia_1616 Pokaż wiadomość
takie osoby sie zdarzaja, u mnie kiedys dziewczyna wylicytowala wlosy naturalne, nie zaplacila za nie bo pow ze czytala gdzies za sa sztuczne! haha! poprostu ludzie chca sie wykrecic od zaplacenia
Takie osoby tylko niepotrzebnie człowiekowi krew psują
Mi też się zdarzyło, że dziewczyna kupiła u mnie spódnicę, po zakupie wysłała mi wiadomość, że prosi o zdjęcia spódniczki (choć na All. były) i dodała, że właściwie, to nie wie jeszcze, czy ją kupi, bo nie wie, czy się w nią zmieści
Ostatecznie kasę mi wpłaciła, ale po otrzymaniu przesyłki wysłała do mnie kilka maili, w których:
1) żaliła się, że spódniczka jej nie pasuje
2) chciała zwrotu gotówki
3) zaczęła mnie wyzywać, że nie odpisuję i teraz widzi, że chciałam się na niej dorobić (WTF ). Zaczęła grozić oddaniem sprawy do All. i wystawieniem negatywa
4) ostatni mail był znowu z prośbą o zwrot towaru
Zaznaczam, że te cztery maile wysłała do mnie w ciągu 15 minut
Wysmarowałam jej taką odpowiedź, że nagle zmieniła front i zaczęła prosić żebyśmy o wszystkim zapomniały, bo ona się w pasie źle zmierzyła Wystawiła mi pozytywa i zaczęła błagać wręcz, żebym odpowiedziała tym samym
Ludzie są dziwni

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Klaudis1144 Pokaż wiadomość
teraz zaczela mnie straszyć federacja konsumentów, ludzie swieci!
Niech tę sprawę oddaje, gdzie jej się żywnie podoba Ty twardo trzymaj się swojego
A te buty wysyłałaś jej z metkami?
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 16:40   #665
Klaudis1144
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
[/COLOR]

Niech tę sprawę oddaje, gdzie jej się żywnie podoba Ty twardo trzymaj się swojego
A te buty wysyłałaś jej z metkami?
Tak, tzn z papierowymi naklejkami pod spodem, buty z new looka, nie wiem czy zawsze maja metke, w kazdym razie sprzedalam je takie jakie kupilam, ale bylo widac, ze sa prosto ze sklepu. Te naklejki byly nienaruszone, co dopiero jakis obcas
Stary 2012-03-29, 16:44   #666
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tzn z papierowymi naklejkami pod spodem, buty z new looka, nie wiem czy zawsze maja metke, w kazdym razie sprzedalam je takie jakie kupilam, ale bylo widac, ze sa prosto ze sklepu. Te naklejki byly nienaruszone, co dopiero jakis obcas
A masz fotki, gdzie są te naklejki na podeszwie?
Czy ona od razu po otrzymaniu przesyłki się do Ciebie zgłosiła? Czy dopiero po jakimś czasie?
Stary 2012-03-29, 16:44   #667
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Klaudis1144 - a ona wysłała Ci zdjęcia tych rzekomych zniszczeń?
arkusz
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 16:46   #668
sophisticated_
Rozeznanie

zgodnie z wczesniejszymi obietnicami wstawiam zdjecia tuniczki od slynnego juz sprzedacy okazje 24 info
co moge powiedziec tuniczka wg mnie jest calkiem w porzadku kolor jest ladny kroj tez jedyne do czego mam zastrzezenie to material troche za cienki
1 zdjecie od sprzedawcy drugie real photo

a i chcialabym wstawic odpowiedz sklepu twoj bobas ostatnio napisalam w sporze ze wystawie odpowiedni komentarz za tunike ktora otrzymalam a oto odpoweidz
witam. zwroty sa możliwe co jest napsiane na stronie " o mnie".prosze o czytanie informacji. w takim razie prosze zakonczyc spor i wystawic odpowiedni komentarz tak jak napisala pani w poprzedniej wiadomosci.
szkoda tylko ze wczesniej gdy prosilam o mozliwosc zwrotu napisal mi ze nie mam do tego podstaw bo towar jest zgodny ze zdjeciem po prostu brak mi slow!!odpis alam mu tak zgodnie z prawda tunika doszla do mnie 21 marca gdyz doszlo do bledu w panskiej firmie i czekalam na nia 3 tygodnie . mam paragon metka jest przyczepiona chce ja oddac wysle ja jutro priorytetem. u niego na stronie pisze ze jest 10 dni na zwrot ale skoro ja mialam czekac na tunike 2dni a czekalam 21 dni to chyba ja po moge o te 2dni sie spoznicc( nawet jak wysle priorytem dojdzie na poniedzialek czyli o 2dni za pozno napisze wam potem co mi odpisal...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a4.jpg (41,2 KB, 151 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo0175.jpg (131,6 KB, 322 załadowań)

