Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-30, 10:13   #2971
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki nie wiem czy wiecie ale w Sephorze jest teraz super promocja - oddajesz stary kosmetyk a odpowiednik z marki sephora masz za 50 %. Ja wczoraj zaniosłam mój stary cień - było go dosłownie troszeczkę na dnie i w zamian kupiłam sobie super zestaw cieni za 35 zl i blyszczyk za 15 normalnie zaplacilabym 2 razy tyle. W niedziele wybieram sie z nową partią starych kosmetyków
Ja już korzystałam - wyszłam z nowym różem, szminką i dwiema kredkami do oczu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:17   #2972
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Bry

Paula: kliknięte

Cytat:
HEJ:
Super że wszystko dobrze Ci się uklada a wizja Ciebie w tym dniu robi sie klarowniejsza

Mam problem z fryzjerką: jest w ciąży i byłam pewna, że rodzi niebawem, bo ma ogromy brzuch. Ale niestety okazało się że ma termin na 4 lipca, a ja jestem do niej zapisana na 28.07 no i mamusia się jej pytała, czy mam sobie innej fryzjerki szukać i ona twierdzi, że bez problemu mnie przyjmie - jakoś sobie nie wyobrażam, żeby tak szybko doszła do siebie po porodzie
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:27   #2973
Magdzia0108
Zadomowienie

Aha, a do neny sukni, która jest jeszcze bardziej strojna pasuje sweterek? Ona też wybrała grubszy sweterek, a nie coś z tiulu czy szyfonu... hmmmm

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:30   #2974
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Bry

Paula: kliknięte

Mam problem z fryzjerką: jest w ciąży i byłam pewna, że rodzi niebawem, bo ma ogromy brzuch. Ale niestety okazało się że ma termin na 4 lipca, a ja jestem do niej zapisana na 28.07 no i mamusia się jej pytała, czy mam sobie innej fryzjerki szukać i ona twierdzi, że bez problemu mnie przyjmie - jakoś sobie nie wyobrażam, żeby tak szybko doszła do siebie po porodzie
ja mam tak z kobietką od makijażu. W grudniu wiedziałam, że jest w ciąży i się jej pytałam, czy na 100% mnie umaluje. Zapewniała, że na 100% i żebym się nie martwiła.
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak będę na święta w domu, to się rozeznam czy wszystko jest ok i umówię się na makijaż próbny...

A i najważniejsze!
Byłam wczoraj na przymiarce sukni! Jestem mega zadowolona. Utwierdziłam się, że wybrałam tą jedyną Zdjęć nie mam bo ma mi zrobić poprawki (zwęzić po 3 cm z każdej strony ) i za tydzień jestem umówiona na kolejną przymiarkę i wtedy będziemy robić zdjęcia, z biżuterią, bez biżuterii, z szalem bez szalu, z welonem i bez welonu. Potem wstawię Wam zdjęcia i będziecie oceniać, polecać i odradzać

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Aha, a do neny sukni, która jest jeszcze bardziej strojna pasuje sweterek? Ona też wybrała grubszy sweterek, a nie coś z tiulu czy szyfonu... hmmmm
Z tymi sweterkami to różnie jest. Ja chciałam sweterek wykonany na drutach, ale wszystko w ostatnim tygodniu się posypało... Natomiast wczoraj na przymiarce Pani podała mi zwykły szal pasujący odcieniem do mojej sukni i po prostu wiedziałam, że go wezmę bo spełnił całkowicie moje wymagania. Założę go tylko i wyłącznie jak mi będzie zimno przed kościołem a jak będziemy wchodzić do środka, to oddam go starszej.
Stary 2012-03-30, 10:34   #2975
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja już korzystałam - wyszłam z nowym różem, szminką i dwiema kredkami do oczu.
rozumiem ze dostaje sie kosmetyki jakiej kolwiek marki ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:37   #2976
__Paulinka__
Zakorzenienie

Helloooo!!

