|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Hormony wariują to i mamuśki musiały się troszkę poprztykać
Najważniejsze, to żebyście się dziewczyny nie obraziły na siebie
|
|
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam że tak późno ale po wizycie nie zajechaliśmy do domu tylko jeszcze w parę miejsc i nie miałam jak się odezwać
no więc moja gin twierdzi że to niedoczynność tak jak pisałyście i dostanę receptę na jakiś lek ale dopiero w poniedziałek, poza tym troszkę skróciła mi się szyjka..ale z pozytywnych wieści chociaż to,że udało nam się z pozytywnym skutkiem porozmawiać o prywatnym,zaplanowanym zabiegu cc ufff a bałam się trochę jej reakcji ale poszło gładko![]() phdwao dziękuję że się o mnie martwiłaś
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
ooolllccciiiaaa dobrze, że w sumie wizyta wyszła na plus. Leki Ci wszystko uregulują
Głód nie przeszedł, za to posprzątałam kuchnie Idę pod prysznic i spać ![]() No dobra kuchnię posprzątałam z małżem - czyta przez ramię i się burzy, że nie piszę prawdy ![]() Dobrej nocy Mamusie
|
|
|
|
#1174 |
|
Wtajemniczenie
|
DOBRANOC
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Ollcciu super, że wracasz zadowolona
![]() Też lecę spać. Może uda mi się jutro wejść jeszcze przed wizytą u gina Dostanę wyniki cytologii Aż się boję co tam będzie...Dobranoc
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kobietki z herbatką w ręku
Widzę, że wczoraj nie było żadnych nocnych marków. Dwa posty i to wsio Miłego dnia |
|
|
|
#1177 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Witam sie z kawą która mnie ruszyła i sie porządnie załatwiłam moze sie juz cos tam odblokowało az mi lzej na dupie![]() miałam durne sny, ze tz mnie zdradza, ze kłamie mnie, ze go nakryam i kazałam mu sie pakowac i sie wyprowadzic. tak miw nocy bylo smutno Ten brak sexu od poczatku ciązy daje juz nam we znaki ja czuje sie nie atrakcyjna, z tz zero zblizen jeszcze dojdzie do tego ze sie pojdzie pocieszyc gdzie indziej jak w snie najgorsze ze jestem bezsilna. Dla dzidzi musze sie poswiecic z brakiem seksu ale widze ze sie odsuwamy od siebie w tych sprawach![]() i znowu mam doła ![]() zaraz wstane zrobie zdjęcie brzucha,figury i wstwie. No i ciuszki i buciczki malutkiej tez wstawie. A mama mi tunike wczoraj kupila i po nią pozniej pojde i tez Wam dodam zdjęcie.NO i zaczynam dzis 25tc wiec stawiam soczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przy okazji na głód tztów chyba sobie taka zamowie tez podała bys mi linki? musze cos zrobic by tż znowu na mnie patrzył jak na kobiete, bo narazie patrzy jak na mamuśke z brzuchem przez ten brak sexu![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
kiedys wazyłam prawe tyle co teraz bo 1 kg mniej ,chyba 3 razy tak wazyłam ale schudlam do swojej wagi. A teraz juz o 1k wiecej i bedzie ejszcze wiecej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-03-30 o 07:56 |
|||||||
|
|
|
#1178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już dzisiaj kaszlę jak gruźlik Zaraz się zbieram do internistyCytat:
![]() Cytat:
za wizytę
|
|
#1179 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i że się dogadaliście w sprawie CCCytat:
a tż musi wytrzymać to jest też jego dziecko
|
||||||
|
|
|
#1180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie żu ustalilyście cc, wiesz juz na czym stoiszdziękuję za klikanko ![]() Cytat:
:rolleye s:gratulujue 25tc ![]() Cytat:
witam sie i ja, jestem wścikła na swój nochal, w nocy mialam 1 dziurkę zatkaną, nie wiem dlaczego w nosie susza od początku ciazy mam problemy z oddychaniem przez noc, ale mam wrażenie że chyba sie pogarsza
|
|||
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem z emusi, mam nadz ze wytrzyma....... ale mi i tak smutno, czuje sie taka niepotrzebna, nie doceniana i w ogole taka nie kobieca ![]() a to moj brzuszek
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wam ... ale pogoda :/
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
te krechy to odgnieenia od poscieli
![]() no i znwou sie zalatwilam
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
|
|
|
|
#1185 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
pospałab ym jeszcze ale mały głodomorek w brzuszku już od rana daje znać żeby śniadanko zrobić![]() Cytat:
mam nadzieję że z szyjką to nic poważengo!Cytat:
gratuluje 25 tc ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
Dziś trochę pospałam ![]() bardzo dobrze bo wczoraj byłam trochę podirytowana ![]() Znaleźliśmy wczoraj auto na allegro. Mój ojciec gadał z chłopem wszystko ok. Jechaliśmy pod Kraków. Nim dojechaliśmy niestety było już ciemno. Ale mimo wszystko widziałam wiele O otarciach, zarysowaniach i wgnieceniu w tylnej masce nie było mowy ani w aukcji ani w rozmowach. On do mnie tekst że jakby to napisał to by ludzie myśleli że bity. Na to ja jemu że przede wszystkim uczciwość! I że naciągnął nas na jazdę bo ja nie mam zamiaru takiego auta kupić. On jeszcze że nie znadję auta używanego z takiego roku bez zarysowań pieprzy bzdury nasz był z 97' i nie był tak porysowany. Poza tym jak my sprzewaliśmy nasz to kazałam mężowi wszystko wypisać w ogłoszeniu żeby nikt później nie miał pretensji i żebyśmy się nie wstydzili. Ja nie wiem czym się kieruje ten chłop i już nie wnikam ![]() Poszukiwań nowego auta ciąg dalszy....
