|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
![]()
![]() |
#3062 |
Konto usunięte
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
hejo
![]() dziewczyny coś mało dziś nabazgrałyście ![]() audrey mój tż brał różne leki, smecta, stoperan z nifuroksazydem (czy jakoś tak) właćznie i zero , co zjadł, wypił to na tron, dopiero reasec mu pomógł, ale co się biedny nalatał to jego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
zaczne więc od tego że jak wiecie mielismy z tżtem problemy i ten problem rozwiązał się we wtorek wtedy kiedy to prosiłam was o mocne kciuki, ważyły się dosłownie nasze losy i na tydzień przed tym całym rozwiązaniem chodziłam naprawdę przygnębiona, jak wiecie mam staż w sklepie z biżuterią, oczywiście na samym początku dziewczyna z którą pracuję była milutka i w ogóle, no ale że byłam trochę cicha to ta zaczęła narzekac że się nie odzywam że nie podchodzę do klientów (bzdura bo do klientów normalnie podchodziłam tylko z nią nie gadałam bo zwyczajnie nie miałam ochoty a nie mam zamiaru zwierzac się jej z moich problemów), że nie proponuję produktów(tiaaaa wyjmowac tysiące biżuterii żeby klient już w ogóle nie wiedział co wybrac
![]() ![]() wiecznie jej coś we mnie nie pasuje... jak podszedł klient to powiedziałam "proszę bardzo?" a ta do mnie że żebym nie atakowała klienta tym "proszę bardzo" już mnie cholera jasna bierze ![]() przepraszam że taki długi post ale jakbym miała opisac całośc to by mi jeszcze więcej zajęło ![]()
#3065 | ||||
Konto usunięte
|
u mnie też
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Madziu wyluzuj kochana będzie dobrze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a może zacznij szukać nowej pracy? to jej szczęka opadnie jak powiesz ze dostałaś lepsza ofertę pracy i ludzie milsi ![]() ja dziś miałam tak wkurzający dzień że ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3068 |
Raczkowanie
|
Czytam was sobie i czytam i aż się głodna zrobiłam
![]() My jutro z rana jedziemy na giełdę kwiatową w Tychach. Chcę kupić coś na koronę (dekoracja wyjścia z bloku).
Razem: 9 czerwca 2004 ![]() Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane ![]() Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33240079]
boskie ![]() [/QUOTE] Dzięki też mi się bardzo podobają. Niestety nie wiem co będzie bo mama już zrobiła awanturę co ja sobie wyobrażam, co chce osiągnąć tymi kolorowymi butami, co chce tym pokazać, że chyba mi się w głowie poprzestawiało i czy muszę robić tak jak wszyscy. Oczywiście się do mnie teraz nie oddywa, a przez co bo kupiłam buty i powiedziałam, że pójdę w nich do ślubu. Ja sobie nie wyobrażam jak my będziemy z nią mieszkać... ![]()
#3070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
alee paróóówaaaaa.. ![]() ![]() ![]() zazdrośnica jedna ![]() mój dzien dzisiaj tez do dupy, mała cały czas płakała- ząbki jej ida. Głowa to mi spuchła od tego ryku. A stawalam na wlosach zeby ja zabawić. Dobrze ze juz week. 2 dni spokoju ![]() chociaz pogoda taka ze łeb urywa i u mnie pada śnieg... ![]() tz powiedzial ze nie wyjdziemy jutro z łóżka ![]() a teraz ogladam madagaskar ![]()
![]() |
#3071 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no dawaj kawalek ![]() ![]() Madziu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
na nią nie raz były skargi, klienci sami dzwonili do szefostwa że co oni za pracownika mają, ale dostała tylko upomnienie i tyle.. to taka pupileczka szefowej... jest jeszcze jedna taka ale ona robi na innym punkcie i jest tak fałszywa że chyba wszystkie dziewczyny już przez nią płakały
#3073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niech sobie gada a Ty rób swoje ![]()
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
Madziu 3maj się słońce i staraj się jej uwagi olewać a jak coś będzie na ciebie kablować zrób to samo
![]() ![]() Paulinko dobrze zapakuje i wyślę ![]()
#3075 | |
Zakorzenienie
|
Wywalczyłam zdjęcia ze ślubu Goszy a Wy nic:P ![]() ![]() ![]() Cytat:
Najpiękniejsza... Chciałabym ją chociaż przymierzyć, ale wole tego nie robić bo chyba bym się rozwyła w sklepie ![]()
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-03-30 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3076 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na giełdę jedź z samego rana bo tak o 11 to już tam są pustki Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Raczkowanie
|
No ja właśnie noszę pończochy z gatty na codzień i ta koronka wydaje mi się taka mało delikatna
![]() Odebrałam dziś zdjęcie RTG. Chyba nie jest dobrze. Boli mnie. Mam przez to kijowy humor i jestem jakoś szczególnie mocno zmęczona. Po pracy padłam na łóżko i zasnęłam, a jak Tż dzwonił, to miałam mega problem z otwarciem oczu. I ojciec mnie drażni swoimi głupimi komentarzami... ![]()
#3078 |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33243133]widzę że Twoja mama tak samo gderliwa jak moja (gdy mieszkałam z nią) nie przejmuj się nią, podąsa się i jej przejdzie, musi się przyzwyczaić do nowej sytuacji
![]() [/QUOTE] Ja jej od początku mówiłam, że będą fioletowe ale widać chyba nie docierało...
#3079 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nie mogę się doczekać relacji ![]() Cytat:
![]() Sama już nie wiem. Chyba powinnam najpierw coś poprzymierzać, zobaczyć jak wyglądam, zanim zamówię... Przede wszystkim ogarnąć, w jakim obcasie najlepiej się czuję. Nie bałaś się w ciemno kupować? Cytat:
Lektorzy przychodzili i pytali, co mi jest, bo zazwyczaj staram się zawsze być radosna, a dziś normalnie jak zbity pies. Jeden przyniósł mi wodę do picia i powiedział, żebym to olała i schlała się w weekend ![]() Cytat:
Cytat:
Aczkolwiek powiem szczerze, że nie mam pojęcia, co sama by zrobiła w takiej sytuacji. Cytat:
![]() :Kciuki: oczywiście mocno 3mam ![]() A co do panieńskiego, to Laski tyle już tu fajnych rzeczy poradziły, ale i ja dorzucę od siebie: Sałatka tortellini (najlepsza na imprezki, zawsze wszystkim smakuje i znika szybciutko nawet w dużych ilościach): 1. szynka ok 30dag (najlepiej kupić w plasterkach bo wtedy krojenie to minuta pięć i kawaleczki sa super) 2. por 1 (ja lubie duzo jak ale jak kto woli) 3. ananasek puszka1 4. kukurydza puszka1 5. makaron kokardki albo tortelini ok 250g 6. majonez do smaku i pieprz Wykonanie jest trywialnie proste. Wszystko pokroić i wrzucić do miski. Mój sposób na to aby makaron, jakiegokolwiek się użyje, nie rozpadł się przy mieszaniu, lepiej jest najpierw wymieszać wszystko z majonezem a dopiero na końcu wrzucić kluski i jeszcze raz, tym razem delikatniej zamieszać. Można również, co robię ja, zrobić sałatkę dzień wcześniej a w dniu podania dorzucić majonez. robi się ją mega szybko. Ciasteczka z kleiku ryżowego: np. z tego przepisu: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=1143 robi się je szybciutko, a są przepyszne. No i coś, co ostatnio spróbowałam u Kumpeli na imprezie - suszone śliwki w boczku! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ladystar, super efekt wyszedł Wam na tym zaproszeniu, bardzo mi się podoba ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2012-03-30 o 20:56 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję sytuacji z prezeską ![]() ![]() I na pewno nie jest tak źle, jak mówisz. Zobaczysz ![]() A suszone śliwki w boczku są bajecznie pyszne!! ![]() ![]() Mam TŻta zapieka je chwilę w piekarniku, palce lizać! Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2012-03-30 o 21:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
A teraz relacja.
Byłyśmy w sumie w 3 salonach. W jednym koleżanka przymierzała swoją już zamówioną sukienkę bo chciała sobie zdjęcia zrobić, żeby kupić dodatki. Później poszłyśmy do salonu, gdzie jest ta moja od dawna upatrzona sukienka. Tam przymierzyłam tą moją ( Marabu ) i drugą (Kiara) obie ładne ale koleżanki okrzyknęły jednym głosem, że Marabu ładniejsza. Później poszłyśmy na filipa zmierzyć tą suknie z kolekcji Agnes ( to co maja już 3 dziewczyny na wątku). Gratuluje im wyboru bo sukienka jest przepiękna. Po tej wizycie utwierdziłam się w swoim wyborze. Będę chciała kupić tą co szyje mi ta Pani jeśli będzie mi się podobał ostateczny efekt. Jeśli nie to jako alternatywę biorę wypożyczenie tej sukni z kolekcji Agnes. Nie wiadomo jak to będzie bo ostatnio się dowiedziałam, ze moja mama zapytała kuzynkę ( którą uważa za guru wyczucia mody i gustu), żeby jechała z nami jak już będzie gotowa ta co ta pani szyje wiec nie wiadomo. Jestem w stanie w to uwierzyć, że matka "każe" mi nie kupować bo kuzynce się nie podoba a jak postawię na swoim to się obrazi tak jak z butami. Ta kobieta mnie normalnie rozwala... W załącznikach te suknie co mierzyłam dzisiaj. ![]()
#3082 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33244979]postaw na swoim i się nie przejmuj nią ![]() Dziewczyny ponawiam pytanie co sądzicie o takich świeczkach jak w załączniku?[/QUOTE] mnie się podobają ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 | |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za opinie dot. zaproszenia
![]() Troszke Was nadrobilam ![]() Cytat:
![]() Ja wlasnie mialam kupic bigownice ale jak sie okazalo taka dobra kosztuje 500 zl ![]() - mozna przejechac od linijki tępą stroną noża po linii zgięcia i robi sie efekt prawie jak bigowania - robimy dokladnie to samo co powyzej tylko mamy taka ławe w ktorej jest zamontowana szyba i miedzy czescia drewniana, a szyba jest taki rowek i przejezdzajac tepa strona noza nad tym rowkiem robi sie efekt bigowania, ale... i tak nie korzystamy z powyzszych tylko bigujemy w drukarni w ktorej drukujemy ![]()
07.07.2012 JA+ON ![]() 25.04.2015 ONA ![]() Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-03-30 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Rozeznanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33244979]
Dziewczyny ponawiam pytanie co sądzicie o takich świeczkach jak w załączniku?[/QUOTE] Szczerze ? ![]() ![]()
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
mały offtop
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3088 |
Zakorzenienie
|
Madziu, co za pipa z tej dziewczyny
![]() Boze jak ja nie lubie zlych ludzi ![]() Ale nie przejmuj sie kochana, olej ja ![]()
#3089 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo boczuś może ekspertka kicia zrobic ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33244979]postaw na swoim i się nie przejmuj nią ![]() Dziewczyny ponawiam pytanie co sądzicie o takich świeczkach jak w załączniku?[/QUOTE] ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Jasne, wynalazłam go gdzieś na wizażu kiedyś
![]() wersja podstawowa: 1 op. paluszków surimi 1 długi ogórek (lub 2-3 mniejsze) 1 pęczek koperku jogurt naturalny 1 ząbek czosnku majonez sól, pieprz Paluszki, ogórka, koperek kroimy drobno, mieszkamy z małym kubeczkiem jogurtu, łyżką majonezu, przeciśniętym czosnkiem, solą i pieprzem do smaku. Wersja rozszerzona: dodatkowo puszka kukurydzy, 1 czerwona papryka, makaron ryżowy drobny. ![]() Cytat:
![]() U nas w biurowcowej "restauracji" potrafią wiele dziwnych rzeczy stworzyć, uwierz mi. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33244979]Dziewczyny ponawiam pytanie co sądzicie o takich świeczkach jak w załączniku?[/QUOTE] Mi się nie podobają ![]() Madzia, współczuję sytuacji w pracy, niestety czasami się trafia na takich ludzi, oby jak najrzadziej. Niestety chyba nic na to nie możesz poradzić poza tym żeby zagryźć zęby i mieć ją głęboko w :dupa: ... Ladystar, dziękuję za posta o butach ze Stradivariusa ![]() ![]() Tylko prawego muszę nieco rozbić bo ciasnawy. ![]() ![]() I TŻ był nimi zachwycony a rzadko mu się zdarza. Sam też kupił buty, w Ryłko. ![]() Z okazji 50 dni do ślubu wklejam zestawienie moje pierwsze n tyle kompletne, mam nadzieję że o niczym nie zapomnę ![]() iceflower 50 dni przed: Mamy: ślub: cywilny sala: Hotel Express by Holiday Inn suknia: Sincerity Bridal model 3517 buty: Stradivarius garnitur PM: Vistula, granatowy buty PM: Ryłko obrączki: Łazur makijaż: własnoręcznie ![]() zaproszenia: hand made, 3 do końca tort: cukiernia RED menu: ustalone w 90% fotograf: Paweł Krówka DJ: Grzegorz Guca wódka: Stock wino: czerwone Indomita Variete Cabernet-Sauvignon, białe Indomita Variete Chardonnay Będziemy mieć niebawem: wino: różowe Carlo Rossi bielizna: Intimissimi samochód: VW Passat dekoracja samochodu: Allegro winietki: hand made Wciąż nie mamy: koszula i krawat dla PM biżuteria dla mnie spinki do mankietów kosz na wino i prezenty pierwszy taniec fryzjer bukiet & butonierka szampan do USC (?) księga gości (?) Bukiety są dwa, bo nie wiem jeszcze czy kwiaty będą białe czy różowe, nie wiem nawet czy na pewno będą to piwonie w grę wchodzą jeszcze róże. U mnie skromnie, kolorem przewodnim pozostała biel ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.