U mnie dzisiaj dzien prania i pakowania, bo jutro juz wyjezdzamy do domku normalnie energia mnie dzisiaj rozpiera na samą mysl

a mam do Was takie pytanko:

Opisalam Wam na poczcie moja sytuacje z tym, ze nie bedziemy 3 miesiace przed ślubem w PL, wiec nie damy rady spisac protokolu i wziac papierow z USC. Oczywiscie pierwszego dnia pojdziemy do ksiedza i usc sie zapytac czy moze daloby rade coś wykombinowac, ale na to nie licze, ale jest jeszcze jedna sprawa. 26-30 maja jestesmy w PL i czy wtedy nie byloby za pozno na spisanie protokolu i papiery z USC w razie jakby nam sie teraz nie udalo?? ślub 14 lipca..

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

_Paulinka_ jak Twoja tunika? Pewnie już przyszła. Jak wygląda na żywo?

pisalam juz kilka razy, ze w domu bede w niedziele wieczorem, wiec wtedy dopiero ją zobacze. Wczoraj dzwonilam do domu i jeszcze nie doszla. jak dojdzie, napisze Ci jak wygląda na żywo.

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
My wczoraj kupilismy buty dla tz

Dziewczynki bardzo prosze o klikniecie w link w moim podpisie

była bym bardzo wdzieczna
klik
Cytat:
Dziewczynki, mam dylemat, czy do mojej sukni będzie pasował taki sweterek:
czy w neutralnym kolorze kremowym czy może w odcieniu jaśniejszym lub ciemniejszym w fiolecie
mi tez jakos nie pasuje
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:39   #2977
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Nie tylko marki Sephora....

Dziewczyny mam problem, właśnie dowiedziałam się że będziemy wręczac dzisiaj pierwsze zaproszenie i mam problem z odmianą, jak jest poprawnie:

1. Annę i Adama Kosik
2. Annę i Adama Kosików
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:39   #2978
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
My wczoraj kupilismy buty dla tz

Dziewczynki bardzo prosze o klikniecie w link w moim podpisie

była bym bardzo wdzieczna
Kliknięte

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A tak w ogóle dziś mija 7 lat odkąd poznałam TŻ
Gratuluję

Ja dzisiaj zamówiłam buciki Wreszcie znalazłam odpowiedni kolor i wysokość obcasa Wrzucam na razie tylko zdjęcie ze stronki, a jak przyjdą to pstryknę zdjęcie

Z nowości ślubnych to jestem w połowie robienia kotylionów i prawie skończyłam zaproszenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f8bd65ddc7c8a003571be360f180a1b0.jpg (33,1 KB, 12 załadowań)
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:41   #2979
__Paulinka__
Zakorzenienie

a z tą promocją w Sephorze to trzeba miec te stare kosmetyki też z sephory czy jakiekolwiek stare?

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Kliknięte

Gratuluję

Ja dzisiaj zamówiłam buciki Wreszcie znalazłam odpowiedni kolor i wysokość obcasa Wrzucam na razie tylko zdjęcie ze stronki, a jak przyjdą to pstryknę zdjęcie

Z nowości ślubnych to jestem w połowie robienia kotylionów i prawie skończyłam zaproszenia

bardzo ladne buciki
Stary 2012-03-30, 10:44   #2980
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
To nie jest tylko kwestia czy suknia jest strojna czy nie. Ja patrzę na to, czy nie gryzie się z ogólną wizją sukni. I do Calais sweterek mi w ogóle nie pasuje. A zastanawiałaś się nad takim bolerkiem? Jak zastanawiałam się czy kupić Calais to myślałam właśnie o takim bolerku do niej.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a z tą promocją w Sephorze to trzeba miec te stare kosmetyki też z sephory czy jakiekolwiek stare?
Dowolne kosmetyki, jakiejkolwiek firmy lub nawet opakowanie po nich.
Ja też skorzystałam z promocji. Co prawda poszłam do Sephory z całym naręczem starych kosmetyków a wymieniłam tylko pędzel. Kupiłam nr 43 do konturowania. Jest super
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2063020288_3.jpg (57,6 KB, 52 załadowań)

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:45   #2981
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie tylko marki Sephora....

Dziewczyny mam problem, właśnie dowiedziałam się że będziemy wręczac dzisiaj pierwsze zaproszenie i mam problem z odmianą, jak jest poprawnie:

1. Annę i Adama Kosik
2. Annę i Adama Kosików
Kosików
Stary 2012-03-30, 10:53   #2982
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Helloooo!!