Edytowane przez sophisticated_
Czas edycji: 2012-03-29 o 17:03
sophisticated_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 16:54   #669
Klaudis1144
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czesterka Pokaż wiadomość
Klaudis1144 - a ona wysłała Ci zdjęcia tych rzekomych zniszczeń?
nie, nie wysłała, w sumie moge do niej o to napisać.
Forget_me - niestety nie mam zdj z tymi naklejkami, ale kobieta sama przyznala w mailu ze sa nowe, tylko ze zniszczone. Zgłosiła się od razu.

Ja to widzę tak, od razu pisała, że buty są jej potrzebne na już - może na jakieś wyjście, nie wiem - nie podpasowały jej(może rozmiar, kolor) i teraz potrzebne jej są nowe, tylko jest 160zł do tyłu i potrzebna jej pewnie kasa. Takie moje zdanie.
Stary 2012-03-29, 17:09   #670
souvenir
Zadomowienie

Cytat:
Witam. nie wiedziałam gdzie napisać to przyszłam tutaj Pytanie bardziej do sprzedających. Otóż, sprzedałam ostatnio szpilki na allegro(nowe, nienoszone, wcześniej kupiłam na all ale nie trafiłam z rozmiarem) i teraz babka napisała mi, że buty maja zniszczona platforme z jednej strony i odklejony obcas! No matko boska, to byly nowe buty i sprzedałam je w nienaruszonym stanie, teraz nie wiem co zrobic bo napisala mi, ze jesli nie obnize ceny, to bedzie musiala mi je odeslac i ja ponosze w tym momencie koszty przesyłki. Kasa jest mi potrzebna teraz i nie wiem po pierwsze czy ona ma do tego prawo Po drugie buty naprawde byly w idealnym stanie, wiec co jesli je zwroci i okaze sie ze sama cos przy nich nabroila? Przestraszyłam się, bo pierwszy raz mnie taka sytuacja spotkała, nie przyjmowałabym tego zwrotu tylko nie mam pojęcia jak to jest, bo niby każdy klient ma prawo zwrócić wadliwy produkt, tylko nomen omen on wadliwy nie był co mam jej napisać? Ludzie czasami mnie robrajają Poza tym sama kupiłam je za 180, sprzedałam za 160, więc nawet na nich nie zarobiłam, tylko jeszcze straciłam..
pytanie zasadnicze moim zdaniem, wysłałaś je w pudełku jako paczka czy mniej rozważnie jako list? Bo jeżeli opcja pierwsza, to nie ma bata żeby w transporcie mogły się uszkodzić.
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 17:44   #671
0aguuu0
Raczkowanie

http://moda.allegro.pl/listing/user.php?us_id=24568179
Kupowałam marynarki u tego sprzedawcy za 59.99, nie ma już ich aukcji, ale pewnie niedługo wstawią. Dzisiaj do mnie doszły.. Kolor beżowy zamiast jasnego jest prawie żólty, do tego z beznadziejnego dresowego materiału, biała podszewka prześwituje. Pelno nitek wystaje, ma jakąś plamkę. Drugi kolor mocca z materiału zdecydowanie lepszego, ale rozmiar się nie zgadza, do tego plamka na rękawie... Odsylam jutro
Stary 2012-03-29, 17:50   #672
ygga8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynulka Pokaż wiadomość
Ratujcie, czy któraś z Was zamawiała żakiet od mosquito?

