|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27
Cytat:
a co do wody... hmm... - 20% no ciekawa propozycja ale jak będziesz mieć zamówienie tylko na jedną wodę to co wtedy...??? ja ostatnio miałam zamówienie na 2 wody to wzięłam sobie od razu 4 sztuki bo był opust 50% ale gdyby nie te 2 sztuki zamówione to bym nie brała....
|
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
Porównanie podkładu 24K w odcieniach Shell i Nude na katalogowym
Shell jest bardziej taki różowawy beż, nude to zimny żółtawy beż. Na mojej twarzy ładniej wygląda shell Podkład jest lekki, dobrze się rozprowadza, nie zostawia smug, krycie średnie - czerwonych plamek po krostkach nie zakryje, ale nadaje buzi ładny koloryt i przyjemnie ją rozświetla. Po bardzo bliskim przyjrzeniu się widać delikatne drobinki.
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj mi zrobiła reklamę solutions fioletowych
|
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten roll-on jest faktycznie duży, ale wczoraj stał u mnie tak, że lampka na niego świeciła i pełny jest tak w 3/5
|
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Sama kupiła u mnie fioletową serię i dawała wszystkim się maziać
Na razie mam zamówienie na 1krem, ale kilka dziewczyn jeszcze się zastanawia
|
|
|
|
#399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez nie lubię tej serii, ale jednak zostawiłam sobie żel ujędrniający |
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na podgląd fakturki bo zauważyłam że zmienił się skład pakietu nowości
Cena w zamówieniu 43zł i brakuje kilku produktów ( m.in: brakuje białego pękacza i żelu pod oczy greckie morza - więcej nie pamiętam co tam wcześniej podawałam )
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma pekaczy
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam że przed samymi świętami na 2 miesiące wprowadzili trzeci zestaw z luksusowymi zapachami - wkurzyłam się wtedy jak diabli
|
|
#404 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() Mam angielskie katalogi i mój pierwszy gdy zostałam konsultantką. A oprócz nich jeszcze dwa zabytki, z roku 1999 i 2000 Co to za kosmetyki wtedy były Kilka z nich jest do dziś, choć w innej szacie.
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
|
#406 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że tak
Pochodzę z nim dziś cały dzień na mordce i zobaczę czy ciemnieje, schodzi etc, ale jestem raczej już przekonana do zakupu. Dziękuję
|
|
|
|
#407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozważałam ten kolor nude, ale jednak wyglądałam, mimo rozświetlenia, jakoś tak na chorą. No nie mój kolor. A shell jest idealny. Teraz jestem bladzioch, bo słońca mało, o solarium mogę zapomnieć, a kremy brązujące w ciąży mnie nie chwytają ![]() Przypudrowałam moim ukochanym pudrem Lentheric (teraz chyba to Mayfair, a wcześniej Yardlay... ciągle zmieniają nazwę) i wyglądam pięknie i gładko mimo nieco przesuszonej mordki Testuję niebieski On duty w kulce. Póki co pachnie ślicznie, bardzo przyjemnie i delikatnie Paszka sucha. Jak przed porodem zabiorę się za szorowanie podłóg wtedy zostanie przetestowany w warunkach ekstremalnych ![]() Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-03-30 o 12:21 |
|
|
|
|
#409 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mogłabym Was cichutko prosić o kliki?
![]() Mi się tak TTF podoba...ale za bardzo nie mam kasy teraz żeby ją kupić a nawet z demo 59.90 jest za drogie dla mnie :/ |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie dostałam takiego mejla z Coku Kraków
22/03 – 11/04/2012 PROMOCJE TYLKO W CENTRACH OBSŁUGI KONSULTANTEK: Oferta wyprzedażowa do wyczerpania zapasów, nie podlega opustom – co katalog wiele atrakcyjnych produktów, szczegóły u pracowników Centrum oraz na stronie www.avon.pl; Oferta internetowa dostępna w COK: Zestaw Cearskin Professional (peeling, płatki oczyszczająco-tonizujące, lekki krem przeciw wypryskom) – 30,00 zł (w ofercie taniej o 27,50 zł!), Zestaw ONYX QUARTZ (potrójny cień do powiek Onyx Quartz + potrójny błyszczyk Wine Lustre) – 26,90 zł, Zestaw ONYX QUARTZ (potrójny cień do powiek Midnight Lustre + potrójny błyszczyk Wine Lustre) – 26,90 zł (w ofercie taniej o 26,00 zł!). 1. OFERTY TYLKO W CENTRUM OBSŁUGI KONSULTANTEK W KRAKOWIE: 1. OFERTA „EKSTREMALNE WYDŁUŻENIE”- każda Konsultantka, która w katalogu 5/2012 kupi w COK Kraków minimum 10 sztuk tuszu do rzęs SuperExtend EXTREME w obrębie 1 transakcji – premiowana nagrodą niespodzianką (produktem COK A) w cenie 50 gr – oferta podlega wielokrotności, oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów; 2. ZRÓB „WIOSENNE PORZĄDKI” w katalogu 5/2012 - każda Konsultantka, która dokona zakupów 10 produktów z OFERTY WYPRZEDAZOWEJ w obrębie 1 transakcji na kwotę min. 300 zł wg. cen katalogowych premiowana nagrodą niespodzianką (produktem COK B); oferta podlega wielokrotności; oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów; 3. Oferta „WIOSENNY ZESTAW” każda Konsultantka, która w katalogu 5/2012 kupi minimum 1 zestaw specjalny (5 wiosennych produktów) premiowana nagrodą niespodzianką – produktem COK B – w cenie 50 gr; oferta podlega wielokrotności; oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów; 4. Oferta „WIOSENNY PRESTIŻ” – każda Konsultantka, która w katalogu 5/2012 kupi minimum 5 kosmetyczek ANEW wraz z produktami z oferty premiowana nagrodą niespodzianką – produktem COK A – w cenie 50 gr; oferta podlega wielokrotności; oferta do wyczerpania zapasów; 5. W katalogu 5/2012 każda Konsultantka, która dokona zakupów na kwotę min. 300 zł wg. cen katalogowych premiowana nagrodą niespodzianką (produktem COK B) lub na kwotę min. 600 zł wg. cen katalogowych premiowana 2 x nagrodą niespodzianką (2 x produktem COK B) każdy w cenie 50 gr – oferta nie podlega wielokrotności, oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów; 6. W katalogu 5/2012 - dla naszych klientów VIP – pakiet VIP + prezent niespodzianka (produkt COK A) w cenie 50 gr - za transakcję powyżej 1000 zł wg wartości katalogowej, prezent podlega wielokrotności, oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów; 7. Każdą nową Konsultantkę, która dokona swoich pierwszych zakupów w COK Kraków, o wartości min. 200 zł wg cen katalogowych powitamy w AVON prezentem niespodzianką (produktem COK B) w cenie 50 gr, oferta nie podlega wielokrotności, oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów; 8. Ogłaszamy KONKURS Z JAJEM – zachęcamy do przyniesienia do Centrum pracy plastycznej – najpiękniejszej pisanki – prace przyjmujemy do 28/03/2012, nagrodzimy 3 najpiękniejsze prace – szczegóły u pracowników Centrum. 9. 28/03 zapraszamy na DZIEŃ MAKIJAŻU Z AVON – będziemy promować NOWY Tusz do rzęs SuperExtend EXTREME; w tym dniu dodatkowe promocje niespodzianki i konkursy dla Klientek i Konsultantek, zapraszamy - dobierzemy odpowiedni tusz do Twoich rzęs; każdy zakup powyżej 50 zł premiowany próbką. |
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
też mam ten niebieski On Duty i jestem nim zachwycona! Powiem szczerze, że obawiałam się jak się sprawdzi przy pracach ekstremalnych, ale mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że dał radę
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Tak właśnie przeczytałam przeglądając katalog, że roll on redukujący ślady po trądziku używa się 2-3 razy w tygodniu, a ja twardo używam ze 2 razy dziennie
Ale nawet są trochę jaśniejsze po tygodniu.
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#418 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Zadomowienie
|
klik poleciał
Ja moim klientkom daję zniżki (1-3zł) i o razu mają większe chęci do zamawiania miałam jedną konkurentkę z Avonu w klasie i jak zapisałam się do avonu wszystkie ode mnie teraz zamawiają tylko czekają aż im nowy katalog przyniosę ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
kurcze, fajne ale to tylko w COK-u w Krakowie,tak? bo ja kupuje w Warszawie i nic nie dostałam takiego...nie mogę się doczekać aż puszczą tą ofertę po 2zł na stronie.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

Shell jest bardziej taki różowawy beż, nude to zimny żółtawy beż. Na mojej twarzy ładniej wygląda shell 

Wczoraj mi zrobiła reklamę solutions fioletowych

Cena w zamówieniu 43zł i brakuje kilku produktów ( m.in: brakuje białego pękacza i żelu pod oczy greckie morza - więcej nie pamiętam co tam wcześniej podawałam 

nie ma pekaczy
Kilka z nich jest do dziś, choć w innej szacie.