U mnie dzisiaj dzien prania i pakowania, bo jutro juz wyjezdzamy do domku normalnie energia mnie dzisiaj rozpiera na samą mysl

Opisalam Wam na poczcie moja sytuacje z tym, ze nie bedziemy 3 miesiace przed ślubem w PL, wiec nie damy rady spisac protokolu i wziac papierow z USC. Oczywiscie pierwszego dnia pojdziemy do ksiedza i usc sie zapytac czy moze daloby rade coś wykombinowac, ale na to nie licze, ale jest jeszcze jedna sprawa. 26-30 maja jestesmy w PL i czy wtedy nie byloby za pozno na spisanie protokolu i papiery z USC w razie jakby nam sie teraz nie udalo?? ślub 14 lipca..

Nam ksiadz powiedzial, ze te 3 miesiace to sa dlatego, ze np. jakby mlodzi mieli jakies problemy z zawarciem malzenstwa czy np. zeby zalatwic dyspenze itd., wiec mysle ze najlepiej sie teraz do niego przejsc (jestescie w Polssce teraz tak?)powiedziec co i jak i jak nie bedziecie miec jakis problemow to pewnie pozwoli Wam przyjsc w maju...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:53   #2983
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja tam nie zwróciłam uwagi na swterek neny, Twoją suknię widziałam na innej PMce i jakoś mi się nie kompunej sweterek do niej, nie wyobrażam sobie (ona nie miała nic na ramiona). Prędzej coś tiulowego, lekkiego, jak cała suknia.

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Niestety nie, tylko Sephora.

Cytat:
Jakiekolwiek.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-03-30, 10:56   #2984
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

bardzo ladne buciki
jakiekolwiek;]

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:57   #2985
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
To nie jest tylko kwestia czy suknia jest strojna czy nie. Ja patrzę na to, czy nie gryzie się z ogólną wizją sukni. I do Calais sweterek mi w ogóle nie pasuje. A zastanawiałaś się nad takim bolerkiem? Jak zastanawiałam się czy kupić Calais to myślałam właśnie o takim bolerku do niej.

Dowolne kosmetyki, jakiejkolwiek firmy lub nawet opakowanie po nich.
Ja też skorzystałam z promocji. Co prawda poszłam do Sephory z całym naręczem starych kosmetyków a wymieniłam tylko pędzel. Kupiłam nr 43 do konturowania. Jest super
To jest szal spięty tak aby wyglądał na bolerko
Wczoraj Pani mi taki właśnie szal dała i przewiązała z tyłu i wyglądało identycznie jak na zdjęciu
Poza tym Pani powiedziała, że mi w ramiączkach dorobi specjalne zatrzaski, gdzie będę mogła wprowadzić ramiączka od stanika i wtedy będę miała gwarancję, że ramiączka podczas zabawy nie wychylą się spod sukni.
Stary 2012-03-30, 11:02   #2986
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Kosików
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:03   #2987
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
tak szczerze o wiele bardziej widzi mi sie tutaj jakis szal/ etola z cienkiego materialu tylko zarzucona na ramiona.. no ale nie wiadomo tez jak z ta pogoda.. co do sweterka, moze i by jakis pasowal, ale ten co wkleilas nie widzi mi sie...
twoja sukienka jest na prawde bardzo delikatna i piekna.. i wogole nie wiem czy dobrym pomyslem bylby calu sweterek w jednym kolorze.. jak juz cos to bralabym bialy z jakims dodatkowym elementem fioletu chociaz nie sadze zeby bylo to konieczne..

a nie myslalas o jakims szalu/etoli czy jak to tam sie zwie, zapinanym jakas sliczna fioletowa broszka?

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-03-30 o 11:11
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:13   #2988
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

czesc
przychodze tutaj z taka nietypowa sytuacja. slub mam miec 1 wrzesnia tydzien spoznia mi sie okres i jeszcze nie robilam testu, ale wydaje mi sie, ze nic nie powinno byc. gdybym jednak byla w ciazy to w dniu slubu byly to 6 miesiac, wiec zakrycie brzuszka raczej niby to nie dalo... boje sie, bo dziewczyny biora w 4 czy 5 miesiacu ale 6 to juz chyba za pozno? nie chcialabym przekladac slubu alni wczesniej ani tym bardziej pozniej, bo po urodzeniu chcialabym miec pelna rodzine, tzn ze psokojem mieszkac z Tż(teraz nie mieszkamy ze wzgledu na rodzine moja i jego) poradzcie mi ze wrazie czego wszystko bedzie ok ;/