http://allegro.pl/bawelniana-marynar...234387190.html

Jak wyglądają na żywo, który kolor radzicie? Kusi mnie ten neo koral ale nie będzie zbyt hmm... "oczowyrazisty"?
link cos szwankuje ale wiem o ktore chodzi 2 dni temu zamówiłam własnie neo koral , znalazłam na necie real zdj dziewczyny w niej i sie skusiłam, jest wyrazista ale taka chciałam, jak chcesz moge zdj wstawic, powinna byc jutro

moja wymiana książek!!
ygga8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 17:55   #673
Klaudis1144
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez souvenir Pokaż wiadomość
pytanie zasadnicze moim zdaniem, wysłałaś je w pudełku jako paczka czy mniej rozważnie jako list? Bo jeżeli opcja pierwsza, to nie ma bata żeby w transporcie mogły się uszkodzić.
Jako paczka, laska napisała że była nienaruszona tym samym oskarżając mnie o oszustwo. No ale co ja niby z tymi butami robiłam, skoro obcas był odklejony, platforma zniszczona a były nowe jak sama to napisała biłam nimi o ścianę pewnie wstawię tu może dwa zdjęcia jakie mam, niestety nie są pokazane całe, nastepnym razem jak coś będę sprzedawać zrobię chyba 20 zdjęć i jeszcze film nakręcę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P2110071.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpg (37,7 KB, 287 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2110070.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpg (45,9 KB, 225 załadowań)
Stary 2012-03-29, 18:06   #674
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Piekna

Cytat:
Tutaj jest ten 1 i zdecydowanie taniej.
http://allegro.pl/super-cena-cudny-p...218524037.html
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 18:44   #675
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Jako paczka, laska napisała że była nienaruszona tym samym oskarżając mnie o oszustwo. No ale co ja niby z tymi butami robiłam, skoro obcas był odklejony, platforma zniszczona a były nowe jak sama to napisała biłam nimi o ścianę pewnie wstawię tu może dwa zdjęcia jakie mam, niestety nie są pokazane całe, nastepnym razem jak coś będę sprzedawać zrobię chyba 20 zdjęć i jeszcze film nakręcę.
Poproś ją o fotki uszkodzeń i dokładny opis.

Swoją drogą ta historia natchneła mnie do obfocenia butów z każdej strony.

Dziewczyny macie jakieś fajne, tanie i sprawdzone bluzki pod marynarki?
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 18:51   #676
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie wysłała, w sumie moge do niej o to napisać.
Forget_me - niestety nie mam zdj z tymi naklejkami, ale kobieta sama przyznala w mailu ze sa nowe, tylko ze zniszczone. Zgłosiła się od razu.

Ja to widzę tak, od razu pisała, że buty są jej potrzebne na już - może na jakieś wyjście, nie wiem - nie podpasowały jej(może rozmiar, kolor) i teraz potrzebne jej są nowe, tylko jest 160zł do tyłu i potrzebna jej pewnie kasa. Takie moje zdanie.
To albo są nowe, albo są zniszczone Niech się określi
Pewnie masz rację, nie pasuje jej cosik, ale zamiast grzecznie napisać, że buty jej nie pasują, to straszy Cię zgłoszeniem sprawy do All. bo buty niby są zniszczone

Cytat:
To są niby te zniszczone buty
Nie martw się nic, jeśli dojdzie do jakiegoś sporu, to pokazu od razu te zdjęcia. Jak dla mnie dziewczyna Cię tylko straszy, żeby wymusić zwrot kasy
Stary 2012-03-29, 18:51   #677
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
Piekna

Tutaj jest ten 1 i zdecydowanie taniej.
http://allegro.pl/super-cena-cudny-p...218524037.html
oo dzieki
Stary 2012-03-29, 19:47   #678
Blondinbella
Zadomowienie

poszukuje czarnych legginsów/spodni mogą być ze skórzanymi wstawkami ale nie koniecznie ważne zeby były opięte ale nie prześwitywały i można było je nałożyć do zwyklej bluzki nie koniczenie za pupę możecie coś polecić? byłabym wdzięczna bo jest duży wybór a ciężko znaleźć cokolwiek

zamawiał ktoś te? najbardziej się nad nimi zastanawiam
http://allegro.pl/najtaniej-legginsy...236810786.html