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
prince piękny brzuszek
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
no a tutaj ciuszki
1-tunika 2-szaliczki (ten zoly to kolor musztardowy, tak wyszedl dziwnie) 3-tunika 4-sukienka 5-tunika bombka(na zdj nie widac ale bardzo fajnie lezy) 6-buciczki dla Rozali
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-03-30 o 09:06 |
|
|
|
#1189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i ubrania też super. Ja też muszę się wybrać na zakupy ale jakoś weny nie mam a i u mnie w mieście nie ma fajnych sklepów
|
|
|
|
|
#1190 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że wszystko okJa dziewuszki witam się i uciekam. DO gminy jadę kłócić się, bo mi źle podatek od działki budowlanej naliczyli. Nienawidzę załatwiać takich spraw, więc trzymajcie kciuki |
||
|
|
|
#1191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej Cytat:
|
||
|
|
|
#1192 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem co ty od niego chcesz wkoncu to domek twojej księżniczki mój tż mówi jak patrzy na mój brzuszek że teraz mała ma fajną chatę---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
muszę tez sobie jakiś tunik kupić szaliczki super ja jestem szalikozakupoholiczką mam ich naprawdę dużo i ciągle jest mi mało a buciki dla Rozalii sliczne |
||
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
w ddtvn zaraz będzie o bezpieczeństwie dzieci w samochodach - crash testy itp.
tylko że ja nie mam auta 19 tydzień zaczęliśmy
|
#1194 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Vigantoletten to wit.D3, dzieciaczkom też się ją podaje ![]() Cytat:
Ja jestem w mniejszości, mam tylko 2 ciuszki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie dobrze, zobaczysz, nie tylko Ty na wątku musisz leżeć Cytat:
Podziwiam, że dałaś radę używać Iwostinu, ja skapitulowałam, był strasznie dla mnie lepiący i bielący ![]() Do tłustej skóry dobry jest Avene on nawet trochę matuje i jest zalecany do skóry trądzikowej Rewelacyjny do trądzikowej skóry jest też ten Bioderma AKN mat tyle, że ma tylko faktor 30, więc raczej na pochmurne dni. Najlepiej jakby Ci sie udało zdobyć próbki, zeby sobie samej sprawdzić. Wiem, że w naszych aptekach to jest wyzwanie i próbki zamiast do pacjentów lecą na All, ale może warto popytać. Masę próbek dostaja też dermatolodzy od firm, ja często proszę moją derm o próbki i dostaję ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluje 19tc ![]() prince super zakupy a buciki dla Rozalki słodkie |
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio zalatana i nie mam na Was czasu a dzisiaj też zaraz uciekam
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ale przeciez sa inne sposoby na zblizenie niz seks
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzalam o fotelikach i dochodze do wniosku że bedzie trzeba szykowac gruba kase
|
|
|
|
#1199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zapomnialam napisac, ze witam z rana
![]() Musze sie wziac za jakies sniadanko. Maly juz mi sie obudzil. A ja bym sobie pospala... jeszcze mnie naszlo na cos slodkiego ![]() Cytat:
Ostatecznie za dobrze nam sie ze soba pisze ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() Tzn. Ty chcesz miec CC na zyczenie, tak? Czy jednak jakies wskazania sa? I czy bedziesz cos placic? Sliczny brzuszek ![]() Cytat:
|
|
#1200 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ad2.Dzięki zapisałam sobie nazwę ![]() ja używałam takich środków http://www.substral.pl/index.php?sit...page&pg_id=274 http://owadobojca.pl/srodek-pajaki-s...l?cPath=102_47 I one działały bardziej na likwidację już obecnych pajaków niż na to żeby nam nie właziły. Bo mimo, że całe drzwi garażowe wypsikałam i podłogę w garażu to dalej tam właziły ![]() Ad3. tak u nas będzie chłopak raczej, ale jakby wierzyć w przesądy to u mnie wskazują na dziewczynkę- oprócz tego co mówiłaś, to jeszcze problemy z cerą, jedzenie słodyczy, tycie po bokach na nią wskazują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Troche może trwać dobieranie dawki, czyli zaczną od małej i za tydzień dwa badania krwi, jak nie zaskoczy to większa dawka i tak samo, więc też się tym nie stresuj. Ja miałam zwiększane 0d 75 do 150, dopiero ta 150 działa jak trzeba ![]() Ładny brzuszek Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście nie zdążyłam jak o tym mówili |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Idę pod prysznic i spać 

Aż się boję co tam będzie...
Ten brak sexu od poczatku ciązy daje juz nam we znaki

kiedys wazyłam prawe tyle co teraz bo 1 kg mniej ,chyba 3 razy tak wazyłam ale schudlam do swojej wagi. A teraz juz o 1k wiecej i bedzie ejszcze wiecej

:rolleye s:
od początku ciazy mam problemy z oddychaniem przez noc, ale mam wrażenie że chyba sie pogarsza