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:21   #2989
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Helloooo!!

pisalam juz kilka razy, ze w domu bede w niedziele wieczorem, wiec wtedy dopiero ją zobacze. Wczoraj dzwonilam do domu i jeszcze nie doszla. jak dojdzie, napisze Ci jak wygląda na żywo.

klik

mi tez jakos nie pasuje
Kochana ja myślę że jeśli chodzi o protokół to raczej będziecie go mogli spisać wcześniej bo to nie problem a o dokumenty z usc... ogólnie to nie jest tak że idąc spisywać protokół musisz go mieć... masz je dostarczyć przed ślubem i tyle... u nas pisze że tydzień przed my zaniesiemy od razu przy protokole żeby potem nie latać ale skoro będziesz w maju to może być i w maju
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-30, 11:22   #2990
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
czesc
przychodze tutaj z taka nietypowa sytuacja. slub mam miec 1 wrzesnia tydzien spoznia mi sie okres i jeszcze nie robilam testu, ale wydaje mi sie, ze nic nie powinno byc. gdybym jednak byla w ciazy to w dniu slubu byly to 6 miesiac, wiec zakrycie brzuszka raczej niby to nie dalo... boje sie, bo dziewczyny biora w 4 czy 5 miesiacu ale 6 to juz chyba za pozno? nie chcialabym przekladac slubu alni wczesniej ani tym bardziej pozniej, bo po urodzeniu chcialabym miec pelna rodzine, tzn ze psokojem mieszkac z Tż(teraz nie mieszkamy ze wzgledu na rodzine moja i jego) poradzcie mi ze wrazie czego wszystko bedzie ok ;/
siostra mojego TZ tez byla chyba w 6 miesiac na swoim weselu. I nic zlego sie nie dzialo. Bawila sie dluuugo A i brzuszka znowu nie miala jakiegos bardzo duzego, ale to juz u kazdego moze byc inaczej
Ale tydzien bez @ jeszcze o niczym nie swiadczy, jak po 2 nie bedziesz miala okresu biegnij po test i glowa do gory
Mi tez ostatnio sie spozniala @

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:22   #2991
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
czesc
Yyy... Nie robiłaś nawet testu a zastanawiasz się czy przekładać ślub bo nie zakryjesz brzuszka? Uspokój się, zrób test, może idź do lekarza jeśli będziesz miała wątpliwości a dopiero potem będziesz się martwić takimi rzeczami. Ten post jest tak dziwny, że zastanawiam się czy to nie prowokacja...

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:24   #2992
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Yyy... Nie robiłaś nawet testu a zastanawiasz się czy przekładać ślub bo nie zakryjesz brzuszka? Uspokój się, zrób test, może idź do lekarza jeśli będziesz miała wątpliwości a dopiero potem będziesz się martwić takimi rzeczami. Ten post jest tak dziwny, że zastanawiam się czy to nie prowokacja...
Dokladnie
Stary 2012-03-30, 11:25   #2993
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
czesc

przede wszystkim wyluzuj.... tydzień to nie tragedia.... przyczyn może być wiele stres przeziębienie itp... mi ostatnio przez stres opóźnił się 3 tyg i im mniej myślałam że jestem w ciąży tym mniej się stresowałam...

6 msc to jeszcze nie jest tak tragicznie... moja kumpela brała ślub w 6 msc bo zaszła w czasie planowania i nie było bardzo widać w sukni że ma brzuszek.... a nie miała sukni empire
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-30, 11:29   #2994
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
czesc

Mi sie okres spózniał dwa tygodnie i mimo, że byłam prawie pewna że nie ma szans na ciaze to i tak się martwiłam jak ja będę wyglądać na ślubie w 5 miesiącu, co z podróża poslubną Na szczęścia okres w końcu dostałam Zrob test albo badanie krwi to sie uspokoisz
Stary 2012-03-30, 11:31   #2995
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hop hop!!!! Jest tu kto?????
Cytat:
Napisane przez Iwa87_18 Pokaż wiadomość
MAM SUKNIE !!!!
bardzo fajna suknia!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
wkręcę TŻ-owi, że Cię zna (Smiesznie będzie jak okaże się to prawdą). Na karcie podpisać się nickiem, czy prawdziwym imieniem i nazwiskiem, jak chcesz to mogę wymyślić jakieś oryginalne.
Jak tak dobrze Ci idzie usadzanie gości, to podeślę Ci i moją listę
Ąle byłyby jaja gdyby okazało się, że się znamy. A gdzie Twój TŻ chodził do szkoły??