Edytowane przez Blondinbella
Czas edycji: 2012-03-29 o 20:55
Blondinbella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 19:57   #679
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Witam. nie wiedziałam gdzie napisać to przyszłam tutaj Pytanie bardziej do sprzedających. Otóż, sprzedałam ostatnio szpilki na allegro(nowe, nienoszone, wcześniej kupiłam na all ale nie trafiłam z rozmiarem) i teraz babka napisała mi, że buty maja zniszczona platforme z jednej strony i odklejony obcas! No matko boska, to byly nowe buty i sprzedałam je w nienaruszonym stanie, teraz nie wiem co zrobic bo napisala mi, ze jesli nie obnize ceny, to bedzie musiala mi je odeslac i ja ponosze w tym momencie koszty przesyłki. Kasa jest mi potrzebna teraz i nie wiem po pierwsze czy ona ma do tego prawo Po drugie buty naprawde byly w idealnym stanie, wiec co jesli je zwroci i okaze sie ze sama cos przy nich nabroila? Przestraszyłam się, bo pierwszy raz mnie taka sytuacja spotkała, nie przyjmowałabym tego zwrotu tylko nie mam pojęcia jak to jest, bo niby każdy klient ma prawo zwrócić wadliwy produkt, tylko nomen omen on wadliwy nie był co mam jej napisać? Ludzie czasami mnie robrajają Poza tym sama kupiłam je za 180, sprzedałam za 160, więc nawet na nich nie zarobiłam, tylko jeszcze straciłam..
Skoro buty były w idealnym tanie to chyba po drodze do adresatki krasnoludki nie odkleiły obcasa i nie uszkodziły podeszwyPewnie nie pasują babce i teraz szuka...Nie daj się!!!To jakaś oszustka.Czytając dalsze posty tylko się w tym upewniłam
Miałam ostatnio podobną sytuację,sprzedałam portfel i babka próbowała mi wmówić że jest nieorginalny,a był Wysłałam jej stronę z aukcją gdzie są takie same portfele ale w wyższej cenie i się zamknęła.Ale na razie cisza z komentarzem,na negatywa nie liczę bo nie ma ku temu żadnych podstaw,ale ludzie nieraz maja pomysły.
Wygrała go w licytacji, poza tym miałam napisane na aukcji że zwrotów nie przyjmuję.
Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
szczerze wątpię ze uszyją ci z podszewką, na pewno nie bez dopłaty to jest jednak bardziej skomplikowana rzecz
ja już się nauczyłam że jak na aukcji nie pisze to znaczy że tego nie ma
Napisałam z ciekawości maila do sprzedającego,zobaczymy co odpiszą.
Cytat:
Ten pierwszy jest najładniejszy

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 20:37   #680
sanndras
Zakorzenienie

GG do sanndras

Klaudis nie ma czym się przejmować, jako osoba prywatna nie masz obowiązku przyjmować zwrotów, a już zwłaszcza po licytacji
Też miałam taką sytuację kiedyś, tylko babka od razu się przyznała, że jej się bluzka nie podoba, bo na obrazku ładniejsza była i ja mam jej część kosztów zwrócić i że ja bluzkę pewnie w jakimś lumpeksie kupiłam, więc wysłałam jej aukcję, gdzie kupiłam i się zamknęła
Ludzie naprawdę potrafią niestworzone rzeczy wymyślać

Vinted: sanndras

sanndras jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:26   #681
beatiska
Zakorzenienie

chyba okazja http://moda.allegro.pl/hm-zwiewna-su...214945198.html szkoda ze XS i chyba cieniutka jest?

i to chyba tez okazja http://moda.allegro.pl/sukienka-koro...223056529.html nie moj styl, ale wrzucam

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

wiem, ze si,ę ta sukienka tutaj przewijala, ale czy na tej aukcji jest najtansza jej wersja, czy gdzies jest taniej?
http://moda.allegro.pl/piekna-sukien...232409231.html
i w koncu któraś zamówila?

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
miałam wstawić zdjęcie sukienki, więc wstawiam, choć dopiero teraz zorientowałam się, że moja ma zameczki na ramionach, których nie ma ta z aukcji (może dlatego zapłaciłam za nią 55 złotych )
niemniej jednak skład, wymiary, zakładki przy dekolcie i na rękawkach są takie same, więc podejrzewam, że to ta sama sukienka, z małym tylko upgrade'm

materiał faktycznie jest dość mięsisty, lejący się, na upały pewnie się nie nada do końca, ale na ciepłe dni jak najbardziej.
kolor też nie jest miętowy, raczej groszkowy, dość nasyony
prosze napisz ile masz wzrostu i jaką dlugośc ma sukienka
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
Stary 2012-03-29, 21:39   #682
Nelly99
Rozeznanie

Hej dziewczyny, chciałam Was zapytać czy któraś posiada jakąś z tych marynarek :
http://allegro.pl/marynarka-boyfrien...233501150.html
http://allegro.pl/hit-super-zakiet-m...196752373.html
http://allegro.pl/marynarka-zakiet-m...240044352.html

Jeżeli były już to przepraszam, nie czytam codziennie wątku Opinie na temat sprzedawców również byłyby pomocne Potrzebuję kobaltowej marynarki i po prostu nie wiem którą wybrać. Najłatwiej byłoby pójść jak zwykle do Zary i kupić ale niestety nie mają aktualnie żadnych kobaltowych dresiar..
Nelly99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:40   #683
mamaNiu
Rozeznanie

Klaudis ja też miałam różne sytuacje na allegro - pewnie buty pannie nie spasowały i kombinuje...
Napisz jej ostro i oficjalnie że MASZ mnóstwo zdjęć butów zrobionych przed wysyłką (zawsze tak robisz żeby się zabezpieczyć ). I że w razie sporu się nimi posłużysz, powiedz, że nie masz wcale obowiązku przyjmowania zwrotu (a już absolutnie nie na Twój koszt ten zwrot miałby być) bo orientowałaś się u rzecznika praw konsumenta (powiatowy rzecznik jest każdym chyba w urzędzie miasta). I oczywiście nie wyrzucaj korespondencji z tą panią! Może a sobie spokój - ale musisz stanowczo.

Ja to już nawet na negatywa liczyłam ale ostro powiedziałam co zrobię i sobie też taka jedna dała spokój.
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:47   #684
nadia060
Przyczajenie

dziewczyny ktory kolor wybrac
http://allegro.pl/oszczedzasz-645zl-...237173695.html
http://allegro.pl/oszczedzasz-458zl-...237174255.html
?
nadia060 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:53   #685
gelsomino
Raczkowanie

... a mojej bluzeczki z baskinką jak nie było, tak nie ma
gelsomino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:58   #686
beatiska
Zakorzenienie

ja chyba wzielabym 2
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Kilka sukienek, chociąz nie do końca atrakcje, patrząc na jakośc i dlugośc niektórych z nich

http://moda.allegro.pl/ds-3127l-prze...232353810.html
http://moda.allegro.pl/laserowa-rozk...223704790.html
http://moda.allegro.pl/ds-3198s-nowa...222453763.html
http://moda.allegro.pl/atmosphere-no...237656192.html
http://moda.allegro.pl/new-look-nowa...229822292.html
http://moda.allegro.pl/estyl-wloska-...218059774.html
http://moda.allegro.pl/ds-3241s-nowa...220152007.html
http://moda.allegro.pl/nowosc-sukien...183958345.html
http://moda.allegro.pl/ds-3251s-nowa...233882479.html
http://moda.allegro.pl/ds-0211l-modn...221369637.html

Narysuj mi coś

23/6

Edytowane przez beatiska
Czas edycji: 2012-03-29 o 21:59
Stary 2012-03-29, 22:15   #687
serduszkowa
Rozeznanie

http://moda.allegro.pl/sliczna-sukie...233757835.html zastanawiam się czy kliknąć, co sądzicie?
serduszkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 22:17   #688
*Catherrine*
Zakorzenienie

Hej dziewczyny,
Polecicie jakiś jasny ładny płaszczyk na wiosnę? Bo kupiłam już 2 niewypały i mam dosc
Stary 2012-03-29, 22:41   #689
any_03
Raczkowanie

dziewczyny czy któraś zamawiała od tego sprzedawcy?
http://allegro.pl/s-xs-spodnie-jeans...231590487.html
grecja 2012

'Jak na deszczu łza,

cały ten świat nie znaczy nic, o nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil'

any_03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 22:47   #690
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
prosze napisz ile masz wzrostu i jaką dlugośc ma sukienka
sukienka ma 86,5cm a ja 169cm

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości