|
|
#421 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Cytat:
Co do zestawu RT - ten pędzel o którym mówić jest świetny, ale ten pędzel ma kształt języczka, typowo do nakładania cieni na ruchomą powiekę, ewentualnie do zblendowania. Właśnie nim malowałam Ineso i się zdziwiłam, że ten pędzel jest aż tak dobry ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#422 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nareszcie ładna pogoda
![]() No co Ty nie powiesz
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podobają mi się paletki Sleeka. Wiem, że dobór kolorów w kasetce nastawiony jest na ich kolekcjonowanie i jak największą ich sprzedaż, ale mnie, jako potencjalnej klientce, która maluje się dość podstawowo, brakuje w ich asortymencie paletki z podstawowymi cieniami: dwa brązy, szarości, jakieś niebieskie, różowawo-ciepławe itp. Taką bym chętnie kupiła, a tak...
No ale cóż, nie można mieć wszystkiego ![]() E, stop, właśnie zobaczyłam paletkę Chaos, która w sumie nawet spełniałaby moje oczekiwania. Edytowane przez ville Czas edycji: 2012-03-30 o 10:02 |
|
|
|
#424 | |
|
Konto usunięte
|
Pewnie robi sałatki na domówkę
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#425 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#426 |
|
Konto usunięte
|
Hiper, myślisz ze warto zaryzykować z zamówieniem kwietniowego GlossyBox'a?
|
|
|
|
#427 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wiem, ja bardzo nie lubię, jak ktoś mi rzuca ideami i niczym lew broni wegetarian/wegetarianizmu. No dobrze, spokojnie, sama ograniczam mięso, ale ludzie - szanujmy się, byle jak, ale się szanujmy. Nie trzeba od razu wchodzić na siebie ![]() też mi Lalka przeszła przez myśl, ale nie chciałam, żeby była za długa Cytat:
![]() 2. Tak, dokładnie. Mam taką "z dzióbkiem", nachylam się nad umywalką i polewam twarz - dla ułatwienia obracam ją najpierw w lewo, później w prawo, ostatecznie trochę nalewam na dłoń i rozcieram. Jak złapiesz system, to nie jest to jakoś szczególnie kłopotliwe. No i sam fakt taaaakiej poprawy, naprawdę motywuje! 3. To może coś z cukrem nie tak? Albo po prostu taka przemiana materii, wszystko przez Ciebie przelatuje lepiej niż samochody na autostradzie! ![]() Cytat:
Jeść tylko to co nam z drzewa spadnie? Daj spokój... ![]() Cytat:
|
|
#428 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#429 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja szanuję wegetarian, ale uważam, że nie powinno się nikogo szczuć swoimi poglądami, co niektórym wegetarianom się zdarza. I nie pochwalam narzucania wegetarianizmu czy weganizmu dzieciom (dobrze odmieniałam wege?), niech poznają wszystkie smaki, dorosną i wtedy zdecydują
|
#430 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Marcowy był naprawdę super, zamówiła więc kwietniowy. Myslę, że warto, bo jednak GlossyBox to marka i muszą utrzymać poziom. |
|
|
|
|
#431 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33229461]No a już miałam się oburzyć... Wbrew temu co Ci się wydaje akurat palety Sleek są bardzo fajnie dobierane. Wszystko do siebie pasuje i daje możliwość zrobienia fajnych makijaży własnie jedynie jedna paletką.[/QUOTE]
Jak dla mnie jest tam za mało matów i zawsze są ze 2-3 odcienie, które mi nie pasują i używam ich tylko jako dodatki do zagłębienia powieki czy kącika. Co z tego, że cień jest zielony, brązowy lub niebieski, skoro wali perłą po oczach tak, że wygląda na srebrny Ich pigmentacja i trwałość nie powalają, bez bazy zaraz się rolują, nawet te tanie cienie od Ciebie (aparat przywiozę po świętach i zrobię zdjęcia!) trzymają się dłużej.Ale to nie zmienia faktu, że to dobra paletka w przystępnej cenie, a nawet aplikator jest ok do nakładania przed roztarciem pędzelkiem
|
|
#432 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#433 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Chyba wolę, jak na skrzynkę pocztową przychodzi mi spam niż takie ważne maile, że mi serce wysiada. Aż się z wrazenia prądem pokopałam wyłączając drukarkę
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
tego jeszcze nie było żebym się zameldowała dopiero na 15 str.
![]() ale mnie ominęło! a jak weszłam na wątek i zobaczyłam datę 26.03 to już miałam Was o-p-r że nic nie piszecie i wątek zamiera- nie wiem skąd mógł mi taki głupi pomysł wpaść do głowy ![]() Ville- wstęp świetny! ![]() jakoś mi brakuje czasu ostatnio na wątek i już się stęskniłam ale cieszę się że się jutro zobaczymy
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#435 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33229798]No na 12 odcieni jak 3 Ci nie pasują to wynik jest całkiem niezły. Ja akurat nie przepadam za matami, ciężko się nimi na ogół pracuję, wolę te perłowe. Uważam, że jak na paletę za 25 zł to pigmentacja jest świetna. CO do trwałości - i tak zawsze używam bazy pod cienie. Pamietaj też o tym, że taki jest tym Twojej urody - cienie raczej się Twoich powiek nie trzymaja. U mnie jest na odwrót, nie mam problem i cienie sleeka u mnie nawet bez bazy wytrzymują kilka dobrych godzin.[/QUOTE]
One są zbyt perłowe, na zdjęciach z fleszem wyglądają jak latarka... Fakt, że mam tłuste powieki i bez bazy się nie obchodzę, ale te tanie cienie (o znacznie gorszej pigmentacji) trzymają się swojej powierzchni, a sleeki się rolują. Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to nic strasznego... Cytat:
|
|
|
#436 |
|
Konto usunięte
|
najwyżej od tego kopnięcia koleżance krew zacznie płynąć w drugą stronę i zmieni się jej charakter
to sie zdarza
|
|
|
|
#437 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Malla nie, moja drukarka jest obrażalska i czasem jedyną radę jest wyłącz i włącz ponownie, w jej przypadku z prądu. No i chcąc ją w ten sposób zreanimować zostałam uraczona kopem
A przed chwilą mały rozorał mi palec, bo go wzięłam od zabawy jaką jest kradzież jedzenie pozostałym kotom ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Żeby mnie się nie zmienił na gorsze
|
#438 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#439 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hiper - na przykład ktoś mieszkający w norze jak ja i inne hobbity
|
|
#440 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#441 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nic nie kupuję! Chyba że jakieś fajne lakiery...
Wydałam wczoraj 200 zł na karmę, kot będzie jadł świeżego królika, a ja sery wątpliwego pochodzenia.
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
no trochę to na pewno jest powód, ale też mam taki sajgon w pracy, że już chyba muszę się pożegnać z wizażowaniem w godz. pracy
![]() w ogóle ostatnio znowu się przenosiłam tym razem z biura do biura, mam nadzieję że to już koniec bo mam dość przeprowadzek. niestety remont mnie jeszcze czeka[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33230374]Aleś wymyśliła... Naprawdę przeszło Ci przez głowę, że mógłby się nikt nie odezwać od 26.03? Serio? prawda że trudno w to uwierzyć? sama siebie zdziwiłam
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
A co to iherb?
|
|
|
|
#444 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szok ![]() ![]() http://www.iherb.com/ |
|
|
|
|
#445 |
|
Copyraptor
|
Odebrałam alterrę, w końcu
|
|
|
|
#446 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#447 |
|
Copyraptor
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33232469]
![]() ![]() [/QUOTE]Tylko co mam zrobić, jeżeli jakiegoś kosmetyku nie będę stosować? Dostałam brązujący krem, chyba do twarzy, i na pewno tego nie nałożę... |
|
|
|
#448 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ostrzegam, że maseczka podrażniła każdą z dziewczyn, więc część odmówiła testu z powodu wrażliwej skóry. To nie jest krem brązujący, tylko tonujący. Lekko zabarwiony, lekki krem matujący. Skoro ja daję radę go używać, to Ty też możesz. Wystarczy raz po domu...
|
|
|
#449 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#450 |
|
Nie depcze krokusów
|
Regulamin akcji nie określa ilości użyć, to nie KWC.
Nie wiem, czy ktokolwiek to potem sprawdza...
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

No ale cóż, nie można mieć wszystkiego

Ich pigmentacja i trwałość nie powalają, bez bazy zaraz się rolują, nawet te tanie cienie od Ciebie (aparat przywiozę po świętach i zrobię zdjęcia!) trzymają się dłużej.

i już się stęskniłam ale cieszę się że się jutro zobaczymy