Cytat:
Tadam, oto moje rzęski, fotki zrobione przez wizażystkę, która robiła mi ten zabieg. Jestem bardzo zadowolona, na ślub też na pewno sobie zrobię
też chcem, ale się odważem pójść! Ile płaciłaś??

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Wiem wieeeem, że jestem zacofana i w ogóle, ale normalnie to już tak blisko, że nie mogę, stresuję się chyba tym Twoim ślubem bardziej niż Ty Z ogromną niecierpliwością czekam na relację i fotki
Jamee
, bierz koniecznie aparat!

Serio Ty też masz taki sam krój? Weeź wklej
Kotenieńku, na ty kompie nie mam zdjęć, ale Ewusia swoje fioletowe wklejała
Wzięłam 8cm. Powiem tak- są wysokie, ale dla mnie ok. Jeśli nie chodzisz na tak wysokich obcasach weź sobie 5 lub 6
A ja sobie specjalne foto pod kościołem z Jamee zażyczę, więc chociaż jedno będzie miała

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Jeśli tylko Gosza pozwoli to wezmę
ale relację zdam na pewno wyczerpującą
Ja pozwolę, pod jednym warunkiem, że będe dobrze wyglądała, w innym wypadku zakaże wszystkich zdjęć

Dziewczyny, prosiłam Was w poniedziałek o kciuki na dzisiaj. W prawdzie jestem po rozmowie, ale dalej proszę o kciuki. Może zadzwonią

Załatwiłam wczoraj i dziś kolejne sprawy. Dogadałam się z kwiaciarką. Zamówiłam kwiaty dla mam. Kupiłam rzeczy do kuferka i do pokoju. Wydałam na to kupę kasy. Niby takie nic, ale jak się uzbiera to masakra jakaś... A teraz idę sprzątać.

Jutro robię mały panieński, jakieś menu muszę ustalić i alko kupić. Macie jakieś propozycje??????? Na pewno będą 2 sałatki, jakieś przekąski, tylko kompletnie nie wiem co zrobić

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:35   #2996
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
czesc
po pierwsze zrob test, idz do lekarza i sie upewnij, ze to ciąża, choć wątpię, bo nie jednej z nas ze steresu sie spoznial okres. A dopiero wtedy sie martw co ze slubem.

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Nam ksiadz powiedzial, ze te 3 miesiace to sa dlatego, ze np. jakby mlodzi mieli jakies problemy z zawarciem malzenstwa czy np. zeby zalatwic dyspenze itd., wiec mysle ze najlepiej sie teraz do niego przejsc (jestescie w Polssce teraz tak?)powiedziec co i jak i jak nie bedziecie miec jakis problemow to pewnie pozwoli Wam przyjsc w maju...
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Kochana ja myślę że jeśli chodzi o protokół to raczej będziecie go mogli spisać wcześniej bo to nie problem a o dokumenty z usc... ogólnie to nie jest tak że idąc spisywać protokół musisz go mieć... masz je dostarczyć przed ślubem i tyle... u nas pisze że tydzień przed my zaniesiemy od razu przy protokole żeby potem nie latać ale skoro będziesz w maju to może być i w maju

dziekuje Wam za odp troche mnie uspokoilyscie wiec pierwsze co idziemy do ksiezulka i przedstawiamy sytuacje, wtedy sie okaże czy nasz proboszcz jest normalnym ksiedzem czy robi wszystko zeby bylo pod gorke
Stary 2012-03-30, 11:35   #2997
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa87_18 Pokaż wiadomość
MAM SUKNIE !!!!
Uf..się najezdziłam ale wszystko sie udało i umowa już podpisana
Agnes 10750 Jest moja ale się cieszę
Oto klika fot z mierzenia co myślicie będzie ok ??
Rozmiar który mierzyłam bym lekko na mnie za maławy nosze raczej r.40 a to był r. 38 ..ale coś tam udało mi się napstrykać
Mam suknię z tego samego salonu
Tą też przymierzałam, i chociaż inna zdobyła moje serce, ta też jest piękna

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:37   #2998
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

mam test w domku w grudniu dostalam @ tez jakos w 36 dniu cyklu(przewaznie mam co 28-29) ale od jakiegos czasu cos przeskakuje, musze sie udac do ginekologa z tym chyba, tym bardziej ze na miesiac przed slubem chcemy zaczac sie starac o dzidzie poczekam moze jeszcze z 3 dni i zrobie ten test, ale dziekuje Wam za slowa otuchy bo ja jestem osoba perfekcyjna nie robiaca problemow nikomu i teraz ja w ciazy?! cieszylabym sie, ale chcialabym na swoim weselu bawic sie do samego rana bez wytykania palcami przez gosci bo jestem troche niesmiala osoba i bardzo przejmuja sie opinia innych, tak wiem to bardzo zle, ale musze z tym cwiczyc

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:38   #2999
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Hop hop!!!! Jest tu kto?????
bardzo fajna suknia!!!!!!!!

Ąle byłyby jaja gdyby okazało się, że się znamy. A gdzie Twój TŻ chodził do szkoły??

też chcem, ale się odważem pójść! Ile płaciłaś??

Kotenieńku, na ty kompie nie mam zdjęć, ale Ewusia swoje fioletowe wklejała
Wzięłam 8cm. Powiem tak- są wysokie, ale dla mnie ok. Jeśli nie chodzisz na tak wysokich obcasach weź sobie 5 lub 6
A ja sobie specjalne foto pod kościołem z Jamee zażyczę, więc chociaż jedno będzie miała

Ja pozwolę, pod jednym warunkiem, że będe dobrze wyglądała, w innym wypadku zakaże wszystkich zdjęć

Dziewczyny, prosiłam Was w poniedziałek o kciuki na dzisiaj. W prawdzie jestem po rozmowie, ale dalej proszę o kciuki. Może zadzwonią

Załatwiłam wczoraj i dziś kolejne sprawy. Dogadałam się z kwiaciarką. Zamówiłam kwiaty dla mam. Kupiłam rzeczy do kuferka i do pokoju. Wydałam na to kupę kasy. Niby takie nic, ale jak się uzbiera to masakra jakaś... A teraz idę sprzątać.

Jutro robię mały panieński, jakieś menu muszę ustalić i alko kupić. Macie jakieś propozycje??????? Na pewno będą 2 sałatki, jakieś przekąski, tylko kompletnie nie wiem co zrobić
hmm zrob koreczki takie na wykalaczkach jako rpzekaski do alkoholu sa super! Do tego kup koreczki sledziowe Salatke moze kartofel salad przez wiekoszsc lubiana, a druga jakas nowszejsza? Ja ostatnio robilam na urodziny pieczarki panierowane (odrywalam ogonki ktore wraz z kilkoma pokrojonymi pieczarkami podmsazylam na patelni, pozniej je wymieszalam ze startym serem i dodalam jajko zeby sie wszystko trzymalo "kupy", doprawilam i nakladalam do wydrazonych pieczarek, nastepnie je panierowalam i usmyazylam, serek extra wyplywal mniaaaaaaami ale troche robotki jest). Z przekasek tez sa fajne jajka gotowane i srodek czyms faszerowany, np. zoltko+papryka+szynka, lub na co masz ochote Do tego majonezu zeby sie trzymalo (badz wersja light jogurt naturalny). Z salatek ostatnio robilam ta z zupkami chinskimi, ale fajna bylaby ostrzejsza np. z porow, albo z selera konserwowego? Takie moje propozycje Udanej imprezki

Edytowane przez E87
Czas edycji: 2012-03-30 o 11:40
Stary 2012-03-30, 11:42   #3000
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Teraz ciężko o dobre pomidory, ale jak uda Ci sie gdzieś dostać, to polecam bruschette z sałatek u mnie na imprezach sprawdza się idealnie z paluszków surimi i ogórka, a robi się ją moment. Do tego może jakieś kanapeczki?
Koreczki też są fajne ale mnie strasznie męczy ich dzierganie bo to czasochłonne i rzadko mam na to odpowiednią ilość czasu przed imprezą.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości